Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Natuurlijke borstvergroting
Auteur Onderwerp: Natuurlijke borstvergroting
Linda1972
BerichtGeplaatst: 15-09-2011 19:04 Reageer met quote

Dames,

Ik ben Linda, 39 jaar en een Pre-op Transexueel. Daar ik nog niet met hormonen mag beginnen wilde ik weten of producten als Top-Up enzo als iets zouden veranderen? Of werken deze niet als je nog man bent.

Groetjes,

Linda
JessicaZ
BerichtGeplaatst: 09-03-2012 19:03 Reageer met quote

lola schreef:
ik heb een paar maanden pillen gebruikt en ik heb prima resultaten bereikt m'n borsten zijn in 3 maanden een hele cupmaat gegroeid Very Happy het is goedkoper en minder gevaarlijk dan een operatie !!


Wat voor merk/soort pillen heb je gebruikt dan
MissMM
BerichtGeplaatst: 10-06-2012 16:14 Reageer met quote

Ja daar ben ik ook benieuwd naar..


Ik had op mijn 16de een volle C cup totdat ik de prikpil kreeg, alles weg tot op een kleine B cup!!!

Daarna heb ik altijd de Diane 35 pil gekregen maar tevergeefs, het kwaad was al geschied. Dit heeft mijn zelfvertrouwen zo erg beschadigd dat ik echt een complex heb ontwikkeld. Ik schaam me in bikini en ik kijk echt niet naar mezelf naakt.
Op mijn 18de ben ik gestopt met roken en ben 10 kg aangekomen ongeveer maar ook niks bij mijn borsten... hoe frustrerend.

Inmiddels ben ik nu 24 en onder behandeling ook bij een gyneacoloog omdat mijn man en ik geen kindjes kunnen krijgen. Blijkt dat ik te weinig oestrogeen heb. Hopelijk kaan daar een oplossing op gevonden worden maar mijn afspraak is pas over 2 maanden weer.

Ook groeien mijn borsten bijna 2 cupmaten wanneer ik ongesteld moet worden en wanneer die periode voorbij is gaan ze weer hangen. Elke maand is dat echt pijnlijk, groeien, opzwellen, krimpen en hangen...


Dames, denk ook echt niet dat de pil een wondermiddel is want je hebt geen garantie dat je borsten daadwerkelijk groeien en ondertussen ontregeld het je hele menstruatie!

Ik wacht de gynea af, hopelijk kan ik door middel van het toedienen van oestrogeen mijn vroegere cupmaat terug krijgen maar anders ga ik toch echt een borstvergroting laten doen. Ja, ik ken de risico's maar ik kan niet meer tegen het gebrek aan zelfvertrouwen en pilletjes en cremetjes geloof ik allemaal niet in.
Rosa1978
BerichtGeplaatst: 20-09-2012 10:41 Reageer met quote

Ik ben 34 jaar en slik zelf hopkorrels en ze helpen. Je moet wel blijven slikken, ze zijn gezond en veel goedkoper en zeker gezonder dan dure borstpillen!

Nu heb ik weer besteld, uit belgische bierbrouwerij.
Heb net 2 kg thuis gekregen, ( heb dit keer een beetje te veel besteld) 1 kg mag je hebben voor 10 euro. Daar heb 1 jaar lang genoeg aan, 3 keer per dag slikken.
groetjes,
Rosa
Rosa1978
BerichtGeplaatst: 20-09-2012 12:00 Reageer met quote

Beste dames,

Ik ben 34 jaar. De dure en ongezonde borstpillen helpen niet, heb 1 jaar lang Breast Gro geprobeerd, geen cm resultaat. Nu een tijdje hopkorrels aan het slikken en ze helpen. Je moet wel geduld hebben en doorzettingsvermogen. De korrells zijn geen snoepjes dus ruiken niet al te lekker.
Door hop korrels ben van cup 70A naar 75B, wel 4/5 maanden doorgaan om resultaat te zien en zeker niet stoppen.
Hop is bovendien gezond en goedkoop. Ik heb net 2 kg besteld bij belgische bierbrouwerij, een beetje te veel besteld, want aan 1 kg heb je in het begin genoeg. Kan dus 1 kg opsturen als iemand wil voor maar 10 euro.
En geen dure borstcremes a.u.b. echt onzin, gewoon bij de drogist lavendelolie kopen en ermee masseren. Het gaat dus om massage en niet om de dure cremes, zoals borstserum etc. Heb veel te veel geld betaald en door borstserum groeien de borsten echt niet. Masseren met etherische olien, die trekken snel de huid in, door massage komt doorbloeding aan de borsten in gang wat heel goed is.
Ninaah13
BerichtGeplaatst: 29-09-2012 10:24 Reageer met quote

Rosa1978 schreef:
Ik ben 34 jaar en slik zelf hopkorrels en ze helpen. Je moet wel blijven slikken, ze zijn gezond en veel goedkoper en zeker gezonder dan dure borstpillen!

Nu heb ik weer besteld, uit belgische bierbrouwerij.
Heb net 2 kg thuis gekregen, ( heb dit keer een beetje te veel besteld) 1 kg mag je hebben voor 10 euro. Daar heb 1 jaar lang genoeg aan, 3 keer per dag slikken.
groetjes,
Rosa


Zou ik kunnen krijgen voor 10 euro? En na hoelang begin je er dan wat van te merken? En is het echt veilig, want ik heb gelezen dat je er ook bijwerkingen van kunt krijgen Confused
liana01
BerichtGeplaatst: 23-11-2012 2:07 Reageer met quote

Hai, ook ik heb hetzelfde probleem dat ik borsten heb van een 12 jarige, aldus een AA cup, of wellicht wel kleiner dan dat. Zou zelfs zonder bh het huis uit kunnen. Was sinds mn puberteit aan het wachten totdat mn borsten zouden groeien, nu ben ik 20 en heb ik de hoop een beetje opgegeven..

Sinds kort ben ik hierdoor begonnen met het innemen van fenegriek pillen die je kunt kopen bij de Tuinen, tot nu toe heb ik nog geen veranderingen gemerkt. Weet iemand wat het verschil is tussen die hop korrels en fenegriek? Werkt het ook daadwerkelijk bij een aa cup omvang? Hoelang duurde het bij jullie toen jullie veranderingen zagen?

Groetjes,
Liana01
Daf31
BerichtGeplaatst: 17-12-2012 22:00 Reageer met quote

Hoi allemaal,

Ik heb vorig jaar een borstvergroting laten doen, na heeeeeeel veel en lang nadenken en informatie opzoeken heb ik de knoop doorgehakt.
Al sinds m'n 15e was ik erg onzeker over mijn cupje, en na m'n 18e werd dit alleen maar erger. Waarom groeien ze nou niet?! Ook hoppilletjes geprobeerd maar die hielpen niet bij mij.

Vorig jaar (22 jaar) ben ik onder het mes gegaan. En nu, een jaar later, ben ik er nog steeds zo blij mee. Ik ben echt veel zelfverzekerder geworden.

Ik ben van een A75 naar een kleine C gegaan. Dit wil niet veel zeggen want ik had de wens dat het natuurlijk zou lijken, en dus gewoon een beetje meer. De Cupmaat/grootte van de prothese ziet er bij elke vrouw anders uit.

Ik wil geen reclame maken voor grotere borsten. Ik vind het namelijk onzin dat sommige vrouwen die gewoon een normaal maatje hebben nog grotere borsten willen.

Bij mij was het zo dat het gewoon niet in verhouding was, en ik me totaal niet sexy of een aantrekkelijk lijf vond hebben. Dit had zo'n slechte invloed op mijn zelfbeeld/zelfvertrouwen.

Ik raad diegene aan die twijfelen echt goed na te denken, mensen te spreken die een borstvergroting hebben ondergaan en vooral informatie op te zoeken over klinieken en bepaalde merken van protheses.

Ik kan jullie in ieder geval de kliniek waar ik ben behandeld aanraden: Sanavisie in Mill door dr. Bauland.
Verder heb ik nog meer klinieken bezocht waar ik geen vertrouwen in had. Dus orienteer je goed!

En natuurlijk eerst de minder extreme middelen proberen zoals hop pillen, wie weet helpen ze bij jou wel;)

Veel liefs,

Daf
laulolie
BerichtGeplaatst: 14-01-2013 13:43 Reageer met quote

Ik ben al jaren bezig met hopen dat ze groeien, wat maar niet gebeurt. Ik ben begonnen met pillen slikken, gebaseerd op natuurlijke stoffen. Ik heb verschil gemerkt, maar het gaat ontzettend langzaam en een keer vergeten is weer terug bij af. Inmiddels ben ik 18, gestopt met slikken en nu werk ik als model. Sinds ik ben begonnen met modellenwerk heb ik me gerealiseerd dat het helemaal niet erg is om kleine borsten te hebben, het is natuurlijk en niemand kijkt je raar aan, zelfs niet in de modellenwereld waar niemand boven cup A uitkomt. Ik heb mijn lesje geleerd en het is goed zo.
Jaapio
BerichtGeplaatst: 24-01-2013 1:32 Reageer met quote

Ik hoor hier als man natuurlijk helemaal niet thuis, maar wil toch wel even aangeven dat het ideaal beeld van veel mannen dat niet is zoals dat in het algemeen wordt aangegeven. Ook vrouwen met kleine borsten kunnen heel aantrekkelijk zijn. Sterker nog, vrouwen die aan sport doen hebben vaak minder vet en dus vaak ook kleinere borsten. Kleine borsten wordt dus ook vaak met sportief geassocieerd. Dat is toch een groot pree!
De pil = vergif, dus alleen indien strikt noodzakelijk. En vergroten kan uiteindelijk tot verminken leiden, een mens gaat doorgaans langer mee dan een prothese. Moet je weer onder het mes. Denk er dus goed over na dames, laat je ook niet om lullen door je vent.
Denk goed aan mijn woorden en ga rechtop door het leven, borst vooruit, geeft niets als ze wat kleiner zijn, en past goed bij een vlotte sportieve vrouw.

Grt Jaap
Erik888
BerichtGeplaatst: 20-02-2013 0:38 Reageer met quote

en bij jongens dan een vergroting
Wendoline
BerichtGeplaatst: 22-03-2013 22:36 Reageer met quote

Beste Rosa1978. Ik zou graag aan de hopkorrels van de bierbrouwerij willen beginnen voor het vergroten van mijn borsten. Ik dacht aan Hop Hallertau (er zijn veel verschillende soorten), maar ik heb geen idee welke soort het beste werkt en hoeveel pillen je per dag moet pakken, en wat ook geen "gevaarlijke" dosis zou zijn.

Je sprak over 3 keer slikken per dag, maar hoeveel korrels neem je dan per dag?

Ik hoop heel graag een antwoord van je te kunnen krijgen.

Alvast bedankt!

Wendoline
MelissaVdV
BerichtGeplaatst: 21-07-2014 15:42 Reageer met quote

Wat mij boos maakt is mensen die zeggen wees toch tevreden met wat je hebt maar dan zelf wel met een prachtige boezem rondlopen...

Ik ken jullie frustraties heb net hetzelfde, ik zou mezelf ongelooflijk veel beter voelen met een cupmaatje meer, ik ga dus ook de pillenkuren zeker uittesten...

En ja te grote zijn ook niet goed, maar het is nog altijd een persoonlijke keuze. Er zijn meisjes met een A-cup die daar perfect gelukkig mee zijn, maar evenveel die dat niet zijn.

Doe gewoon waar je jezelf goed bij voelt! Ik ga de pillen van BreastFast proberen, hopelijk met een positief resultaat! Hoop doet leven, toch?
GillesvS
BerichtGeplaatst: 09-08-2015 11:05 Reageer met quote

MelissaVdV schreef:
Wat mij boos maakt is mensen die zeggen wees toch tevreden met wat je hebt maar dan zelf wel met een prachtige boezem rondlopen...

Ik ken jullie frustraties heb net hetzelfde, ik zou mezelf ongelooflijk veel beter voelen met een cupmaatje meer, ik ga dus ook de pillenkuren zeker uittesten...

En ja te grote zijn ook niet goed, maar het is nog altijd een persoonlijke keuze. Er zijn meisjes met een A-cup die daar perfect gelukkig mee zijn, maar evenveel die dat niet zijn.

Doe gewoon waar je jezelf goed bij voelt! Ik ga de pillen van BreastFast proberen, hopelijk met een positief resultaat! Hoop doet leven, toch?
GillesvS
BerichtGeplaatst: 09-08-2015 11:08 Reageer met quote

Toevallig iemand al resultaat gehad met BREASTFASTpillen? Ze staan goed aangeschreven maar zorgen nog voor enige twijfel.
Carrie123
BerichtGeplaatst: 25-10-2015 0:05 Reageer met quote

Rosa1978 schreef:
Beste dames,

Ik ben 34 jaar. De dure en ongezonde borstpillen helpen niet, heb 1 jaar lang Breast Gro geprobeerd, geen cm resultaat. Nu een tijdje hopkorrels aan het slikken en ze helpen. Je moet wel geduld hebben en doorzettingsvermogen


Het werkzame bestanddeel van Breast Gro is hop.. en fenegriek Laughing alleen de dosering is wat laag.. 210mg per capsule en je betaalt echt idioot veel voor dat spul Ik ben zelf van cup 75B naar 75D/E gegaan in een jaar geheel per ongeluk: ik dronk dagelijks venkelthee, en een mixthee waar ook venkel, anijs en fenegriek inzit. Borsten zijn erg stevig geworden, nu ik weet waardoor en ook heb vernomen dat hop ook helpt tegen overgangsklachten zoals lange, pijnlijke menstruatie en haaruitval twijfel ik, bang dat dat teveel van het goede is en ik ben lichtelijk verslaafd aan die thee, vooral op koude winterdagen en hop is gewoon VIES.. Iemand ervaring met venkel/fenegriek vs hop?
Dan hoor ik het graag! Voor grotere stevige borsten raad ik echt venkel en fenegriek aan; goedkoop bij de oosterse kruidenwinkel helemaal en het werkt gewoon echt mits je het vol kan houden elke dag die thee. Of bijna elke dag. Ik weet niet precies hoe lang het duurde voor het 'werkte', opeens waren al mijn bh's zo klein, toen ik nieuwe ging kopen en de maat op liet meten geloofde ik bijna de verkoopster niet maar na diverse vriendinnen die zeiden: voor de draad ermee, wanneer heb jij je borsten laten vergroten, de grotere maat én mijn zus die verbaasd zei: sinds wanneer lust jij thee? Kruidenthee?? legde ik de link met de thee Wink
Carrie123
BerichtGeplaatst: 25-10-2015 0:35 Reageer met quote

[quote="anoniem33"]Hoi allen,

Heb een super figuurtje nu, alleen heb kleine borsten, hetgeen eigenlijk 'wel' past bij m'n figuur (52kg, 1m68).. Nu heb ik na bijna een jaar verkering van m'n vriend te horen gekregen dat hij toch graag zou willen dat m'n borsten groter zijn. Een borstvergroting zal ik nooit laten doen omdat ik de risico's er niet voor over heb, nog ieder jaar sterven er mensen op de operatietafel, en m'n leven is meer waard dan een stel borsten. Al diegene dat het wel laten doen respecteer ik voor hun moed.
Nu wil m'n vriend da ik dan maar een aantal kilo's bijkom zodat m'n borsten ook groter worden.. Iemand ervaring met zoiets?
Alvast bedankt voor jullie mening want weet het zelf ff niet meer???[quote="anoniem33"]

Jeetje dat klinkt heel fout, een vriend die je wil boetseren zoals hij dat zelf mooi vindt en zich er weinig van aantrekt dat jij helemaal van slag bent.. Ik zou van hem eisen dat hij meer traint, benoemen dat zijn geslachtsdeel wat te groot of juist te klein is wat jou betreft.. Echt van mij had hij een schop onder z'n kont gehad zo hard; liefde is meer dan je cupmaat en je gewicht. 'hij wil dat ik dan maar een paar kilo aankom..' werkelijk!!! ben je daar niet boos over? Ik hoop dat je snapt dat dit geen normaal gedrag is van een man die van een vrouw houdt.. Rolling Eyes
Umm
BerichtGeplaatst: 06-08-2016 21:37 Reageer met quote

Hoi
Late reactie

Maar ik wilde zeggen
Ik had eerst ook een 70A ik dacht dat mijn borsten gestopt waren met groeien, maar opeens deden mijn borsten pijn en ze werden groter na paar dagen. Dit ging zo door bijna voor elke menstruatie groeide het, ongeveer een halfjaar lang, nu ben ik 16 en zijn mijn borsten 70C/D, ik weet niet precies want ik heb nog geen bh gepast en mijn borsten doen nog steeds pijn maar zijn wel gestopt met groeien denk ik.

Ik lees dat deze groeiperiode bij elke meisje op een andere leeftijd plaatsvindt, dus mijn tip wacht af voordat je gekke dingen gaat doen. Bij de een gebeurd dit misschien pas rond dr 20e
Bij mij best wel vroeg

En een vraagje voor degenen die fenegriek enz hebben uitgeprobeerd, heeft het gewerkt?
Paddypoessie
BerichtGeplaatst: 20-08-2016 0:52 Reageer met quote

Rosa1978 schreef:
Ik ben 34 jaar en slik zelf hopkorrels en ze helpen. Je moet wel blijven slikken, ze zijn gezond en veel goedkoper en zeker gezonder dan dure borstpillen!

Nu heb ik weer besteld, uit belgische bierbrouwerij.
Heb net 2 kg thuis gekregen, ( heb dit keer een beetje te veel besteld) 1 kg mag je hebben voor 10 euro. Daar heb 1 jaar lang genoeg aan, 3 keer per dag slikken.
groetjes,
Rosa
Paddypoessie
BerichtGeplaatst: 20-08-2016 0:54 Reageer met quote

Beste Rosa,
Kun je mij het adres geven van die Belgische bierbrouwerij????
En hoe vaak p.dag en hoevel korrels moet je slikken????
groetjes,
Paddy
Index > Overige ziekten > Natuurlijke borstvergroting
Pagina 11 van 12  

Vorige  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring