Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > help!!!!!
Auteur Onderwerp: help!!!!!
xhartjemaudy
BerichtGeplaatst: 21-09-2012 17:40 Reageer met quote

hallo allemaal, ik ben maudy en ik ben 17 jaar. ik heb een aantal vraagjes, heb er al wat meer over gelezen.. mijn klachten zijn: buikpijn, rugpijn, last van mijn borsten, soms misselijk (alleen als ik op mijn rug lig) en heel erge haaruitval en niet vaak naar het toilet kunnen. ik heb wel een aantal keer seks gehad, veilig.. condoom en ik slik de pil, kan ik zwanger zijn? heb ik iets aan mijn darmen? is er iets met mijn maag? ik weet het niet, ik zag vandaag ook dat er op mijn hoofd een hele kale plek was. mijn buik lijkt in de loop van de dag ook wat dikker te worden en dit alles bij elkaar maakt mij toch wel snel bang.. ik kan er niet met iemand over praten, niet zo'n goede band met mijn ouders en daarom plaats ik dit dus in het forum, alvast heel erg bedankt.. groetjes.
nancyk1981
BerichtGeplaatst: 22-09-2012 18:09 Reageer met quote

Ben je ook te laat met je menstruatie dan?
ik zou een afspraak maken met je huisarts, zodat er duidelijk word waar de klachten van je vandaan komen.

Als je erg bang bent dat je zwanger bent zou het kunnen zijn dat je dingen voelt die je normaal ook hebt als je bijv. ongi moet worden maar je normaal niet opvallen.

De huisarts heeft zwijgplicht tov je ouders dus daar hoef je niet bang voor te zijn. en huisarts valt niet onder de eigen bijdrage. dus zul je er ook geen rekening van krijgen die je zelf moet betalen.

ik denk dat de kans echt heel klein is dat je zwanger bent maar de klachten zou ik wel naar laten kijken, mss een reactie op de pil??

succes ermee
xhartjemaudy
BerichtGeplaatst: 23-09-2012 9:52 Reageer met quote

hee, ik denk dat ik maar een afspraak ga maken inderdaad. ik ben ander halve week geleden wel ongesteld geweest.. xx.
xhartjemaudy
BerichtGeplaatst: 24-09-2012 6:58 Reageer met quote

hee, ik heb eigenlijk niet echt last van buikpijn, dat wel af en toe hoor! maar kramp in mijn maag en daar voordurende pijn die ook naar mijn rug gaat.. ik ben niets aangekomen in de afgelopen tijd, dus ik weet niet of ik wel zwanger kan zijn.. over mijn helelichaam komen nu ook rode kleine bultjes.. toch maar een afspraak bij de dokter dan..
Index > Zwangerschaps Geklets > help!!!!!
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring