Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Ziekenhuisopname
Auteur Onderwerp: Ziekenhuisopname
Andromedae
BerichtGeplaatst: 23-04-2012 20:03 Reageer met quote

Hallo, ik zit met het volgende probleem. Mijn tante is vroeger behandeld voor goedaardige tumoren in haar hoofd. Nu zijn deze een tijd weg/stabiel geweest, echter kwam drie weken geleden bij een controle aan het licht dat een tumor toch weer is gaan groeien.
Destijds is ze naar huis gestuurd en op een wachtlijst geplaatst om geopereerd te worden (dit zou zo'n 8 weken kunnen duren). Verder moesten ze direct contact opnemen als de situatie verslechterde.

Sinds vandaag is haar situatie ernstig achteruit gegaan. Ze kan geen zinnen van meer dan twee woorden formuleren, en ze komt algeheel wat versuft over. We zijn toen meteen naar het ziekenhuis gegaan, waar ze alle standaardtests gedaan hebben. Maar ze konden/wilden haar niet opnemen zelfs na veel aandringen! Ze staat nu op een verkorte spoed wachtlijst, en is weer naar huis gestuurd met medicijnen.

Echter denken ze dat het of wel eens een week kan gaan duren voordat ze geopereerd kan worden. Is dit niet veel te lang? Heeft het misschien zin een ander ziekenhuis te proberen? Of is er iets anders wat we nog kunnen doen?
daisy_90
BerichtGeplaatst: 23-04-2012 20:07 Reageer met quote

een ander ziekenhuis kan je altijd proberen..

gewoon contact opnemen en informeren! en vooral niet stil blijven zitten en afwachten!

succes, en veel sterkte..
Index > Neurologie > Ziekenhuisopname
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring