Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Stekende hoofdpijnen, vaak troebel zien, Hypoxie?
Auteur Onderwerp: Stekende hoofdpijnen, vaak troebel zien, Hypoxie?
omega369
BerichtGeplaatst: 18-08-2012 12:45 Reageer met quote

Beste mensen,

ik ben een 23-jarige jongeman en in september 2010 heb ik een sportongeval gehad; nek/schedel fractuur (Occipitale condylus fractuur om precies te zijn).

Het incident speelde zich af tijdens een voetbalwedstrijd. Ik werd langs achter onverwacht getackeld (beide benen) en vermoedelijk een whiplash beweging gemaakt en ik verloor enkele minuten mijn bewustzijn met een hersenschudding erboven op.

Ik moest niet geopereerd worden, wel heb ik zo'n 8-tal weken een stevige halskraag gedragen. De eerste 6-12 maanden heb ik ontzettend, maar dan ontzettend veel afgezien, pijn- en spanningen gehad in- en rondom mijn nek...

Laatste kartaal van 2011 begon ik plotseling keelpijn te krijgen, aanhoudende keelpijn en slikpijn. Kort daarna begon ik daarbovenop ook nog eens te kampen met reflux (brandende maagzuur) en astmatische hyperventilatie-aanvallen, ik werd constant kortademig; ik vloog van de ene arts naar de andere arts, van de ene specialist naar de andere, allemaal verschillende meningen, veel tegenstrijdige diagnoses, ik zag de bomen niet meer door het bos en ik belandde bij de psychiatrie want volgens hen was ik rijp voor de psychiatrie!!!

Ik kan er een boek over schrijven want wat zijn de meeste dokters toch zo onbegrijpelijk Sad

Begin 2012 ben ik gestart een maagzuurremmer (Omeprazole 20mg) en met antidepressiva ('s ochtends Sipralexa 10mg en 's avonds Remergon 15mg) voor de hyperventilatie klachten en ik moet zeggen het gaat iets beter. Mijn keelpijn stopte ook na 9 manden kort nadat ik werd geopereerd aan mijn amandelen (amandelrestje om precies te zijn).

Eerlijk gezegd, na die val op mijn nek, ik weet niet hoe het komt maar ik ben meer en meer niet meer van deze wereld. Ik verlies meer en meer mijn bewustzijn. Niet extreem maar toch heb ik het gevoel alsof ik leeg ben, leeg in mijn hoofd en ook stekende hoofdpijnen. Vaak als mensen iets vertellen dan ben ik er niet met gedachten bij, precies alsof ik hen niet hoor, precies is enkele seconden wegval en dan terug wakker word. Vaak als ik naar iets kijk of me omdraai en naar iets kijk zie ik in eerste instantie alles troebel en geleidelijk aan komt het dan weer goed.

Ik heb onlangs een film gezien en er was een scene waarbij een patiënt een hersenschudding kreeg en de ouders van de patiënt kregen in het ziekenhuis te horen dat er niet voldoende zuurstof naar de hersenen gaat van de patiënt en dat de kans heel klein is dat de patiënt het overleeft...

Ik heb op google zitten zoeken naar deze 3 trefwoorden: voldoende zuurstof hersenen

En ik kwam terecht op de wikipedia pagina dat gaat over Hypoxie. Ik moet zeggen dat het mij afschrikt als ik naar de symptomen kijk en er zijn gelijkenissen.

Ik wil naar de huisarts gaan maar wat of hoe moet ik het aanpakken en hoe moet ik dit uitleggen?

Ik heb namelijk schrik dat ik niet serieus genomen zal worden want heb een huisarts gehad die me totaal niet aux-serieus nam!!! Dat deed echt wel pijn hoor Sad

Weet iemand hoe ze de diagnose kunnen stellen van Hypoxie?

P.S.: alle mogelijke tips en adviezen zijn meer als welkom...
Index > Neurologie > Stekende hoofdpijnen, vaak troebel zien, Hypoxie?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring