Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Plaagdier in huis
Auteur Onderwerp: Plaagdier in huis
Sinner
BerichtGeplaatst: 13-09-2015 0:51 Reageer met quote

http://www.biomedcentral.com/1471-5945/15/1
Sinner
BerichtGeplaatst: 13-09-2015 0:51 Reageer met quote

http://www.biomedcentral.com/1471-5945/15/1
Sinner
BerichtGeplaatst: 13-09-2015 0:55 Reageer met quote

http://www.morgellons-research.org/morgellons/morgellons-diagnosis.htm
Sinner
BerichtGeplaatst: 13-09-2015 0:56 Reageer met quote

http://www.thecehf.org/morgellons-disease-treatment.html
Sinner
BerichtGeplaatst: 13-09-2015 0:59 Reageer met quote

http://www.morgellonsuk.org.uk/
Sinner
BerichtGeplaatst: 13-09-2015 1:03 Reageer met quote

http://www.morgellons-research.com/
Sawatdeeka
BerichtGeplaatst: 06-11-2015 1:10 Reageer met quote

Ik weet niet of dit topic nog actief is, maar wat fijn om dit te lezen! Ik ben sinds een paar maanden in Thailand en vind al vanaf dag 1 zwarte korrels / schilfers in mijn bed. Alles direct gewassen, helpt niet. Had er verder geen last van dus weinig aandacht aan besteed.

Inmiddels heb ik op bepaalde plekken allemaal bultjes, vooral op schouders en billen, plus wat random. Ik begin steeds jeukeriger te worden en voel ook de wat fellere steken. Ik word ook vaak geprikt door muggen en daar is dit nog niets bij, maar ik wilde gewoon eens op zoek gaan naar wat dit was, of ik er iets aan kan doen, ook al heb ik er niet bijzonder veel last van.

Ik heb de zwarte korrels evenals de donkere /grijze 'draadjes' die ik vooral op mijn huid vind al meerdere malen op een plek gelegd om te kijken of het beweegt (springt = vlo, loopt = bedwants) maar niets. Ook zie ik piepkleine vliegjes en ongrijpbare witte pluisjes rondlopen / zweven. Dacht laatst zelfs dat er één over m'n bed rende maar besloot dat ik het me verbeeldde.. misschien toch niet?
Vandaag ben ik na het douchen eens wat beter naar m'n huid gaan kijken en het lijkt wel of die donkere streepjes / draadjes UIT m'n huid komen! Sterker nog, ik heb een paar bultjes opengekrabt / duwd en daar kwam van die zwarte streepjes uit, net piepkleine splintertjes ofzo.
Ook heb ik het idee dat ik er massa's moedervlekken bij krijg. Typisch!

Ik werd getriggerd door de eerste post van Happy68 vanwege de reis naar Indonesië, dacht dat het misschien iets uit Azië zou zijn. Ik raakte gefascineerd door alle herkenning die ik heb.

Ik begrijp hieruit dat het zinloos is hiermee naar een arts te gaan, zeker hier zal ik dat niet goed over kunnen brengen. Troost is dat ik hier maar een beperkt aantal maanden blijf. Ik zal ermee leren leven hier Smile

Iemand nog nieuws / progressie ondertussen? En dat morgellons snap ik niet helemaal, is dat nu een idee dat je beestjes hebt of is het een benaming voor een feitelijk beestje? Iemand suggesties voor zoektermen in het Engels (kostte me in het Nederlands al behoorlijk wat tijd om dit te vinden)?
Puntje
BerichtGeplaatst: 09-11-2015 12:57 Reageer met quote

Hallo,
Ook ik weet niet of dit forum nog actief is maar ik heb sinds enige weken dezelfde symptomen als ieder ander hier, het weinig zin om alles nog te omschrijven maar ook jeuk op lichaam en hoofd van alles geprobeerd van luizenshampoo tot crème tegen scabiës het is het allemaal niet en helpt ook niet, ook zwarte puntjes in bed allerlei rommeltjes op de grond terwijl net gestofzuigd en gedweild, ik wordt er helemaal gek van. Doorgestuurd naar de dermatoloog die kijkt me aan of ik niet helemaal spoor smeerseltjes gehad die ook niet helpen. Is er iemand die eruit is wat er aan de hand kan zijn?

Groetjes
Puntje
zombie
BerichtGeplaatst: 21-11-2015 23:44 Reageer met quote

HELP
Ongelooflijk maar waar !!
Mijn leven = erger dan enig horrorverhaal.. Na de jarenlange (verloren), strijd ,als gevolg van alle vernederingen door gebrek aan interesse ,wetenschappelijke kennis, weigering tot verder onderzoek , of de ondervonden zelfgenoegzaamheid en "God complex" bij de geraadpleegde"specialisten (zowel,medisch als milieu deskundig ),zag ik vandaag dat er effectief mensen zijn met identiek dezelfde symptomen ,waarnemingen,pogingen om hierdoor , aan de hand van gevonden informatie via ,alternatieve,natuurlijke of andere bestrijdingsmethodes toe te passen...Werkonbekwaam,zonder uitzicht op beterschap ,ondanks alle pogingen,werd er alleen ,na de"peperdure" consultaties,onderzoeken bij een "Belgische professor",(waar ik woon) vastgesteld dat ik aan "chronische Lyme-Borreliose"ziekte en chronische Chlamidae lijd ....Behandeling gefaald...
Daar ik alles in de beschreven toestanden herken en hetzelfde meemaak ,acht ik het niet nodig om de details (te vergevorderd enz../.)te beschrijven.Het enige wat ik zoek,zoals wij allen doen,is hulp of aanwijzingen te vinden om uit deze ondraaglijke levenssituatie te komen,want ik kan echt niet meer
Thomas3
BerichtGeplaatst: 22-11-2015 17:20 Reageer met quote

Quote: na de"peperdure" consultaties,onderzoeken bij een "Belgische professor"

Professor De Meirlei?
Puntje
BerichtGeplaatst: 22-11-2015 20:13 Reageer met quote

Fijn dat er toch nog reacties komen van mensen die hetzelfde ondervinden.Ik zou het zo fijn vinden als er toch ook nog eens personen reageren die dit topic zijn gestart om te vernemen hoe alles verder is gegaan in hun zoektocht naar de oorzaak.
Ik hoop nog een reactie te krijgen, ik ben eigenlijk ook behoorlijk wanhopig.
Gr.
zombie
BerichtGeplaatst: 23-11-2015 21:39 Reageer met quote

Thomas3 schreef:
Quote: na de"peperdure" consultaties,onderzoeken bij een "Belgische professor"

Professor De Meirlei?
Twisted Evil
Thomas3
BerichtGeplaatst: 24-11-2015 2:10 Reageer met quote

Een professor die diagnose kan vaststellen dat betekent niet dat hij de oorzaak weet en de ziekte kan genezen.

29 mei 2013 bij de uitzending in eo dit is de dag een reportage over me/cvs altijd-moe-altijd-pijn zei ik al dat zijn theorie was verkeerd vooral de antibiotica behandeling was verkeerd.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 24-11-2015 13:46 Reageer met quote

De rode kring die vaak bij de tekenbeet te zien is een verwarring voor de echte oorzaak.
Dezelfde verwarring voor de oorzaak van plaagdier in huis. Jeukklacht en allergie.

De rode kring kan je ook bij de mazelen uitbraak te zien. De koorts volgorde is heel belangrijk. De tekenbeet veroorzaakt niet de ziekte van Lyme. De tekenbeet maakt de koorts-virus wakker via de ontsteking/infectie met de witte bloedcellen.

Eerder had ik al verteld kinderziektes onderdrukken veroorzaakt niet tientallen ziektes, maar honderden ziektes. Very Happy
Thomas3
BerichtGeplaatst: 12-12-2015 16:49 Reageer met quote

De nieuws van vandaag: Het Nederlandse bedrijf In2Care uit Wageningen heeft 10,2 miljoen dollar (9,3 miljoen euro) van de Bill & Melinda Gates Foundation gekregen voor het testen van een methode tegen malaria.

Hetzelfde verhaal met knokkelkoorts.

Na 10 jaar kunnen zij de echte oorzaak van malaria, knokkelkoorts en ziekte van Lyme niet vinden mede de oplossing.

Het gaat niet om de muggen of tekenbeet. Het is maar een "schijn" oorzaak. Shocked
Lunarose
BerichtGeplaatst: 11-02-2016 11:18 Reageer met quote

Hallo,
Heb me net geregistreerd na enkele dagen gelezen te hebben. Zit met zelfde problemen en geraak er niet uit. Mijn haar moeten knippen,was heel stuk door diverse luis behandelingen die niet hielpen. Die witte bolletjes blijven cyclusgewijs terugkomen. Jeuk, brandend gevoel, kat is er ook dupe van. Niemand neemt me au sérieux. Dierenarts zegt dat pluisjes zijn onder microscoop en als niet beweegt. Autobekleding zit vol. Bij hard duwen met stofzuiger openen sommige bolletjes en komen er fijne wormpjes uit die vervormen.insecticide en stofzuigen van smorgens tot s avonds. Is niet leefbaar. Rentokil laten komen, 1x geweest en werd erger. Teruggebeld,na 6 dagen 2e behandeling met sterker product: was even beter. Doch bij minste verplaatsing van spullen is terug. Zit overal zelfs in clavier pc.
Belde vorige vrijdag terug om nieuwe afspraak te maken daar k deze maand nog geen had, beloofde terug te bellen doch niks.
Rentokil reageert niet meer.
Ben ten einde raad. Dokter zegt dat bedwantsen zijn doch dat verklaart andere symptomen niet.
Durf bijna niks meer zeggen, k besef dat onwaarschijnlijk lijkt doch het is zo. Heb zelf ook geen verklaring wat, van waar of hoe.
Is hier nog iemand actief? Heeft er iemand oplossing of i nfo hoe dit bestrijden?
Kan enkel zeggen dat dit begonnen is nadat k verhuist ben. K woonde in huis eerste zicht ok, stond enkele maanden leeg doch wist niet. Het bleek ook vochtig en schimmel achter verf verstopt? Na 3,5 weken begon miserie. Kat kreeg vlooien(huiskat),diverse insecten in huis, vooral in spleten houten vloer slaapkamer, openingen in traptredes, in keuken,...
Had eigenaar aangesproken en aangetekende brief, het hout was rot met parasieten in zag k op mijn foto's. Hij negeerde al. Was verplicht te verhuizen opnieuw. Had insecticide bom van dierenarts in nieuwe woning gezet en al weken insecticide. Moest zelfs op mijn kledij doen als k buiten ging. Na enkele weken begon dus dit alles wat k hier op site gelezen heb.
K zeg er ook bij dat op zolder in vorig huis veel muggen en vliegen zaten en eigenaar veel in buitenland was. Weet niet of er iets me te maken kan hebben.
Alvast heel erg bedankt voor jullie reacties,
Liefs,Lunarose
Linda47
BerichtGeplaatst: 20-03-2016 23:02 Reageer met quote

Hallo Happy
Ik zit met hetzelfde probleem ben ook ten einde raad
Ik vraag mij dan ook af wat het is .De jeuk en gekriebel op je lijf je word er zo wanhopig van.Heb van alles gedaan dermatologie geweest de ene zal f na de andere gehad..en niks helpt.Bekeken ze het maar onder de microscoop dat doen ze niet .Wat ik mij dan nu afvraag is wat ik hier allemaalheb gelezen dateerdat in het v jaar 2013 .Nu zitte 'n we in 2016 .Weet je nu inmiddels wat het is ?Je zou mij daar enorm mee helpen .Ik hoop dan ook snel van jou te horen.mvg linda47
Linda47
BerichtGeplaatst: 20-03-2016 23:35 Reageer met quote

Hey
Robbbo
BerichtGeplaatst: 21-03-2016 0:32 Reageer met quote

Hallo

Het is alweer ff geleden dat ik hier ben geweest, maar kan wel zeggen dat het sinds een maand of 3 beter met me gaat. Had al een paar keer gelezen over nutra silver dat dit echt zou helpen. Dus heb dat spul besteld. ( was wel erg duur, 250€ voor 8 flesjes) maar het heeft me wel geholpen. Heb minder last van springende sensatie, stofjes enz. Ook ben ik meer biologies gaan eten denk zelf dat al dat GMO voedsel ook niet goed voor ons is, al kan je er eigenlijk niet meer omheen. Toen de nutrasilver op was ben ik begonnen met het innemen van backing soda. Dit houd de situatie nu stabiel zo lijkt het. Ook neem ik regelmatig een bad met backing soda. Dit lijkt ook wel wat te doen als ik uit bad ga drijven er heel veel haren vezels stofjes enz aan t oppervlak. Kan der maar vanaf zijn zou ik zo zeggen Very Happy Wel heb ik nog veel last van me neus wat ik daar allemaal al uitgehaald hebt. Het lijken wel wormen ofzo. En me neus is de kweek vijver zo lijkt t.

Gr Rob
Marry1968
BerichtGeplaatst: 30-04-2016 1:12 Reageer met quote

Hallo allemaal. Tijd geleden (ik heb deze vraag destijds gesteld als "happy1968", maar heb een ander account).

Jeuk en steken zijn nog ongeveer hetzelfde, maar ik heb er aardig wat vage lichamelijke klachten bij - die naar mijn overtuiging dezelfde oorzaak hebben. Ook in mijn omgeving zie ik veel mensen met vergelijkbare, typische klachten, maar iedereen krijgt andere diagnoses.. Hier moet de artsen toch eens een lichtje opgaan>

Deze klachten ontstonden plotseling en gaan niet meer weg.

- alg. malaise, verhoging, hoofdpijn, buikkramp, misselijkheid, overgeven (1 à 2 dagen, met enkele weken er tussen)
- duizeligheid, evenwichtsstoornis
- slecht zicht, nachtblindheid
- grote bulten en zwellingen (als blauwe plekken of vochtophopingen) (knieën, schenen, polsen, enkels, ellenbogen) die warm aanvoelen - als ontstoken
(er worden ook steeds symptomen van ontstekingen in mijn bloed gevonden).
- een blauwige huid(alsof ik het koud heb) vnl. knieën, enkels
- pijnlijke gewrichten
- tintelende armen, handen (vaak bij wakker worden)
- zere schouders
- dunne wenkbrauwen en wimpers (uitvallen)
- veel donkere vlekken en juist lichtere vlekjes op mijn huid
- veel pluisjes en stofjes in mijn haar
- lelijke handen, nagels
- extreem droge huid, schilfers, kloven, ...

De afgelopen jaren heb ik een heleboel (beeld)materiaal verzameld en onderzoek gedaan en ben ik er van overtuigd dat het bij mij ècht gaat om een micro-organisme (mijt, parasiet, myiasis) in mijn huid - wat de deskundigen ook mogen beweren. Soms heb ik zo'n pijn dat ik voel dat er iets uit moet (bijv. bij mijn nagelriemen, waar dan later spontane kloven zitten. Mijn man heeft dit ook).

Waarom weigert men de huid met een microscoop te bekijken als je zelf duidelijk voelt dat daar het probleem zit?! Het zou duizenden euro's uitsparen voor onderzoek waarvan ik vooraf al weet dat het niets op zal leveren.
Waarom bundelen dermatoloog en entomoloog hun krachten niet eens - onbekende soorten insecten zijn met de huidige klimaatveranderingen en het reisgedrag van de mensheid ècht geen uitzondering.

En wat nu .. Ik heb meer dan genoeg bewijsmateriaal, maar zoals jullie ook hebben ervaren begin je alleen niet zo veel en heb je ook nog zó een stempel te pakken.
Er zijn meer dan genoeg mensen hier met identieke verhalen, maar toch is iedereen in zijn eentje aan het knokken en tobben. Dat moet toch anders kunnen?! Alleen word je al snel afgewimpeld blijkt, maar meer mensen met dit typische verhaal schuif je niet zo makkelijk de deur uit.
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Plaagdier in huis
Pagina 4 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring