Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Hoofdpijn, nekpijn etc.
Auteur Onderwerp: Hoofdpijn, nekpijn etc.
herecomesthesun
BerichtGeplaatst: 12-01-2013 23:34 Reageer met quote

Hoi,

Ik ben een 18-jarig meisje en loop al een geruime tijd met diverse klachten. Ongeveer twee jaar geleden heb ik een klap op mijn hoofd gehad, het gevolg hiervan was erge hoofdpijn, vrijwel elke dag. Dit is tot heden nog ongeveer hetzelfde.. Verder niks te vinden op een mri-scan, bloedonderzoek etc..

Ook heb ik te maken met een vastzittende rug, schouders en nek. Vaak zo erg dat ik naast mijn studie en werk niet veel kan doen.. Hiervoor loop ik al bij de fysio, maar die maakt het ook alleen maar los. Hier heb ik dan ongeveer een dag (of met geluk 2 dagen) baat bij.

Nu heb ik nog enkele klachten hiernaast:
- zere handen/vingers (stijfheid, de dokter dacht in eerste instantie aan reuma, maar omdat ik dit sochtends niet erger heb, vind hij het niet nodig om mij te testen. Omdat zo'n reuma test toch niet alles zegt)
- gewrichtspijn in onder andere knie, elleboog
- verdikte klier(?) onder oksel links
- dingen uit handen laten vallen (opeens)
- gevoel dat mijn spieren 'hard' zijn en het 'jeukt'
- opeens een pincode of telefoonnummer vergeten. Voelt zo stom omdat ik zo jong ben..

Op een gegeven moment (ruim een jaar geleden, toen had ik nog niet alle klachten) heeft een neuroloog mij doorgestuurd naar een psycholoog. Ik stond hier best negatief tegen over, maar ben wel geweest. Het was meer de bedoeling om te kijken of ik iets kon veranderen in mijn levensstijl. Hier is verder niks uitgekomen.

Het afgelopen jaar ben ik eigenlijk niet meer naar een dokter geweest, omdat ik het gevoel heb dat ik niet serieus wordt genomen.

Heeft iemand van jullie een sugestie toevallig? Ik weet dat het heel lastig te begrijpen is zo, maar ik kan het altijd proberen. Ben wel weer van plan om binnenkort naar de huisarts te gaan. Stel het echter steeds uit, omdat hij mij waarschijnlijk toch weer wegstuurd...

NB: mijn moeder is ook bekend met ernstige gewrichtsklachten (dokters denken reuma, kan echter niet bewezen worden)

--

Ik ben toch naar de reumatoloog doorgestuurd door de huisarts en kan daar over enkele weken terecht. Iemand anders nog een idee wat het mogelijk zou kunnen zijn?
Index > Neurologie > Hoofdpijn, nekpijn etc.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring