Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > (Chronische) hyperventilatie
Auteur Onderwerp: (Chronische) hyperventilatie
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 28-04-2014 0:46 Reageer met quote

Hallo Sacha,
De klachten die je hebt, horen typisch bij hyperventilatie. En ja, het ECG is betrouwbaar...
Kom tot rust en zet de gedachten aan iets ergs van je af, dan zullen je klachten uiteindelijk ook verminderen.
Groet, Musje.
Con
BerichtGeplaatst: 29-09-2014 15:15 Reageer met quote

Ik heb met veel interesse de vorige topics gelezen, kamp nl al lang met deze klachten. Hoop onderzoeken gehad, huisarts, neuroloog, therapeuten komen er niet uit heb ik het idee. Je voelt je idd een zeur worden met deze vage klachten en krijg het gevoel ook niet serieus genomen te worden. Maar mijn klachten zijn trillen in m'n arm en hand, slepen met voet, verkrampt gevoel in wangen, keel en soms ook in het hoofd. Vreemd gevoel. Dit is voornamelijk links. Heb n mri scan gehad, kwam niks uit. Maak me wel snel druk om bepaalde dingen, dus stress kan goed. Ben nl naar mijn idee wat krampachtig tov mijn dochters, vind het lastig ze los te laten. Heb geen werk op het moment en ook dat doet me geen goed. Verder slik b12 supplementen, knap daar van op. Maar heb bovenstaande klachten nog steeds. Ook het onduidelijk praten, zacht praten, moeite met de p, b en v uit te spreken. Als ik er op let dan lukt het wel goed. Bedankt voor het lezen, ik hoop dat jullie me misschien wat meer duidelijkheid kunnen geven, grt. Con.
Cati
BerichtGeplaatst: 31-05-2015 17:48 Reageer met quote

Hallo,
Het is stil geworden op het forum. Is er nog iemand die een oplossing gevonden heft? Ik heb iets gelezen over Hyperven. Heeft iemand daar ervaring mee?
Ik zit nog steeds met allerlei klachten; ontspanningsoefeningen helpen wel, maar zodra er er lichamelijke oefeningen bijkomen gaat het weer mis. Dan ben ik weer helemaal terug bij af, en vaak erger. Ik hoop dat dit forum nog gelezen wordt.
Sterkte allen, Cati
xMariaClara
BerichtGeplaatst: 15-07-2015 14:00 Reageer met quote

Hallo,

ik ben Maria Clara, 24 jaar.
Sinds een dikke maand heb ik veel last van hartkloppingen, steken in de hartstreek en veel angst.
De eerste keer ben ik bij de huisarts geweest. Hij zei dat het hyperventilatie was en heeft me een betablokker gegeven. Dit maakte mijn hartslag rustiger, maar voor de rest voelde ik alles nog (steken, pijn, angst...). Ook had ik toen pijn aan mijn linkerschouder, linkerarm en aan mijn linkerkaak voelde ik steken. Aan mijn rechterkant heb ik zelden iets gevoeld.
Toen ik opnieuw veel last had, ben ik uiteindelijk langs de spoed geweest. Ik dacht: als er niets is en het 'enkel' hyperventilatie is, dan is het maar zo, en als het iets ergs is, dan weet ik het tenminste en kunnen ze me direct helpen.
Allerlei onderzoeken gedaan: bloedonderzoek (+bloedgassen), ECG, CTscan en rongtenfoto van thorax.
Alles was in orde, buiten mijn bloedgassen (saturatie was 100% en p02 en pCO2 waren te laag). De dokter zei dus dat het inderdaad hyperventilatie was.
Hij zei wel dat als ik echt gerust gesteld wou worden, dat ik dit verder kon laten onderzoeken (bij cardioloog en longarts), maar dat het volgens hem niet veel anders zou geven. Dus dit zou echt enkel voor geruststelling zijn.
Op 28/07 heb ik een afspraak bij de cardioloog. Ik ben benieuwd.

Klinkt misschien stom, maar 'hyperventilatie' lijkt geen echte diagnose... Ik vind het moeilijk te geloven dat hyperventilatie zoveel echte fysieke pijn kan geven.

Heeft er iemand ook zoveel pijn aan de linkerkant? Ik ben altijd bang dat ik dood ga of een hartaanval krijg en dat de dokter het niet serieus neemt...

Groetjes,
Maria Clara
karenp
BerichtGeplaatst: 21-02-2017 21:45 Reageer met quote

Hoi allemaal,
Hoe gaat het nu? Ik heb bijna precies dezelfde symptomen en ik maak me een beetje zorgen. Ik weet niet zo goed wat ik er mee aan moet, iemand suggesties?
Jesse2002
BerichtGeplaatst: 24-02-2017 20:10 Reageer met quote

Heb je ook pijn op je borst?
Jesse2002
BerichtGeplaatst: 24-02-2017 20:13 Reageer met quote

karenp schreef:
Hoi allemaal,
Hoe gaat het nu? Ik heb bijna precies dezelfde symptomen en ik maak me een beetje zorgen. Ik weet niet zo goed wat ik er mee aan moet, iemand suggesties?

Heb je ook pijn op je borst?
karenp
BerichtGeplaatst: 06-03-2017 16:48 Reageer met quote

Nee, daar heb ik geen last van. Alleen de duizeligheid en het gevoel dat je er niet helemaal bij bent.
Cenna
BerichtGeplaatst: 06-03-2017 18:51 Reageer met quote

whisper088 schreef:
Ik herken veel uit de openingspost. Ik heb bij allerlei artsen gelopen voor hartproblemen, astma etc en bleek allemaal van chronische hyperventilatie te komen. Op dit moment loop ik bij de neuroloog ivm spiertrillingen verspreid door het lichaam, ongewilde bewegingen van vingers, benen en hoofd, wazig zicht en raar gevoel in mijn hoofd. Ik heb een mri gehad en een vep test om ms uit te sluiten. De uitslag krijg ik volgende maand pas. Ik ben zo bang iets ernstigs te mankeren. Buiten chronische hyperventilatie ben ik ook een hypochonder. Ik ben 25 jaar oud en leef iedere dag on angst echt wat te mankeren. Ik kan niet geloven dat chronische hyperventilatie zoveel vervelende en diverse klachten kan veroorzaken.


Beste Whisper,

Kan je vertellen hoe het is afgelopen? Ik loop nu met dezelfde klachten bij de neuroloog. Ik ben benieuwd hoe de klachten zich verder bij jou hebben ontwikkeld en of je er van genezen bent.

Hoop van je te horen,

Cenna
neneuro
BerichtGeplaatst: 04-05-2017 20:05 Reageer met quote

Hey,
ik heb alle reacties gelezen en herken mijzelf hier in. Heb ook steeds last van vage klachten, vooral dat wazige gevoel in mijn hoofd stoort mij enorm. Ik kan precies elk moment flauw vallen. Dit maakt het ook moeilijk om mij te concentreren op mijn werk.
Ben al een paar keer bij de dokter geweest en ik krijg steeds hetzelfde antwoord "stress" en "hyperventilatie". ik heb beta blokkers gekregen maar heb deze nog niet genomen. Deze verlagen de hartslag maar helpen niet bij de andere symptomen.
ik heb ook het gevoel dat mensen mij niet meer serieus nemen omdat er altijd wel iets scheelt. Sommige mensen beginnen te denken dat ik precies ziek wil zijn...
Ik heb al lang last van stress en ik probeer dit ook onder controle te houden maar door al deze symptomen krijg ik alleen maar meer stress.
Ik begin echt radeloos te worden... Boos op mijn lichaam en geest.
marialapet
BerichtGeplaatst: 03-07-2017 13:42 Reageer met quote

Hoge kwaliteit Nembutal beschikbaar voor verkoop.


Beste van Nembutal (Pentobarbital Sodium), mis geen speciale aanbiedingen, bestelling
Nembutal (Pentobarbital Sodium) online en krijg kortingen en geweldig
prijzen! Veilig online kopen Nembutal (Pentobarbital Sodium).

Neem contact met ons op voor meer informatie en info op ......... serenasandra10@gmail.com

Ons kwaliteitsproduct is het beste dat u kunt vinden en we verkopen in kleine / grote hoeveelheden met gegarandeerde discrete levering. Al onze producten zijn leverbaar in pure kristal en poedervorm en zijn van de hoogste zuiverheid beschikbaar. Wij leveren andere producten op aanvraag. Van de klant en we verkopen tegen matige prijzen

Voordelen: Pentobarbitalnatrium (nembutale) is een voorgeschreven medicatie die soms gebruikt wordt voor de korte behandeling van slapeloosheid. Het kan ook worden gebruikt als pre-anesthetic, of voor de noodbehandeling van aanvallen. Nembutal is een barbituraat dat verslavend kan worden met langdurig of zwaar gebruik.

Neem contact met ons op voor meer informatie en info op ......... serenasandra10@gmail.com


Contacteer mij via email voor meer informatie en info op (serenasandra10@gmail.com)
Index > Psyche > (Chronische) hyperventilatie
Pagina 2 van 2  

Vorige  1, 2

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring