Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Zwanger in 2013???
Auteur Onderwerp: Zwanger in 2013???
miranda8
BerichtGeplaatst: 21-04-2013 23:52 Reageer met quote

Meiden!! Wat nu? Vrijdag was me ongesteldheid helemaal weg en nu had ik vandaag opeens weer bloed snik wat is dit nu dan???
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 27-04-2013 20:35 Reageer met quote

Miranda hoe is het nu, was de bloeding nog lang geweest vorige week. Sorry ik heb heel veel gewerkt deze week en niet kunnen checken hier. Kan me voorstellen dat je van slag bent weer dan.

Ik geloof niet zoveel van al die verhalen rondom eten en tijdstippen....het enige wat ik gedaan heb is dat ik na het vrijen mijn benen/billen omhoog gehouden, tussen je oren zit toch dat dat dan nog wel eens zou kunnen helpen Wink!
Enne wat betreft voor een jongen of meisje; wij zaten heel dicht op de eisprong, lees er bijna letterlijk boven op en dan zou het volgens de theorie een jongen moeten worden....maar ik heb toch echt een dametje!!

Hier verder alles goed, geen bijzonderheden op dit moment! Druk, druk met het werk, maar heerlijk!
miranda8
BerichtGeplaatst: 27-04-2013 21:51 Reageer met quote

Hey piepeloi!
Geeft niet hoor! Maar je maakt me nieuwsgierig wat doe je voor werk??
Fijn dat alles lekker gaat bij je!

Pfff t bloeden is gestopt!! Haha Ze weten in ieder geval ondertussen dat ik een beetje panisch ben had gelijk gebeld naar gyno. Maar goed zit als t goed is een dag voor me eisprong dus... Spannend! We wachten t af probeer er maar niks van te verwachten...

X
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 29-04-2013 23:27 Reageer met quote

Spannen Miranda! Gewoon duimen! Een keer lukt het dus waarom deze keer niet! Ik duim, duim, duim!

Ik werk met licht verstandelijk gehandicapten jongens/mannen die autisme hebben. Zij wonen in een woning van onze instelling. Heerlijke mannen, wij hebben 10 heren bij ons wonen, tussen de 19 en 45 jaar. Naast autisme hebben zij ook gedragsproblematiek. Erg leuk werk, vol afwisseling en hectiek soms. Vorige week veel gewerkt en we moeten hard werken op dit moment om alle papieren rompslomp die wettelijk geregeld moet zijn goed op orde te hebben, er zijn controles op controles op dit moment. Over het algemeen is alles bij ons goed op orde, maar de doelgroep is heel kwetsbaar dus er verandert veel snel en dus moet ik zorgen dat de controle wel goed is! Kun je het nog volgen?!
Ik werk als teamleider zeg maar, dat betekent dat ik 70% boven op het rooster sta en 30% mee werk in het rooster, met de clienten. Dan heb ik een avonddienst of een weekenddienst. Boven het rooster dan ben ik vaak op kantoor of in bespreking te vinden om alle randvoorwaarden te regelen of crisismanagement toe te passen Wink!
Erg leuk werk!

Wat doe jij voor werk?
miranda8
BerichtGeplaatst: 30-04-2013 7:48 Reageer met quote

Lief thanx!! Ik ben eigenlijk helemaal niet gelovig maar de laatste tijd doe ik af en toe een gebedje.. Wie weet helpt t ???

Ja ik volgt t nog, jij doet werk waar ik veel respect voor heb!! Dat moet je maar kunnen hoor, vind dat altijd heel knap. Me schoonzus doet t ook maar dat werk ik totaal niet voor mij weggelegd... Ik vind t echt knap hoe je daarmee om moet en kan gaan! Maar wel heel afwisselend voor je zo te horen! Dat is altijd leuk vind ik zelf.

Ik heb zelf een drukkerij samen met me vader en daarnaast ga ik veel met me vriend mee die heeft een eigen vloeren bedrijf. Ook super leuk werk wel zwaar leggen van houten of laminaat vloeren maar ook heel leuk! Vooral nu ik heel veel kan...
Grafische wereld vind ik ook heel leuk vooral het ontwerpen.. Maar het is een mooi combinatie als ik het druk heb helpt me vriend mij en andersom...
miranda8
BerichtGeplaatst: 13-05-2013 16:22 Reageer met quote

Piepeloi word helemaal gek.... Voelde van alles, misselijk, pijn in me liesen, hoofdpijn, (me buurvrouw zei je ziet er weer gek uit...zie t aan je ogen en beetje raar maar zij ziet t altijd voor ik t zelf weet haha) steken, plopjes... Had al testen gedaan maar te vroeg sowieso maarja je weet t maar nooit...
Vandaag me NOD en vanochtend bruin bloedverlies maar een heel klein beetje nu een beetje een stolseltje zucht.... Wat zal dat zijn dan???
Zal wel afwachten worden hè?....

Help! Haha noodkreet.... Waardeloos dit gedoe zo... En ben helemaal niet goed in wachten....
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 14-05-2013 20:26 Reageer met quote

Oh Miran.....irritant he! Het bloed kan ook innestelingsbloed zijn, of oud bloed. Maar ja het is inderdaad even afwachten...heb je nog getest vandaag??
Tis toch allemaal wat he, en het is herkenbaar hoor, je maakt jezelf soms toch wel wat gek met dingen die je voelt of ziet aan jezelf, maar aan de andere kant kan het ook zomaar kloppen. Ik duim voor je! Ben benieuwd of je nog getest hebt vandaag?

Hier gaat alles goed, ben vorige week ongesteld geworden, na 36 dagen, dus dat is snel voor mij. Ik hoop dat ik aankomende keer ook weer rond de 36-40 dagen zit, dan kan ik starten met Clomid! Dan hebben we voor onze zomervakantie de eerste ronde gehad met medicatie weer en dus kunnen we misschien we zwanger op vakantie! Zou leuk zijn! Het begint hier inmiddels ook echt weer te kriebelen, langzaam beginnen je gedachten er weer steeds vaker over te gaan. Ben heel erg benieuwd of het nu net zo voorspoedig mag gaan als bij onze dochter het proces van zwanger worden. Ik hoop dat het voor jou nu ook eindelijk de goede kant op mag gaan, of misschien wel al is! Tis je gegund!
miranda8
BerichtGeplaatst: 14-05-2013 20:54 Reageer met quote

Hey piepeloi!!!

Snik ongi is doorgezet en hoe! Maar had heel veeeeel stolsels en dikke (gatver sorry!!!) en heel erge buikpijn dus heb voor de zekerheid maar donderdag een afspraak bij gyno omdat ik t toch niet helemaal vertrouw en wil zien of alles goed schoon is van binnen...
Idd je maakt jezelf ook wel gek! Maar toch ik wist t zo zeker... Maar ja kan natuurlijk dat het is afgestoten en daarom al die stolsels.. Maar na alles wat ik heb meegemaakt wil ik t zeker weten haha ze zullen me wel een zeur vinden daar maarja...

Oh dat zou super leuk zijn, dat zou je vakantie echt helemaal compleet maken toch?!!! Ik hoop t zoooo voor je!! Heb je t er ook al met je dochter over over een broertje of zusje???
Of komt dat pas als het "officieel" is haha nou t is jou ook zeker gegunt!!!

Nou spannend ook voor jou! Wel lang wachten lijkt me ik vind mijn cyclus al lang wachten hahaha maarja zoals ik al zei met dit is wachten echt niet mijn sterkste kant!
Ik heb wel met mezelf afgesproken dat ik ga proberen niks meer te lezen erover en niet zo me kalender app in de gaten hou anders gebeurt t sowieso niet...

Xxx
miranda8
BerichtGeplaatst: 02-09-2013 5:22 Reageer met quote

Piepeloi! Hoe gaat t met je?? X
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 18-09-2013 22:49 Reageer met quote

He Miranda, hier gaat alles goed, wij kunnen komende maand starten met Clomid, de zomer liep wat anders dan we gepland hadden en we hebben besloten het nog even vooruit te schuiven. Maar als het goed is kan ik in oktober starten met Clomid. Heb opwekkers thuis liggen en een recept voor Clomid. Het begint hier langzaam weer spannend te worden dus!

En hoe is het bij jou????
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 18-09-2013 22:51 Reageer met quote

He Miranda, hier gaat alles goed, wij kunnen komende maand starten met Clomid, de zomer liep wat anders dan we gepland hadden en we hebben besloten het nog even vooruit te schuiven. Maar als het goed is kan ik in oktober starten met Clomid. Heb opwekkers thuis liggen en een recept voor Clomid. Het begint hier langzaam weer spannend te worden dus!

En hoe is het bij jou????
loesje4
BerichtGeplaatst: 22-09-2013 20:47 Reageer met quote

He meiden.

Mag ik meepraten? Ik ben Cornelia, 34 jaar jong en we gaan in oktober de mm weer in voor de 2de. Onze dochter is inmiddels drien en een half en ook via icsi geboren (na 6x iui). Dus misschien dat we ook op de valreep nog een zwangerschap halen in 2013
voortje
BerichtGeplaatst: 07-10-2013 11:29 Reageer met quote

heey hoi.

zijn jullie hier nog actief? wij zijn ook weer begonnen.

gr.
Index > Zwangerschaps Geklets > Zwanger in 2013???
Pagina 3 van 3  

Vorige  1, 2, 3

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring