Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > maagdenvlies herstel?
Auteur Onderwerp: maagdenvlies herstel?
anoniem 2
GastBerichtGeplaatst: 09-12-2005 22:10 Reageer met quote

hee ik ben een meisje van 21 van marokkaanse afkomst en ik ben niet maagd en bij is het zo dat je maagd moet zijn voor het huwelijk en ik ga over 6 maanden trouwen en mijn vriend weet het niet en ik weet niet of dat hij dat accepteerd en mijn vraag is hoeveel kost zo'n ingreep en kan je daarna ook gewoon bloeien want mijn eerste keer heb ik niet gebloeid.
Jip
BerichtGeplaatst: 10-12-2005 0:38 Reageer met quote

wat voor'n ingreep bedoel je?
En je hoeft bij de eerste x ook niet altijd te bloeden, de een heeft dat wel en de ander niet.
Gast
BerichtGeplaatst: 10-12-2005 9:28 Reageer met quote

anoniem 2 schreef:
hee ik ben een meisje van 21 van marokkaanse afkomst en ik ben niet maagd en bij is het zo dat je maagd moet zijn voor het huwelijk en ik ga over 6 maanden trouwen en mijn vriend weet het niet en ik weet niet of dat hij dat accepteerd en mijn vraag is hoeveel kost zo'n ingreep en kan je daarna ook gewoon bloeien want mijn eerste keer heb ik niet gebloeid.


Je hebt twee mogelijk heden. Of je verteld het en gaat eerlijk het huwelijk in. Of je verteld het niet en hij hoeft er niet van te merken want als je tampons draagt is het euvel gauw uitgelegd.
Als je naar een gynaecoloog gaat zal die het ws wel verhelpen voor je maar dan is het idd eerlijk om zelf voor de ingreep te betalen. Sommige artsen draaien er wel een punt aan zodat je het wel vergoed krijgt maar ik vind dus echt niet kunnen. je bent zelf met iemand naar bed geweest (als het een verkrachting is zou het toch anders zijn?) en daar zul je dan zelf de concequenties voor moeten dragen.
Ik ben hier heel hard in.
oemyounes
GastBerichtGeplaatst: 18-01-2006 23:47 Reageer met quote

als ik even mag reageren, ik vraag mij eigenlijk af wie je hiermee wil bedotten? wat voor huwelijk is dit dan als je al moet beginnen met iets voor te liegen aan iemand waarmee je je leven wil delen en bij ons in de Islaam is het toch zo dat je elkaar kiest voor het Eeuwige Leven!?!
Hooglander1
ConciƫrgeBerichtGeplaatst: 18-01-2006 23:59 Reageer met quote

Helaas zijn er wel meisjes die zich de Nederlandse cultuur aanwennen, maar waar de familie daar niet mee kan omgaan. Dan zijn soms dit soort dingen nodig. De keuze voor een eeuwig leven met je partner heeft hier mijns inziens niets mee te maken.

Maar laten we hier niet verder op ingaan en het on-topic houden.
derja
GastBerichtGeplaatst: 04-02-2006 23:39 Reageer met quote

ik ben een meisje van 18 en ben onmaagd door verkrachting men verloofde weet het niet maar hij wilt iemand die maagd is ..maar ik wil graag weten hoe duur het is aub
Jip
BerichtGeplaatst: 05-02-2006 11:45 Reageer met quote

Is de weg om hem te vertellen wat er met je is gebeurd niet veel makkelijker en gezonder?? Dat is toch niet jouw schuld?
derya
GastBerichtGeplaatst: 05-02-2006 16:08 Reageer met quote

ik weet maar ,paar dagen terug heb ik het waarheid vertelt maar hij lied me gaan dus ik zij dat het een geintje was .
ik wil het graag weten hoe duur het kost daar zit ik mee en of het door siekefons word betaald
marya
GastBerichtGeplaatst: 07-02-2006 23:47 Reageer met quote

wat kost een maagden herstel Laughing
niet nodig
GastBerichtGeplaatst: 08-02-2006 1:34 Reageer met quote

De ingreep kost +/- 600 EURO plus (40 Euro voor het intake gesprek. Je kunt je door laten verwijzen door het riagg.
Duygu
GastBerichtGeplaatst: 13-02-2006 11:27 Reageer met quote

Als het ware wil je een huwelijk beginnen met 1 grote leugen.. En wat denk je te verwachten van zo'n huwelijk. Hij kan je beter accepteren zoals je bent..Zo niet is hij je niet eens waard.. Wat betreft Derya het is niet jouw fout wat er allemaal met jou is gebeurd.. Je hebt er niet zelf voor gekozen.. Eerlijkheid duurt t langst.. Wij de Turken zeggen "Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar" En geloof het komt een keer uit.. Maar het is niet aan mij om voor jou te beslissen.. Als je alsnog maagdenherstel wilt laten doen.. er is een kliniek in rotterdam die doen dat. En voor zover ik het heb begrepen kost het zo rond de 1000 euro.. En je moet het paar dagen voro je huwelijk laten doen.. Voor verdere informatie kun je het best zoeken op google.. Succes..!!
meid
GastBerichtGeplaatst: 09-03-2006 12:41 Reageer met quote

hey ik zou graag iets vragen ik ben niet meer maagd en ik ga trouwen met een jongen van mijn land en bij ons is het belangrijk dat je maagd bent voor dat je trouwt en hij weet het niet dat niet meer maagd ben weten jullie 1 of andere trukje zodat ik hem toch kan tonen dat ik maagd ben maar ik wil niet die operatie doen ik wil gewoon een trukje weten om te doen zodat hij niet merkt dat ik niet meer maagd ben. dank voor u begrip
hallo
GastBerichtGeplaatst: 04-04-2006 11:15 Reageer met quote

hey mensen ik zou heel graag iets weten,
ik was 9 jaar toen wou ik fiets leren en ik heb op een jongens fiets heb ik geleerd en op een dag ging ik fietsen en ben gevallen .....en ik herinner me dat ik had heel erg pijn , dat ik kon niet eens lopen tot 3 dagen .
en ik vraag me nu af of ik nog maagd ben of niet. weet misschien een van jullie van hier of is dat mogelijk dat je maagd onderzoek doen.
omdat ik ben een keer naar me huisarts geweest maar ik heb de verhaal niet verteld , ik vroeg alleen aan mijn huisarts of `` kunt u bij iemand kijken of iemand maagd is``?? en de Huisarts heeft tegen me gezged ``Nee dat kan ik niet zien``! mensen weten jullie een oplossing . ik wil graag dat jullie me hier bij helpen omdat ik wordt binnen kort verloofd en ben ik bang dat ik niet meer maagd ben. alvast bedankt
Jannie
BerichtGeplaatst: 05-04-2006 11:33 Reageer met quote

Je bent maagd als je nog nooit met iemand sex gehad hebt. Scheuring van het maagdenvlies (door gebruik van tampon, door een val of door bijvoorbeeld turnen) maakt niet dat je geen maagd meer bent. Een huisarts kan daarom ook niet zeggen of je maagd bent, dit weet je zelf het beste.
Gast
BerichtGeplaatst: 05-04-2006 14:34 Reageer met quote

Een beste vrienden van mijn zit echt met een probleem en krijgt het niet uit haar hoofd....
Toen ze ongeveer 7 jaar was, zij is verkracht door jongen. en zij vraagt het af of is dat mogelijk dat je testen of je nog maagd ben of niet? Het klinkt een hele raare vraag, maar het gaat om , dat zij niet meer weet of zij maagd is of niet.
zij weet niet allemaal hoe en wat, maar kort om: als iemand weet zeker dat het kan onderzoeken bij specialist of huisarts....of heeft een kennis van jullie ....vriendinnen gedaan?? laat me weten! ik bedoel een maagdtes. kijk maagdvlies herstellen (Operatie) bestaat wel en vraag me af of maagdvlies onderzoek ook bestaat of niet?? als hier iemand iets van weet dan laat het weten . alvast bedankt
anoniem2904
GastBerichtGeplaatst: 23-07-2006 0:58 Reageer met quote

hallo,
ik heb een probleempje ik ben van marokkaanse afkomst, door een eetprobleem ben ik al sinds mijn 15e niet meer ongesteld, laatst moest ik door hevige pijn naar het ziekenhuis ik had flinke onstekingen. maar om dit goed te kunnen onderzoeken moet ik een inwendige onderzoek, mijn moeder wil hier niets van weten zij zgt dan dat de gyneacoloog mij mijn maagdelijkheid ontneemt. persoonlijk weet ik wel beter, maar ik kan haar dit niet wijs maken in het ziekenhuis hebben ze wel hun zorgen geuit, over de toestand en dat er ondertussen misschien wel van alles afsterft daar binnen. dit is echt bijna de wanhoop nabij voor mij. kan iemand me helpen moet ik kiezen voor mij gezondheid of voor het respect van mijn moeder
Lisa18
GastBerichtGeplaatst: 23-07-2006 11:02 Reageer met quote

Gezondheid gaat voor je moeder zal het naderhand wel begrijpen denk ik?
x-gwen-xx
BerichtGeplaatst: 23-07-2006 16:04 Reageer met quote

Als je moeder van je houdt lijkt mij dat jouw leven belangrijker voor haar is dan je maagdelijkheid, zoals zij het dan ziet. Als ze er niet mee eens is zou ik gewoon lekker zelf gaan. Doe ik ook altijd als mijn ouders er ergens niet mee eens zijn. Je gezondheid gaat voor meisje! En niet beledigend bedoeld, maar jullie wonen in Nederland, als je moeder het niet eens was met de normen en waarden hier had ze maar weg moeten blijven.
groetjes gwen
ceyda
GastBerichtGeplaatst: 30-07-2006 18:30 Reageer met quote

hallo heb een vraagje kan je door een vinger ontmaagden???
ceyda
GastBerichtGeplaatst: 30-07-2006 18:31 Reageer met quote

kan je door een vinger ontmaaden?
Index > Gynaecologie > maagdenvlies herstel?
Pagina 1 van 5  

1, 2, 3, 4, 5  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring