Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > misschien zwanger? pillen vergeten.
Auteur Onderwerp: misschien zwanger? pillen vergeten.
tweaky




BerichtGeplaatst: 04-09-2012 11:55 Reageer met quote

Mijn vraag vraag was hoe groot de kans op zwangerschap is bij het vergeten van 3 pillen in week 1.
Nou is het zo dat ik normaal nooit 1 pil ben vergeten in de afgelopen 2 jaar dat ik het gebruik. Maar nou toch waarschijnlijk door stress een aantal ben vergeten.

Allereerst was ik al 1 dag te laat begonnen met de pil en heb deze vervolgens niet meer ingenomen en gewoon verder gegaan met slikken. dit was zaterdags. de maandag daarna als ik terug reken ben ik de pil weer vergeten en ook niet extra ingenomen de volgende dag. na deze dagen kwam ik er pas achter dat ik ze was vergeten doordat ze nog in mijn strip zaten. Maar 2a 3 dagen na die laatste vergeten pil ben ik hem weer vergeten. De volgende dag wel extra ingenomen maar wel na die 12 uur. In die tussentijd heb ik wel gemeenschap gehad met mijn vriend toen ik niet wist dat ik hem vergeten was.

Wanneer zou ik dan mijn eisprong hebben door het vergeten?

Een kindje zou zeker gewenst zijn maar niet handig ivm studeren, mijn vriend werkt wel 32 uur in de week maar toch. We zouden hier eigenlijk nog 1 a 2 jaar mee wachten.

Wie weet hoe dit zit of heeft dit zelf ook meegemaakt? het is niet handig wat er is gebeurt maar achteraf kan je er toch niets aan doen.
Index > Zwangerschap > misschien zwanger? pillen vergeten.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring