Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > verzakkings en bmv gezwam.
Auteur Onderwerp: verzakkings en bmv gezwam.
Zwerfkatje
BerichtGeplaatst: 19-04-2014 18:19 Reageer met quote

En, is het allemaal goed gegaan?
granny
BerichtGeplaatst: 20-04-2014 11:51 Reageer met quote

Hoi....ja is goed gegaan,operatie is me mee gevallen.
Nu alles nog best gevoelig met liggen en dat is logisch nadat ik via foto's, die mn schoondochter van mn rug gemaakt heeft , gezien heeft hoe het er uit ziet.
Jeetje zeg,ben flink toegetakeld daar....dacht alleen een aanprikwond te hebben waar de elektrode in gegaan is maar zag wel twee plekken en ook nog een flinke snee van een cm of 4 ,schrok me rot.
Ik heb het idee dat de eerste tekenen van succes er al zijn!
Kan het veel langer ophouden en op tijd naar de wc gaan....het is wel wennen aan die prikkelingen die ik voel,ene keer weer niet en dan soms even heftig.

Kreeg vrijdag al te horen dat de dr me voor 8 mei al op de ok heeft gezet om de definitieve te plaatsen! Hij is zeer optimistisch en denkt dat het succes heeft bij mij en wil me gelijk na die drie weken weer opereren.
Dinsdag heb ik ern telefoon consult met mn verpleegkundige die nu mn aanspreek persoon is waar ik mn vragen ed aan kwijt kan.
Misschien dat het apparaat nog bijgesteld moet worden en dat doen we via de telefoon
Zij zegt dan wat ik moet doen en ik tegen haar wat ik dan voel....
Al met al positieve geluiden maar deze dame is dat nog niet al te.....het kan nog veranderen en dat zal niet de eerste keer zijn met mij

Gr geanny
klm
BerichtGeplaatst: 21-04-2014 20:55 Reageer met quote

Fijn granny dat het allemaal goed is gegaan. En dan ook zeker dat je die andere al zo snel krijgt is toch een goed teken. Ook dat de arts er zeker van is dat die stimulator gaat werken bij je. Ik zou zeggen op naar 8 mei.

Vrijdag heeft de uro mij gebeld dat de goedkeuring voor die ingreep (gel inspuiten bij de urinebuis) nog steeds niet rond is. Hij ging ook met mijn gyn even praten om te kijken of dat ze mij niet eventueel door kunnen sturen naar een ander zh waar een uro-gyn zit die eventueel alles in 1 kan doen en dan via de buik. Hij gaat iig voor 12 mei als ik naar mijn gyn moet met hem praten en hij zou morgen al gaan bellen met die arts om te kijken of die ingreep zinvol is bij mij. Dus al met al word het weer spannend. Ik kon al een afspraak maken dat de uro mij na 12 mei telefonisch dit liet weten. pfffffffffff ik zou zeggen op naar 12 mei. Word vervolgt allemaal.

gr's KLM
E.B.
BerichtGeplaatst: 22-04-2014 8:05 Reageer met quote

Fijn Granny dat je nu al resultaat merkt, dat belooft toch weer veel hé.
Op naar 8 mei !

Hopelijk is er nu ook voor jou meer duidelijkheid in zicht.
Zo'n uro-gyn zou voor jou ideaal zijn
Het zou fijn zijn dat je daar terecht zou kunnen.
Op naar 12 mei.

Mei wordt toch weer een spannende maand zeg.
Ik heb weer even rust tot september, alleen 14 juli voor het POS naar het ziekenhuis.

Gr. E.B.
klm
BerichtGeplaatst: 22-04-2014 13:59 Reageer met quote

Ja ik hoop het ook zo E.B. Maar aan de andere kant weer een ander zh en weer een andere arts pffffffffff. Heb net vanaf januari een andere uro omdat die ene met pensioen ging. Het is allemaal zo dubbel als je begrijpt wat ik bedoel. Maar een andere arts heeft ook weer andere ideeën dus het is niet verkeerd. Heb de afspraak voor het telefonisch consult staan op 13 mei de dag nadat ik bij mijn gyn ben geweest. Dus ben ik eens benieuwt!!!!
Ja dat is ook ff lekker he rust in de tent zoals ze dat hier noemen. Ik moet normaal om de 3 mdn terug naar de gyn.

gr's KLM
granny
BerichtGeplaatst: 05-07-2014 10:37 Reageer met quote

Schaam me diep....deze topic aan zn lot over gelaten Embarassed Embarassed

8 mei is de definitieve stimulator geplaatst en nu twee maanden verder kan ik zeggen dat het goed gaat!
De ingreep is mee gevallen maar de pijn was deze keer wel heftiger maar met pijnstillers goed te doen geweest.
2x een narcose in 3 weken heeft er ook weer aardig ingehakt...moe moe en nog s moe .
Merk nu een week of twee dat het gelukkig steeds minder wordt,kan weer meer activiteiten doen maar wel geregeld de rem erop zetten.

In de tussentijd 2x terug geweest om de instellingen te veranderen/ aan te passen daar ik bij sommige houdingen plots in ene een verkramping kreeg in de voet.
Laatste keer merkte ik ook een dag of tien dat de tijd weer een stuk korter aan het worden was maar dat herstelde gelukkig zich weer.
Ben vorige week vrijdag geweest en heeft ze me secuur bijgesteld....goed gezocht naar de instelling dei mijn voet deed verkrampen en die er zo goed als kan uitgelaten.
Het blijkt dat de stimulatie zich dan bij een bepaalde zenuw bevindt die door je been naar de voet loopt en die wordt te veel geactiveerd.
Pfff echt een heel ingewikkeld systeem maar het werkt!!
Ben er onwijs blij mee,kan en durf weer van huis te gaan zonder bescherming ook al merk ik al iets dat er wat zit te rommelen...ik kan het langer ophouden en weg knijpen wat ik ook voelt.
Het is net of de hele onderkant inclusief laatste deel van de endeldarm weer tot leven is gekomen.
Ik hoef nu mn kleinkind niet meer plots in de box te zetten omdat oma op tijd de wc moet halen. Ik durf nu ook meer te ondernemen met die kleine als hij bij me is...gisteren voor het eerst een half uurtje met hem wezen fietsen,dat is toch genieten !

Hoe gaat het met jullie dames?

Een blije granny
klm
BerichtGeplaatst: 05-07-2014 14:02 Reageer met quote

Wat fijn Granny dat alles goed met je gaat. En ja als nu dan alles goed staat met die stim dan heb je die ritjes er graag voor over. Heerlijk toch dat je zo weer alles kunt doen zonder erbij na te denken. Zeker voor de kleinkinderen maar ook voor je zelf.

Bij mij zit er nu ook eindelijk schot in pfffffffffff. Uiteindelijk heeft de uro mij 15-05 terug gebeld dat hij ging regelen om in een ander zh de ingreep te laten plaatsvinden. Na veel op en af gebel van mijn kant uit heb ik 23 juni eindelijk een tel gekregen van hem dat hij mij de sfincterprothese (kunstsluitspier) aan rade. Na wat gegoogled te hebben weet ik zeker dat ik niet voor deze ingreep ga. Bij mij loopt het er niet uit maar is het vooral stressincontinentie en kan ik het zo heel goed ophouden. Ik merk doordat ik de ring in heb minder is dan zonder ring en ook de pijnklachten van de verzakking het zware gevoel (bm) weg is ermee. Dit ga ik hem allemaal zeggen. Nadat hij mij 23-06 belde zei hij me dat zodra hij de tel neerlegde dat hij alles ging doorsturen...............niet dus. Ik belde een week later en toen had het zh nog steeds geen papieren en kon ik het beste mijn zh bellen om het faxnummer door te geven. Toen bevestigde de meid op de poli dat hij er zelf een beetje laks mee omgaat. Ik zei al als ik mijn vorige uro had gehad dan was die ingreep al gebeurt ipv dat ik nog aan het wachten ben vanaf februari. Ik heb dus afgelopen maandag gebeld en toen zei die meid dat ik wel een afspraak kon maken en dat hun er dan voor zorgde dat ze de papieren kregen. Nu mag ik a.s donderdag 10-07 naar de arts toe om 10.20 moet ik er zijn. Ik ben heel benieuwt wat hij me gaat vertellen allemaal. Want die ingreep wat mijn uro voorstelt word het meeste bij mannen uitgevoerd. Dus dat ga ik ook echt niet doen!!!! Och en dan tussen de bedrijven door word ik ook nog eens aan mijn neus geholpen 17-07 pfffffffffffff
Ik hou jullie op de hoogte!!!!

gr's KLM
E.B.
BerichtGeplaatst: 14-07-2014 12:54 Reageer met quote

Vanmorgen al voor het pre operatief spreekuur naar het ziekenhuis geweest.
15 September gaat het weer gebeuren, nr. 4 op een rij.
En nu hopelijk écht de laatste keer.
Heb dit maal gekozen voor algehele narcose.
Echt, het gaat me steeds meer tegen staan. Niet zo zeer de ingreep en het herstel maar alles er om heen.
De laatste keer heeft het nog wel 2,5 uur geduurd eer ik weer gevoel in mijn benen kreeg, werd er echt een beetje paniekerig van.
Dus nu lekker slapen, even helemaal van de wereld af.

Ook nog heel fijn nieuws, afgelopen donderdag is mijn 2e kleindochter geboren !javascript:emoticon('Very Happy')
Met een keizersnee ter wereld gekomen.

Granny, wat fijn dat het met jou zo goed gaat, mag onderhand ook wel hoor !javascript:emoticon('Wink')

KLM, hoe is je afspraak 10 juli verlopen ?
Succes voor a.s. donderdag, och ja dat doe je er even tussendoor
Gr. Erna
granny
BerichtGeplaatst: 14-07-2014 13:24 Reageer met quote

E.B......van harte gefeliciteerd! Wat een rijkdom hè zo'n kleintje erbij
En fijn nu ook een datum te hebben en snap t dat je er genoeg van heeft en ook dat je nu een algehele narcose doet.
Ik heb ook 2x geen prettige ervaringen gehad van de ruggeprik alhoewel ik wel moet zeggen dat het ideaal is voor de pijnbestrijding erna maar met de 1e keer er thuis achterkomen via de huisarts dat er wat hersenvocht weg druppelde en 2e keer dat ze een kwartier lang bezig zijn geweest om m erin te brengen....nee voor mij never nooit meer.
Ze spuiten me maar plat en lekker slapen!

Ik heb vandaag voor t eerst twee kleinkinders om op te passen...de één is zaterdag een jaar geworden en de ander is bijna vier maanden nu en mama vandaag voor t eerst weer aan t werk.
Het is druk maar zoooo leuk,ze zijn ook erg makkelijk en lieffff

Gr granny
klm
BerichtGeplaatst: 14-07-2014 15:05 Reageer met quote

E.B van harte gefeliciteerd met je 2e kleindochter. heerlijk genieten nu. Fijn dat je al een datum hebt. Ja hopelijk is dat voor jou de laatste ok. Ik gun het je van harte. Met de ruggenprik heb ik geen moeite moet ik zeggen. heb die nu 3x meen ik gehad maar geen probleem. Maar ik hoef wel nx mee te krijgen dus laat mij maar ook gewoon lekker pitten haha.
Nou donderdag 10 juli begon al goed. Had om 10.20 de afspraak en het liep bijna 1 uur uit pffffffff. Eerst riep de co-ass mij binnen en dar mijn zegje gedaan kon ik naar de arts toe. Zo zegt hij je hebt al heel wat ok's gehad en mss wel meer als hier op staat (idd dacht ik). Ik leek een geschikte kandidate voor een kunstsluitspier volgens hem. Ik vroeg al gelijk zou de gyn de verzakking niet omhoog kunnen halen eerst of de urinebuis wat hoger op te hangen???? Nee dat zou niet kunnen en mijn bm en blaas was al eens opgehangen zei hij. Ik ja idd maar de achterwand is ook al 2x opgehangen!!!!! Nee volgens hem was er geen uitweg als die van hem de kunstsluitspier. Nou mooi niet dacht ik en ik doe dat ook niet. Heb op 12-09 een blaasonderzoek terwijl mijn beide uro's dit al hebben gedaan en nx bijzonders te hebben gezien zou ik dit nu weer moeten 12-09. Moet om 9.30 eerst naar hem in Veldhoven en dan 's middags naar mijn eigen gyn voor de controle van de ring pffffffffff. Nou ja ik heb toch nx beters te doen lijkt me. Dan zou hij het er dan nog over hebben zei die maar ik ga eerst met mijn gyn praten en ik weet zeker dat hij dit ook nx vind. Maar zodra ik thuis kwam heb ik ff met een lieve vriendin gebabbeld en die rade me aan om ff de prof te bellen om een afspraak te maken. Nou en tot mijn verbazing kan ik morgen om 16.00 al bij hem terecht!!!! Dus eens kijken wat hij me te zeggen heeft en raad kan geven. Ik wil niet dat hij gaat zeggen voorlopig met die ring blijven open want die ben ik spuug zat hoor. Bij het minste of geringste voel ik tegendruk terwijl ik niet veel doe en zeker nx zwaars.
Dank je wel E.B. dat zal hopelijk goed komen. het is een dag opname dus hopelijk zo thuis. En idd ff tussen de soep en de aardappels haha.

Granny dat zal wel ff wennen zijn. Maar net wat je zegt als ze makkelijk zinj gaat de rest vanzelf. Maar je zult wel k.o zijn op het eind van de dag haha.suc6!!!!

gr's KLM
granny
BerichtGeplaatst: 19-07-2014 14:13 Reageer met quote

Haha ik vraag net op de andere topic hoe het met je gegaan is KLM.
Dit heeft dus ook geen fijn gevoel gegeven....ben benieuwd wat de prof afgelopen dinsdag hier allemaal van dacht en wat hij voor advies gegeven heeft.
Pfff dit is toch allemaal erg raar hoor.

Hier gaat alles prima met mn stim!
Maar ben weer erg teleurgesteld in mn lijf hoor...moet nu naar een orthopeed voor mn knie grrrrr.
Bijna 4 jaar geleden met gladheid en sneeuw flink onderuit gegaan met mn fiets die ik met een klap tegen mn knie aan kreeg.
Dat is sinds een paar maanden weer aan het opspelen met de nodige pijn erbij...foto's waren goed op een ietsje vocht na dus ontstekingsremmers gekregen waar ik na 2 x slikken abrupt mee moest stoppen daar ik onder de uitslag kwam te zitten.
Zelf denk ik overbelasting van het veel door de knieën gaan na mn afgelopen operaties.
Maar de huisarts wil er toch naar laten kijken door een specialist....
Daar gaan we dan maar naar toe,had het gehad met ziekenhuizen en dokters maar ja...
klm
BerichtGeplaatst: 20-07-2014 12:22 Reageer met quote

Ik heb ff mijn verslagje gekopieerd. Het is nu ff een drukke week geweest vanaf 10 juli. Die uro zei al gelijk dat ik baad zou hebben met die kunstsluitspier en verder nx. Nou er zijn meer wegen die naar Rome gaan dus die zal ik eerder kiezen dan gelijk rechtdoor. Hij wilde wel een Blaasonderzoek doen en dan kijken hoe en wat. Die heb ik s morgens 12-09 en s middags naar gyn op controle voor de ring. Dan babbeltje ook ff met hem erover. Toen ik thuiskwam heb ik op aandringen van een lieve vriendin toch maar ff een afspraak gemaakt met de professor. Daar kon ik afgelopen dinsdag al terecht!!!!! Hij zei ook al om eerst eens voor die Bulkinjectie Te gaan wat ik zelf ook al zou willen. En afgelopen donderdag heb ik een dag opname gehad vanwege mijn neus (een ingreep gehad). Dus ff iets meer dan een halve dag mee kwijt geweest pfffff. Maar verder gaat het goed haha. De ingreep is goed gegaan alleen is die nu dicht verstopt en loopt. Nu moet ik wachten tot 12-09 pffffff.

Ja idd granny het is allemaal erg raar. Het zit jou ook niet mee he nu je knie weer pfffffffffff. Ik hoop dat er wat aan te doen is wat niet al te ingrijpend is. Heel veel suc6 iig bij je 1ste consult!!!!

gr's KLM
granny
BerichtGeplaatst: 21-08-2014 19:55 Reageer met quote

Hoi meiden.....afgelopen maandag mn jaarlijkse controle gehad voor mn matje en alles is nog prima in orde.
Endeldarm is ook niet verder verzakt maar wel iets om goed in de gaten te houden zei hij
Zodra ik verandering gaat merken met de stoelgang of een drukkend gevoel moet ik m gelijk weer bellen!
Hij was zo blij voor me dat de stimulator zo goed werkt en ik heb m nu eens persoonlijk kunnen bedanken,had dit al per mail gedaan maar nu kon im m persoonlijk zeggen dat ik m eeuwig dankbaar ben dat hij me hiermee geholpen heeft en me naar het Erasmus heeft verwezen.
Hij had dit niet hoeven doen maar deed het toch en dat bewijst maar weer hoe geweldig hij is en dat hij hart heeft voor zn patiënten. Nou...mijn hart heeft hij ook hoor..

Paar weken terug heb ik een kijkoperatie in de knie gehad en daar was een scheurtje te zien in de meniscus en gerepareerd maar hoorde toevallig van de week van mn huisarts dat er ook flinke kraakbeen schade gezien is en wel in graad 3,daar ben ik wel van geschrokken want dit is mij niet verteld.
Ik kreeg van de verpleegster op dagbehandeling wel te horen dat ze gezien had in het verslag dat de meniscus de boosdoener was maar niets over kraakbeen schade en dan zo heftig pffff.
De orthopeed heb ik na de ingreep ook niet meer gezien laat staan gesproken omdat hij alweer met een nieuwe heup operatie bezig was...
Het herstel zal binnen een paar weken gepiept zijn volgens hem maar niet bij mij,en nu ik weet van dat kraakbeen is dat logisch.
Ik had eigenlijk minstens een week met krukken moeten lopen maar dat was volgens de ortho niet nodig en dat ging voor mij dus niet op,mn knie zit nog vol met vocht wat pijn doet met lopen,zeker als ik na rust weer moet gaan lopen pfff...de krukken zijn nu weer aanwezig op aanraden van de fysio waar ik nu naar toe gaat.
Dit is niet leuk meer,zit eigenlijk nog steeds in het herstel van de stimulator ingreep en dan nu dit weer.....ben het zooo beu dit alles maar ja,het overkomt je en daar moet je je maar weer aan overgeven.

Hoe gaat het met jullie allemaal?
Gr granny
klm
BerichtGeplaatst: 23-08-2014 12:01 Reageer met quote

Wat fijn granny dat het goed gaat met jou matje!!!! Heerlijk toch. Nu toch hopen dat jou knie ook de goede kant op gaat want dit is nx zo. En zeker dat dit jou allemaal niet gezegd is is toch van de zotte dat ze dat niet gedaan hebben. Zou niet mogen zoiets.

Nou bij mij ook weer een verandering. Nadat ik bij de prof ben geweest en die ok voor mijn neus heb gehad was ik wat aan het kijken op de site van mijn zh. Ging eens bij de folders neuzen en zag toen bij de uro de folder van de botox staan!!!!! Omdat dit 's avonds was heb ik de volgende dag gelijk de telefoon gepakt en gebeld. Gevraagd of ze nu die botox behandeling nu wel deden warop hun antwoord ja was (toen brak mijn klomp). Ik alles uitgelegd aan die meid dat ik die ingreep in mijn eigen zh wilde hebben door mijn eigen uro en niet in een ander zh door een wild vreemde. Dat begreep ze gelukig en kon ik de afspraak van dat blaasonderzoek op 12-09 afzeggen in dat ander zh. Ik heb nu 19-09 een afspraak met mijn uro en ben benieuwt wat hij gaat zeggen. Want die kunstsluitspier wil ik voorlopig zeer zeker niet en wil eens kijken wat het doet met botox. Eerst op 2-09 naar de kno voor mijn neus, 12-09 op controle van de ring bij mijn gyn en 19-09 naar de uro pffffffffffffff. Heb toch nx beters te doen dacht ik zo mijn god toch.

gr's klm
Zwerfkatje
BerichtGeplaatst: 23-08-2014 19:49 Reageer met quote

Fijn Granny dat het goed gaat met je matje. Klm wat raar dat eerst iets niet kan en later wel.
granny
BerichtGeplaatst: 25-09-2014 9:25 Reageer met quote

E.B.....hoe gaat het inmiddels met je? Laat je lekker verwennen hoor en rustig aan.
En genieten van je kleindochterje...wat is dat toch een rijkdom hè die kleinkinderen.
Gisteren de jongste weer even gehad,is ook alweer een half jaar en groeien zeg pfff hahah zit nu al tegen de 9 kg aan.
Zaterdag komt hij voor t eerst een nachtje slapen SmileSmile

Mn knie is hopeloos,vorige week bij de orthopeed de fotos gezien van de ingreep en mn kraakbeen is ontzettend slecht.
Zit al bijna tegen een prothese aan te hikken pffff
Moet nu erg oppassen wat ik doe en dingen laten zoals mn wekelijkse dansen wat ik al ruim 12 jaar doe....dit was een klap in mn gezicht kan ik je zeggen.zo erg dit.
Maar ja,wil ik nog heel wat jaren een prothese uitstellen dan moet je wel.ga nu fysio om mn beenspieren te versterken zodat het rondom de knie sterker wordt en de schokken/klappen beter opgevangen worden.
Tja...het ouder worden valt niet mee

Gr granny
E.B.
BerichtGeplaatst: 25-09-2014 10:45 Reageer met quote

Hoi Granny,
De laatste paar dagen gaat het beter.
Heb best wel veel last van , waarschijnlijk onderhuidse, hechtingen die trekken. Ik zie ze helemaal niet.
Ook is mijn vagina erg geirriteerd, wat tijdens het plassen ontzettend brand. Pfffff.........
Dit heb ik na ieder operatie, hadden jullie daar ook last van ?
Verder probeer ik in huis al wat lichte dingetjes te doen, een beetje afstoffen, wasje ophangen..... want van al dat stil zitten word ik ook niet goed van.
En vanmiddag probeer ik een klein eindje buiten te lopen, even naar de brievenbus.
Ben nu al meer dan week niet buitenshuis geweest.
En dan de kleindochters, genieten.
Gisteren heel de dag de oudste van 2,5 hier gehad, even wat afleiding.
Mijn man was thuis, voor het tilwerk en hij heeft ze even mee naar het speeltuintje en de supermarkt genomen, dan kon oma weer even onderuit op de bank.
En in november het huwelijk van mijn dochter en schoonzoon, dan moet ik opgeknapt zijn !
Zij gaan vanaf volgend jaar in Amerika wonen, onze dochter heeft daar een mooie baan aangeboden gekregen.
Wat zal ik ze missen !

Maar wat vervelend van jouw knie Granny.
Mijn beste vriendin heeft op haar 50e een knieprothese gekregen en dan gaat nu echt héél goed hoor.
Maar echt erg dat je dan de dingen die je graag doet, zoals dansen, op moet gaan geven.
Tja....het ouder worden, we vallen van het ene in het andere gebrek !

Gr. Erna
klm
BerichtGeplaatst: 25-09-2014 11:58 Reageer met quote

Oeps Granny dat is niet goed hoor. Hopelijk kun je het nog ff aanzien zo en de nieuwe knie nog een poosje uitstellen. Want dat hakt er ook weer in zo'n ingreep is niet nx. Ja als die kleintjes maar kunnen eten en slapen dan gaat de rest bijna vanzelf haha. Geweldig toch als ze het goed doen.

E.B. zou je niet een schimmelinfectie kunnen hebben??? Kan door een AB kunnen komen of de bijwerking van een ander medicijn. Fijn dat het goed met je gaat en ja dat stilzitten is nx vertel mij wat pffff. Wat een leuk vooruitzicht hebben jullie en ook een minder vooruitzicht (voor jullie dan). Is niet nx als een van je kinderen naar het buitenland gaat maar voor haar wel geweldig toch!!!!!

Ik kom zelf geen steek verder bij mijn uro. Ik heb zelf aangegeven bij hem dat ze in Nijmegen een bulkinjectie doen tegen urineverlies en hij stond blijkbaar met de mond vol tanden toen ik hem dat zei. En gelijk zei hij ik denk dat we dat maar eens moeten doen en je verwijzen naar de uro daar. En gelijk heeft hij want daar is toch meer qua behandelen en het is een UMC. Nou ik heb dus 7 mdn voor nope me uitgesloofd en het heeft nx opgeleverd. Ik gelijk Nijmegen gebeld voor de wachttijd...........half november pas voor het 1ste consult pfffffff. Daarna Utrecht gebeld en daar was het ongeveer 4 weken!!!!! Dus toen maar de prof gebeld om te kijken of hij wat voor me kon doen. Hij gaf me de keuze (was beide goed) of Utrecht of Nijmegen. Nou doe Utrecht maar en nu heb ik 14-10 al de voor onderzoeken blaas en udo en dat neemt hij mee naar het UMCU. Nou Ik had nu echt zoiets van waaauw dat heb ik toch maar ff goed gedaan. Het maakt me niet uit hoeveel kilometer ik moet gaan ervoor als er maar een oplossing is en komt. Want mijn geduld begon toch een beetje op te raken. En ik ken jammer genoeg beide ziekenhuizen goed dus de keuze was niet moeilijk. Gewoon waar ik het eerste aan de beurt ben en hier heb ik al de onderzoeken gehad als ik voor een kennismaking naar de uro moet en dan kan er gelijk actie worden genomen en dan weet je war je aan toe bent. Ik zou zeggen op naar 14-10!!!!!

gr's KLM
granny
BerichtGeplaatst: 19-11-2014 10:36 Reageer met quote

Hallo dames....hoe is het met iedereen?
E.B...al goed opgeknapt van je laatste operatie? Hopelijk is dit een succes geweest...

Hier al tijden hektische tijden,man in t ziekenhuis gelegen en daarna nog een paar weken in een revalidatie centrum...ging helemaal verkeerd met zn medicijnen voor de Parkinson en hij kon werkelijk niets meer en dat was erg schrikken.
Nu gaat het gelukkig weer goed maar de schrik zat er goed in en ben nog wel op mn hoede hoor.
Zelf aan het klooien met die knieën...ja knieën want de ander doet nu ook mee.
Is toch die artrose en dat zit vaak in beide en daar ik mn goede knie overbelast heb in de tijd dat ik mn geopereerde minder belastte. Tja
Ook in de medische molen om te onderzoeken naar iets van reuma omdat ik erg veel pijnlijke gewrichten heb in handen en voeten,daar hoop ik eind volgende week meer uitslag van te hebben en zo vallen we weer van het één in t ander.
Maar we blijven lachen...het leven is veel te leuk om te gaan zitten achter de geraniums.
Kleinkindertjes die je weer vrolijk en blij maken als je ze ziet en dat is iets geweldigs!!
Met mn matje en stimulator gaat het nog steeds helemaal toppie.

Dames...voor wie hier interesse voor heeft: http://www.bekkenbodemdag.nl/index

Ik zal hier zeker bij aanwezig zijn Wink

Groetjes granny
Zwerfkatje
BerichtGeplaatst: 20-11-2014 19:17 Reageer met quote

Het was zeker heel lang stil hier.
Fijn dat het nog goed gaat met jouw matje en je stimulator, wel jammer van je knieën.
Index > Gynaecologie > verzakkings en bmv gezwam.
Pagina 83 van 84  

Vorige  1, 2, 3 ... , 82, 83, 84  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring