Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Natuurlijke borstvergroting
Auteur Onderwerp: Natuurlijke borstvergroting
anoniem33
BerichtGeplaatst: 10-03-2009 18:03 Reageer met quote

maatje 36 schreef:
Hoi allen,

Heb een super figuurtje nu, alleen heb kleine borsten, hetgeen eigenlijk 'wel' past bij m'n figuur (52kg, 1m68).. Nu heb ik na bijna een jaar verkering van m'n vriend te horen gekregen dat hij toch graag zou willen dat m'n borsten groter zijn. Een borstvergroting zal ik nooit laten doen omdat ik de risico's er niet voor over heb, nog ieder jaar sterven er mensen op de operatietafel, en m'n leven is meer waard dan een stel borsten. Al diegene dat het wel laten doen respecteer ik voor hun moed.
Nu wil m'n vriend da ik dan maar een aantal kilo's bijkom zodat m'n borsten ook groter worden.. Iemand ervaring met zoiets?
Alvast bedankt voor jullie mening want weet het zelf ff niet meer???Hoi maatje 36
jah, ze zeggen idd dat als je iets aankomt dat je borsten ook wat groter zijn, dat kan kloppen, je borsten bestaan uit vetweefsel en klierweefsel, je kan hormonen gebruiken ( de pil) en meer eten, denk er wel om dat je ook gezond eet, ik ben zelf 1.60
en weeg 60 kilo, heb zware botten vandaar, maar me borsten zijn goed, ik ben er niet onzeker van, nou zijn ze ook gegroeid doordat ik diane 35 moest gebruiken voor me acne, dat had ik wel heel erg..
maar probeer het, dat je benen iets flinker worden maak niet uit, maar hou je buik alleen een beetje plat door buikspieren te oefenen..

groetjes
mirandagirl
BerichtGeplaatst: 28-08-2009 15:13 Reageer met quote

Om borsten te laten groeien, zijn er hormonaal twee dingen nodig.
1 Er moeten genoeg vrouwelijke hormonen (zoals oestrogeen) in het bloed aanwezig zijn en 2 er moeten genoeg receptoren zijn in het borstweefsel waar die hormonen aan kunnen koppelen. De oestrogeen receptor kun je zien als het slot waar het oestrogeen hormoon (de sleutel) in past. Zodra de receptor wordt geprikkeld door de sleutel worden de reacties in gang gezet (in geval van prikkeling van de receptoren in borstweefsel zijn de reacties onder andere grotere borsten). Hop (Humulus lupulus) is de sterkste phyto-oestrogeen in het plantenrijk. Daarom wordt vooral hop gebruikt in borstpillen met een borstvergrotend effect. Maar ook worden andere combinaties van kruiden kruiden met een borstvergrotend effect (lees koppelend aan de oestrogeen receptor in de borsten.)

Uit wetenschappelijke studies is gebleken (zie link met daarin de wetenschappelijke studies op www.borstpillen.com ) dat, de volgende actieve stoffen die in hop voorkomen: 8-prenylnaringenin, 6-prenylnaringenin, xanthohumol en isoxanthohumol een oestrogeen effect hebben. Een oestrogeen effect wil zeggen dat deze stoffen zorgen voor onder andere grotere borsten en stevigere botten. Er is ook gebleken dat van alle kruiden hops de sterkste phyto-oestrogenen zijn (lees, in vergelijking met andere kruiden, geven de phyto-oestrogenen uit hop de sterkste signalen af aan de oestrogeen receptor). Maar hop werkt nou ook weer niet zo sterk als het lichaamseigen oestrogeen. Dit betekent dat hop de beste optie is als ingrediënt voor borstpillen bedoeld voor natuurlijke borstvergroting.

als je jullie borstpillen kopen, let dan vooral op de prijs. het effectieve ingredient in borstpillen is hop kruid. dat is een heel goedkoop ingredient. als jullie breast gro, natural push up, of busti care kopen, dan betalen jullie veel te veel, die producten zijn belachelijk duur, de kost prijs is hooguit een paar euro en die zakenmannen (ja product voor vrouwen en mannen zitten er achter!) vragen er makkelijk het tien dubbele voor.
zie http://www.borstpillen.com je kan gewoon een hop kruid extract kopen bij de natuur winkel en dan werkt het net zo goed of misschien beter!!!!! kost je dan maar een paar euro, en is toch het proberen waard!!!
Katona
BerichtGeplaatst: 01-09-2009 14:48 Reageer met quote

mirandagirl schreef:
je kan gewoon een hop kruid extract kopen bij de natuur winkel en dan werkt het net zo goed of misschien beter!!!!! kost je dan maar een paar euro, en is toch het proberen waard!!!


Hoe moet dat dan gebruikt worden? Innemen of op de huid smeren (gemengd met een huidolie)? En heeft de Tuinen hopkruid-extract?
mirandagirl
BerichtGeplaatst: 01-09-2009 19:03 Reageer met quote

hoi
ik heb het zelf gekocht bij de natuurwinkel bij ons in de stad. heb toen 10 euro betaald voor een grote pot.
hier zo maar een linkje:
http://www.nextag.com/hops-extract/products-html
je kan ook een google search doen.

merkte trouwens een kleine versteviging van de borsten, maar niet echt veel groter.
Din
BerichtGeplaatst: 14-01-2010 14:51 Reageer met quote

Hoi Mirandagirl,

Welke winkel heb je deze hoptabletten gekocht en weet je de naam of het merk.
Ben namelijk naar de Tuinen geweest en Rosamarijn, maar die hebben het niet. Slikt je het nog steeds en hoeveel tabletten slik je per dag?
En...al wat meer resultaat?

Ik hoop wat van je te horen en dat je me kan vertellen waar ik deze tabletten kan kopen.

Groetjes D
Din
BerichtGeplaatst: 27-01-2010 0:34 Reageer met quote

Slik nu bijna twee weken de hopkorrels en kan zeggen ze zijn echt smerig Confused
Merk natuurlijk nog niks aan mijn borsten omdat dat nog te vroeg is. Wel werken mijn darmen als de beste en rommeld het vaak in m'n buik.

Zijn er nog meer die daar last van hebben?
En hebben jullie al wat gemerkt aan jullie borsten?

Ik hoop dat ik van iemand nog een eactie krijg, want het is erg rustig op het forum.

Groetjes D
Lore_
BerichtGeplaatst: 16-02-2010 16:22 Reageer met quote

Dag meisjes,

jullie hebben er een lid bij,
ook ik ben helemaal wanhopig aan het wachten op een heel klein beetje borstgroei.

De meeste onder jullie hebben nog een A of een AA,
ik heb werkelijk niks. Echt waar. Kben 17 nu.

Binnenkort ga ik naar de dokter, waarschijnlijk gaat die mij de "pil" voorschrijven. Ben eens benieuwd.
celine
BerichtGeplaatst: 27-03-2010 20:03 Reageer met quote

gast2 schreef:
Ja hoor je krijgt net zulke borsten als pamela anderson, als je weet dat borsten alleen uit klier en verweefsel bestaat weet je wat hangt dat dat blijft hangen. Het enige wat je kan doen is je achterliggende borstspier met oefeningen te versterken. Ik snap echt met de beste wil van de wereld niet dat er mensen nog steeds geloven in al die troeppillen, die van alles beloven, het enige waar het bij helpt is je portomonee lichter te maken.
trudy
BerichtGeplaatst: 27-03-2010 20:43 Reageer met quote

Ik heb het inmiddels opgegeven,sommige mensen willen dit gewoon geloven maar zullen het uiteindelijk wel in hun portemonnee gaan voelen.
maraja
BerichtGeplaatst: 27-03-2010 21:14 Reageer met quote

Kopie---
maatje 36 schreef:
Hoi allen,

Heb een super figuurtje nu, alleen heb kleine borsten, hetgeen eigenlijk 'wel' past bij m'n figuur (52kg, 1m68).. Nu heb ik na bijna een jaar verkering van m'n vriend te horen gekregen dat hij toch graag zou willen dat m'n borsten groter zijn. Een borstvergroting zal ik nooit laten doen omdat ik de risico's er niet voor over heb, nog ieder jaar sterven er mensen op de operatietafel, en m'n leven is meer waard dan een stel borsten. Al diegene dat het wel laten doen respecteer ik voor hun moed.
Nu wil m'n vriend da ik dan maar een aantal kilo's bijkom zodat m'n borsten ook groter worden.. Iemand ervaring met zoiets?
Alvast bedankt voor jullie mening want weet het zelf ff niet meer???
---

Sorry meis, maar ik vind dat je vriend je moet nemen zoals je bent! Wat vind jezelf belangrijk en mooi?
Want daar gaat het om!!
Ik heb ook niet hele grote (.)(.) maar ik ben er zelf tevreden mee. Wanneer mijn man er problemen mee zou hebben,
zou ik hem vertellen dat wanneer hij beter kan krijgen, hij maar moet gaan.
Succes wanneer je wel besluit je te laten helpen.
maraja
BerichtGeplaatst: 27-03-2010 21:17 Reageer met quote

sorry, zie nu dat het al een oud bericht is (2006)... Embarassed
Maar dan nog geldt, doen wat je zelf wilt en niet omdat een ander het wil. Het is jouw lijf en jouw beslissing.
Zarja
BerichtGeplaatst: 21-05-2010 4:43 Reageer met quote

Beste meisjes en vrouwen met het grote (kleine) probleem,

Hier nog een website met nuttige (en goedkope) info en tips:
http://avalon.infoteur.nl/specials/natuurlijke-borstvergroting.html

Ik heb ze zelf niet uitgeprobeerd, maar het kost niks om te proberen.

Succes
dorien239
BerichtGeplaatst: 30-05-2010 15:48 Reageer met quote

Hier ook iemand met hetzelfde probleem.
Ik ben 20 jaar en heb nog altijd de borsten van iemand die 12 jaar is, super lelijk. De maat zou ik niet weten volgens mij heb ik geen cupmaat. Ik verberg het door bh's met veel vulling te dragen, dus niemand in mijn omgeving weet dat ze eigenlijk zo klein zijn.

Ik heb er het meest last van als ik met een jongen naar bed ga, daardoor heb ik al een paar keer jongens waar ik echt verliefd op was laten zitten voordat het zo ver was, dit doet echt pijn. Ik denk echt dat ze zwaar afknappen als ze me naakt zien.
Ik denk nu elke dag na over een borstvergroting maar daar moet ik eerst een paar maanden voor werken. Ik durf het ook echt tegen niemand te vertellen. Ik ga binnenkort naar de huisarts voor informatie.

Grrr het is zo gemeen je zou denken dat borsten voor een meisje vanzelfsprekend zijn maar nee hoor!!

Iemand hier ervaring met een borstvergroting? En wat zit jullie er het meest dwars van zoals bij mij seks met jongens.
marjan27
BerichtGeplaatst: 31-05-2010 21:15 Reageer met quote

Dames wees toch een trots op je zelf,en zeker op je borsten ook al zijn ze klein....ik 28 jaar heb nepborsten met 2 hele grote littekens dat moest want anders had ik borstkanker gekregen. en nee ze zijn helemaal niet mooi meer en er zit geen gevoel meer in,maar mijn vriend vind ze prachtig en neemt me zoals ik ben!!!

En als je wilt dat ze in je kleding wat groter lijken koop dat een bh met vulling of een vulling er bij in je bh....en niet die onzin die jullie nu willen doen!
ik wil wel ruilen hoor..geef mij maar cup aa dan zat er tenminste nog wat gevoel in!

sorry maar dit maakt me vaak verdrietig!
Pompoentje
BerichtGeplaatst: 19-07-2010 11:15 Reageer met quote

Hallo mensen

Ik dacht hier voorheen iets te lezen over vitamine pillen speciaal gericht op de vrouw die ook zou kunnen helpen? Maar nu kan ik het niet meer vinden.

De vriendin van mijn vriend zn beste vriend gebruikt vitamine pillen en scheint te werken, maar ik ga het haar niet vragen want ze weet niet dat ik het weet.

Heeft iemand misschien hier ervaring mee en weet iemand ook hoe deze precies heet?

Ik ben al langs zo'n natuur aphotheek geweest maar die verkochten er 2 (1 van 14 euro en 1 van 70 euro!!!).

Ik hoor graag iemand hierover (dit topic is wel een beetje oud geloof ik, maar ik zie een hoop reacties dus wie weet!)
lionpl
BerichtGeplaatst: 12-08-2010 19:35 Reageer met quote

hallo mensen

ik ben nu al 5 jaar samen met mijn vrouw zij is ook
niet tevreden over haar borsten cup AA en nu zeker niet meer na de geboorte van onze zoon want nu hangen ze ook nog eens .
mij gaat het niet om de grootte van de borst maar dat kan ik er nog steeds niet wijs maken .
ze heeft ook al eens breast gro geprobeert maar dat werkte niet en ze wil geen operatie want dat is te duur.
meid12345
BerichtGeplaatst: 12-09-2010 4:28 Reageer met quote

Hoi!

ik heb zelf een cup A34 en ben 17 jaar, bijna 18.
ik heb er nooit last van gehad, want zie er voor de rest gewoon goed uit. maar laatste tijd pieker ik er toch over. en een operatie durf ik echt niet Shocked
ik wil graag beginnen met pillen, Heeft iemand er ervaring mee? mijn vriendinnen zeggen dat het belachelijk is, maar ik zit er toch echt mee!!

alvast bedankt..

p.s vind het wel fijn dat er zo een site bestaat dat je er over kan praten!
Kayley
BerichtGeplaatst: 25-09-2010 19:35 Reageer met quote

Hanneke

BerichtGeplaatst: 08-12-2005 22:42 Bekijk gebruikers profiel Reageer met quote
Toen ik 14 jaar geleden trouwde had ik maat AA, nu drie kinderen later heb ik maat E. Ik hoor van veel vriendinnen dat je borstomvang sowieso toeneemt....
Hanneke

Nou dan ben je indd. een van de gelukkige!
Ik ben een jonge moeder van 23 jaar, en had vóórdat ik zwanger was cup C, en nu 4 jaar na mijn bevalling is dat cup A:!
Ook had ik maat 40 en dat is nu 36. Ik heb Fenegriek vorige week zaterdag gekocht, mijn zus kwam toen haar dochtertje nog bij me brengen om te logeren, vandaag ( een week later!) was zij STOM VERBAASD omdat ik voller was geworden( aangekomen) en kon niet geloven dat dat mogelijk was in een week.
Ook vond ze dat mijn borsten groter waren geworden ( al zag ik het zelf niet).
Iniedergeval was ze overtuigd van Fenegriek en wou het meteen hebben!
We zullen zien, ofdat het bij haar ook werkt...

Succes!
kupjeaa
BerichtGeplaatst: 05-05-2011 22:34 Reageer met quote

Toen ik 16 was had ik een mooie volle Bcup
toen ik 21 was en zwanger van mijn oudste had ik een Ccup na de borstvoeding had ik een Acup
Toen ik 23 was en zwanger van mijn tweede had ik een Ccup na de borstvoeding had en heb ik een AAcup.

Ik ben hier NIET tevreden mee en hoop op een wonder om zonder zwanger te zijn weer een C cup te hebben, ik weet zeker dat de kans om millionair te worden groter is.

Ook heb ik veel rond gevraagd over vergroting d.m.v. cremes en pillen. Allemaal troep

En borstimplantaten kunnen heel lang en heel goed blijven zitten.

Ook wordt er in Nederland flink gediscrimineerd over borstvergrotingen en verkleiningen(ja,.. ook verkleiningen)
Wanneer je een man bent kun je zonder al teveel moeite je zaakje om laten bouwen. Of als een man last heeft van vrouwelijke borstgroei, wordt gewoon weggehaald.

Wanneer je grotere borsten wilt moet je dat gewoon doen. Heb je het geld er niet voor of er niet voor over. Ga dan improviseren of klagen bij de gemeente of zorgverzekering.
Lukt of wil je dit allemaal niet, dan is de wens ook niet zo groot.

Meestal willen vrouwen een vergroting vanwege sexuele behoeftes. Als het is om je zekerder te voelen kun je cupjes dragen, niemand die het ziet terzij je uit de kleren gaat.
Om je zekerder te voelen hoef je niet uit de kleren.
FEIT: de meeste mannen vinden grotere borsten mooi voor de sexuele behoeften. al hebben de meeste mannen in een relatie de voorkeur bij de natuur.
ik heb het over de gemiddelde man er zijn uitschieters en hufters.

Voor de hele jonge meiden:
Er is misschien nog hoop.
Ik ken een meisje al vanaf haar 3e jaar.
Tot ze 15 was had ze totaal geen borsten, met geen borsten bedoel ik ook echt geen borsten net zoals toen ze 8 was, plat!
Nu 2 jaar later heeft ze cup C!!!
Ze is niet aan de pil, ze leeft gezond en sport veel.
Omdat ik het niet geloofde heb ik het gecheckt en ze draagt geen vulling o.i.d. PUUR NATUUR.
loversorfriends
BerichtGeplaatst: 28-05-2011 12:41 Reageer met quote

Hoi Crazygirl.

Ik las je berichtje over dat je vriendinnen grotere borsten kregen door het slikken van de pil.

Over welke pillen gaat dit en na hoeveel tijd is dit ontstaan?

Ik slik nu een week microgynon en vraag me af of het bij deze pil ook gebeurt of moet ik dan overstappen op een andere?

Dankje wel alvast.

Xx.
Index > Overige ziekten > Natuurlijke borstvergroting
Pagina 10 van 12  

Vorige  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring