Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > Gaan ze nog groeien ?
Auteur Onderwerp: Gaan ze nog groeien ?
WolkenToetjex
BerichtGeplaatst: 07-12-2012 17:57 Reageer met quote

Hallo iedereen,

Ik ben een meisje van 15 jaar.
Ik ben al 1 jaar ongesteld en ik heb een cup maat van 70A. Ik vind ze erg klein.Sad
Gaan ze nog groeien en zijn er methodes om ze sneller te laten groeien ?
Mijn zus heeft cup maat 75B.
Ik voel me hier door erg onzeker want nu heb ik een figuur als een peer.Sad
MusicX
BerichtGeplaatst: 08-12-2012 20:44 Reageer met quote

Ik snap hoe je,je voelt heb hetzelfde probleem! Maar volgens mij kan je,je ze niet natuurlijk laten groeien
marlies85
BerichtGeplaatst: 08-12-2012 21:29 Reageer met quote

Zou best kunnen dat ze nog wat gaan groeien, meestal tussen de 18 en 21 zijn ze uitgegroeit. De cupmaat is ook wel een klein beetje erfelijk bepaald. Als je moeder een bescheiden boezem heeft heb je kans dat ook jij geen dubbel d gaat krijgen.
Muisjuh
BerichtGeplaatst: 09-12-2012 19:52 Reageer met quote

Borsten kunnen ineens een flinke maat groeien en indd groeit dit nog tot je 21ste ongeveer.. Vergeet niet dat je heus niet lelijker bent met kleinere borsten.. Topmoddelen bijvoorbeeld hebben zelden flinke borsten die hebben zelfs bijna helemaal niks..dus geen zorgen.. Daarbij ben je ook nog erg jong he..
EzyGast
BerichtGeplaatst: 20-11-2013 10:06 Reageer met quote

WolkenToetjex schreef:
Hallo iedereen,

Ik ben een meisje van 15 jaar.
Ik ben al 1 jaar ongesteld en ik heb een cup maat van 70A. Ik vind ze erg klein.Sad
Gaan ze nog groeien en zijn er methodes om ze sneller te laten groeien ?
Mijn zus heeft cup maat 75B.
Ik voel me hier door erg onzeker want nu heb ik een figuur als een peer.Sad


Ik zat met het zelfde probleem: was ongesteld aan mijn 13 en was bang dat ze niet meer zouden groeien.
Maar met de jaren is er toch genoeg bijgekomen. Ben nu 20 jaar en heb een 85 B , niet de grootste maat, maar met mijn 1m 57 is dat wel in proportie.
Ik begrijp dat je er heel onzeker van kan worden, vooral al er in je klas mee gelachen wordt, of vergeleken. Maar met een beetje geduld komt alles wel op zijn pootjes terecht. Wink
Schrijfgodin
BerichtGeplaatst: 12-10-2014 23:18 Reageer met quote

Ik ben nu 26 jaar en heb 85D en dat heeft ook zijn nadelen hoor. Zo moet ik altijd naar een duurdere zaak voor bh's (Zeeman etc gaan maar tot C) en een leuke bikini is al snel te klein qua borstformaat. En geloof me, het is echt niet dat hoe groter hoe beter. Ik heb ook wel eens relaties gehad die liever hadden dat mijn borsten wat kleiner waren.
bliepbliep
BerichtGeplaatst: 14-10-2014 19:36 Reageer met quote

Ik heb hetzelfde, al van jongs af aan veel te grote maat. Werd ermee gepest, sommige relaties vonden het niet mooi. Je krijgt er rugpijn van en je staat sneller krom. Ze gaan eerder hangen dan kleinen. En het ergste ze doen regelmatig mega pijn, in puberteit groeipijn en nu stekende brandende pijn in de cyclus. Ik zou blij zijn met wat je hebt, en je bent pas 15 dus er kan nog heel erg veel gebeuren. Daarnaast groeien borsten in de loop der jaren meestal iets bij doordat vrouwen (vooral na puberteit) daar vet gaan opslaan. Het is ook wel handig dat je zo ongeveer alle kleding gewoon past, terwijl je met grote borsten rekening moet houden met te korte truitjes, te diepe décolletés, teksten/afbeeldingen en schoudertassen. Je kan er toch niks aan doen hoe ze nu zijn, dus zou ik het gewoon loslaten als ik jou was. Als je een tevreden uitstraling hebt straalt dat letterlijk van je af en zie je er gewoon mooi uit vanwege hoe je je voelt. Modellen hebben meestal ook niet meer dan cup A en iedereen vind die meiden ook mooi, zie je? Het draait gewoon om de eigenwaarde en tevredenheid die je uitstraalt en hoe je je kleed e.d. Hoe groot je boezem is, is helemaal niet belangrijk. Smaken verschillen maar je bent gewoon mooi zoals je bent.
Tenslotte zijn er nog allerlei BH's op de markt die je borsten groter kunnen doen lijken. Het gaat je niet helpen op het moment dat je je uitkleed voor een jongen (die ook wel zo zijn onzekerheden zal hebben!), maar misschien is het wat om je in het dagelijks leven beter te voelen als je er vreselijk mee zit, ik weet niet.
peter4
BerichtGeplaatst: 28-05-2015 20:49 Reageer met quote

Hoi,onzekere meid.Om te beginnen:er zijn nauwelijks meisjes/vrouwen,die tevreden zijn met hun uiterlijk,ook wat betreft hun cupmaat.Mannen hebben zelden of nooit een onprettig gevoel daarover.Die maken zich dan weer druk over hun penislengte,waar hun vriendin dan weer geen moeite mee heeft.Wees alsjeblieft blij met je lichaam zoals het is en misschien nog wordt,want ook bij borsten komt soms een groeispurt voor.Maar in het minder waarschijnlijke geval,dat je een 70A blijft,zou ik durven zeggen:wees blij,want er ontstaan oneindig veel meer problemen bij een grote cupmaat dan bij kleinere borsten.En dat mannen liever grote borsten zien geldt alleen voor andere vrouwen dan hun eigen.Lees nog maar eens goed het bericht van bliepbliep,want die verwoordt het uitstekend.Ik ben een oude man en in mijn 40jarige onderwijsloopbaan heb ik al zoveel meiden echt zien lijden onder een onredelijk zware boezem,dat ik alleen maar diep medelijden krijg bij het zien en horen van vrouwen,die denken,dat een grotere borstpartij bij zal dragen aan een groter levensgeluk.Wees tevreden met wat je hebt of misschien nog gaat worden,maar vooral,blijf vooral jezelf en je karakter is echt niet afhankelijk van je borstomvang. Confused
Index > Het Restaurant > Gaan ze nog groeien ?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring