Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Januari 2013 mama's
Auteur Onderwerp: Januari 2013 mama's
skye08
BerichtGeplaatst: 05-12-2012 15:33 Reageer met quote

heey meiden,

zoals beloofd mijn bevallungsverhaal nu.

De nacht van 24 op 25 november had ik erg veel last van harde buiken, ben uiteindelijk toch in slaap gevallen en werd s'morgens wakker met nog steeds dezelfde harde buiken, even lekker gegeten en gedouched toen toch maar de verloskundige gebeld want de harde buiken bleven komen en werden niet minder, toen de verloskundige kwam zijn we meteen naar boven gegaan en heeft ze eerst het hartje geluisterd die klonk goed dus ook nog even inwendig en toen vertelde ze me dat ik 2 cm ontsluiting had, maar omdat het de 2e is kon het zo zijn dat ik toch gewoon de zwangerschap zou uitlopen met die 2 cm .... ze wilde toch dat ik voor de zekerheid naar het ziekenhuis ging voor een ctg om te kijken of het idd weeen waren of dat het toch zou afzakken.
om 13.00 waren we in het ziekenhuis en werd meteen aan de ctg gelegd na 1,5 uur kwamen ze terug en de weeen waren idd met een regelmaat terug aan het komen, inwendig onderzoek idd 2 cm ontsluiting.
ze wilde toch nog even wachten en om 15.00 nog eens de ctg en inwendig onderzoek om te kijken of er wat zou veranderen.
om 15.30 uur ctg was hetzelfde nog steeds regelmatig weeen en ook nog steeds 2 cm ontsluiting, ik mocht naar huis, als er wat veranderde mocht ik meteen terug komen.
toen we thuis waren heb ik me op de bank gelegd en had me mannetje thee en een boterham voor me gemaakt... maar ik bleef pijn houden en het werd alleen maar erger.
om 18.00 toch weer zkh gebeld en we konden meteen terug komen.
18.30 ctg weer aangesloten en na 1 uur hebben ze inwendig onderzocht en jawel 3 cm ontsluiting... ik werd wel een beetje bang omdat ik pas 34.4 weken zwanger was.
maar ze stelde me gerust dat de kleine het goed deed en alles volgroeid was hij miste alleen nog zijn spekkie.
rond 21.00 werden de weeen meer en meer en hebben ze nog eens onderzocht 5 cm ontsluiting nou mvr de kleine word vandaag nog geboren hoor.
om 22.00 wilde ik van me zij naar me rug draaien en toen voelde ik alles warm "water "lopen ik uit nieuwschierigheid gevoeld aan me broekje en ik keek naar mijn hand helemaal rood van bloed, ik schrok me kapot!!
de verpleegster is meteen gekomen en heeft alles uitgedaan ik mocht me meteen even douchen want ik voelde me echt vies!
nou die douche maakte het alleen maar erger en erger ik kreeg heftige weeen, om 00.30 weer de verpleegster opgepiept want die weeen werden echt erg.
ik had 7 cm ontsluiting, maar er zat nog een vochtblaas voor dus hebben ze die doorgeprikt en daar kwam alles helder vruchtwater, ik hoorde het zo op de grond kletteren.
om 01.00 uur wilde mijn vriend gaan liggen had net zijn bedje opgemaakt maar hij moest er meteen weer uit want ik had zo'n last van de weeen en had het gevoel dat ik moest drukken, dus ik zeg tegen me vriend duw maar op de bel want ik moet drukken.
01.30 uur kwamen ze en hebben ze gevoeld ik had 10 cm ontsluiting, maar de hartslag van de kleine ging zeer omlaag dus moest ik op mijn zij gaan liggen met mijn rechterbeen in de linker beugel van het bed (erg oncomfortabel ) 01.33 mocht ik persen en toen het hoofdje stond moest ik meteen weer op me rug gaan liggen na 2 x flink persen is om 01.37 ons mooie mannetje Rayen geboren!! 30 sec na zijn geboorte kwam ook meteen de placenta daar heb ik niks voor hoeven doen.
hij mocht even lekker bij mij op de buik liggen omdat hij meteen huilde, maar na een paar minuten stond de kinderarts al voor mijn neus en namen ze hem mee naar de naastgelegen kamer voor onderzoek.
hij doet het super alleen omdat hij zo snel geboren is was ie heel erg aan het kreunen.
mijn vriend is mee gelopen naar de neo afdeling en ik mocht me lekker douchen na de douche mocht ik ook meteen naar de neo en kon ik mijn kleine mannetje bewonderen.
hij woog 2160 gram en 44 cm klein!

Nu inmiddels zijn we 1 week verder en hij is uit de couveuse en van de monitoren af, het enige waarom hij er nu nog ligt is de voeding hij moet zelfstandig al zijn voedingen kunnen drinken, en dat is nog erg vermoeiend voor hem, maar verder doet hij het perfect het is een heerlijk mannetje


ons mannetje


Lekker in badje

Liefs Skye
skye08
BerichtGeplaatst: 17-12-2012 12:41 Reageer met quote

smesje,

Hoe is het met jou..??

en Anno...??

bij jou ook alles nog goed..?

Liefs Skye
anno85
BerichtGeplaatst: 18-12-2012 9:27 Reageer met quote

Zo eindelijk een beetje gesetteld in mijn nieuwe huisje..
Skye wat een goede bevalling eigenlijk nog of niet? Gaat nog steeds alles goed met de kleine man? Ben nu bijna net zo ver als dat jij toen bevallen bent. Ik hoop dat de kleine man nog een blijft zitten! Weet je al
Wanneer hij mee mag of ben je ondertussen al thuis?

Ik las op het andere topic dat smes ook al bevallen is van een gezonde dochter Thyrza Maria. Dus jullie zijn er allebei vroeg bij want smes is geloof ik bevallen met 37 weken dmv een inleiding.

Nou met mij gaat het redelijk goed, ben een week eerder met verlof gegaan vanwege harde buiken en extreme bandenpijn. Het deed al pijn al kleine bewoog echt niet fijn. Maat merk wel nu ik wat rustiger ben dat de pijn al een stuk minder is.

De babykamer is eindelijk ook bijna af, dt geeft ook een stuk rustiger gevoel.

Nou dames geniet lekker van jullie kindjes.
Liefs anno 33.2
skye08
BerichtGeplaatst: 18-12-2012 10:32 Reageer met quote

Hey Anno,

Ja de bevalling was super, echt een eitje ik had ook echt meteen na de bevalling zoiets van en wat kunnen we nu gaan doen haha was top fit!
ons kleine mannetje is intussen lekker thuis en doet het super de borstvoeding gaat ook perfect.

goed van je dat je eerder met verlof bent gegaan!! doe maar lekker rustig aan!
en dat de kleine man idd ook nog even lekker blijft ziteen !

Smesje, Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Thyrza.
hoop dat alles goed is gegaan en benieuwd naar jou bevallings verhaal..
maar geniet eerst maar lekker van je meisje.

Liefs Skye
smesje
BerichtGeplaatst: 18-12-2012 14:16 Reageer met quote

Hoi meiden!!

sorry dat ik me hier al even niet gemeld heb,
tis allemaal even wennen voor deze kersverse mama Wink

Thyrza Maria is 7 dec om 17:54 te wereld gekomen na een ingeleide bevalling ivm de hoge bloeddruk die maar bleef, ze woog 3410 en was 50 cm lang

Het is een heerlijk grietje, borstvoeding loopt goed, maar vanochtend wel een lactatiedeskundige over de vloer gehad omdat rechts hier en daar problemen geeft.
Erg fijn, veel advies gehad!
Thyrza groeit goed, donderdag komt t CB hier langs, ben erg benieuwd hoe zwaar ze nu is!!

Ik ben mn bevallingsverhaal in words aan t uitwerken en dan kom ik m plaatsen Smile

Anno, rustig aan doen meid, denk goed om jezelf en de kleine!

Skye wat fijn dat de kleine man alweer thuis is!!
lekker van genieten he!

Nou ik hoop snel weer langs te kunnen komen.
tis echt nog zoeken naar Esther-tijd Wink
smesje
BerichtGeplaatst: 18-12-2012 22:46 Reageer met quote

Zo daar ben ik dan eindelijk!!

Komt veel op je af zo'n eerste weekje en ben tussendoor nog goed ziek geweest door de stuwing in mn borsten. Maar nu dat helemaal op gang is, gaat t prima!

Ik weet niet meer precies tot waar ik jullie op de hoogte heb gehouden vanuit het ziekenhuis, dus ik begin gewoon bij het begin om zo t hele bevallingverhaal compleet te maken:

Woensdag 5 december werd de inleiding opgestart, ik kreeg daarbij 2 gels van onderen toegedient die hormonen bevatten die normaal de bevalling in werking zetten dmv weeen, waardoor ontsluiting ontstaat.
Ik had smiddags flinke harde buiken en savonds was ik er echt goed beroerd van, tot kokhalzen en in bed kronkelen aan toe... lopen spoken tot 4 uur snachts en toen zakte t opeens helemaal weg!
s'ochtends hoorde ik al waar ik voor vreesde: het had nog niks gedaan.. en een nieuwe gel werd in gebracht.

smiddags wederom controle en zowaar, bijna 1 cm ontsluiting! En weer een nieuwe gel werd in gebracht, met de mededeling als dit niks zou doen, ik de vrijdag, 7 dec een rustdag zou moeten krijgen omdat er niet te vaak ge-gelt mag worden vanwege de gezondheid van de kleine. Goed ziek geweest van deze 2e gel, ook het bad waar ik in mocht ter ontspanning verlichte niet.
Zowel de verpleegkundige als verloskundige waren van mening dat ik niet zo de nacht in kon gaan... de bevalling moest nog komen en ik was al volledig uitgeput. Dus werd er gekeken of er al meer ontsluiting was, zo niet, dan zou ik voor de nacht in slaap gebracht worden met een cocktail die vaker word gebruikt tijdens zwangerschap. Een nacht goede slaap zou namelijk ook positief effect kunnen hebben op de ontsluiting, omdat die beter op gang komt als je ontspannen bent.
Idd ondanks alle heftigheid nog steeds maar 1 cm, dus ik werd naar een andere kamer toegebracht en in slaap gemaakt dmv die cocktail. De vk waarschuwde me nog even dat vrijdag waarschijnlijk wel een rustdag zou worden en omdat t voor het weekend was dr waarschijnlijk dan ook niks meer gedaan zou worden maar ik gewoon zou moeten afwachten of het iets ging doen! Dat was geen nieuws waar ik op zat te wachten, nog langer in t ziekenhuis! Was een onwijs hectische periode en ze hadden personeelsgebrek dus heel fijn om er te liggen was het niet, soms lag ik meer dan 1,5 uur te wachten tot ik eindelijk aan de ctg gelegd werd, terwijl ik steeds te horen kreeg: we komen m zo aanleggen bij u.
Vrijdagochtend werd ik apestoned wakker na een goede nacht slaap. Sochtends kwam er een andere VK bij me om te kijken voor de ontsluiting.. net aan 1,5 cm.. deze vk had een andere instelling (gelukkig!!!) als die van gisteren, want deze wilde me niet zo over het weekend heen tillen omdat het al lang genoeg duurde voor ons en ze zei dat ze wilde proberen de vliezen te breken ookal was het nog maar 1,5 cm.

En zo gebeurde.. en niet zo'n beetje ook haha.. de vliezen werden gebroken en de vk moest een sprong naar achter doen.. ze had niet verwacht dat ik zoveel vruchtwater zou hebben.

En toen opeens zou ik de vrijdag toch gaan bevallen!! Ik werd naar een andere verloskamer gebracht, lag nu op een reserve kamertje waar ze je liever niet laten bevallen omdat t vrij klein is. Daar werd ik aan t weeen-opwekkend infuus gelegd. De weeen kwamen traag op gang en rond half 1 kwam de vk weer controleren en zat ik net aan op 2 cm. Ze zei dat het wel een lange dag zou worden en stelde voor om een ruggeprik te laten zetten omdat ik voorlopig nog niet klaar zou zijn en het mee zou kunnen helpen met het komen tot ontsluiting. Zo gebeurde het, ik werd van de afdeling naar de vercouver gereden omdat ie daar gezet zou worden en na 1,5 uur was ik weer terug op de afdeling.. maar als snel bleek de ruggepprik niet goed te werken en waren de weeen niet meer weg te puffen voor me. Inmiddels had ik wel 4 cm ontsluiting en werd ik weer naar de vercouver gereden voor nog meer verdoving.. Op de vercouver vonden ze me een uniek geval, ik was gewoon niet te verdoven en de weeen bleven ondanks verdoving in alle heftigheid aanhouden, uiteindelijk de zwaarste verdoving gehad die mijn lijf zou aankunnen en echt na een 3 dagen bijna continu pijn was dit wel heel erg lekker.

Terug op de afdeling werd weer mn ontsluiting gecontroleerd en wat bleek, in de 1,5 uur dat ik op de vercouver was geweest, was ik op 10 cm beland!!!! Alles werd klaar gelegd voor de bevalling en ik moest nog een uurtje wachten zodat Thyrza dr hoofdje uit zichzelf al richting uitgang kon gaan en toen dat zover was mocht ik gaan persen. Door de verdoving voelde ik niet veel maar kon wel de weeen voelen aankomen. 3 persweeen en 15 minuten en daar was onze kleine Thyrza, 7 dec om 17:54!!!

De inleiding vond ik echt een hel! Maar de bevalling, ik denk dat ik wel kan spreken van een droombevalling. Ik heb Thyrza zelf het laatste stukje dr uit getrokken en daarna werd zij meteen op mn buik gelegd waar Marcel de navelstreng heeft doorgeknipt nadat deze was uitgeklopt. Marcel is sowieso van al zn principes afgestapt tijdens de bevalling, waar hij zei dat ie naast mn hoofd zou blijven zitten en niks wilde zien heeft hij staan kijken hoe Thyrza eruit kwam, heeft ie de navelstreng doorgeknipt en de placenta goed bekeken. Hij is meer steun geweest dan hij zelf van te voren had kunnen bedenken!
Hij heeft haar na alle controles het eerste pakje aangetrokken met behulp van de zuster.

Nou meiden, dit was het hele verhaal Wink
sorry beeeeeetje lang en uitgebreid, maar wist niet hoe ik t korter moest schrijven.

Inmiddels is Thyrza alweer 11 dagen oud en kunnen we aan haar kleertjes duidelijk merken dat ze goed groeit.
Donderdag komt t cb hier voor eerste controle, dus ben erg benieuwd hoe zwaar ze dan is!
Tis een heerlijk tevreden kindje, mits ze maar te eten krijgt haha Razz
Ben al paar keer met haar naar buiten geweest en daar maakt ze niks van.
We hebben nog niet veel visite omdat het kaartje vrij laat verzonden is. Maar dat vinden we helemaal niet erg, onze goede vrienden en naaste familie zijn allemaal geweest en laatste dagen hebben we lekker even tijd gehad met zn 3tjes. Gister lekker buiten de deur gaan lunchen Very Happy

Ik probeer wat vaker te komen maar tis allemaal nog ff uitzoeken hier Wink
anno85
BerichtGeplaatst: 21-12-2012 16:33 Reageer met quote

So Es de inleiding was drama maar zo te zien ging de bevalling best goed? Nog ingeknipt of gescheurd? En jij eigenlijk skye? Zal wel niet met zo'n klein manneke.
Jullie zijn lekker aan t genieten. Ik moet nog wel even.
Ben lekker thuis aan t keutelen. Babykamer begint af te komen. Alle kleertjes zijn gewassen alleen nog ff strijken. Daar heb ik rcht een hekel aan..
Nou dames geniet lekker. En ik lees wel weer van jullie als jullie tijd hebben.
Liefs anno 33.5
skye08
BerichtGeplaatst: 21-12-2012 18:39 Reageer met quote

@smesje,

Jee meid wat een verhaal die inleiding lijkt me idd niet echt leuk geweest, maar de bevalling zo opzich wel fijn he ..
lekker genieten van jullie meisje.

@ Anno, nee ik ben niet ingeknipt en niet ingescheurd helemaal niks.. en ook geen pijnbestrijding gehad.. Smile

To all:
Hier gaat alles perfect met ons mannetje,
eerste bezoekje bij het CB is alweer geweest en hij groeit als kool!!!
zo woog hij bij de geboorte 2160 gram en was hij 44 cm
en nu bijna 4 weekjes verder weegt meneertje 2720 gram en is hij 47,5 cm lang hihi
helemaal trots op ons kereltje.
hij is zo lief en makkelijk precies hoe zijn grote zus ook was en nog steeds is.
hij huilt echt niet.. alleen als hij uit het badje komt dan heeft ie het koud.. hij huilt niet eens als ie moet eten.. hij wacht gewoon tot ik hem uit bedje haal.. wat een voorbeeld baby!!!
ben echt helemaal in de wolken met mijn 2 schatjes...
Nou meiden,
hele fijne feestdagen en alvast een super 2013 gewenst.

Liefs Skye
smesje
BerichtGeplaatst: 21-12-2012 18:53 Reageer met quote

Anno, jij ook al zo'n hekel aan strijken? hihi hier nog zo'n 1, voor onszelf strijk ik zelden/ nooit heb vrijwel alleen maar strijkvrije kleding Wink
Ja ik ben wel ietsie ingeknipt, maar 3 hechtingen.
Heel veel last van gehad, ze waren iets te krap gezet!
Maar nadat de knoopjes verwijderd zijn is de pijn weggegaan en zo te merken geneest alles goed Very Happy
Lekker he, zo bezig zijn in het kamertje! geniet er van meis en rustig aan blijven doen he!

Skye, wat fijn dat jullie kereltje het zo goed doet!
En wat issie nog klein zeg!
Maar ja das ook niet gek he hij was zo vroeg.
Maar goed om te horen dat hij goed groeit en eet.
Geniet er lekker van!!

@all,
gister het CB langsgeweest, ik heb supermelk Wink
vorige week donderdag woog ze 3300 en gister 3700!
was boven het gemiddelde!
Kan t ook goed aan dr kleertjes merken!
Tis een lief tevreden meisje, alleen is ze snachts nog veel wakker en wil na de voeding waar ze voor komt tussen 2-4 niet in haar eigen bedje slapen.
Ik weet nog niet zo goed wat ik daar mee moet.
Van t CB zou ik haar moeten troosten en terug leggen in bed, maar dat hebben we al geprobeerd en dan is ze na 2 uur nog wakker!
Nu leg ik haar naast me, tussen het voedingskussen met een eigen dekentje en dan is ze rustig.
Maar ja dat kunnen we natuurlijk niet altijd blijven doen!
Manlief werkt komende nachten nog en daarna willen we t gaan proberen met het troosten en terug leggen. Dat doe ik liever als hij er ook is, dan kunnen we elkaar afwisselen! En dan maar hopen dat ze snachts wat beter gaat slapen.
Verder is t een supergrietje en geniet ik enorm van haar!
Ze heeft gewoon mama's ritme overgenomen Wink
sochtends slaapt ze zo uit tot 9:00/9:30, luilakje.

meiden, fijne feestdagen!! geniet van de zwangerschap of het versgeboren kleintje!!
smesje
BerichtGeplaatst: 24-12-2012 11:37 Reageer met quote

hoi meiden, hoe is t hier??

Inmiddels slaapt onze Thyrza snachts lekker in haar eigen bedje Very Happy
ze slaapt ook niet meer in de wieg op onze kamer.
Bijna 2 weken gedaan, maar ik werd gesloopt, elk geluidje wat ze maakt werd ik wakker van en ze is nogal druk in haar slaap, dus kan je nagaan Wink
Dus helaas, onze mooie wieg is maar 2 weekjes gebruikt.
Wel is ze nog veel wakker snachts en slaap ik gemiddeld hooguit 4 uurtjes dus ik begin wel een beeeetje gesloopt te raken.
Normaal pak ik sochtends nog even wat slaap, maar vanochtend had ze een huil/knuffeluurtje en wilde ze alleen bij mams hangen, dus helaas geen slaap voor Es.
Ben wel blij dat ze die mooie oogjes van dr overdag meer opent nu Very Happy
heeft even geduurd, voorheen had ze ze vooral snachts open, maar nu begint ze ook overdag steeds meer om zich heen te kijken, ze is zooo mooi!!

Ik zal even een paar fotootjes plaatsen.en omdat paps en mams altijd gek zijn van serious request hadden we voor haar een rompertje gekocht Very Happy
zo steunen we t goede doel en heeft zij een leuk rompertje <3

anno85
BerichtGeplaatst: 24-12-2012 12:58 Reageer met quote

Hey smes wat fijn om te horen dat het zo goed met jullie gaat!! Wel jammer van die gebroken nachten inderdaad. Maar goed dat heb je toch over voor je kleine hummeltje?Wink
Hier gaat het Ook goed, alles begint nu een beetje af te komen. Babykamer is zo goed als klaar alleen nog een beetje decoreren en gordijnen. En dan word t gewoon afwachten. Me zussen denken dat ik eerder ga bevallen, ben heel erg benieuwd. Ik ga er nu gewoon vanuit dat ik nog 8 weken moet wachten. Klinkt alleen nog zo lang haha.
Fijne feestdagen allemaal.
Liefd anno 34.1
anno85
BerichtGeplaatst: 24-12-2012 12:59 Reageer met quote

Ow en wat een mooie foto's van je meisje!!
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 27-12-2012 0:52 Reageer met quote

@ Smesje,
Ik breek hier even in om je te feliciteren met je wondertje, een prachtig meisje! Ik wens jou en je man heel veel geluk met de kleine Thyrza, geniet er maar lekker van.
Lieve groetjes, Musje.
smesje
BerichtGeplaatst: 29-12-2012 22:13 Reageer met quote

Musje, dank je wel voor je inbraak en je felicitatie Very Happy

Anno, wat fijn dat de babykamer zo goed als af is!
nu lekker afwachten en rustig aan doen he.
Ben benieuwd of jou kleintje ook vroeger komt Wink
Ja die gebroken nachten heb je wel over voor je kleintje, maar op gegeven moment werd ik echt een beetje labiel en was ik overdag alleen maar aan het huilen omdat ik echt kapot was Embarassed
Maar het gaat nu beter, ze slaapt nu blokken van 2,5 a 3,5 uur en dat is goed te doen voor mij ook qua slaap.
en ik zorg zelf ook dat ik voldoende rust, want dat deed ik ook niet altijd, omdat ik gewoon teveel wilde.
Maar ja, dat moet je leren he Wink
tis allemaal even wennen en aankijken.
Heb je leuke feestdagen gehad?

skye, hoe issie daar? alles goed met de kleine man?

@al,
Hier gaat ie zn gangetje, begin aardig te wennen aan ons nieuwe leven.
Gister voor het eerst zelf ff lekker voor Thyrza geshopped. Tot nu toe had ze kleertjes die we al hadden of die manlief en mn moeder hadden gehaald toen ik nog in t ziekenhuis lag, maar ze begint nu maatje 50 uit te groeien, dus gister wat super schattige meisjes dingen gehaald in maatje 56.. zo leuk!! Ik hou wel van die echte meisjes dingen, lekker roze en bloemmetjes enzo Wink (ikzelf draag bijna alleen maar zwart Laughing )

nou meiden, goede jaarswisseling vast!!!
skye08
BerichtGeplaatst: 30-12-2012 19:39 Reageer met quote

heey meiden,

Smesje, hier gaat het op het moment redelijk..
mijn zus is 26 december overleden en word morgen begraven dus erg zwaar is het wel.
met de kleine man gaat het super... hij slaapt heerlijk en huilt echt nooooit haha.. soms denk ik wel eens kan die wel huilen hahaha maar dat kan ie wel.. haha....
leuk he dat shoppen... geniet er lekker van...
oh nu al uit maatje 50... hihi die kleine van mij past het nu pas haha....
heb jij ook een beetje een schema met het voeden... jij gaf ook bv toch..?

bij mij is nu..:
6.00
9.00
12.00
15.30
19.00
22.00
en +/- 24.00/ 00.30

liefs Skye
anno85
BerichtGeplaatst: 31-12-2012 2:31 Reageer met quote

Skye gecondoleerd met je zus, wat vreselijk moet dat voor je zijn. En ook voor je hele familie natuurlijk. Heel veel sterkte met het verwerken van het verdriet. Gelukkig gaat het goed met je kleine mannetje.
@smes met jou ook nog alles goed daar, gaat het nog steeds zo goed met de borstvoeding?
@all weer is een gebroken nacht hier. Word ik wakker en dan kom
Ik niet meer in slaap grr. Echt irritant, en dan ga ik alleen maar nadenken wat ik nog allemaal moet doen. Niet echt bevorderlijk voor mijn slaap.
Nou fijne jaarwisseling dames.
Liefs anno 35.1
smesje
BerichtGeplaatst: 09-01-2013 14:58 Reageer met quote

Hoi meiden!
wat een rust hier..
beetje laat nog maar gelukkig nieuwjaar!!

Skye, gecondoleerd met het verlies van je zus.
wat is dat hard gegaan zeg. Hoe was de begrafenis?
Erg zwaar denk ik? Sterkte met de verwerking!
Wat fijn dat je mannetje het zo goed doet en bijna niet huilt.
Mooi voedingsschema zeg! Ik krijg er hier nog niet echt regelmaat in.. Ik doe voeden op verzoek, maar begin het nu op advies van t CB toch wat bij te sturen, want soms was het gewoon niet vol te houden voor me.
Laatste dagen heeft ze een soort regelmaat, ik hoop dat dat zo blijf.
Huilen doet ze wel, brullen zelfs zo nu en dan poepoe.
Heeft je kleine man ook geen huiluurtjes nog??
Deze dame kan een flink volume opzetten, niet erg, hoort erbij, maar tot nu toe is het vooral savonds en snachts en dat valt me wel erg zwaar..
het slapen begon de goede kant op te gaan, maar na weer een paar nachten van maar 4 uurtjes slaap voel ik me op het moment redelijk gammel Sad
Morgen naar het CB ben benieuwd hoe ze na vorige week gegroeid is, want ze begint aardige spekarmpjes en beetjes te krijgen Razz

Anno, hoe gaat het daar? kan je t nog een beetje volhouden?
tja die gebroken nachten, wen er maar vast aan, dat word straks niet minder Wink
klinkt misschien gek, maar ik was blij dat ik al zulke gebroken nachten had gehad van te voren, daardoor was ik een beetje voorbereid op wat me te wachten stond.
Probeer vooral overdag zoveel mogelijk je rust te pakken en eis niet teveel van jezelf, dan is het beter vol te houden.
succes met de laatste loodjes!!

@all, hier dus weer even aardig gebroken door de nachten.. heb de laatste tijd continu hoofdpijn Sad
voel me soms schuldig naar Thyrza toe, want merk dat ik soms wat geirriteerd raak in de nachten.. is ook niet zo gek denk ik, maar zij kan er ook niks aan doen.
weet gewoon ff niet zo goed wat ik er mee moet.
tis zo'n heerlijk mupje, maar overdag slaapt ze echt heel goed en snachts waardeloos.. weet niet hoe ik dat om kan draaien, lees overal dat je t moet laten gaan en dr vooral aandacht moet geven, maar soms trek ik dat echt niet snachts.. manlief werkt alleen snachts, dus ik sta dr veel alleen voor in de nachten en dat breekt me echt op.
sorry voor mn geklaag hoor, moet t even kwijt.
Ik geniet echt wel van ons lekkere mupje, maar ben nu na een aantal nachten van maar 4 uurtjes slaap toch redelijk op mn endje....
smesje
BerichtGeplaatst: 11-01-2013 10:14 Reageer met quote

Hoe is t met jullie meiden???

Ons mupje is weer helemaal goedgekeurd door t cb..
ze zit aan de bovenlijn qua gewicht, boven het bovenste zeg maar Shocked hahaha, ik geef echt slagroom Wink
maar ook qua ontwikkeling loopt ze voor en lijkt ze al 7 weken zei de arts..
de arts vroeg of we ons niet konden vergist hebben qua eisprong nou niet echt he, die wisten we precies door de IUI.
Zeer waarschijnlijk heeft ze haar eerste sprongetje ook al gehad. En dat dacht ik al, maar volgens oei ik groei zou dat nou even moeten duren dus ik dacht dat ik me vergist had.
Wat betreft de nacht wat tips meegekregen, maar het meeste deed ik al, dus is een kwestie van volhouden en zowaar ze heeft vannacht geslapen!!!
Blijblijblij! Very Happy
anno85
BerichtGeplaatst: 12-01-2013 15:39 Reageer met quote

Hey dames, hier gaat het wel aardig hoor.
Morgen alweer 37 weekjes en dan mag ik thuis bevallen.
Maandag moet ik alleen voor een groeiecho omdat de kleine man 2 weken achter loopt qua groei. Ik hoop dat het met rust opgelost kan worden. Ik heb ook niet zo'n grote buik jammer genoeg. Miss toch te druk geweest met verhuizen en werken.
Smes wat fijn dat de (kleine)meid een goeie nacht heeft doorgeslapen.
Skye hoe is t met jou?
Liefs anno 36.6
skye08
BerichtGeplaatst: 14-01-2013 14:10 Reageer met quote

hey meiden,

hier alles goed hoor...
kereltje doet het super !!!
echt een makkelijk mannetje... ik lees wel elke keer hoor,ma soms echt geen tijd om te reageren, omdat ik me dochtertje ook na school moet brengen en weer halen en het huishouden nog gaat ook gewoon door dus haha..

@anno, alweer 37 weken schiet al op !!!
hopelijk is met de kleine gewoon alles goed en hebben ze verkeerd gemeten.

@smesje,
wat fijn dat het nu zo goed gaat met je meisje...
heerlijk genieten he zo'n kleintje.

@all heeft een van jullie miss ervaring met een spieraaltje..??
Index > Zwangerschaps Geklets > Januari 2013 mama's
Pagina 12 van 13  

Vorige  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring