Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Harde bult op m'n gehemelte, en gelige bultjes in mijn keel
Auteur Onderwerp: Harde bult op m'n gehemelte, en gelige bultjes in mijn keel
mickgoesrawr
BerichtGeplaatst: 17-05-2012 13:43 Reageer met quote

Hallo!
Ik merkte een paar dagen geleden op dat ik een hele harde bult op m'n gehemelte, helemaal aan de linker kant heb zitten. Het is best groot en doet pijn als ik drink of eet. Het is ongeveer zo hard als een tand, en het zit onder m'n vlees. Ik heb gister geprobeerd het te bekijken, maar er is niks te zien van de bult. Ik zag wel dat ik nog veel meer andere soort bultjes achter in mijn keel heb. Sommige zijn klein, sommige wat groter. Ze zien er niet hard uit, en ze zijn een beetje gelig van kleur. Erom heen is het flink rood.

Heeft iemand enig idee of dit normaal is, en wat het is/kan zijn?

Ik heb vandaag weer gekeken, waar die harde bult zit is het nu een beetje blauw. En er zijn nog meer van de gelige bultjes gekomen. Er zit nu ook één op m'n tong, helemaal aan de linker kant, helemaal achter. Deze doet nogal pijn...!!

Wat is dit? Is dit normaal...?
Ik heb ongeveer 5 week geleden een operatie gehad om mijn amandelen eruit te laten snijden. Zelf denk ik verder niet dat dit er iets mee te maken heeft... maar wie weet!

Alvast bedankt!
Kiekol
BerichtGeplaatst: 18-05-2012 8:55 Reageer met quote

Niet normaal nee! Klinkt als toch nog ern keelontsteking, koop listerine en spoel/gorgel hiermee. Lauw water met opgelost zout werkt ook goed. Die bult ff na laten kijken bij huisarts. Hoop dat t werkt laat maar wat horen!
Succes!
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Harde bult op m'n gehemelte, en gelige bultjes in mijn keel
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring