Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > achterover gekantende baarmoeder
Auteur Onderwerp: achterover gekantende baarmoeder
semvt
BerichtGeplaatst: 26-05-2010 16:23 Reageer met quote

Gelukkig, na 6 jaar pijn etc. ben ik bij de Osteopaat terecht gekomen.
Dat z'on simpele ingreep als het terugplaatsen van mijn baarmoeder alle klachten heeft weggenomen!

Ik had een verzakking, gekanteelde baarmoeder en verklevingen aan mijn eierstokken. Niemand kwam hier achter, behalve de osteopaat. Hij heeft alles inwendig losgemaakt, terug gezet etc.

En ik, ik ben na 6 jaar pijnvrij!
trudy
BerichtGeplaatst: 26-05-2010 19:27 Reageer met quote

Kun je van een achterover gekantelde baarmoeder ook al last hebben dan??
Het is volgens mij iets wat regelmatig voorkomt,zelf had ik het ook het gaf bij mij alleen ietwat problemen met zwanger raken maar verder heb ik er nooit hinder van gehad.

@semvt
Volgens mij heb iji je iets wijs laten maken,zowiezo verklevingen wegkrijgen bij eierstokken dat zou volgens mij een wereldwonder zijn en die verzakking zal hoogst waarschijnlijk nog niet zo erg geweest zijn.
Ik vind het op zijn minst een heel vreemd verhaal wat je hier neerzet.
semvt
BerichtGeplaatst: 27-05-2010 10:37 Reageer met quote

Me iets wijslaten maken. Nou echt niet.
Als je je wat verdiept in de Osteopathie, zou je zo niet gereageerd hebben.

Je baarmoeder ligt vast aan banden. Als die gekanteld is komt er rek op de banden, welke weer vast zitten aan je "orgaanzak". Deze zak zit vast aan je spieren en ga zo maar door.

Verklevingen aan eierstokken kan je door manipulatie loskrijgen. Net zoals verklevingen aan een litteken. Dat kan je ook soepeler en losser maken.

Je merkt het direct als je baarmoeder weer gekanteld of gezakt is. De "oude vertrouwde" pijn is direct terug.
grdzgzovic
BerichtGeplaatst: 27-05-2010 10:45 Reageer met quote

Wat je hier nu beweert is anatomische onzin, maar ik ben blij dat je er baat bij gehad hebt (ook al heb ik het zelf niet op dit soort 'geneeswijzen', maar die discussie zal ik hier niet starten).
trudy
BerichtGeplaatst: 27-05-2010 13:44 Reageer met quote

Inderdaad het is vaak maar net wat je wilt geloven.

Btw semvt ik heb me wel degelijk verdiept in dit soort dingen en heb zelf een tijdje craniosacraaltherapie gehad tot ik erachter kwam dat dit totaal niet hielp voor de chronische klachten die ik heb. maar fijn dat je er baat bij hebt.
aryk7
BerichtGeplaatst: 30-11-2016 17:34 Reageer met quote

Osteopaten zijn GEEN kwakzalvers. Als je weet dat een opleiding osteopathie minstens vijf jaar duurt, dat een osteopaat veel kennis heeft van anatomie, fysiologie, embryologie, biomechanica, neurologie,...
Met osteopathie kan men wel degelijk een gekantelde baarmoeder behandelen. Ik begrijp dat veel mensen het raar vinden, maar toch is het een feit.
Osteopathie is niet zomaar een therapie, en wat cranio-sacraal therapie betreft: een cranio-sacraal therapeut is geen osteopaat, dus men moet onderscheid maken tussen een osteopaat en een cranio-sacraal therapeut. Dus als je naar een cranio-sacraal therapeut gaat en je bent achteraf toch niet helemaal tevreden, dan moet je niet een osteopaat de schuld geven...
Een bezoekje aan de osteopaat kan je helpen van pijnlijke menstruatieklachten, gekantelde baarmoeder, vruchtbaarheidsproblemen, pijn bij het vrijen, urine-incontinentie,....
Je kan ook voor een vrouwelijke osteopaat kiezen als je het wat onwennig vindt...
Waarom met de klachten blijven zitten als het snel opgelost kan worden???
Rig Locums
BerichtGeplaatst: 02-12-2016 14:28 Reageer met quote

Interessant artikel! Wij zijn RIG Locums de toonaangevende Artsen Uitzendbureau van Internationale Locum artsen die voor de Britse NHS willen werken! klik hier AUB voor meer informatie:

http://www.gmc-uk.org/news/28680.asp
Index > Gynaecologie > achterover gekantende baarmoeder
Pagina 3 van 3  

Vorige  1, 2, 3

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring