Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > kuitpijn
Auteur Onderwerp: kuitpijn
Lydi
BerichtGeplaatst: 04-01-2013 0:27 Reageer met quote

Na jaren kuitpijn en veranderingen de afgelopen jaren doe ik nogeens een oproep.
Deze keer alleen de feiten.
Na de 1e klachten een echo gehad.Was in de lies,de pijn zit in mn kuit.Gedachte erachter snap ik maar mmmmm.Niets gevonden dus,had ik kunnen vertellen.
Jaren verder.
Veel meer pijn,voet en onderbeen wisselend ijskoud en bloedheet. Het vreemde is dat ik vaak duizelig ben , mijn bloeddruk niet opgemeten omdat ik niet nogeens voor joker wil staan.
wie weet raad?
Henkje
BerichtGeplaatst: 23-05-2016 14:32 Reageer met quote

Kuitpijn heb ik ook al jaren,volgens mij geen etalage benen ,aar door medicatie tegen hoge bloeddruk, Gebruik je medicatie ? kan een oorzaak zijn. Bij een dokters bezoek sta je echt niet voor joker. Denk aan jezelf Sterkte
evitalolita
BerichtGeplaatst: 15-09-2016 16:31 Reageer met quote

Al eens gedacht aan een vitamine D tekort? Daar krijg je namelijk een enorme pijn van in je kuit, dit had ik ook en toen ik een vitamine D pil ging slikken werd het geleidelijk minder. Af en toe voel ik nog wel iets, maar zeker te weten veel minder!
Henkje
BerichtGeplaatst: 15-09-2016 18:00 Reageer met quote

Vitamine D tekort kan.... maar dat is meestal voor getinte mensen of zij die nooit buiten komen. De zon geeft ons die vitamine D... en niet bedoeld in de zon liggen bakken, kan het in elk geval navragen bij mijn arts
evitalolita
BerichtGeplaatst: 14-02-2017 19:38 Reageer met quote

Hoi,

Juist in Nederland komt vitamine D tekort heel vaak voor. De reden hiervan is dat mensen in Nederland te weinig buiten komen. Maar ook omdat de zon in de wintermaanden in Nederland bijna niet te zien is en niet zo krachtig is als in de zomer. Maar dit is niet alleen bij bruine mensen, ook bij blanke mensen.

Een vitamine D tekort veroorzaakt allerlei problemen zoals afwijkingen aan het skelet en aan de spieren. Op den duur leidt dit tot pijn. Heb ik zelf ook gehad. Toen ben ik vitamine D pilletjes gaan slikken en waren de klachten zo goed als weg. Heb die pilletjes bij dit bedrijf besteld: De Rode Roos. Je moet alleen wel een doorverwijzing van een arts of homeopaat hebben om hier iets te kunnen bestellen.

Hopelijk heb je nu al niet meer zoveel pijn!

Groetjes!
Henkje
BerichtGeplaatst: 16-02-2017 16:36 Reageer met quote

Wil toch nog even reageren, het bericht van Lidl komt overeen met mijn bevindingen en wel een medicatie waarin Beta Blokkers verwerkt zitten. Ik hen dit nu 10 jaar na voorschrijven van Omnic , een ander merk hiep evenmin . Dat vitamine kan werken weet ik niet maar overleg mat een arts zou goed zijn mits hem dit bekend is.
Wens een ieder het beste
Index > Het Restaurant > kuitpijn
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring