Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Plaagdier in huis
Auteur Onderwerp: Plaagdier in huis
Marieke68
BerichtGeplaatst: 20-10-2017 10:52 Reageer met quote

Ernst-ig schreef:
wat je zecht ben je zelv met je kond dooor de helvt.
mijn nederlands niet goet.

joejoe
hans polderman


Ga een ander pesten joh
corne75
BerichtGeplaatst: 03-01-2018 1:49 Reageer met quote

juju71 schreef:
Beste mensen,
Ik volg dit forum ook al een poosje. Ik heb ruim een jaar last van soortgelijke klachten. Ik wilde eigenlijk niet reageren in de angst dat het dan erger wordt omdat ik dan erken dat het er echt is. 2 verschillende huisartsen hebben mij namelijk overtuigd dat ik eerst gordelroos had en daarna een spontane allergie.Het begon met een beet van iets met gordelroos achtige uitslag. Gepaard met veel meer moedervlekken. Ik wist zeker dat het niet normaal was, de huisarts deed net of ik spoken zag. De 2 e ook. Ik heb ook last van kleine pluisjes in de lucht. Gevoel van spinnenweb achtige draadjes op mijn huid. Geprik en jeuk in mijn kleding. Vooral s avonds. Sommige kleding wil ik echt niet meer aan. Sinds kort kleine rare mugjes in huis. Vanavond voor het eerst heel hard gestoken. Ik wil er vanaf! Ik heb een schoon huis. Een parasiet vrije hond. Ik probeer het te negeren. Dat is moeilijk. De ene week is het erger dan de andere. Ik moest het kwijt. Ik heb gedacht aan de maskerwants, maar het moet een combinatie zijn van iets. Pffff!!! Help!! Shocked Embarassed


Goedenavond mensen. Eindelijk lees ik voor het eerst hier een verhaal wat exact overeenkomt met hetgeen ik heb ervaren in mijn vorige huis waar ik overigens nu gelukkig een paar jaar weg ben. Ik kwam op een dag thuis van werk en zag dat er een groot rond gat zat in mijn rechterarm met een grote rode bult. het is een vreemd verhaal maar sinds die periode is mijn hele huid zwaar kapot gegaan en heb voor 100 procent gezien dat er een wormachtig ding onder mijn huid kroop. fractie van een seconde zag je t bewegen . ik lag savonds op de bank en viel in slaap heb meerdere malen gevoeld dat er iets uit mijn huid kwam kleine beestjes die wegvlogen .ook voelde ik regelmatig een pijnlijke steken en ook het gevoel alsof ik in een spinnewebliep met mijn gezicht in mijn eigen huis!! je word gek en twijfelt alleen maar .ik heb beestjes in en uit mijn huid zien komen. Heb mijn verhaal gedaan op meerdere plekken mensen verklaren je v gek! Rolling Eyes
Marry1968
BerichtGeplaatst: 01-04-2018 1:18 Reageer met quote

Hallo mensen, hoe is het met iedereen?

Door een onbedoelde opname met mijn mobiele telefoon kwam ik er achter dat de welbekende (witte) vliegjes (of springers?) 's nachts overal in ons huis in het donker rondvliegen. Ik wist niet wat ik zag. Wat je met het blote oog maar zelden ziet wordt met de camera angstaanjagend duidelijk.
Ik ben er van overtuigd dat dit is wat steekt. Ze komen zelfs op me af als ik ze verstoor. Dat heb ik al heel lang geleden geconstateerd, bij het stofzuigen, als ik de wasmand leeghaal of kleding pak in de kast, een laatje, .....Jeuken, steken.

Toen ik hetzelfde aan de binnenkant van mijn kleding testte bij kriebel, zag ik hetzelfde beeld. Er vlogen of sprongen duidelijk witte beestjes weg voor het licht van de flits.
Ook kun je met de camera van je telefoon zwarte bolletjes en dergelijke zien in de pluizen, korstjes op je huid e.d.. Test het maar eens.
De glasachtige stekel waar Corne het over heeft zie ik ook. Vaak rechtop in mijn huid op de plaatsen waar ik de steken en het branderige gevoel ervaar.

Mijn idee is dat het hier gaat om of een minuscuul vliegje/motje of een springstaartje of tapijtkever-achtige (die dezelfde stekels hebben en waarvan ik ook wel eens volwassen exemplaren vind). Dat zou ook de gaatjes en steken in kleding verklaren. In huis vind ik zeer kleine beestjes met stekeltjes aan de achterkant. Ik heb het gevoel. dat ze van buiten komen, want ook in de tuin, mijn auto, de garage heb ik last. Misschien een insect dat verschillende gedaantewisselingen ondergaat voordat het volwassen is.

Misschien komen we iets verder als anderen hier ook eens kijken. wat ze met de camera zien.
Mijn klachten nemen nog steeds toe en ik heb soms het gevoel dat ik levend opgevreten word. Corne voorspelt dat meer mensen die dit zullen krijgen en ik weet het zeker. Overal in mijn omgeving zie ik mensen met specifieke, onverklaarbare overeenkomstige klachten. Dat moeten artsen toch ook eens gaan zien?

Naast de al genoemde klachten ben ik vaak tijdelijk hartstikke doof (jeuk in mijn oren) en mijn ogen zijn 2 punten achteruit gegaan.

Hoop dat we met zijn allen wat verder kunnen komen.
Succes allemaal en houd vol,
Marry
Lima@@
BerichtGeplaatst: 19-04-2018 9:15 Reageer met quote

Hallo mensen sinds een jaar ook dit probleem!!! Crying or Very sad
Hoe doen jullie dat met werken??
Overal wAar ik kom krijgt mijn omgeving zwaar jeuk en dan voel ik weer minder
WAT IS DIT!! Het lijkt wel alsof het dan uit me neus en oren vliegt😢😢
En me haar punten prikken overal
En het ergste van alles nog nooit ergens tegen gekomen dat een patiënt eraan is genezen
Dit is de enige plek waar ik dit kan vragen!!
Alle tips zijn welkom!!!!
IK BEN DIT HELEMAAL ZAT DIT MOET STOPPEN!!!!!!!
Marry1968
BerichtGeplaatst: 09-06-2018 23:57 Reageer met quote

Klopt, heb ik ook. En er bestaan vliegjes die hun eitjes in je oren, neus, haar e.d. droppen. Komen veel in Schotland en Scandinavie voor.
Ik voel ook constant kriebel in mijn oren, wimpers, wenkbrauwen, neus.

En begin er steeds meer van overtuigd te raken dat het vliegjes zijn. Ze komen zelfs uit de struiken in de tuin op me af en binnen een mum van tijd heb ik jeuk en geirriteerde onderarmen als ik snoei.
In de kleine zwarte korreltjes en pluisjes overal in huis zie ik met de microscoop vaak een soort minuscule larven en soms wittige/transparantie beestjes. Deze transparante lopen dus op me bij kriebel en in zitten in mijn haar. Qua model zitten ze ergens tussen een sprinkhaan en een mug in. Denk dat het een voorstadium is van het imago. Het uiteindelijke beestje.
Maar het rare is dat ik ook op mijn hoofdhuid zwarte stippeltjes heb en onder voeten, nagels door het jeuken.

Heeft er nog niemand anders met een microscoop gekeken.
Mona2012
BerichtGeplaatst: 13-09-2018 5:06 Reageer met quote

Dag allemaal,heb hetzelfde probleem en dat begon zoals jullie het beschrijven ongeveer vorig jaar rond september ongeveer.
Ik had toen een heel ander idee dan over wat het veroorzaakte of waar het vandaan kwam dan jullie maar zocht wel net als jullie naarstig naar een oplossing,ik wilde alleen dat het zou stoppen.....en dat koste me hopen geld en ellende, overtuigd dat het in mijn kleren bleef hangen en die ,idem zoals bij jullie ,niet waren uit te wassen begon daarom al mijn kleren weg te gooien,
Net als jullie begon ik te douchen en had even de indruk dat dat hielp tot ik uren mezelf stond te schrobben en de situatie steeds erger werd.
Het stopte niet en ik besloot in paniek dat ik uit mijn woning moest gaan lopen, logeerde links en rechts, dan op hotel,,,,bleef kleren weggooien......een tijdlang had ik totaal geen last in de auto maar uiteindelijk begon ik ook daar de zwarte stipjes of haartjes zoals ik het noemde te zien en voelde iets in mijn gezicht vliegen alsof het heel fijne druppeltjes waren,,,,,mijn auto was niet meer heel nieuw dus op zich geen slecht idee kocht ik een nieuwe auto....en verbaasd stelde ik vast dat het daar veel sneller nog dan zelfs dan bij mij thuis en zeker ook dan in de vorige auto uitbrak......ik was totaal wanhopig, durfde er echt niemand meer mee lastig te vallen gezien alle reacties voordien die ik kreeg en dit alles duurde maanden, waarschijnlijk de eenzaamste tijd in mijn leven trouwens.

Pas toen begon door te dringen dat dit niet alleen niet hielp maar dat de oorzaak iets heel anders was dan ik dacht en het evenmin overging van mij naar de auto als een besmetting noch afkomstig was van iets in mijn huis waarvoor ik daar moest gaan lopen,stopte het ergste .

Het maakt niet uit wat jullie denken de oorzaak of oplossing is....ga er van uit dat het waarschijnlijk totaal fout zal zijn.
Herdenk rustig(voor zover dat lukt in die omstandigheden) de hele situatie, bijvoorbeeld het is niet omdat je vliegjes ziet op je afvliegen en daarna jeuk krijgt dat de vliegjes de oorzaak zijn of wanneer je na een douche je beter voelt de douche hielp....

En vooral doe niet zoals ik in paniek, god weet wat dat hooooopen geld kost want zolang je dat blijft doen stopt het waarschijnlijk niet.....en uiteindelijk ga je failliet en/of raakt hopen vrienden kwijt en ziet dan dat alles wat je deed totaal zinloos was.
Had ik vorig jaar geweten wat ik nu weet had ik dat nooit gedaan ....

Graag jullie reactie en veel sterkte en groetjes uit de buurt van Antwerpen
Mona
Mona2012
BerichtGeplaatst: 17-09-2018 1:43 Reageer met quote

Trouwens hoe gaat het nu met iedereen hier wiens verhalen ik las. Mijn posting van paar dagen terug klinkt bitter, voelde me ook zo vandaar dat ik niet eens vroeg hoe het jullie gaat nu, is het bij iemand beter?
Groetjes
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Plaagdier in huis
Pagina 6 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring