Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > galstenen door bloeddrukverlagers???
Auteur Onderwerp: galstenen door bloeddrukverlagers???
Hester
BerichtGeplaatst: 20-12-2005 19:49 Reageer met quote

hoi allemaal,
Net nieuw op deze site en al tal van vragen aan jullie. Al maanden heb ik een extreme secundaire hypertensie, die niet naar beneden te krijgen is met bloeddrukverlagers. Ik heb een vernauwing van een nierslagader aan een kant, en nu is er het vermoeden dat ik ook de "ziekte van Conn" heb. Hiernaar wordt binnenkort onderzoek gedaan. Nu heb ik sinds een week of vier een soort bobbel onder/achter mijn rechterribbenkast, en heb een week geleden enorme pijn gehad die uitstraalde naar oksel, schouder en schouderblad. Mijn interniste vertelde me dat het leek op galstenen. Zouden die medicijnen dit veroorzaakt kunnen hebben? Ik heb namelijk absoluut geen overgewicht, geen cholestorol of zoiets dergelijks. Ik ben 37 jaar, heb een groot gezin (7 kids), maar kan door al deze ongemakken niet zo goed meer uit de voeten.
Enig idee iemand? Alvast bedankt.
groetjes Hester
Anita1969
BerichtGeplaatst: 20-12-2005 20:08 Reageer met quote

Hoi Hester,

Ik ben mama van twee kids, ben 36 jaar, heb absoluut geen overgewicht had geen cholestrol, althans heb ik wel maar niet te hoog en toch had ook ik ze. Zelfs een aalvleesklierontsteking door gekregen.

Maar op jou vraag terug te komen, dit weet ik niet, wanneer je niets leest in de bijsluiter, zou ik het eens navragen bij de arts.

Enne das wel balen met 7 kids natuurlijk.

Veel sterkte ermee!
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > galstenen door bloeddrukverlagers???
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring