Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > zoveel vragen over zwangerschap :cry:
Auteur Onderwerp: zoveel vragen over zwangerschap :cry:
NEEDSOMESOS
BerichtGeplaatst: 15-02-2013 1:23 Reageer met quote

jullie hebben mischien wel in mijn vorige onderwerpen gelezen dat ik zwanger ben en pas 14!!
alleen het word met de dag erger ik begin nu al met 100e vragen in mijn hoofd en ben niet eens op de helft van mijn zwangerschap Crying or Very sad mischien kan iemand van jullie mij helpen met een van mijn vragen?
1. hoeveel kost een baby per maand.
2. wat met school?
3. krijg je vergoedingen of etc met tienerzwangerschap?
4. hoe vertellen aan de strenge ouders van mijn vriend?

ik vind dit echt verschrikkelijk om er over na te denken maar ik wil het kindje wel houden want ik ben absoluut tegen abortus ik hoop dat iemand goede antwoorden voor me heeft zodat ik verder kan! Crying or Very sad Crying or Very sad
Lb14
BerichtGeplaatst: 15-02-2013 14:23 Reageer met quote

Hoi,

Aller eerst gefeliciteerd met je zwangerschap, ik kan je niet vertellen hoe duur een kindje is maar je kan het zo duur mogelijk maken als je wil, de liefde is meermalen belangrijker, zoals jij beschrijft wil je het graag houden, ik zou je aan raden om contact met je huisarts op te nemen en alles heel goed te bespreken weten jou ouders het al, en je vriend staat hij ook achter jullie liefs en succes
NEEDSOMESOS
BerichtGeplaatst: 16-02-2013 15:23 Reageer met quote

ja mijn ouders en mijn vriend weten het alleen mijn vriend zegt met grote letters ABORTUS dus het is nogal moeilijk
Lb14
BerichtGeplaatst: 16-02-2013 15:50 Reageer met quote

Dat is heftig, maar als je twijfels heb moet je er dubbel goed over na denken het is wel een levend wezendje in je buik.
Wat zeggen je ouders zullen ze jullie steunen liefs
NEEDSOMESOS
BerichtGeplaatst: 16-02-2013 15:58 Reageer met quote

ja die steunen mij heel erg en ze willen dat ik zelf beslis wat ik doe
Lb14
BerichtGeplaatst: 16-02-2013 16:14 Reageer met quote

Dat vind ik super goed, fijn dat je ours je steunen dat geeft heel veel rust, anders zou je eens kunnen googlen en kijken naar jou vragen.
Hoe voel je verder voel je je een beetje goed en hoelang ben je nu al zwanger, vind je het wel een beetje mooi om zwanger te zijn
Liefs
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 17-02-2013 10:56 Reageer met quote

Er zijn instanties die er speciaal zijn voor tienermoeders, kun je ook wel bij je huisarts naar vragen of misschien even op googelen, succes !
sparretje
BerichtGeplaatst: 17-02-2013 12:27 Reageer met quote

Iedereen kan je wel adviseren, maar uiteindelijk ben jij degene die de beslissing moet nemen. ik weet hoe moeilijk het is. Toen ik zwanger was van ons 4e kindje heb ik gezegd dat ik het niet wilde en abortus wilde. Veel gesprekken met de huisarts gevoerd, maar die zei ook dat ik uiteindelijk de beslissing moest nemen en niemand anders. Hij zei dat mijn man en ik er samen uit moesten komen, maar uiteindelijk moest ik beslissen. Ik kreeg een echo en dan ben je om. Het kindje hebben we toch maar laten komen en ze is inmiddels 3,5 jaar en we genieten er volop van. Ik denk vaak: Hoe heb ik het toch kunnen denken om zo`n lief meisje weg te laten halen. We zijn blij dat we het niet hebben door gezet.
Steun van je ouders en je vriend heb je zeer nodig, want als het kind wordt geboren moet er wel alles zijn. De kosten van een kind lopen op naarmate ze ouder worden. In het begin moet je een kinderkamer inrichten, kleertjes aanschaffen enz, kiezen tussen borst en flesvoeding. Borstvoeding is behoorlijk goedkoper. Maar een kind gaat later naar school en dat brengt natuurlijk meer kosten met zich mee.
Index > Een gezonde levensstijl > zoveel vragen over zwangerschap :cry:
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring