Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kinderziekten > Niet meer weten wat me zoontje 19 maanden mankeert????
Auteur Onderwerp: Niet meer weten wat me zoontje 19 maanden mankeert????
Mamavanthomas
BerichtGeplaatst: 19-07-2012 1:17 Reageer met quote

Goedemorgen iedereen.

Mijn zoontje 21 november 2010 geboren hij is vrij snel daarna begonnen ziek worden hieronder lijstje wat hij al gemankeerd heeft.

- Veel bovenste luchtweginfecties
- Veel oorontstekingen. Maar niet met looporen zoals het hoort maar pure etter. Dus echt groen.En altijd rechter oor.
- Rode hond gehad.
- 2 x ruim een week in ziekenhuis gelegen met HIB virus heeft zijn entingen allemaal gehad ervoor.
- Ziet altijd wit en paarsig onder z,n ogen.
- Streptokokken in zijn etter van oor gevonden
- Diverse bobbels in zijn lymfeklieren in nek.
- Over het algemeen altijd een temp van 38.2

Dat was het zo ongeveer. Nu hebben ze 19 juni in rotterdam een schoonmaakoperatie van zijn oor gedaan maar na 2 weken kwam het weer terug tot nu toe. De etter loopt weer uit zijn oor.

Met 8 maanden hebben ze buisjes geplaatst en neusamandelen geknipt maar ook niks geholpen.

Nu aangegeven bij de kinderarts vorige week dinsdag dat ik het spuug beu ben en dat dit niet langer zo kan. Ze hebben het al over onderzoeken gehad voor immuunstoornis maar ze schieten niet op.

Nu schijnt dat hij laatste maanden niet is aangekomen maar kreeg als antwoord is niet erg hij zit toch boven het gemiddelde lijkt mij toch dat een kind van deze leeftijd toch wel iets moet aankomen aangezien hij altijd goed aankwam.

Ook zit hij onder de blauwe plekken op zijn voorhoofd van het bonken in zijn bed als zijn oor weer komt dat bonken horen we zelf als we buiten zitten.

Ik heb nu als laatste optie gistermiddag een afspraak in gent gemaakt om te kijken of hun misschien weten wat het is.

Want ze willen hem hier maar elke keer aan de antibiotica hebben maar naar 21 kuren via de mond en 15 via druppelvorm in oor vinden wij het wel een keer goed.

Het is een heel verhaal geworden maar misschien zijn hier ouders die een kindje hebben met immuunstoornis die dit misschien allemaal herkennen...

Alvast dank je wel

Groetjes mama van thomas
Mirna
BerichtGeplaatst: 19-07-2012 23:57 Reageer met quote

Beste mama van Thomas,

Ik heb erg met u en uw jonge zoontje te doen. Wat een vreselijke ervaringen hebben jullie al moeten doorstaan zeg.

Zelf heb ik dit gelukkig niet hoeven meemaken met mijn eigen kinderen, maar ik wil u toch graag een tip geven, hoe deze infecties, immuunstoornis en bevattelijkheid voor diverse zware aandoeningen op een elegante en doeltreffende manier kunnen worden aangepakt.

De genezing moet van binnenuit, dus door het lichaam zelf op gang worden gebracht. Daarom wil ik u aanraden niet meer de symptomen te (laten) bestrijden, maar het lichaam op dusdanige wijze te voeden, dat het zelf tot bijzondere capaciteiten in staat wordt gesteld. Als je de juiste bouwstenen toedient is het menselijk lichaam werkellijk tot medische wonderen in staat.

Een fantastisch middel, waar heel veel positieve ervaringen met jonge kinderen mee worden bereikt is het voedingssupplement "Reliv Now for kids", waarvan het hoofdbestanddeel bestaat uit sojaproteïne van de hoogste kwaliteit. Officieel is dit pas voor kinderen vanaf 2 jaar, maar in een lichtere dosering kan ook vanaf 19 a 20 maanden wel voorzichtig gestart worden. Dit middel wordt voor erg veel lichamelijke en psychische klachten ingezet.

Het is een poeder dat in water of melk kan worden opgelost en is bijzonder lekker van smaak. U zou het een maand of 3 a 4 aan Thomas kunnen geven om te zien of ook zijn gezondheid hiermee wordt bevorderd. Ik ben er van overtuigd dat het ook voor hem zal werken.

Groet, heel veel sterkte en wijsheid ... Mirna Pinto.
Index > Kinderziekten > Niet meer weten wat me zoontje 19 maanden mankeert????
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring