Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kinderziekten > Dochter van 6 maanden drinkt ineens heelweinig
Auteur Onderwerp: Dochter van 6 maanden drinkt ineens heelweinig
Deedee012
BerichtGeplaatst: 08-12-2012 0:16 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb een vraag.

Mijn dochter is netjes maanden en nooit een grote drinker geweest. Nu drinkt ze sinds eenparig dagen wel extreem weinig. Ongeveer 60 tot 100 ml maximaal en dan max vijf voedingen.

Ze is wel heel vrolijk, maar ze heeft wel 4a5 poepluiers op een dag. Ze eet gelukkig wel vast voedsel, maar niet zoveel dat dit voldoende is om alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Pap wil ze helemaal niet.

Ze groeit wel, al is ze klein. Volgens het cb niet te klein. Heeft iemand enig idee wat ik kan doen om te zorgen dat ze meer drinkt? Ik geef haar nu zelfs al melk uit een bekertje..
Muisjuh
BerichtGeplaatst: 09-12-2012 19:38 Reageer met quote

Kinderen kunnen altijd een periode hebben van minder eten en zolang ze goed op schema zit is dit niet erg.. Het kan best zijn dat ze miss een beetje ziek is of ziek word dit heeft mijn zoontje ook.. Miss kan het ook zo zijn dat zr meer behoefte heeft aan vaste voeding dan aan voeding uit een flesje.. Ze moet natuurlijk wel genoeg vocht binnen krijgen dus daar moet je op letten vooral als ze veel poepluiers heeft want dan gaat er natuurlijk vocht verloren..
Lb14
BerichtGeplaatst: 09-12-2012 22:21 Reageer met quote

het zou een spronetje kunnen zijn maar zoals jij beschrijt dat ze veel peop luiers heeft en niet zo veel wil eten zou ze ook tantjes kunnen krijgen, hoe gaat het met slapen gaat dat wel goed en als ze honger krijgt gaat ze wel weer meer eten. wel blijven aanbieden. ons mannetje heeft het zelfde gehad en heeft er binnen een week al 2 gekregen.
Index > Kinderziekten > Dochter van 6 maanden drinkt ineens heelweinig
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring