Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Plaagdier in huis
Auteur Onderwerp: Plaagdier in huis
Marieke68
BerichtGeplaatst: 20-10-2017 10:52 Reageer met quote

Ernst-ig schreef:
wat je zecht ben je zelv met je kond dooor de helvt.
mijn nederlands niet goet.

joejoe
hans polderman


Ga een ander pesten joh
corne75
BerichtGeplaatst: 03-01-2018 1:49 Reageer met quote

juju71 schreef:
Beste mensen,
Ik volg dit forum ook al een poosje. Ik heb ruim een jaar last van soortgelijke klachten. Ik wilde eigenlijk niet reageren in de angst dat het dan erger wordt omdat ik dan erken dat het er echt is. 2 verschillende huisartsen hebben mij namelijk overtuigd dat ik eerst gordelroos had en daarna een spontane allergie.Het begon met een beet van iets met gordelroos achtige uitslag. Gepaard met veel meer moedervlekken. Ik wist zeker dat het niet normaal was, de huisarts deed net of ik spoken zag. De 2 e ook. Ik heb ook last van kleine pluisjes in de lucht. Gevoel van spinnenweb achtige draadjes op mijn huid. Geprik en jeuk in mijn kleding. Vooral s avonds. Sommige kleding wil ik echt niet meer aan. Sinds kort kleine rare mugjes in huis. Vanavond voor het eerst heel hard gestoken. Ik wil er vanaf! Ik heb een schoon huis. Een parasiet vrije hond. Ik probeer het te negeren. Dat is moeilijk. De ene week is het erger dan de andere. Ik moest het kwijt. Ik heb gedacht aan de maskerwants, maar het moet een combinatie zijn van iets. Pffff!!! Help!! Shocked Embarassed


Goedenavond mensen. Eindelijk lees ik voor het eerst hier een verhaal wat exact overeenkomt met hetgeen ik heb ervaren in mijn vorige huis waar ik overigens nu gelukkig een paar jaar weg ben. Ik kwam op een dag thuis van werk en zag dat er een groot rond gat zat in mijn rechterarm met een grote rode bult. het is een vreemd verhaal maar sinds die periode is mijn hele huid zwaar kapot gegaan en heb voor 100 procent gezien dat er een wormachtig ding onder mijn huid kroop. fractie van een seconde zag je t bewegen . ik lag savonds op de bank en viel in slaap heb meerdere malen gevoeld dat er iets uit mijn huid kwam kleine beestjes die wegvlogen .ook voelde ik regelmatig een pijnlijke steken en ook het gevoel alsof ik in een spinnewebliep met mijn gezicht in mijn eigen huis!! je word gek en twijfelt alleen maar .ik heb beestjes in en uit mijn huid zien komen. Heb mijn verhaal gedaan op meerdere plekken mensen verklaren je v gek! Rolling Eyes
Marry1968
BerichtGeplaatst: 01-04-2018 1:18 Reageer met quote

Hallo mensen, hoe is het met iedereen?

Door een onbedoelde opname met mijn mobiele telefoon kwam ik er achter dat de welbekende (witte) vliegjes (of springers?) 's nachts overal in ons huis in het donker rondvliegen. Ik wist niet wat ik zag. Wat je met het blote oog maar zelden ziet wordt met de camera angstaanjagend duidelijk.
Ik ben er van overtuigd dat dit is wat steekt. Ze komen zelfs op me af als ik ze verstoor. Dat heb ik al heel lang geleden geconstateerd, bij het stofzuigen, als ik de wasmand leeghaal of kleding pak in de kast, een laatje, .....Jeuken, steken.

Toen ik hetzelfde aan de binnenkant van mijn kleding testte bij kriebel, zag ik hetzelfde beeld. Er vlogen of sprongen duidelijk witte beestjes weg voor het licht van de flits.
Ook kun je met de camera van je telefoon zwarte bolletjes en dergelijke zien in de pluizen, korstjes op je huid e.d.. Test het maar eens.
De glasachtige stekel waar Corne het over heeft zie ik ook. Vaak rechtop in mijn huid op de plaatsen waar ik de steken en het branderige gevoel ervaar.

Mijn idee is dat het hier gaat om of een minuscuul vliegje/motje of een springstaartje of tapijtkever-achtige (die dezelfde stekels hebben en waarvan ik ook wel eens volwassen exemplaren vind). Dat zou ook de gaatjes en steken in kleding verklaren. In huis vind ik zeer kleine beestjes met stekeltjes aan de achterkant. Ik heb het gevoel. dat ze van buiten komen, want ook in de tuin, mijn auto, de garage heb ik last. Misschien een insect dat verschillende gedaantewisselingen ondergaat voordat het volwassen is.

Misschien komen we iets verder als anderen hier ook eens kijken. wat ze met de camera zien.
Mijn klachten nemen nog steeds toe en ik heb soms het gevoel dat ik levend opgevreten word. Corne voorspelt dat meer mensen die dit zullen krijgen en ik weet het zeker. Overal in mijn omgeving zie ik mensen met specifieke, onverklaarbare overeenkomstige klachten. Dat moeten artsen toch ook eens gaan zien?

Naast de al genoemde klachten ben ik vaak tijdelijk hartstikke doof (jeuk in mijn oren) en mijn ogen zijn 2 punten achteruit gegaan.

Hoop dat we met zijn allen wat verder kunnen komen.
Succes allemaal en houd vol,
Marry
Lima@@
BerichtGeplaatst: 19-04-2018 9:15 Reageer met quote

Hallo mensen sinds een jaar ook dit probleem!!! Crying or Very sad
Hoe doen jullie dat met werken??
Overal wAar ik kom krijgt mijn omgeving zwaar jeuk en dan voel ik weer minder
WAT IS DIT!! Het lijkt wel alsof het dan uit me neus en oren vliegt😢😢
En me haar punten prikken overal
En het ergste van alles nog nooit ergens tegen gekomen dat een patiënt eraan is genezen
Dit is de enige plek waar ik dit kan vragen!!
Alle tips zijn welkom!!!!
IK BEN DIT HELEMAAL ZAT DIT MOET STOPPEN!!!!!!!
Marry1968
BerichtGeplaatst: 09-06-2018 23:57 Reageer met quote

Klopt, heb ik ook. En er bestaan vliegjes die hun eitjes in je oren, neus, haar e.d. droppen. Komen veel in Schotland en Scandinavie voor.
Ik voel ook constant kriebel in mijn oren, wimpers, wenkbrauwen, neus.

En begin er steeds meer van overtuigd te raken dat het vliegjes zijn. Ze komen zelfs uit de struiken in de tuin op me af en binnen een mum van tijd heb ik jeuk en geirriteerde onderarmen als ik snoei.
In de kleine zwarte korreltjes en pluisjes overal in huis zie ik met de microscoop vaak een soort minuscule larven en soms wittige/transparantie beestjes. Deze transparante lopen dus op me bij kriebel en in zitten in mijn haar. Qua model zitten ze ergens tussen een sprinkhaan en een mug in. Denk dat het een voorstadium is van het imago. Het uiteindelijke beestje.
Maar het rare is dat ik ook op mijn hoofdhuid zwarte stippeltjes heb en onder voeten, nagels door het jeuken.

Heeft er nog niemand anders met een microscoop gekeken.
Mona2012
BerichtGeplaatst: 13-09-2018 5:06 Reageer met quote

Dag allemaal,heb hetzelfde probleem en dat begon zoals jullie het beschrijven ongeveer vorig jaar rond september ongeveer.
Ik had toen een heel ander idee dan over wat het veroorzaakte of waar het vandaan kwam dan jullie maar zocht wel net als jullie naarstig naar een oplossing,ik wilde alleen dat het zou stoppen.....en dat koste me hopen geld en ellende, overtuigd dat het in mijn kleren bleef hangen en die ,idem zoals bij jullie ,niet waren uit te wassen begon daarom al mijn kleren weg te gooien,
Net als jullie begon ik te douchen en had even de indruk dat dat hielp tot ik uren mezelf stond te schrobben en de situatie steeds erger werd.
Het stopte niet en ik besloot in paniek dat ik uit mijn woning moest gaan lopen, logeerde links en rechts, dan op hotel,,,,bleef kleren weggooien......een tijdlang had ik totaal geen last in de auto maar uiteindelijk begon ik ook daar de zwarte stipjes of haartjes zoals ik het noemde te zien en voelde iets in mijn gezicht vliegen alsof het heel fijne druppeltjes waren,,,,,mijn auto was niet meer heel nieuw dus op zich geen slecht idee kocht ik een nieuwe auto....en verbaasd stelde ik vast dat het daar veel sneller nog dan zelfs dan bij mij thuis en zeker ook dan in de vorige auto uitbrak......ik was totaal wanhopig, durfde er echt niemand meer mee lastig te vallen gezien alle reacties voordien die ik kreeg en dit alles duurde maanden, waarschijnlijk de eenzaamste tijd in mijn leven trouwens.

Pas toen begon door te dringen dat dit niet alleen niet hielp maar dat de oorzaak iets heel anders was dan ik dacht en het evenmin overging van mij naar de auto als een besmetting noch afkomstig was van iets in mijn huis waarvoor ik daar moest gaan lopen,stopte het ergste .

Het maakt niet uit wat jullie denken de oorzaak of oplossing is....ga er van uit dat het waarschijnlijk totaal fout zal zijn.
Herdenk rustig(voor zover dat lukt in die omstandigheden) de hele situatie, bijvoorbeeld het is niet omdat je vliegjes ziet op je afvliegen en daarna jeuk krijgt dat de vliegjes de oorzaak zijn of wanneer je na een douche je beter voelt de douche hielp....

En vooral doe niet zoals ik in paniek, god weet wat dat hooooopen geld kost want zolang je dat blijft doen stopt het waarschijnlijk niet.....en uiteindelijk ga je failliet en/of raakt hopen vrienden kwijt en ziet dan dat alles wat je deed totaal zinloos was.
Had ik vorig jaar geweten wat ik nu weet had ik dat nooit gedaan ....

Graag jullie reactie en veel sterkte en groetjes uit de buurt van Antwerpen
Mona
Mona2012
BerichtGeplaatst: 17-09-2018 1:43 Reageer met quote

Trouwens hoe gaat het nu met iedereen hier wiens verhalen ik las. Mijn posting van paar dagen terug klinkt bitter, voelde me ook zo vandaar dat ik niet eens vroeg hoe het jullie gaat nu, is het bij iemand beter?
Groetjes
Feltruth2018
BerichtGeplaatst: 20-10-2018 20:36 Reageer met quote

Marry1968 schreef:
Klopt, heb ik ook. En er bestaan vliegjes die hun eitjes in je oren, neus, haar e.d. droppen. Komen veel in Schotland en Scandinavie voor.
Ik voel ook constant kriebel in mijn oren, wimpers, wenkbrauwen, neus.

En begin er steeds meer van overtuigd te raken dat het vliegjes zijn. Ze komen zelfs uit de struiken in de tuin op me af en binnen een mum van tijd heb ik jeuk en geirriteerde onderarmen als ik snoei.
In de kleine zwarte korreltjes en pluisjes overal in huis zie ik met de microscoop vaak een soort minuscule larven en soms wittige/transparantie beestjes. Deze transparante lopen dus op me bij kriebel en in zitten in mijn haar. Qua model zitten ze ergens tussen een sprinkhaan en een mug in. Denk dat het een voorstadium is van het imago. Het uiteindelijke beestje.
Maar het rare is dat ik ook op mijn hoofdhuid zwarte stippeltjes heb en onder voeten, nagels door het

Hebben julliE wel eens ge dacht aan aoutats, milben? Daar in frankrijk en duitsland Zijn ze verder met voor lighting Dan in Nederland. En de beest jes die Je Niet ziet Maar
Wel eerst jeuk en daarna een gaat Je in de huid , gezien met microscope. Zijn met een bewoners stofzuiger al Helemaal Niet weg te krijgen! Begin eerst met de omgeving te be Kijken. Zorg voor glade vloer en Waterstofzuigers, zodat t spul Niet Je kamer of Huis ingewaaid wordt.

Heeft er nog niemand anders met een microscoop gekeken.
Feltruth2018
BerichtGeplaatst: 20-10-2018 23:41 Reageer met quote

Marry1968, er is iets fout gegaan met de boodschap. Die is in jouw geschreven stukje terecht gekomen. Mijn wel gemeente excuus.
Daar om zal Ik het nog een keer schrijven. Wij hadden een nieuwe stofzuiger gekocht. Maar degeen die kwam gif spuiten waarschuwing dat wat er opgezogen werd er voor een groot deep aan de achterkant weer uit Kwam! Om die reden Zijn we over gestapt op een waterstofzuigeR. Deze gebruik the men ook voor stofmijt! Onze vloer heeft veel Baden. Die Zijn nu allemaal dichtgekit. En gelukt, zodat er een glad oppervlak is. De plaagdieren Zijn zo Klein, er Moet ieder Dag ge stofzuiger worden. Dit is. Nog Maar een Klein ding vergeleken wat Je nog Meer allemaal doet om er van af te proberen te komen. Strake persoonlijke hygiene, zo kaal mogelijk om het makkelijk schoon te houden. Een grote hulp is talkpoeder en Vicks. Tot zo ver voor vandaag.
Feltruth2018
BerichtGeplaatst: 27-10-2018 10:26 Reageer met quote

Allereerst moet Ik vertellen dat de plaagdier ellende al de eerste vakantie Dag op een camping in frankrijk begon. Voor dat huisje was een waranda, met daaronder heel veel blad afval. Dit realizeer Je pas later.
Daar begon het steken Zonder dat Je een mug of ander plaagdier zag! gevolg , weg vakantie, naar huis.
Wat Je Dan meeneemt naar huis, daar weten de andere schrijvers op deze site de gevolgen van. Dan bestel Je iemand die ze dood kunnen spuiten met gif. Verschillende Zijn geweest, verschillende keren. Het help Niet. Toen Gaf die man ten einde raad het advies de stofzuiger iedere keer schoon te maken en steeds een nieuwe zak in spuiten alles met gif!!!! Bespoten.
Dat houd Je Niet vol. om even uit de ellende te Zijn, Zijn we naar de kerstmarkt in garderen geweest in 2017. Daar kregen we uitleg over de werking ban een waterstofzuiger. Hier in blijft al wat Je stofzuigt in het water achter, gevolg is dat Je kan Zien wat Je opzuigt. En Je blaast het Niet weer de kamer in. Met de volgende ellende!
Ook onze vloer was Niet glad, Maar met veel open naden waar veel witjes, zwartjes, stukjes hout en Meer zat.ook na het stofzuigen.
Volgende keer verder.
Feltruth2018
BerichtGeplaatst: 27-10-2018 11:25 Reageer met quote

Allereerst moet Ik vertellen dat de plaagdier ellende al de eerste vakantie Dag op een camping in frankrijk begon. Voor dat huisje was een waranda, met daaronder heel veel blad afval. Dit realizeer Je pas later.
Daar begon het steken Zonder dat Je een mug of ander plaagdier zag! gevolg , weg vakantie, naar huis.
Wat Je Dan meeneemt naar huis, daar weten de andere schrijvers op deze site de gevolgen van. Dan bestel Je iemand die ze dood kunnen spuiten met gif. Verschillende Zijn geweest, verschillende keren. Het hielp Niet. Toen Gaf die man ten einde raad het advies de stofzuiger iedere keer schoon te maken en steeds een nieuwe zak er in en alles met gif!!!! Bespuiten.
Dat houd Je Niet vol. om even uit de ellende te Zijn, Zijn we naar de kerstmarkt in garderen geweest in 2017. Daar kregen we uitleg over de werking ban een waterstofzuiger. Hier in blijft al wat Je stofzuigt in het water achter, gevolg is dat Je kan Zien wat Je opzuigt. En Je blaast het Niet weer de kamer in. Met de volgende ellende!
Ook onze vloer was Niet glad, Maar met veel open naden waar veel witjes, zwartjes, stukjes hout en Meer zat.ook na het stofzuigen.
dus alle naden dicht ge kit. Onze kat hebben we ook moeten laten Inslapen.
Dat er geen fotoos geplaatst kunnen worden is erg jammer. Dan zou Je Meer houvast hebben gehad met dit plaagdier probleem. En medische wereld die Je niet wil geloven en Je het liefst naar de psycholoog sturen I p v te luisteren en te handelen naar de oorzaak. Ook het bed was een nachtmerrie na de vakantie. De drie r -en geleden hier, reinheid, rust, regelmaat. Veel verschonen, wassen op 90 graden, direct na opdekken menthol poeder. En denk ook eens als Je jeuk op Je hoofd hebt , aan anti allergie sloop. Kan Je Je bed stofzuigen , doe het in het begin meerdere maken per week. De tips die hier gegeven worden Zijn ten mins te ondersteunend.
Feltruth2018
BerichtGeplaatst: 05-11-2018 16:58 Reageer met quote

Allereerst dank aan Oberon en optimal-health voor hun aanwijzingen. Ik ga nog steeds terug naar hun ervaringen en tips. Ik zou Graag ook wat informatie doorgeven o.a. Over een huidsteek. (Drmayne.com op internet)
Informatie van rijn de Jong over draadjes , spirochete (www.rijndejonge.nl/overnight/lymeIndex). En als laatste geschiedenis, herkomst, spirochete. ( www.earth-matters.nl) hier wordt door Pasteur bij Zijn dood al gezegd in het frans dat het aan het milieu Ligt. Jammer dat er geen reactie Meer komen.
Sterkte allemaal.
Feltruth2018
BerichtGeplaatst: 05-11-2018 16:58 Reageer met quote

Allereerst dank aan Oberon en optimal-health voor hun aanwijzingen. Ik ga nog steeds terug naar hun ervaringen en tips. Ik zou Graag ook wat informatie doorgeven o.a. Over een huidsteek. (Drmayne.com op internet)
Informatie van rijn de Jong over draadjes , spirochete (www.rijndejonge.nl/overnight/lymeIndex). En als laatste geschiedenis, herkomst, spirochete. ( www.earth-matters.nl) hier wordt door Pasteur bij Zijn dood al gezegd in het frans dat het aan het milieu Ligt. Jammer dat er geen reactie Meer komen.
Sterkte allemaal.
Marry1968
BerichtGeplaatst: 01-04-2019 22:42 Reageer met quote

Hallo allemaal, heb het druk gehad met andere zaken maar nog steeds heb ik last. En het lijkt erger te worden, d.w.z. het lijkt zich uit te breiden met andere klachten.

Is er hier iemand bekend met misselijkheid, een opgeblazen gevoel in de maag, krampen en met tussenpozen diarree?
Marry1968
BerichtGeplaatst: 01-04-2019 23:02 Reageer met quote

Er zitten dunne plekken in ál mijn gebreide (ook synthetische) en geweven kleding en er vallen kleine gaatjes in. Kijk er maar eens doorheen naar het licht.
Met mijn microscoop zag ik destijds dat een miniscuul beestje (soort mijt) 'iets' weefde in mijn kleding. Nu zie ik dat ik de witte en zwarte pluisjes aan mijn kleding zo tussen de oorspronkelijke stof uit kan kan trekken. En het zijn juist díe pluisjes die kriebelen en soms stekken. Bij de boorden bijvoorbeeld en onder mijn armen. Film 's avond maar eens in het donker (flitser aan) in je trui als je jeuk hebt (of random in een donker huis). Ik wist niet wat ik zag. Ben benieuwd of jullie iets zien.

En misschien een idee om ook eens te proberen.. met mijn digitale camera zie ik duideljk zwarte en witte bolletjes in de pluizen, waar ik soms, op scherpe foto's iets als een ienieminie beestje zie komen. Soms een soort 'wormpje', soms een hele kleine transparante soort mijt. En typisch 'verhoogde' lijnen op mijn huid.

Mijn dochters kwamen ooit gillend binnen rennen met allemaal witte 'spinnetjes' op hun jas. Exact waar ons konijn zat die zich gek jeukte en kortademig was en waar ik constant werd gebeten.
Marry1968
BerichtGeplaatst: 01-04-2019 23:05 Reageer met quote

Hallo allemaal, heb het druk gehad met andere zaken maar nog steeds heb ik last. En het lijkt erger te worden, d.w.z. het lijkt zich uit te breiden met andere klachten.

Is er hier iemand bekend met misselijkheid, een opgeblazen gevoel in de maag, krampen en met tussenpozen diarree?
Feltruth2018
BerichtGeplaatst: 26-04-2019 1:15 Reageer met quote

Als het ergens jeukt op je huid, probeer dan een goedkope vicks er op smeren., of mentholpoeder op huid of ook in kleding strooien! Maar dat is de buitenkant van t lichaam. Wees waakzaam wat je eet! Suiker is gif en voedt de ellende in je lichaam.
Probeer je darmen , milt, nieren schoon te krijgen.
De obstipatie en dan weer diarree weg te krijgen probeer ik nu ongeveer drie weken heil aarde. Zoek verder. Of er iets is tegen zware metalen! Probeer je lichaam te zuiveren van al de toegevoegde ellendes in t eten.
Kijk naar je leefomgeving! Veel waterstofzuigen, dan zie je in de waterstofzuiger wat er in huis is en hoeveel. Met gewone stofzuiger komt de ellende weer in je huis! Aan de andere kant. Dit kan met n waterstofzuiger niet. En je gooit t water door de wc en maakt de boel schoon. Zo zzie je of je vooruitgaat.
Neem doorzichtig plakband, en plak wat je tegenkomt vast, zodat je t met microscoop kan bestuderen. Voorlopig succes en sterkte
Feltruth2018
BerichtGeplaatst: 17-05-2019 8:58 Reageer met quote

Niet alleen van de teek kan je borrelia bacteriën krijgen. Door lab 257 bij t plaatsje Lyme , is t via allerlei beten dit symptoom te krijgen. Interessant om te lezen en na te denken is een document op internet van mei 2018! lyme protocol mei 2018. Voor mijn gevoel kom je ook door de chemtrails uit op de spirocheet. Dit schijnt een Afrikaans zwart draadje/wormpje te zijn , inu nog gebruikt i v m katoen plantages.
Feltruth2018
BerichtGeplaatst: 17-05-2019 9:42 Reageer met quote

Feltruth2018 schreef:
Niet alleen van de teek kan je borrelia bacteriën krijgen. Door lab 257 bij t plaatsje Lyme , is t via beten van meerdere insecten dit symptoom te krijgen. Interessant om te lezen en na te denken is een document op internet van mei 2018! lyme protocol mei 2018. Voor mijn gevoel kom je ook door de chemtrails uit op de spirocheet. Dit schijnt een Afrikaans zwart draadje/wormpje te zijn , nu nog gebruikt i v m katoen plantages.
Gismo
BerichtGeplaatst: 19-09-2019 15:56 Reageer met quote

Dit forum wordt enkel nog gebruikt door spammers.
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Plaagdier in huis
Pagina 6 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring