Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Zwanger? Miskraam?
Auteur Onderwerp: Zwanger? Miskraam?
Onwetendheid
BerichtGeplaatst: 08-11-2012 17:16 Reageer met quote

Hoi

Ik ben een meisje van 20 jaar, ik ben al geruim 3,5 jaar met mijn vriend. Zelf ben ik een erg omzeker meisje, ban om fouten te moeten.

Het begon een jaar geleden toen ik hoorde dat ik moeilijk zwanger zou kunnen raken door verschillende oorzaken. Toen heb ik besloten om te stoppen met de pil en degelijke, want als ik moeilijk zwanger kan raken waarom zou ik een wondertje tegen houden?

Het begon 2 maanden geleden dat ik een week over tijd was, maar k dacht toen het zal vast niks zijn aangezien ik wel is vaker paar dagen later ben dan uitgerekend tenslotte zit ik niet aan de pil etc. Nu afgelopen maand begin ik kwaaltjes te krijgen: pijnlijke borsten, groter ook, krampjes in me buik, veel plassen, misselijkheid door geuren zoals eten of parfum, en het ergste ik ben nu 3 weken over tijd. Bang om een test te halen? Ja! Geruim 2 jaar geleden heb ik een miskraam gehad maar heb ik ook een test gedaan daar stond op dat ik niet zwanger was, was bleek dat ik wel zwanger was.

Nu verlies ik een klein beetje bloed bij het plassen (roze/rood) wat is dit?En ja ik ben bang voor een test en om naar de huisarts te stappen.
Mamanine
BerichtGeplaatst: 14-11-2012 11:50 Reageer met quote

Ik zal toch zeker een test halen, dan weet je het zeker en als je echt denk dat je zwanger bent en uit de test komt negatief zal ik toch echt naar de dokter gaan.
De dokter kan je vertrouwen.
Index > Zwangerschaps Geklets > Zwanger? Miskraam?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring