Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > Borstvergroting? Ervaringen en serieuze reacties graag.
Auteur Onderwerp: Borstvergroting? Ervaringen en serieuze reacties graag.
pluizenballetje
BerichtGeplaatst: 03-08-2012 22:08 Reageer met quote

Voorwoord: Misschien is dit niet echt de juiste plek om een topic over te starten, maar ik voel me vertrouwd op dit forum en ben tevreden over de reacties enzovoort, vandaar.
Verder wil ik graag allereerst zeggen dat ik alleen serieuze reacties en ervaringen wil horen. Mensen die vinden dat dit onzin is kunnen dit topic weer afsluiten a.u.b.


Topic
Ik ben 21 jaar en kleine borsten zitten in onze familie genen. Sinds mijn 14e ben ik dezelfde "cupmaat" blijven houden, 70/75AA, deze maat pas ik enkel van de Hunkermullor bij enkele bh types, heel erg vervelend. Ook weet ik dat ze niet meer/veel zullen groeien met het oog op mijn zus. Al enkele jaren denk ik na over een borstvergroting. Ik twijfel enkel omdat implantaten om de zo veel jaar vervangen moeten worden en aangezien ik 21 ben zou dit als je om de 10 jaar aan houd nog zo'n 3/4 keer moeten gebeuren, mocht ik zo oud worden.

Ik heb er al veel over gelezen maar zou graag wat ervaringen en reacties ontvangen. Bij voorbaat dank Smile
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 03-08-2012 23:13 Reageer met quote

Hallo Pluizenballetje,
2 Zwangerschappen hebben mijn cupmaat AA in een A veranderd... en op de Fitness is de maat veranderd in een B-cup door tamelijk zwaar te trainen op het apparaat Chest Fly (ook wel Peck Deck genoemd).
Natuurlijke borstvergroting dus zónder risico's. Wink
Groet, Musje.
pluizenballetje
BerichtGeplaatst: 03-08-2012 23:44 Reageer met quote

MUSJE2 schreef:
Hallo Pluizenballetje,
2 Zwangerschappen hebben mijn cupmaat AA in een A veranderd... en op de Fitness is de maat veranderd in een B-cup door tamelijk zwaar te trainen op het apparaat Chest Fly (ook wel Peck Deck genoemd).
Natuurlijke borstvergroting dus zónder risico's. Wink
Groet, Musje.


Dankje voor je reactie ^^

Op het moment ben ik nog niet echt toe aan kinderen, haha. Die wil ik pas rond m'n 26ste of zoiets. Van dat fitness apparaat heb ik nog nooit gehoord :O Wel van die oefeningen die je zelf kunt doen, maar dat is om ze omhoog te krijgen. Ik ben bang dat als ik met al zo weinig ook nog eens die regio ga trainen ik helemaal niets meer over hou, kijk maar naar van die top atleten. Nu ben ik natuurlijk geen top atleet :p

Kun je mij misschien wat meer vertellen over dat apparaat? ^^
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 04-08-2012 0:19 Reageer met quote

Dat apparaat is speciaal voor je borstspieren. Als je met een hoog gewicht ermee traint, 'pomp' je je borstspieren 'op', waardoor je cupmaat groter wordt! (denk aan bodybuilders met hun opgepompte spieren)
't Is wat moeilijk uit te leggen, maar je traint hiermee je pectoralis-spieren.

Dit kun je zonder apparaat thuis niet oefenen, omdat je een hoge tegendruk nodig hebt. Je zit hierbij op een stoeltje, met je gebogen armen op schouderhoogte en je handen omhoog, en drukt dan met je armen 2 platen tegen elkaar. Hoe zwaarder dat gaat, hoe beter 't werkt.

Er is geen los apparaat voor thuis te koop, maar er bestaan wel trainingsstations voor thuis waar zo'n oefening bij zit; 2 platen dus waar je dan je gebogen armen tegenaan legt en naar elkaar toe brengt.

Ik hoop dat 't zo een beetje duidelijk is.
Groetjes, Musje.
Daf31
BerichtGeplaatst: 17-12-2012 21:39 Reageer met quote

Hoi Pluizenballetje,
Ik zou je aanraden er eerst heel goed over na te denken.
Zoek informatie op over borstimplantaten en ga naar een kliniek waar jij een goed gevoel bij hebt, je krijgt daar meestal goede informatie en begeleiding.
Ikzelf ben vanaf mijn 16e zo onzeker over mijn cupmaat geweest, nu ben ik inmiddels 23 en heb vorig jaar mijn borsten laten vergroten.
Van een A75 naar een kleine C.
Ik vind het persoonlijk zonde dat ik zolang onzeker heb moeten zijn, maar ben aan de andere kant blij dat ik er heeel goed over na heb gedacht en door deze keuze een zelfverzekerder en leuker mens ben geworden.
Ik ben behandeld door Dr Bauland, in Sanavisie bodyclinic in Mill (Noord-Brabant).
Ben echt heel tevreden over het resultaat. Als je nog meer informatie wilt laat maar weten.
Liefs Daf
Index > Een gezonde levensstijl > Borstvergroting? Ervaringen en serieuze reacties graag.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring