Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Mei 2013 Mama's
Auteur Onderwerp: Mei 2013 Mama's
carrie85
BerichtGeplaatst: 21-03-2013 21:12 Reageer met quote

Hoi dames

@rosa gefeliciteerd. Dacht dat je net na mij uitgeteld was eigenlijk en ik moet nog een kleine 4 wkn en dan toch al een wolk van een dochterva n ruim 3000 pond. Geniet ervan! Mocht je tijd hebben horen we graag je verhaal!

@ Moiska hoe gaat t met je zoontje?

@ Marije wat een gedoe allemaal. Snap dat je duidelijkheid wil. Hoop dat je die maandag ook krijgt!

Ja ik heb niet het gevoel dat de kleine dame op zich laat wachten tot 40 weken. Maar we zullen zien. Nu al 3 x snachts (verschillende nachten) regelmatige (voor )weeen gehad. Zo'n 2 uur achter elkaar om de 15 min weeen. Maar dan houd t steeds weer op. Ook steeds vaker door de dag en nacht heen last van harde buiken die dan zeker wel een minuut blijven maar dan geen regelmaat in te vinden.
Ook met naar de wc gaan echt het idee van ontsluiting.... Maandag controle dus maar eens over hebben. Weet niet of ze hier iets mee doen??
Verder het idee dat me bekken uit elkaar gescheurd wordt. Ik denk door het hoofdje wat echt flink diep zit.

Ben er stilletjes wel beetje klaar mee zwanger zijn is super maar de kleine mag nu wel komen.

X Carrie
36,2 dgn
Moiska
BerichtGeplaatst: 21-03-2013 21:47 Reageer met quote

pff ik kan me je frustratie voorstellen Marije. Ik zou er ook moedeloos van worden. En dat het lichamelijk zwaar is geloof ik helemaal gelijk. Het is voor hun iig geen prioriteit, zo lijkt het en het voordeel daarvan is dan weer wel, dat ze kennelijk ook niet zo bezorgd zijn. Maar toch maak jij je natuurlijk wel zorgen. Ik moest ook naar de gyn op het laatst met mijn dochter, alleen omdat ik een ks had gehad hoor. Maar ik vond het ook niet leuk. Zo onpersoonlijk. En idd gehaast. En vaak kon je ook nog lang wachten. Of kreeg ik een stagiaire. Het was allemaal niet zo interessant leek het wel. Hoewel ik met mijn zoontje ook een keer in het zkh ben geweest, toen ik bloed verloor met 30 weken ofzo. En toen was hij de gyn die ik toen had wel heel toegewijd. En ook na de geboorte van mijn dochter toen ik een bloedvergiftiging op liep, toen vond ik ze wel begaan. Maar idd die controles op het spreekuur... daar had ik weinig aan.
Ik hoop dat je maandag meer weet. Als ze zo nog langer door gaan met het van het kasje naar de muur sturen, dan ben je straks al bijna uitgerekend Razz
Kun je Kian en Loys nog een beetje verzorgen momenteel? Lijkt me zo zwaar op het eind. Ik hoop dat jullie beiden niet te lang meer hoeven te wachten.

Want Carrie bij jou klinkt het ook niet zo fijn. Die bekkenpijn. bah. Ik denk dat ze er niet veel mee doen, met die voorweeen en harde buiken. Ik denk dat ze toch zeggen nog even afwachten, het is nog net wat te vroeg om bijv te gaan strippen. Maar vermoeiend is het wel voor je.

Rosalien hoe is het met jullie kleine Nora? Heb je een leuke kraamhulp?

Zoon was hier alweer naar school vandaag en heeft alweer met zijn grote vreind gespeeld. Het is net zo snel gegaan als het gekomen is, lijkt het wel. Ik hoor meisje wel enorm hoesten en nog wat wakker zijn nu.

x
MvKenL
BerichtGeplaatst: 27-03-2013 18:04 Reageer met quote

hey meiden

nou afgelopen maandag weer bij de gyn geweest en weer als een nummertje behandeld.
had gehoopt omdat ik hem al eerder had gehad en hij toen wel wat meer meegaand was dat ik dit keer wat meer duidelijkheid zou krijgen maar niet dus.
ik kon binnen en vraagt niet eens hoe het gaat maar zegt alleen "tjah grote baby en veel vruchtwater" ja dat wist ik al!!
hij wou even zelf nog kijken dus hup weer dat echo apparaat erop en enige waar hij naar keek was het vruchtwater en hij kwam tot de conclusie dat het indd veel vruchtwater is.. joh je meent het!!

toen ik weer terug op de stoel tegenover hem zat schreef hij wat op in het dossier en zei maak maar een afspraak voor over 2 weken en stond meteen op en hield de deur open.. kreeg niet eens de kans iets te vragen of te zeggen.
heb flink de tranen moeten bedwingen toen we daar weg liepen.

heb nu gevraagd om een vrouwelijke gyn en woensdag 10 april kan ik daar heen.. ik ben dan 35 weken en 3 dagen.. hoop toch echt dat die wat meer kan zeggen en wat meer betrokken zal zijn want ik word hier zo moedeloos van Sad
had er nog over na gedacht of ik de vk zou bellen en het verhaal uit te leggen maar die kan ook weinig doen dus maar zo gelaten.

waar ik wel op sta is dat ze bij de controle over 2 weken ook even naar de groei van het hoofdje en buikje kijken.
en verder is het maar gewoon weer afwachten.

wel veel last van voorweeen de laatste dagen dus hoop dat die er in ieder geval voor zorgen dat het allemaal wat aan het verweken is en wat ontsluiting ontstaat zodat als ze eindelijk daar is naar willen kijken en dieper in gaan op wanneer inleiden er ook meteen iets kan gebeuren.

@ carrie.. wat zei de vk afgelopen maandag bij jou?
nog gevraagd of ze wouden kijken naar de ontsluiting?
nog veel last van voorweeen gehad?

@moiska.. kian en loys verzorgen gaat minimaal.. luier verschonen van loys gaat alleen nog op de bank als ik er naast zit. scheeld dat kian al een stuk zelfstandiger is en zichzelf aan kan kleden enzo dus dat scheelt een hoop.. loys kan nu gelukkig zelf de trap op klimmen dus die hoef ik niet meer naar boven te tillen.. alleen kian steeds halen ne brengen breekt me wel op na een dag alleen met de kids en ze moeten zich vooral zelf vermaken omdat ik me lichaam gewoon niet meer wil om met ze mee te spelen.
gelukkig word het HEEEEEL langzaam beter weer dus kan ik ze vaker achter in de tuin laten spelen en dan vermaken ze zich wel en spelen ze zelfs samen zonder ruzie te maken steeds.

maar de uurtjes dat ik slaap snachts worden wel steeds korter en overdag breekt me dat nu echt op.
iedereen zegt dat ik er nog zo goed uit zie.. ja wat make-up voor wonderen kan doen haha
wou dat ik me ook nog zo goed voelde dan had ik die laatste weken nog makkelijk door gekomen en hoefde ik me alleen maar druk te maken over de grote van het ventje en hij er door heen zal passen in plaats van of ik het lichamelijk ook nog wel trek.
1 ding is zeker.. er gaat meteen een ruggenprik in als de weeen zijn begonnen van het inleiden want bij loys bleef ik van 9 uur sochtends tot 4 uur smiddags op 4 cm hangen omdat ik te uitgeput was en loys na het vliezen breken niet meer ingedaald was.
de kans is groot dat dat nu weer gebeurd dus dan maar gelijk een ruggenprik dat ik in ieder geval niet nog meer uitgeput raak.

verhaal is nu wel lang genoeg geworden denk ik haha..

carrie.. laat jij nu wel regelmatig wat van je horen want jij bent 37 weken nu Wink haha

liefs xx
33,3 wkn
carrie85
BerichtGeplaatst: 27-03-2013 19:46 Reageer met quote

Hahaha ja ben er nog Wink
Ben vandaag idd 37 weekjes.

Vandaag zou er bekend worden wie er weg zou moeten bij ons door de reorganisatie en ik kan gelukkig blijven. Dus beetje raar dagje gehad. Me ook heel raar gevoelt maar denk door de spanningen. Er moesten 300 tot 350 mensen uit van de totaal ong 1500. Dus niet niks.

Verloskundige gaf aan dat de baby erg diep lag ze leek zelfs verbaast hoeveel plek ik boven aan had en hoe ver ze naar beneden moest zoeken voor t hartje. Dus de voorweeen waren niet voor niks. Maar verder zei ze dat dit gewoon kon en niet erg was ja dat wist ik ook al wel...... Ze zei we zullen zien als de bevaling begint of je dan al ontsluiting hebt..... Maar ja je moet bellen bij een.uur langer om de 5min weeen van een minuut dus lijkt me dat er dan toch al zeker wel ontsluiting is maar goed.....

Ik slaap ook erg slecht de laatste 2weken.... Pfff me bekken worden alleen maar erger.... Kan maar amper bed in en uit.... Ook wel beetje door t verhogen van me bed denk ik...

Vandaag de box op gezet ons dametje vond t geweldig en heeft papa heel goed geholpen. Nu staat bijna alles op zijn plek alleen de wagen nog ombouwen met de reiswieg en het badje nog van zolder afhalen maar vond ik nu nog niet echt nodig omdat t in de weg staat en toch vies kan worden hihi

@Marije hoop dat je de volgende keer wat duidelijker wordt. Ik had ook altijd een vrouwlijke gyn en hebt hier hele goede herinneringen aan eigenlijk.
Onze dame loopt al wel een jaar zelf trap op en af natuurlijk met ons erbij maar wilde Loys dit niet of hebben jullie dat zelf tegen gehouden?
Dat brengen en halen lijkt me idd erg zwaar.... Want ook Loys moet elke keer mee natuurlijk.... Moet je ver naar school? Auto,fiets of lopend?

X Carrie 37 wkn
MvKenL
BerichtGeplaatst: 28-03-2013 12:27 Reageer met quote

Hey carrie

Spannend hoor vanaf nu mag jullie dametje komen.
Ben heel benieuwt of ze indd ook voor de 40 weken zal komen of ze het mama heel zwaar maakt en lekker blijft zitten.

Jeetje dat zal indd een hele spannende dag zijn geweest voor je.
Gelukkig mag je blijven!

Sommigen hebben na een uur regalmatige weeen enkel een verweekte baarmoedermond.. maar jij had bij nyne met inleiden ook al van jezelf ontsluiting dus indd grote kans dat je na een uur regelmatige weeen al een eindje op weg bent en al wat cm zal hebben.

Hier staat de box al een aantal weken zodat de kat kan leren dat hij er niet in mag.
Ging in het begin heel goed maar laatste dagen wil hij er steeds in springen dus maar is aluminiumfolie in leggen of ballonnen want een tik geven helpt niet.

Ik had bij loys ook een vrouwelijke gyn en dat was toen indd ook heel fijn dus daarom hoop ik ook dat deze wat fijner zal zijn.
Heb al vaak geroepen dat ik het jammer vond dat we verhuist zijn en ik niet dezelfde gyn als bij loys kan hebben.

Ja loys kan ook al een tijdje zelf de trap op maar af laten we haar nog niet zelf omdat het een hele steile trap is met een rare bocht er in.
Ze mag er alleen zelf af als ze op haar billen gaat en ik er voor haar achteruit de trap af loop maar dat durf ik nu niet meer sinds ik van de trap ben gevallen dus ik til der gewoon snel naar beneden als yordi niet thuis is.. anders doet hij het.. loys kan ook nog niet bij de trap leuning waardoor ze zichzelf niet vast kan houden als ze zelf de trap af wil lopen.

Kian liep vanaf 1.5 zelf trap op en af in het trappenhuis in ons appartement maar toen we hier heen verhuisde was hij 3 en hij durfde niet zelf de trap af omdat die zo steil is haha.. heeft 2 maanden geduurd voordat hij het weer zelf durfde.

Als de kleine er straks is en ik moet ze alle 3 een keer mee na beneden nemen dan kan kian zelf lopen en dan moet loys maar even boven wachten tot ik de kleine in de box heb kunnen leggen met traphekje dicht natuurlijk haha.. of ze moet opeens heel hard gaan groeien dat ze zelf de leuning vast kan pakken haha..

Ja loys moet indd ook elke keer mee met het halen en brengen en op dinsdag ochtend en donderdag middag gaat ze zelf naar de peuterspeelzaal maar de tijden sluiten niet echt lekker aan. School van kian en de peuterspeelzaal zitten in hetzelfse gebouw dus dat is wel heel handig met wegbrengen maar op dinsdag is loys om kwart over 11 klaar en kian pas 12 uur dus moet dan in een uur tijd 2x heen en weer.
Donderdag middag is loys kwart over 3 klaar en kian half 4 dus dat kwartiertje wacht ik dan wel bij school.
Maar straks ook die kleine nog mee slepen met halen en brengen dus dat word voor hen veel slapen in de kinderwagen haha.

Het is 10 min lopen..5 min fietsen of 3 min met de auto.. ik ga nu elke keer met de auto omdat me buik niet meer achter het stuut past van de fiets haha en lopen hou ik niet vol met me bekken maar als de kleine er is wil ik wel meer gaan lopen met lekker weer want fietsen gaat niet totdat kian zelf kan fietsen zonder zijwieltjes en de kleine mee mag op de fiets.

Van de zomer willen we kian leren zonder zijwieltjes te fietsen en dan is het wachten tot het ventje mee mag op de fiets.

Ik ga maar is vast alles klaar zetten voor de luch voor ik kan zo weer op moet halen.

Liefs xx
33.4 wkn
carrie85
BerichtGeplaatst: 29-03-2013 21:24 Reageer met quote

Hoi Marije

Ben erg blij dat ik mag blijven ja...... hele opluchting.

Is heel wat op en neer naar school en dat de peuterspeelzaal zijn tijden niet aan laat sluiten is heel raar.....
Ja en dan straks met 3 kids zal wel even aanpassen zijn maar gelukkig is het niet zo ver lopen. Vooral als het mooi weer is lekker met de wagen en idd zal de kleine zich aan moeten passen dus misschien wat vaker in de wagen slapen.

Nyne gaat achteruit de trap af hebben we haar zo geleerd en dat gaat erg goed. Ook als ik mijn handen vol heb kan ik haar in de gaten houden. Ik ga dan eerst de trap af en ze komt dan na mij. Werkt erg goed. Omhoog gaat ze eerst en kan ik achter haar lopen en ook nog wat vast houden. Misschien ook een idee voor bij jjullie?

Hier gister erg slechte dag gehad. Verkeerde beweging gemaakt en heb de hele dag niks gekund zoveel pijn aan me bekken gehad..... schuifelend door de kamer.... Was bang dat ik nu echt aan de bank vast zou zitten maar na een nachtje goed slapen is het gelukkig wat minder. Vandaag rustig aan gedaan en nu gaat het beetje bij beetje beter.

Nu even genieten van de rust hier..... hihi onze kleine kletskous ligt te slapen...... Ze kletst ons de oren van het hoofd op het moment. En alles is verstaanbaar dus ze gaat echt vooruit met praten. Echt super!!!! Ze zingt allerlei liedjes poesje mauw, wielen van de bus, roodkapje, helikopter, vanalles echt heel gezellig. Ze zingt zelfs mee met liedjes van K3 hihi handjes draaien, eehoo, mama se mama sa ect.....

Vandaag eieren geverfd en dit vond ze erg leuk en leeft zich dan helemaal uit. Geef haar een kleurplaat en ze kleurt redelijk binnen de lijntjes. Ze is goed met haar fijne motoriek. Het plassen op het potje gaat steeds beter. Vooral savonds voor dat ze naar bed gaat doet ze vaak wel een plasje. Een slimme meid en bijna grote zus gaat worden.
Zo trost op mijn meisje!!!! Al kan ik haar ook wel eens achter het behang plakken als ze weer eens haar brood in haar melk gooit, kleurpotloden op de grond gooit ect......

Zo een heel verhaal over mijn grootste trost!!!! hahaha en over niet al te lange tijd (hoop ik) hebben we er nog een 2de wonder bij!!!! Kan niet zo goed meer wachten. Wil weten wat voor meisje er in mijn buik zit.... op wie ze lijkt of ze dezelfde streken gaat krijgen als haar zus hihihi

X Carrie 37,3 weken
carrie85
BerichtGeplaatst: 02-04-2013 19:59 Reageer met quote

Hier al 3nachten flinke (voor )weeen gehad. Steeds tussen de 15 en 4 minuten. Is vnacht van 1tot 7 uur zo door gegaan. Pff Af en toe lijkt er ritme in te zitten maar dan vervolgens weer helemaal niet.
Overdag slapen lukt niet echt.
Me vriend werkt lange dagen en er komt veel zorg van Nyne op mij. Maar dit lukt eigenlijk bijna niet. Net met haar naar bed brengen een aantal keer een wee weg moeten puffen....

Vraag me af hoelang dit nog gaat duren want anders ben.ik al bek af voor t echte werk begint. Donderdag moet ik weer naar de vk.
Maar hoop dat ons dametje zich al eerder gaat melden eigenlijk. Zie nu al op tegen de nacht eigenlijk....

Sorry voor me klaagzang.....

X Carrie morgen 38 weekjes
MvKenL
BerichtGeplaatst: 02-04-2013 23:27 Reageer met quote

Even snel een reactie andere keer reageer ik weer wat uitgebreider maar is een ziekenboeg in huis hier.. buikgriep doet de ronde.

Wat ontzettend vervelend die voorweeen zeg!.
Hoop echt voor je dat ze snel door willen zetten naar het echte werk anders ga je indd al uitgeput de bevalling in en dat kan je er niet bij hebben.

Misschien de vk vragen of ze je donderdag wil strippen?
Weet je ook meteen of al die voorween al wat gedaan hebben of niet.
De vk zal ook wel snappen dat je op deze manier niet de bevalling in kan gaan en geeft het strippen net dat laatste setje.

Hier leef ik echt na de afspraak volgende week woensdag bijbde gyn toe.
Hopelijk dan eindelijk wat duidelijkheid

Ik duik me bedje in

Liefs xx
34.2 wkn.
MvKenL
BerichtGeplaatst: 04-04-2013 16:58 Reageer met quote

Hey carrie

Je bent wel stil.. ondertussen misschien al stiekem jullie meisje in de armen??

Als dat niet zo is hoe was je afspraak bij de vk vandaag?

Ik heb vanochtend zelf de gyn gebeld.
Ik werd gek van al dat wachten en had al 2 weken last van hartkloppingen de hele dag door en ik had het vermoeden dat het te maken had met de onzekerheid wat er nou ging gebeuren.
Gelukkig mocht ik vandaag om half 12 langs komen bij een vrouwelijke gyn en wat was dat fijn!!. Zo hoorde mijn verhaal en angsten aan en probeerde mij zo veel mogelijk gerust te stellen.
Normaal doen zij zelf geen groei metingen maar ze wou het hoofdje wel opmeten voor mij en die was nu 33.6 cm.. kwam overheen met 39.1 wkn terwijl ik nu pas 34.4 ben

Daarna vruchtwater opgemeten en van de voor naar achterkant van de baarmoeder zat 10.1 cm alleen maar vruchwater.

Ze keek me aan en zei we gaan proberen de kleine tussen de 37 en 38 weken te wereld laten te komen.
Is wel een vereiste dat ik iets ontsluiting moet hebben zodat ze de vliezenkunnen breken en daarvoor moet ik 22 april naar haar terug en dan gaan ze kijken of er ontsluiting is en als die er is zal ik die week ingeleid worden.
Dus hoop dat me lichaam mee wil werken en er voor zorgt dat ik over 3 weken ons mannetje in me armen heb.

Hij lag nog totaal niet ingedaald.. helemaal boven mijn bekken en ze verwacht ook niet dat hij in zal dalen omdat hij te veel vruchtwater om zich heeft dus het inleiden zal hetzelfde gaan als bij loys.. eerst vliezen breken en daarna zal hij eerst moeten indalen voordat er meer ontsluitingzal komen.
De gyn zei al dat dat geen pretje zou zijn maar ik zei al dat ik het wist van loys.
Dus wist wat me te wachten stond.

Er is zo last van mijn schouders gevallen.
Eindelijk het idee nog een beetje te kunnen genieten van de laatste weekjes.

Zo een heel verhaal weer haha.

Liefs xx
34.4 wkn
carrie85
BerichtGeplaatst: 05-04-2013 10:06 Reageer met quote

Hoi Marije

Ik ben er nog en de baby zit nog op haar plekje....

Fijn dat je nu weet waar je aan toe bent zeg. Maar ja nou moet jullie ventje wel beetje mee werken of ja wat ontsluiting zou dan wel handig zijn idd.

Bij de vk mijn verhaal gedaan. Ze had de optie slaappillen of nachtje in t ziekenhuis met spuitje om nachtje goed te kunnen slapen. Schrok hier wel beetje van had dit niet verwacht eigenlijk. Dus heb gezegd dat ik er over na wilde denken als t zo door ging. Vroeg hoe t zat met strippen maar dat wilde ze nog niet doen ze verwachte niet de dat de bevalling op gang zou komen en als ze nu inwendig onderzoek zou doen kreeg ik waarschijnlijk alleen maar meer last van weeen die nergens toe leiden.
Ze wilde dat ik mijn urine even liet controleren. En ja hoor blaasontsteking. Dus sinds gister aan de antibiotica en heb vanacht toch goed geslapen.
Hoop niet dat alle weeen daardoor kwamen en toch ook wel voor de baby te laten komen.
Maar een nachtje redelijk goed slapen was wel super fijn!!!

Zo met Nyne op controle op consultatiebureau. Eens kijken hoeveel ons dametje weegt en hoe lang ze is. 3,5 maand geleden toen ze net 2jaar was woog ze 9,7 kilo.... We zullen zien.

Fijn weekend!

X Carrie 38,2 weken. ( Nyne werd geboren met 38,3 weken. Maar werd toen wel ingeleid dus niet echt te vergelijken)
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 09-04-2013 23:09 Reageer met quote

Breek even in....

Marije, wat fijn dat je nu eindelijk weet waar je aan toe bent, ik ga ontzettend hard voor je duimen dat je ontsluiting hebt als je weer voor controle bij die gyn moet ! Mocht ik je niet meer spreken voor de tijd, dan wens ik je alvast heel veel succes !!!

Carrie, jij ook veel succes met de bavalling !

liefs Marieke
carrie85
BerichtGeplaatst: 11-04-2013 18:58 Reageer met quote

@Marieke dank je!

@Marije hoe gaat t met je? Las wel kort wat op facebook....

Hier gaat t redelijk. Slaap gelukkig weer wat beter dus kan wat meer hebben. Maar ben er stilletjes wel klaar mee eigenlijk. Zit nu echt te wachten op de baby. Gelukkig wel wat afleiding. Een Tablet gekocht 1,5 week geleden en ben aan paar spelletjes erg verslaafd hihihi

Verder houdt Nyne me goed bezig met verhaaltjes voor lezen, niet luisteren ect....

Me man moet komende 3dagen weer werken. Zie hier wel beetje tegen op eigenlijk.

X Carrie 39,1 weekjes
MvKenL
BerichtGeplaatst: 12-04-2013 15:02 Reageer met quote

@Marieke.. dankje wel!!
ik hoop ook dat me lichaam zelf aan gaat geven dat het wel goed genoeg is en alvast zorgt voor verweking en ontsluiting.
moet wel zeggen dat ik er niet veel vertrouwen in heb omdat ik eigenlijk helemaal geen echte voorweeen heb.
alleen vaak harde buik maar zonder menstruatie kramp erbij ofzo.
dagen kruipen echt voorbij nu.

denk dat ik me mannetje maar is moet gaan verleiden volgende week een paar keer haha.
bij loys had ik met 37+4 ook nog geen ontsluiting.. toen het ook maar 2 keer gezellig gemaakt in bed (fijn was wat anders haha) maar 4 dagen later had ik wel 3 cm ontsluiting.

@carrie.. Hier is het echt de dagen uitzitten.
heb het echt helemaal gehad en ben op maar me baarmoeder blijkbaar nog niet.

afgelopen zondag werd ik opeens heel beroerd wakker en maandag voelde ik me ook nog steeds niet goed en toen ik snachts wakker was met loys moest ik overgeven en er zat toen wat bloed bij dus heb de volgende ochtend maar de gyn gebeld en omdat ik ook de kleine wat minder had gevoeld dan normaal en ik af en toen sterretjes zag als ik gewoon rustig stil stond wilde ze toch dat ik even langs kwam voor onderzoek.
dus bloed en urine onderzocht op tekenen van zwangerschapsvergiftiging maar gelukkig was alles goed.
kleine man was indd wat rustig op de CTG maar hartje was goed.
de arts die mij de uitslag gaf van de onderzoeken zei al dat ik best wel mijn afspraak wat eerder mag zetten dan 22 april als het echt niet meer gaat maar de gyn die ik nu heb vind ik zo fijn en die had volgende week helemaal geen plek meer en yordi heeft tentamens volgende week die hij MOET halen anders is het einde opleiding dus dat gaat nu even voor en ik heb er zelf ook geen fijn gevoel bij als ze einde 36 weken als hem zouden halen.
voor mij is toch 37 weken wel echt het minimale om hem te halen.
de arts zei al dat als hij nu geboren zou worden uit zichzelf dat het ook niet erg zou zijn omdat hij al groot genoeg is en vrijwel direct mee naar huis zou mogen.
vaak is de kans zeer groot bij zo veel vruchtwater en groot kind dat je te vroeg bevalt omdat de baarmoeder de druk niet meer aan kan en de groei maar die van mij is blijkbaar erg rekbaar!! Maar mijn huid en spieren doen nu zo ontzettend pijn.
Maar nog even 10 daagjes vol houden en hopelijk zegt ze dan dat ik de volgende dag terug mag komen om ingeleid te worden.

Wat fijn dat jij weer wat beter slaapt snachts!
ben benieuwt of al die voorweeen dan wel wat hebben gedaan voor de verweking of dat het niets heeft gedaan omdat het door de blaasontsteking werd veroorzaakt.
geloof heel goed dat je het wel zat bent en je meisje lekker vast wil houden.
haha verslaving aan spelletjes is indd een goede afleiding haha.

Snapt Nyne er al een beetje wat van dat ze binnenkort grote zus word?
Loys houd mij hier ook goed bezig maar yordi heeft besloten zich alleen even met de toetsen bezig te houden dus hij is al 2 weken lekker thuis om mij te helpen en behalve volgende week 3 dagen tentamens is hij tot de bevalling ook thuis en na de bevalling heeft hij 2 weken mei vakantie (als hij zijn tentamens haalt anders is die komende maanden thuis) dus dat is wel HEEL fijn!

ik moet nog steeds mijn tas voor het ziekenhuis klaar maken.
elke dag denk ik NU moet ik er echt mee bezig maar dan vergeet ik het weer of heb er gewoon de energie niet voor.
zit nu 1 broek, ondergoed, toilettas, hempje en zoogcompressen in haha.. moet nog behoorlijk aangevuld worden.
mjah ga er toch niet vanuit dat hij zichzelf opeens aandient dus heb nog wel even om die tas klaar te maken.

ik ga Kian zo van school halen.
ik hoop dat je kleine meisjes zich snel aandiend carrie!!

Liefs xx
35,5 wkn
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 12-04-2013 21:59 Reageer met quote

Zet hem op Marije !!! Gooi je charmes in de strijd !!! haha...
carrie85
BerichtGeplaatst: 13-04-2013 18:24 Reageer met quote

Hoi Marije

Fijn dat alles meteen na gekeken werd dan! En dat alles goed was. De laatste lootjes wegen t zwaarst.
Fijn dat Jordy zoveel thuis is zeg.
Ik krijg gelukkig veel hulp van familie en vrienden om op te passen op Nyne. Maar voelt ook niet altijd goed haar weg te brengen.

Nyne lijkt het erg goed te snappen voor haar leeftijd dat er een baby komt. Maar wat voor impact dat heeft heeft ze geen besef van hoor.
Als ik nu vraag wanneer de baby komt zegt ze niet meer dat de baby er niet uit kan en vast zit, maar nu zegt ze morgen. Hopelijk heeft ze gelijk.

Mijn ziekenhuistas staat al een hele tijd klaar. Hihi

Zul je nog zien dat jij nog eerder gaat bevallen als mij.... Hoop t stiekem van niet omdat ik dan wel over de 40 weken heen ga...
Het blijft hier rommelen vanacht alweer 2uur achter elkaar weeen gehad om de 9 min. Maar naar wc geweest en had diarree (eenmalig ) en daarna was t over. Me blaasontsteking was weg bij de controle dus weet niet waar dit vandaan komt nu..... Pffff

X Carrie 39,3 weekjes
MvKenL
BerichtGeplaatst: 13-04-2013 22:01 Reageer met quote

He carrie

Ja ik snap wel dat je het moeilijk vind om Nyne steeds bij anderr onder te brengen.
Als ik boven in bed lig en loys weer mama roept dan vind ik dat ook heel vervelebd maar moet nu gewoon even aan mezelf denken en ze zal het even met papa moeten doen. Straks na de bevalling kan ik er weer zijn voor ze allemaal.

Nee bessef zal ze indd niet hebbeb wat het allemaal gaat veranderen maar wel knap dat ze al zo veel snapt van dat er een baby komt. Loys snapt er nog weinig van.. ze weet dat de baby in de buik zit maar is er verder totaal niet mee bezig. Kian is er wel echt mee bezig en hij zegt nu al steeds dat zijn broertje ook met zijn trein mag spelen en als ik dan zeg dat hij wel eerst even moet groeien omdat hij nog heel klein is als hij geboren is dan vraagt hij hoe groot hij dan is haha

Ook vandaag weer niet aan toe gekomen om de tas in te pakken haha.

Als je blaasontsteking weg is dan zijn het gewoon echt voorweeen en die kunnen dan elk moment omgezet worden in echte werk! Ik hoop ook echt dat jij eerder dan mij zal bevallen.
Hopelijk geeft Nyne gelijk en komt ze morgen haha.

Liefs xx 35.6 wkn
carrie85
BerichtGeplaatst: 15-04-2013 15:53 Reageer met quote

Hoi Marije

Fijn dat je dan overdag wat kan rusten. Ik lig eigenlijk niet echt in bed overdag. Maar zit veel op de bank en probeer af en toe wat te slapen als Nyne weg is maar lukt niet echt.

Wat lief van Kian dat hij zijn speelgoed wil delen hihi
Nyne is er veel mee bezig met de baby. Hebben ook een boekje wat we veel met haar lezen over een zusje. Daar staat in aan de buik van mama voelen, over een echo en dat heeft ze ook gezien bij de vk, dat er een box komt te staan, een groot bed, kamertje voor de baby ect.... Dus daar hebben we veel stappen mee gezet.

Net bij de vk geweest. Vanaf volgende week gaan ze een inwendig onderzoek doen en evt stappen die volgen bespreken/uitvoeren.
Dus maandag de 22ste heb ik net als jou ook een afspraak. Maar vk hoopte me al eerder te zien.
Denk zelf donderdag of anders zaterdag 20ste mijn man is op de 20ste jarig en Nyne ook wel andere maanden dan.

Een wachtende Carrie 39,5 weken.
MvKenL
BerichtGeplaatst: 16-04-2013 16:55 Reageer met quote

He carrie

Reageren op je laatste bericht hoeft niet meer want las net op facebook dat jullie kleine meid is geboren Very Happy !
GEFELICITEERD!!

Ik hoop dat alles goed is gegaan?

Als je bijgekomen bent laat je dan je bevallingsverhaal hier nog achter?

Geniet van jullie dochtertje en zusje Faye (prachtige naam)

Liefs xx
36.2 wkn
carrie85
BerichtGeplaatst: 18-04-2013 8:18 Reageer met quote

Hallo allemaal

We zijn idd dinsdagochtend om 7uur bevallen van een gezonde dochter Faye! Ze weegt 3320gr. Een kilo zwaarder dan Nyne met de geboorte.
Het is een vlugge bevalling geweest maar alles gaat goed. Ze drinkt erg goed uit de borst. Nyne is een ERG trotse grote zus. Geweldig!
Doe van de week even mijn verhaal.

X Carrie
Moiska
BerichtGeplaatst: 18-04-2013 9:30 Reageer met quote

Carrie van harte gefeliciteerd met jullie dochter!! Wat n mooie naam idd Faye! Prachtig. Fijn dat ze zo goed drinkt. En een heel mooi gewicht! En wat lief dat nu grote zus zo trots is! Geniet van je kraamtijd!

Gaat de tweede bevalling altijd sneller? Mijn beste vriendin is gister ook bevallen. Kreeg ik eerst nog n mail dat ze wee├źn om de 10 min had, 4 uur later was ze er al!

Marije sterkte nog ff! Ik zag laatst weer n buikfoto voorbij komen en dacht oei wat moet dat zwaar zijn! Wel n mooie buik hoor!

Hier nog in bed aan het hangen. Net weer beter van een buikgriep. Zal er ns uitgaan.
X
Index > Zwangerschaps Geklets > Mei 2013 Mama's
Pagina 18 van 19  

Vorige  1, 2, 3 ... , 17, 18, 19  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring