Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Oververmoeid, veel hoofdpijn, nekpijn, druk op kaken etc...
Auteur Onderwerp: Oververmoeid, veel hoofdpijn, nekpijn, druk op kaken etc...
Keeltje
BerichtGeplaatst: 17-01-2013 23:43 Reageer met quote

Beste,

Ik ben een vrouw van net 20jaar. Sinds een aantal jaar ben ik erg moe en kreeg ik regelmatig last van hoofdpijn en migraine in combinatie met nekpijn en druk op de kaken/ knakkend geluid.

Nu ben ik een aantal jaar verder en zijn de klachten op een punt gekomen dat ik nog geen puf meer heb om te gaan werken. Ik ben moe als ik op sta en ga het liefst voor 21.00 al weer naar bed. Wekelijks heb ik minimaal 1 dag in de week spanningshoofdpijn en/of migraine in combinatie met druk op de kaken. In eerst instantie had ik alleen last van een spraakgebrek tijdens migraine (begon te stotteren, kwam niet op woorden). Nu is ook deze klacht onderdeel van mijn dagelijks leven geworden. Daarnaast krijg ik het voornamelijk in de avond uren plotseling heel warm (vooral in mijn gezicht en voeten).

Van mijn nek en rug wervel is in het verleden foto's gemaakt en hieruit bleek dat er tussen mijn schouderblad een wervel niet helemaal goed zat. Tijdens de fysio vroeg de desbetreffende therapeute of ik een ongeluk of iets dergelijks had gehad (zij dacht aan een whiplash gezien mijn klachten en omdat ik mijn nek niet goed naar links of rechts kan buigen). Buiten dat ik flink ben gevallen met turnen jaren geleden, heb ik nooit een ongeluk gehad.

Mijn huisarts schuift alles af op stress gezien er niks uit bloedonderzoek kwam. Dit is ook wel gedeeltelijk zo, maar zoals bijvoorbeeld mijn vermoeidheid is al jaren enorm heftig.

Ik ben ten einde raad. Hopelijk hebben jullie advies of enig idee wat er met mij aan de hand is..

Laatst aangepast door Keeltje op 18-01-2013 9:32, in totaal 1 keer bewerkt
lauren87
BerichtGeplaatst: 18-01-2013 9:21 Reageer met quote

Heb je je ogen al een keer laten meten?
Keeltje
BerichtGeplaatst: 18-01-2013 9:32 Reageer met quote

Ja een basis meting bij hans anders.. Had wel iets maar niet genoeg voor een bril.
Index > Neurologie > Oververmoeid, veel hoofdpijn, nekpijn, druk op kaken etc...
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring