Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Aangezichtspijn opgezette klier
Auteur Onderwerp: Aangezichtspijn opgezette klier
nickr89
BerichtGeplaatst: 06-10-2012 10:34 Reageer met quote

BerichtGeplaatst: 06-10-2012 1:17 Reageer met quote
Beste forum lezers,

Ik heb het eea gelezen betreft aangezichtspijn in meerdere (oudere) topics waar helaas niet meer op gereageerd word, vandaar een nieuw topic.

Heel graag zou ik jullie advies vragen betreft het volgende,

Ik heb sinds 3,5 jaar last van behoorlijke aangezichtspijn aan de linker zijde, dit houd in een continue pijn die blijft zeuren, dit gaat gepaard met een soort (hele zachte) ruis in mn oor die ik alleen hoor als ik op bed lig. Ook opmerkelijk is dat een klier in mn keel aan de zelfde zijde ook continu is opgezet.

Opmerkelijk is dat de pijn er altijd is, soms iets varieert van kracht, ik ben er nog niet achter waar dit aan ligt (warm/kou heeft weinig invloed).

Ook van belang is dat de pijn is gekomen kort nadat alle 4 mijn verstandskiezen zijn getrokken.

Uiteraard was mijn gedachte ook dat het te maken moest hebben met het trekken van de kiezen, dus ik ben tandartsen afgegaan, fotos laten maken, MRI's, KNO's afgelopen meerdere ziekenhuizen. Zelfs acupunctuur, holisten, magnetiseurs, chiropractors (die de eerste keer ietsjes verlichting gaven maar niet lang) masseurs, en helder zienden kan ik op mijn lijstje afvinken en nog steeds heb ik de pijn.

Ik heb het idee dat alles aan elkaar gelinkt is, wanneer de pijn iets zakt, verkleint de klier iets en zakt de ruis iets maar over het algemeen is het een constante pijn die met pijnstillers moeilijk te drukken is.

Aangezien er meerdere mensen waren op dit forum die in eht verleden wat gepost hadden hierover heb ik een aantal dingen opgeschreven die ik nog wil af gaan.

*Janetta behandeling
*Sweet behandeling
*Vega-test
*Neuroloog/Bloedvaadje in de weg?

Zelf heb ik ook nog overwogen of het TMJ was (spier afwijking in je kaak) de symptonen komen overeen, alleen wanneer ik de daarvoor-bedoelde kaak oefeningen doe verlicht de pijn niet.

Heeft iemand hier idee wat zou kunnen helpen?
Ik ben een artiest en vlieg de hele wereld rond, en ben inmiddels behoorlijk depressief geraakt door de pijn.. het beinvloed mijn leven dag in dag uit en ik kan gewoon niet verder zo.

Verdere details, ik ben een jongen van 23 jaar, rook niet, geen bijzondere dingen, geen verdere medische klachten.

Veel dank alvast,
Index > Neurologie > Aangezichtspijn opgezette klier
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring