Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Acne producten index
Auteur Onderwerp: Acne producten index
D1ana
BerichtGeplaatst: 27-04-2012 15:02 Reageer met quote

Hallo iedereen,

Na jaren en jaren last gehad te hebben van acne heb ik zoals vele lotgenoten echt alles geprobeerd om er vanaf te komen. De oplossing is niet voor iedereen hetzelfde en we hebben niet allemaal dezelfde spullen geprobeerd.
Vandaar dat ik in dit topic wil gaan bijhouden welke producten jullie allemaal gebruikt hebben en welke goed en slecht werkten. Zo kunnen we elkaar helpen aan oplossingen en mensen die nieuw zijn met acne de enorme zoektocht enigszins besparen.
Ik hou deze informatie op zoveel mogelijk plekken bij en neem in het geval van wisselende ervaringen het "gemiddelde".
De lijst tot dusverre:

Zeer goed resultaat
- Steambags van huidzuivering.nl
- Laserbehandeling eMatrix (tegen de littekens)

Goed/redelijk resultaat
- A. Vogel (viola tricolor)
- Tea Tree oil

Weinig/geen resultaat
- Zarqa lotion
- Groene thee extract

Verslechtering van de acne
- Clearasil facewash
- Clearasil pads
CathelijneT
BerichtGeplaatst: 04-06-2012 20:48 Reageer met quote

Hoi Diana,

Mooi initiatief! Ik heb jarenlang volwassenen acne (gehad). Ik zeg het even voorzichtig omdat ik nog niet helemaal kan geloven dat het weg is. Ik heb jaren lang bij allerlei huidtherapeuten gelopen in de hoop er vanaf te komen. Dit heeft me een hoop tijd, geld, energie en frustratie gekost. En uiteindelijk heeft niks geholpen. Alle commerciƫle middeltjes trouwens ook niet. Denk aan clinique, Louis Widmer, MD formulation. Al deed deze laatste wel iets.

Wat mij het meest heeft geholpen en zo simpel kan het zijn is een goed dieet. En dan met name SUIKER. Ik heb met mijn 1.73 en 53 kilo nooit hoeven lijnen en vrat er echt op los. Ook cola en andere frisdranken vonden gretig aftrek. Sinds ik bij een voedingsdeskundige ben geweest is mijn huid zoooo opgeknapt!
Qua verzorging gebruik ik de product lijn van Uncover Sknincare. Een no nonsense merk met bewezen werkzame ingrediƫnten zonder schadelijke en overbodige toevoegingen.
Echt ik zweer bij de combinatie eten en verzorgen. Het is even een aanpassing maar het is het zo waard. Er is echt geen taartje lekker genoeg om acne voor te krijgen.
Ik hoop dat iemand hier iets aan heeft.

X Cat
Saskiaaa
BerichtGeplaatst: 19-06-2012 19:55 Reageer met quote

Hey erg aardig dat je dit plaats!


Zelf heb ik ook allerlei dingen gebruikt waarin de meeste geen baat hebben.

Zo niet goede producten:

Clearasil
Niveau


Producten die me wel bevielen:

Vichy scrub
Clinique drie stappen plan ( me huid voelt heerlijk schoon) maar zie niet veeeel verschil


Ik heb de steambags gekocht. maar het ziet ernaaruit dat ik alleen maar meer puistjes erbij heb gekregen?
Na hoelang zag jij verschil?

Alhoewel merk wel dat nadat ik heb gestoomt de roodheid minder is.

Groetjs,
jeugdpuistjes
BerichtGeplaatst: 04-09-2017 11:46 Reageer met quote

kijk maar eens op http://www.acneacademie.nl/acne of op http://www.meeeterverwijderen.nl en eventueel kun je ook kijken op http://www.steenpuisten.com
SarahSegers
BerichtGeplaatst: 25-11-2017 9:45 Reageer met quote

Bedankt om dit met ons de delen!

Ik heb al zelf vanaf mijn 11de last van ernstige acne. Heel leuk, hoor, vooral tijdens je tienerjaren ... Je schaamt je er gewoon erg voor. Op den duur loop je met 10 lage foundation op de speelplaats om al die puisten te camoufleren.

Op mijn 20ste had ik er nu echt genoeg van. Had al wat acne littekens opgebouwd. Ben naar een dermatoloog gestapt met tranen in de ogen en heb dan EINDELIJK Roaccutane voorgeschreven gekregen. Ik wou het al lang, maar mijn moeder was er vooral tegen.

Roaccutane is een receptgeneesmiddel voor ernstige acne.
Ernstige acne is moeilijk te behandelen en eerdere behandelingen sloegen bij mij nooit aan dus vanaf nu overgestapt op het groffe werk. En wat een verademing. Ik moet wel zeggen dat het de eerste maanden erg werd, maar daarna droogden mijn puisten uit om nooit meer terug te keren. Na mijn behandeling met Roaccutane neem ik zo nu en dan nog een pilletje als ik misschien denk dat er wat puistjes gaan opkomen. Omdat ik geen zin om altijd herhaalrecepten te vragen bestel ik ze gewoon makkelijk via https://topapotheek.com/product/roaccutane-kopen/

Ik zou zeggen voor degenen die twijfelen: gewoon doen. Het heeft mijn leven positief verandert en ik zou het zo overdoen.

Lieve groetjes,
Sarah
Index > Huidaandoeningen > Acne producten index
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring