Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Natuurlijke borstvergroting
Auteur Onderwerp: Natuurlijke borstvergroting
Faith
BerichtGeplaatst: 08-12-2005 21:09 Reageer met quote

Uhmmmz, ik wist niet echt waar ik dit moest plaatsen en het is geen ziekte Rolling Eyes Embarassed

Ik ben een meisje van 18 en ik heb tamelijk kleine borsten. Ik zag in de krant en op internet dat er producten bestaan waarbij je borsten op een natuurlijke wijze kon vergroten (zonder operatie).
Een voorbeeld van zo'n product is BreastGro en de pillen die je in moet innemen zijn van hop gemaakt.

Ik vroeg me dus af of zulke producten echt werken en of iemand er ervaring mee heeft????
Als het werkt, welke producten dan?????
Sofietje
BerichtGeplaatst: 08-12-2005 21:59 Reageer met quote

Hallo Faith,

Nou daar kan ik kort en krachtig over zijn. Het werkt niet en het kost alleen maar heeeel veel geld.
Ik was ook iemand zonder borsten en ben nu heel gelukkig met borsten maar dan wel met een operatie. Kost ook veel geld maar zeker de moeite waard als je er erg mee zit Very Happy

Succes en groetjes,

Sofietje
thea
BerichtGeplaatst: 08-12-2005 22:11 Reageer met quote

Hallo
Niet aan beginnen aan die pillen is de grootste flauwekul en het kost alleen maar heel veel geld en daar wordt jij niet beter van alleen maar die het fabriceert.Het zit in je genen of niet om flinke borsten te krijgen en anders moet je de natuur een beetje helpen zoals Sofietje,maar neem dan wel borsten die bij je passen!!!!!! groetjes
Hanneke
BerichtGeplaatst: 08-12-2005 22:42 Reageer met quote

Toen ik 14 jaar geleden trouwde had ik maat AA, nu drie kinderen later heb ik maat E. Ik hoor van veel vriendinnen dat je borstomvang sowieso toeneemt....
Hanneke
Paul
AdminBerichtGeplaatst: 08-12-2005 22:48 Reageer met quote

Borsten bestaan uit klierweefsel en vetweefsel. Voor grotere borsten heb je dus meer klierweefsel, meer vetweefsel of een implantaat nodig.

- Meer vetweefsel krijg je als je vetter wordt maar dat is niet een mooie en gezonde optie.
- Meer klierweefsel krijg je onder invloed van hormonen. In de puberteit gaan onder invloed van hormonen de vrouwelijk borsten zich ontwikkelen. Het is ook mogelijk mannen klierweefsel te laten maken door ze hormonen te geven (wat zeer ongezond is maar door sommige sporters wel wordt gedaan). Het toedienen van hoge concentraties hormonen om je borsten te laten groeien is zeer ongezond en geeft veel vervelende bijwerkingen en is daardoor geen optie. Er kan reclame gemaakt worden voor natuurlijke (pro)hormonen die invloed hebben op de hormoonspiegel echter ook dit is ongezond. Meer klierweefsel krijg je niet door vitaminen, mineralen en kruiden.
- Een implantaat inbrengen is een ander theoretische mogelijkheid maar wel de enig mogelijke bruikbare.
Sofietje
BerichtGeplaatst: 08-12-2005 22:51 Reageer met quote

Hanneke schreef:
Toen ik 14 jaar geleden trouwde had ik maat AA, nu drie kinderen later heb ik maat E. Ik hoor van veel vriendinnen dat je borstomvang sowieso toeneemt....
HannekeDan ben je toch echt een van de enige gelukkige die grotere heeft gekregen Wink . In de meeste gevallen worden ze zelfs een stuk kleiner als je kinderen hebt gekregen Sad . Als ze al kleiner kunnen worden Wink

Groetjes,

Sofietje
naima
GastBerichtGeplaatst: 28-01-2006 21:40 Reageer met quote

Hallo
Heb een vraagje? Ik heb gehoord dat je tegenwoordig hormonen in je borsten kan laten inspuiten voor grotere borsten? weet er iemand soms iets meer van?

doei
lola
GastBerichtGeplaatst: 20-03-2006 23:53 Reageer met quote

ik heb een paar maanden pillen gebruikt en ik heb prima resultaten bereikt m'n borsten zijn in 3 maanden een hele cupmaat gegroeid Very Happy het is goedkoper en minder gevaarlijk dan een operatie !!
Faith
BerichtGeplaatst: 21-03-2006 2:28 Reageer met quote

lola schreef:
ik heb een paar maanden pillen gebruikt en ik heb prima resultaten bereikt m'n borsten zijn in 3 maanden een hele cupmaat gegroeid Very Happy het is goedkoper en minder gevaarlijk dan een operatie !!

Wat voor pillen???
auktje
BerichtGeplaatst: 21-03-2006 14:33 Reageer met quote

kan me niet voorstellen dat dat goed is vooe je lijf die tabletten!
maar ja als jij er baat bij hebt!
wiinna
GastBerichtGeplaatst: 30-03-2006 18:39 Reageer met quote

lola schreef:
ik heb een paar maanden pillen gebruikt en ik heb prima resultaten bereikt m'n borsten zijn in 3 maanden een hele cupmaat gegroeid Very Happy het is goedkoper en minder gevaarlijk dan een operatie !!welke pillen waren dat??? Very Happy Question
mies
GastBerichtGeplaatst: 16-04-2006 20:22 Reageer met quote

ga nu beginnen aan bolero pillen of ze helpen of niet zal ik er opzetten ben benieuwd
lisa 20
GastBerichtGeplaatst: 19-04-2006 13:13 Reageer met quote

Ik vroeg mij af of je de anticonceptie pil in mijn geval de diana 35 mag blijven gebruiken als je top-up slikt. Top-up is ook een borst vergrotend middel op natuurlijke wijze.
a.u.b reageer als je voor mij antwoord hier op hebt.
diane 35
GastBerichtGeplaatst: 12-05-2006 22:46 Reageer met quote

Ik heb van de diane 35-pil grotere borsten gekregen. Van b naar c. Niet slecht, maar ik weet niet of het voor iedereen werkt. Ik ken ook vrouwen die van de gewone anticonceptiepil grotere borsten hebben gekregen.
crazygirl
GastBerichtGeplaatst: 01-06-2006 21:42 Reageer met quote

diane 35 schreef:
Ik heb van de diane 35-pil grotere borsten gekregen. Van b naar c. Niet slecht, maar ik weet niet of het voor iedereen werkt. Ik ken ook vrouwen die van de gewone anticonceptiepil grotere borsten hebben gekregen.


Ik heb ook twee vriendinnen die door de pil allebei ongeveer 2 cups of meer groter hebben.
Virginie
GastBerichtGeplaatst: 09-06-2006 15:53 Reageer met quote

Hallo

Wat mij verbaasd is enerzijds dat er tot op heden nog geen efficiënte (natuurlijke)middelen gevonden zijn voor een borstvergroting. De medische wereld verkoopt toch een heleboel middelen die het lichaam op één of andere manier beïnvloeden ? Anderzijds zijn er heel wat middeltje (oliën, pillen, massages, diëten) waarover reclame wordt gemaakt onder de vorm van veelbelovende getuigenissen of middeltjes die in forums worden beschreven maar op diezelfde forums kom ik zelden mensen tegen die echt resultaten boek(t)en. Is er dan echt geen middeltje dat helpt of willen mensen hun positieve ervaringen niet delen met anderen ?
Stefkes
GastBerichtGeplaatst: 11-06-2006 23:34 Reageer met quote

Ach meisje, vooreeerst is het allemaal wat je er zelf van verwacht, denk je echt dat grotere borsten je gelukkiger gaan maken? (dit heeft nadelen voor je lichaam ook he) Trouwens in de toekomst nemen ze zeker nog toe.

Ikzelf heb hierover een serieuze studie gemaakt omdat ikzelf een produkt op de markt wou brengen. De meeste van deze produkten heb ik dan ook op een corecte manier getest en

Ja deze produkten hebben een werking, ze is wel van persoon tot persoon afhankelijk en als je stopt heb je een terugval. Ik heb moeten vaststellen dat de produkten (hop-produkten) hier verkrijgbaar ondermaats werken.

Ik heb echter ook buitenlandse produkten getest en er is wel degelijk 1 produkt dat volledig natuurlijk is en wel degelijk, na 2a3 maanden, een zeer goed resultaat heeft. Maar dat is hier op de markt niet verkrijgbaar.

Samengevat moet ik dus vaststellen dat de produkten hier hun geld niet waard zijn en in de meestye gevallen tot een desolutie zal leiden.

Noteer dat ik een man ben en totaal geen baat heb bij promotie of afbraak aan een produkt.

Succes nog en grtjs
stefkes
GastBerichtGeplaatst: 12-06-2006 12:30 Reageer met quote

Beste Lola,

Gelukkig voor jou Razz , heb toch gezegd dat er (afhankelijk van persoon tot persoon) beperkt resultaat is. Leeftijd is daar belangrijk bij.

Dat is net hetzelfde als je gaat spier training doen in je pubertijd heb je ook sneller resultaat dan je het doet op 40 jaar (betreffende volumme). Als je zin hebt kan je alle testresultaten inkijken en dan weet je snel beter. Als nog geen 10% scoort (en dan nog alleen maar Idea jongere) kan je het toch geen succes noemen. Trouwens wie zegt niet dat bijna dezelfde ontwikkeling zou plaats gevonden hebben met alleen een gezonde voeding ? Idea

Maar ik geef graag toe dat het inderdaad resultaat KAN hebben, maar hoofdzakelijk in de pubertijd.

Grtjs Razz
summer
GastBerichtGeplaatst: 21-06-2006 20:33 Reageer met quote

dames,

wees blij met wat je hebt, heb de net een site bezocht, heb fotos gezien van operaties die mislukt zijn, echhtt eruugg voor je lichaam, want bij sommigen is daarna hele borstgedeelte weggehaald:s.. en pillen helpen ook niet, dus .. er valt niets te doen. PUNT UIT!!
NaNcY1984
BerichtGeplaatst: 22-06-2006 16:00 Reageer met quote

ik heb heel lang getwijfeld voor een borstvergroting, maar heb het uiteindelijk gedaan. Ik heb wel me borsten laten opvullen met eigen lichaamsvetten dus geen implantaten en dergelijke.
voelt prettiger qua veiligheid dus ik raad het mensen aan.
Index > Overige ziekten > Natuurlijke borstvergroting
Pagina 1 van 12  

1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring