Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > Bijholte ontsteking
Auteur Onderwerp: Bijholte ontsteking
Willem66
BerichtGeplaatst: 06-11-2012 14:08 Reageer met quote

Enige tijd geleden is bij mij chronische bijholte ontsteking geconstateerd. Geen idee hoe ik eraan kom maar ik ga ervoor geopereerd worden. Onder volledige narcose gaan ze het schoonmaken en dan hoop ik dat ik ervan af ben. Nu had ik wat vragen; kan het zijn dat ik hier al heel erg lang mee rondloop maar dat ik het probleem heb genegeerd? (wellicht al 20 jaar).
Ik vraag dit omdat ik het vermoeden heb dat een aantal klachten die zich ongeveer 20 jaar geleden manifesteerden, nooit meer helemaal zijn overgegaan. De klachten zijn: vermoeidheid; taai slijm (speeksel); last met huid (rood gelaat, eczeem); verwarde interne thermostaat (plots heel warm gezicht of juist hele koude handen en voeten).
Mijn bijholte ontsteking manifesteert zich nu op een manier dat ik er niet meer omheen kan maar kan het zijn dat ik er al jarenlang in mindere mate last van had? Ik hoor graag of anderen ook deze ervaringen hebben. Voor mij zouden een hoop zaken op hun plek vallen iig.
Index > Longziekten > Bijholte ontsteking
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring