Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Verkoudheid na droogboven gehemelte
Auteur Onderwerp: Verkoudheid na droogboven gehemelte
arnostof
BerichtGeplaatst: 04-08-2012 11:25 Reageer met quote

Beste lezer,

Ik heb het idee dat ik een allergie heb, maar dit weet ik niet omdat ik geen medische kennis heb.

Een lange tijd terug, at ik weleens van die goedkope euroshopper magarita pizza's en nadat ik die had gegeten voor de eerste keer, werd de bovenkant van mijn zachte gehemelte droog. Voor de duidelijkheid; als ik door mijn neus ademde, voelde ik een soort droogte in m'n neus op het zachte gehemelte (in de neus dus, niet in mijn mond). De dag erna werd ik verkouden, en daarna kreeg ik last van mijn keel omdat je met een volle neus door je mond moet ademen etc etc. Na een weekje ziek zijn, werd ik dan beter.

Dit hele verhaal had ik nóg een keer meegemaakt, waarna ik vond dat ik de desbetreffende pizza's niet meer hoefde te eten. Sindsdien had ik dit dus ook niet meer.

Nu was ik deze week bij een kamp, waar we chicken tonight aten en nog wat dingen en toen had ik na het eten wéér dit droge gevoel boven m'n zachte gehemelte in mijn neus. Ik was vergeten dat ik daarna automatisch ziek ging worden en dus werd ik weer verkouden wakker de volgende ochtend. Sad

Mijn vraag: heb ik een allergie? Zijn het bepaalde E nummers die ze in goedkoop voedsel doen? Is dit herkenbaar? Alles van toegevoegde waarde is welkom! Ik had geen idee waarop ik moest googlen en als hier niets uit komt, ga ik naar de huisarts.

Groetjes Arno
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Verkoudheid na droogboven gehemelte
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring