Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > Is dit normaal?
Auteur Onderwerp: Is dit normaal?
kaatje_koe
BerichtGeplaatst: 14-05-2012 11:10 Reageer met quote

Hallo,

Ik weet niet zo goed waar ik moet posten, dus zet ik hem maar even hier neer.

Oke, ik ben een vrouw van 29 jaar en heb een dochtertje van bijna 2. Ik heb haar lang borstvoeding gegeven en daar ben ik nu ongeveer 3,5 maand mee gestopt. Mijn dochter heeft heel lang zeer slecht geslapen, en ik dus ook ongeveer 4 a 5 uurtjes per nacht en dit ook niet aaneengesloten. Met daarnaast haar opvoeding (overdag sliep ze ook zeer slecht) en mijn volledig huishouden en 3 dagen per week aan het werk. Ik ben ongeveer 12 kilo afgevallen tijden de voedingsperiode en dat wil ik graag zo houden. Ik eet daarom opzich niet zoveel( kom nm. snel aan) Mijn ontbijt 2, volkoren luchtige crackers, en tussen de middag 4. met daarop wat ik lekker vindt vaak ook nog een appel, ik drink veel water. en af en toe een tum tum, chocolade vindt ik niet zo heel lekker, dus heel af en toe, vaak een paar dagen per maand een klein stukje als ik het in huis heb. 's avonds eet ik gewoon meer niet veel, lust gewoon niet meer (stukje vlees 1,5 aardappel en een schep groente) geen toetje want daar hou ik niet van. Een koekje vindt ik wel lekker maar ok dat niet extreem. Als aanvulling slik ik multivitamine omdat ik denk dat ik iets tekortkom. Want.

Ik ben af en toe.. heel draaierig in mijn hoofd, heb het gevoel naar rechts te vallen. soms pijn links in mijn zij en ook daar op mijn rug. soms als ik de trap op loop dan ben ik helemaal buitenadem en zit mijn hart in mijn keel te bonken.Gek genoeg is dit dus maar af en toe zo. ik ga elke week ook nog met mijn dochter een uur fietsen en probeer ook elke dag te wandelen, en ik zwem ook nog met haar. Dan heb ik er vaak geen last van, alleen thuis als ik in rust zit. mijn hartslag zit in rust vaak rond de 90 iets er boven of iets eronder. een tijd geleden had ik ook dat mijn zicht ging bibberen. VRoeger heb ik hyperventilatie gehad, maar ik heb geleerd mijn adem te controleren, ik merk niet dat die op die momenten raar is. ik ben trouwens vaak rustig thuis dan. O ja als ik lig dan gaat mijn buik ook altijd zo op en neer van de hartslag is dat ook normaal volgens mijn man wel. maar bij hem zie je dat niet.

Zou dit een vitamine te kort zijn? ik wil niet aankomen ben nu goed, 1.84 en weeg 82 kilo dus da's ook niet licht, gewoon precies goed.
Gismo
BerichtGeplaatst: 19-09-2019 13:50 Reageer met quote

Dit forum wordt enkel nog gebruikt door spammers.
Index > Een gezonde levensstijl > Is dit normaal?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring