Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Linkerzij pijn
Auteur Onderwerp: Linkerzij pijn
Anita1969
BerichtGeplaatst: 13-12-2005 11:10 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb een vraag. Heb al geruime tijd last van mijn linkerzij, heb dan een pijn in mijn linkerzij wat uitstraalt naar mijn linkerschouderblad. Is niet elke dag maar begrijp er niets van. Voelt het soms ook op het bekken/heup zitten. En dan kan het een dag later weer weg zijn.

Dacht persoonlijk dat dit met een eerder gekregen aalvleesklieronsteking te maken had gehad, maar dit denk ik nu niet meer, omdat ik twee weken geleden geopereerd ben voor het verwijderen van de galblaas.

Heeft iemand dit ook gehad????

Grt,
Anita
MJ
GastBerichtGeplaatst: 13-12-2005 22:41 Reageer met quote

Hi Anita,

Ik had precies hetzelfde!!! Ik heb 21november mijn galblaas laten verwijderen ivm galstenen en nu is het weg! Heb jij ook geelbruine ontlasting? Kan jij alweer alcohol drinken?
Groeten MJ
Anita1969
BerichtGeplaatst: 13-12-2005 23:22 Reageer met quote

HOi Marie-Jose, hihi want ik heb net gereageerd in de andere topic op jou berichtje. Ik heb idd alweer alcohol gedronken maar heb ook geen diaree gehad.

Hoelang heeft het dan bij jou geduurd voordat die linker zij pijn weg was en heb jij dan mss ook een aalvleesklieronsteking gehad?

Grt,
Anita
MJ
GastBerichtGeplaatst: 15-12-2005 12:58 Reageer met quote

Hi Anita,

Misschien wel een irritatie. Ik heb wel een galblaas- en galwegen ontsteking gehad en had inmiddels ruim 80 galstenen!! dus kan me voorstellen dat mijn hele spijsverteringssysteem in de war was. Dus het zou kunnen, de internist heeft het globaal onderzocht en zei dat ik me geen zorgen moest maken. Ik ga even naar de andere topic je bericht lezen....groeten MJ
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Linkerzij pijn
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring