Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > pijn buitenkant oor/binnenkant
Auteur Onderwerp: pijn buitenkant oor/binnenkant
mysticwizard
BerichtGeplaatst: 23-06-2012 23:42 Reageer met quote

Een 4-tal jaar geleden (1e festival) kende ik het fenomeen "oordoppen" nog niet en droeg ik ze ook niet. Toen had ik bij 1 optreden pijn aan mijn oren en sindsdien draag ik altijd oordoppen. Gelukkig heb ik geen suizen en hoor ik naar mijn weten nog altijd vrij goed.
Maar sindsdien heb ik vaak(vooral als ik terug naar festivals/feesten ga, zelfs als ik oordoppen draag, pijn aan mijn oor.) De ene keer heb ik er amper last van, de andere keer weer meer.
Ik heb namelijk pijn net aan de binnenzijde van mijn oor als ik aan mijn oorlel trek en tegelijk heen en weer beweeg en als ik met mijn vinger mijn oor zo naar voor duw in een korte snelle beweging. Ik heb ook pijn als ik met mijn vinger duw dicht bij de ingang van mijn oor en dan zo heen en weer beweeg.
Ook is het stukje kraakbeen, dat zich aan de buitenkant net naast de ingang van het oor bevindt, wat gezwollen en voelt het "warm" aan na een festival. Ik heb er dus eigenlijk geen last van als ik muziek aan het luisteren ben op een festival of suizen.. Maar enkel als ik aan mijn oor trek of duw erop net naast de ingang. De pijn die ik dan voel situeert zich dus niet diep in het oor, maar een klein stukje erin. Iemand enig idee wat dit kan zijn?
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > pijn buitenkant oor/binnenkant
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring