Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Rechter bal schiet vaak terug in de lies
Auteur Onderwerp: Rechter bal schiet vaak terug in de lies
Bassiedaalhof
BerichtGeplaatst: 08-12-2012 13:12 Reageer met quote

Sinds enige tijd heb ik last van een zaadbal die soms spontaan, en vaak bij sex naar boven in de lies schiet. De bal zit dan geheel in mijn lies, en niet meer in de "zak". Ik kan hem wel zelf terugduwen door van boven naar beneden met mijn hand over mijn lies te wrijven, duwen. Als de bal in de lies schiet, en als ik hem terugduw doet dit pijn. Tevens blijft de bal nog enige uren pijnlijk als dit is gebeurd.
Ik heb vroeger nooit ergens last van gehad en vind het vreemd dat het nu plotseling, ik ben 33 jaar, optreed. Mijn vraag is of dit invloed heeft op mijn vruchtbaarheid, ik heb namelijk een kinderwens, en of hier iets aan gedaan moet worden.
Alvast bedankt voor uw antwoord.
rick922
BerichtGeplaatst: 03-01-2013 22:06 Reageer met quote

ga naar de arts, dan kunnen ze doormiddel van een operatie de bal weer vastzetten aan de balzak, hebben ze bij mij ook gedaan.

In principe heeft het geen invloed op de vruchtbaarheid, tenzij hij in de lies vast blijft zitten, dan hoeft er nog niks aan de hand te zijn, maar hoe langer hij daar zit wordt de bal ook warmer en kan het zorgen voor vermindering van de vruchtbaarheid, tevens hebben mannen met een niet ingedaalde testis een verhoogde kans op teelbalkanker.

Dus zoals ik al zei zou ik er nu gewoon mee naar de huisarts gaan, dan voorkom je eigenlijk 99% van de problemen.
Hardloper1982
BerichtGeplaatst: 11-12-2017 16:27 Reageer met quote

Daar heb ik ook veel last van vooral als het koud is of als ik opgewonden ben het is rechterbal,ik heb wel eens gelezen dat ze niet gelijk hangen een zit hoger of lager dan de ander.iedere keer duw ik hem terug zelfs een keer gehad dat de bal draaide zeer pijnlijk,gelukkig draaide hij weer goed maar toch.
Het liefst zou ik hem weg willen laten halen ook al is het zonde ik heb er toch twee,en dat heeft toch niet veel gevolgen, terwijl ze wel goed ingedaald zijn het is gewoon lastig met sporten alles, terwijl de linkerbal altijd op zijn plaats blijft.
Als een teelbal te lang omhoog geschoten blijft word hij te warm met gevolg slechte zaad productie soms denk ik was hij maar voorgoed weg! Het is ook nog pijnlijk als of je in zak bent getrapt.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen
Index > Urologie > Rechter bal schiet vaak terug in de lies
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring