Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Minder gevoel één kant lichaam
Auteur Onderwerp: Minder gevoel één kant lichaam
Rikkert
BerichtGeplaatst: 01-07-2012 15:26 Reageer met quote

Er zijn meerdere topics over dit onderwerp, maar die verschillen mijns inziens van mijn klachten. Zodoende heb ik een nieuw topic geopend, om het overzicht te bewaren. Mijn klacht:

Ik heb sinds een aantal weken een raar gevoel in de rechterkant van mijn lichaam. De aanwezigheid van de klachten verschilt gedurende de dag. Ik moet er bij vertellen dat ik twee jaar geleden al eens dezelfde problemen heb gehad en deze zijn toen vanzelf verdwenen. De klachten zijn rond dezelfde tijd begonnen, maar dat kan eventueel ook toeval zijn.

Toentertijd was het vooral vervelend: het gevoel dat ik minder gevoel had aan een kant van m'n lichaam. Nu de klachten na twee jaar terug zijn, lijken ze dus iets erger. Het begon precies zoals twee jaar geleden, maar inmiddels is het erger. Ik heb nu het gevoel alsof aan een kant de buitenste tenen soms slapen en af en toe heb ik tintelingen in m'n voet. Dit heb ik ook aan m'n handen en het zijn dan -net als bij m'n tenen- de twee buitenste vingers en ik heb soms een algemeen "moe" gevoel in mn' onderbeen of tintelingen. Deze klachten worden soms erger en soms minder op een dag. Heel af en toe ben ik ook duizelig, maar eigenlijk is dat niet noemenswaardig.

Ik ben bij de huisarts geweest en deze heeft gezegd dat ik het even moet aankijken, aangezien het twee jaar geleden ook al aanwezig was. Toen heb ik overigens een MRI-scan gehad en daar is niets uitgekomen.

Doemscenario is natuurlijk MS, maar ik weet dat hyperventilatie ook aan de orde kan zijn. Uiteraard ga ik naar de neuroloog t.z.t., maar wellicht dat iemand mij nu al iets meer kan vertellen zodat ik me minder zorgen maak of juist extra actie onderneem. Kan het psychisch zijn? Ik heb redelijk wat stress en zit snel "aan m'n max".

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen, al weet ik dat een bezoek aan de dokter ook plaats moet vinden Smile
Index > Neurologie > Minder gevoel één kant lichaam
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring