Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > darm klachten of zwanger?
Auteur Onderwerp: darm klachten of zwanger?
xhartjemaudy
BerichtGeplaatst: 26-09-2012 21:40 Reageer met quote

hallo, ik ben maudy en ik ben 15 jaar oud. ik heb erge last van mijn buik, hoog in mijn buik&onderin en mijn zijkanten zijn hard.. ook heb ik zere borsten maar als ik heel erg hard in mijn buik duw moet ik zeg maar scheetjes laten en dan doet dat geen pijn.. naja een beetje.. als ik tussen mijn ribben duw doet dat wel heel veel pijn. heb ik misschien lucht in mijn darmen? zoja, hoe gaat dit dan weer weg en waarom doet dit pijn? ik heb wel seks gehad, veilig.. maar toch ben ik bang voor een zwangerschap.. ik weet eigenlijk niet zo goed waarom maargoed, ik denk door de buikpijn en de steken bij mijn maag.. kan iemand helpen? of heeft iemand hier ook last van gehad.. x.
smesje
BerichtGeplaatst: 26-09-2012 22:22 Reageer met quote

Ik dacht in een ander topic te lezen dat je 17 was? Je weet dat het niet toegestaan is onder meerdere namen dubbele posts te plaatsen?

Maar om antwoordt te geven, je 'zusje' hartjenoa had hetzelfde probleem en de huisarts heeft geloof ik heel duidelijk laten weten dat er geen sprake is van zwangerschap.... Dus misschien kan je haar topics nog even nalezen om antwoord te krijgen op je vragen.
xhartjemaudy
BerichtGeplaatst: 26-09-2012 22:43 Reageer met quote

Ik had inderdaad neergezet dat ik 17 was omdat niemand een meisje van 15serieus neemt, jammer genoeg. En ik ken die noa niet hoor, heb me naam wel een beetje van haar nagedaan omdat ik dat mooi vond staan? Maar goed.
smesje
BerichtGeplaatst: 27-09-2012 6:43 Reageer met quote

Oh sorry, dan heb ik me vast vergist.
Dan hebben jullie gewoon heel toevallig bijna dezelfde naam, leeftijd en net zo toevallig dezelfde klachten En ook nog eens precies op hetzelfde moment de menstruatie gehad. Wat bijzonder, misschien zou je eens met haar moeten gaan praten.
VanVelzen
BerichtGeplaatst: 27-09-2012 7:52 Reageer met quote

Geen enkele persoon kan u vertellen over het internet wat er met uw inwendig aan de hand is. Voor een arts die u fysiek bekijkt, hoort en voelt is dit al moeilijk genoeg.

Vrouwen hebben tijdens hun cyclus vaak last van gevoelige of pijnlijke borsten dit is vrij normaal. Wanneer dit langer dan de ongesteldheid aanhoud moet men een arts raadplegen.

Tegenwoordig verkopen ze bij de drogist zwangerschap tests. Dit kan veel van uw bezorgdheid oplossen.

U kunt last hebben van spastische darmen (steken), een intolerantie van een bepaald voedsel, een virus in de maag/darm. Of simpel weg stress om zomaar wat dingen uit het hoofd te noemen.

Bezoek een huisarts.

***************
MIJN ADVIES OF MENING TELT NIET ALS EEN DIAGNOSE, RAADPLEEG ALTIJD UW HUISARTS OF SPECIALIST!

Els
ModeratorBerichtGeplaatst: 27-09-2012 8:49 Reageer met quote

    Moderator opmerking:
    xhartjemaudy en hartjenoa zijn wel degelijk één en dezelfde persoon. Hierbij krijgt zij een waarschuwing. Bij opnieuw overtreding van de forumregels zal het ip-adres geblokkeerd worden. Het account hartjenoa zal nu geinactiveerd worden.
smesje
BerichtGeplaatst: 30-09-2012 21:52 Reageer met quote

val je daar toch ff door de mand...
denk dat je hier niet meer mee leest, maar mocht je t wel doen:

je zegt dat niemand een 15 jarig meisje serieus neemt,
maar ik nam je wel serieus.
Als iemand tig topics gaat openen over hetzelfde onderwerp en vervolgens nog een account aanmaakt, neem ik die inderdaad niet meer serieus, ongeacht de leeftijd!
Jij bent degene die zichzelf en anderen niet serieus neemt.
Er werd serieus op je gereageerd, maar vervolgens ben je niet tevreden met het antwoord en open je nog een topic en dit een stuk of wat keer.
Je bent bij de huisarts geweest en ook die neem je niet serieus.
JIJ werd hier dus wel serieus genomen, maar bent zelf het probleem, je wilt niet horen wat mensen je te zeggen hebben omdat je er zelf al een idee bij hebt blijkbaar.

Ik hoop dat je een keer wakker geschud word, want dit gaat tegen je werken in het leven.
Index > Zwangerschaps Geklets > darm klachten of zwanger?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring