Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > verzakkings en bmv gezwam.
Auteur Onderwerp: verzakkings en bmv gezwam.
granny
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 11:53 Reageer met quote

Hallo

Ik ga het toch eens proberen om hier te kunnen kletsen over onze dagelijkse belevenissen na onze operaties of die nog komen moeten.
Wat ik net allemaal gelezen heeft,daar wordt je niet vrolijk van en we zijn hier om mekaar te helpen met advies,ook hele leuke toch?
En ja,het kan gaan over de dagelijkse dingen,maar wat moeke ook schrijft,ze heeft er veel aan,het geeft de mens weer moed om door te gaan.

Dus meiden,wie het wil en er zin in heeft,kom gerust op deze topic en kletsen we wat af.

gr granny
dancingfool
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 12:03 Reageer met quote

ik ben er voor hoor we gaan gewoon hier verder
goed idee van je Granny
groetjes Elly
klm
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 12:14 Reageer met quote

ikke ook hoor.idd een goed idee granny.
granny
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 12:19 Reageer met quote

dat dacht ik ook,je kan mekaar wel gaan verwijten over van alles,maar daar schieten we niks mee op.
het is niet leuk,je mag en moet ook de leuke kanten kunnen zien met onze problemen,
we zien toch dat er zijn die hier weer positief over gaan denken en uit hun dip geraken en als dat niet mag,dan gaan we dat hier doen.
Dus wie wil,schrijf lekker van je af

gr granny
klm
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 12:23 Reageer met quote

Ja vind ik ook hoor. helemaal mee eens. Het werkt toch allemaal op je herstel. Maar er zijn er altijd die roet in het eten gooien. Zo zie je ze niet en als je dan iemand oppept omdat ze er helemaal doorheen zit zie je ze in een keer.

gr's KLM
dancingfool
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 12:25 Reageer met quote

Moeten we het ook nog aan moeke zeggen daar dat er een nieuw topic is die wil wel met ons mee lol
klm
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 12:40 Reageer met quote

Ja dat weet ik wel zeker dat die mee wil doen. Is toch van de zotte of niet dan wat ze allemaal schrijft. net of dat zij de oprichtster ervan is.
dancingfool
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 12:56 Reageer met quote

ja dacht dat ze beheerder was weet ik veel jammer dat soort mensen
klm
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 13:03 Reageer met quote

nee maar dat meent ze zich wel onder tussen zo lijkt het dan. zo ga ff voor de inwendige mens zorgen en zo ff mijn rondje met de joekel ( de hond zoals mijn man die noemt) lopen.

gr's KLM
dancingfool
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 13:07 Reageer met quote

ja heb broodje ook op ga ook aan de wandel spreek jullie later
gr.Elly
granny
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 14:09 Reageer met quote

Hallo
ja ik heb ook zoiets,moet kunnen,maar nu gaan we hier maar toch.
daar zal niemand toch op tegen zijn,hoop ik .

Met op hyves,faceboek of wat dan ook,nee daar wil ik ook niet over deze dingen praten ,vind dat niemand het hoef te weten dat ik op een forum zit,het is hier toch prive en dan zal iedereen het gaan lezen.
zeker bekenden die weten hoe of wat er met je is,die gaan je hier toch herkennen ondanks een nickname.
dat zal toch ook de bedoeling niet zijn om op een forum te zitten op zo'n manier?
klm
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 14:29 Reageer met quote

Hoi hoi,
Ja dat vind ik ook granny. Wij weten jammer genoeg hoe dat ondertussen voelt maar een buitenstaander weet dat niet en kan zich dat niet voorstellen. Gelukkig kunnen we het hier van ons afschrijven met af en toe een geintje er tussen door. Moet ook zeker kunnen en niet altijd maar de negatieve kant ervan.
Hier is er net eentje bij me inslaap gevallen van het wandelen volgens mij haha.

gr's KLM
esje1971
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 15:22 Reageer met quote

Mag ik ook hier mee doen? Ondanks dat alles (nog) intact is bij mij Rolling Eyes

Ik vind ook dat er naast de medische kwesties, die heus heel belangrijk zijn, het ook fijn is om te lezen hoe mensen/vrouwen hun dagelijkse beslommeringen langzaamaan weer oppakken. Ik denk dat je iedereen zo ook een beetje beter leert kennen.

Dat we allemaal baarmoeder/verzakking/operatie problemen hebben dat weten we van elkaar maar verders weet je vaak weinig.

Nou ja dancingfool ken ik maar al te goed maar dat is een heel ander verhaal hahaha
esje1971
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 15:23 Reageer met quote

granny schreef:
Met op hyves,faceboek of wat dan ook,nee daar wil ik ook niet over deze dingen praten ,vind dat niemand het hoef te weten dat ik op een forum zit,het is hier toch prive en dan zal iedereen het gaan lezen.


Nee op Facebook zet je dit soort dingen niet zo snel neer inderdaad... hoewel het geen taboe is gaat het een aantal mensen gewoon niks aan.
klm
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 15:36 Reageer met quote

Hoi Esje, hoe meer ziel hoe meer vreugde zeg ik maar haha. Ik vind het prima. En net wat jij en zoveel andere zeggen weten we dat wel van elkaar hoor en hoeven we niet altijd te klagen en kunnen we elkaar ook ff doorgeven hoe het met ons gaat in onze dagelijkse dingen. Zo lezen de andere ook hoe het wel kan na een periode van slecht kunnen.

gr's KLM
granny
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 17:02 Reageer met quote

Nou meiden,ik hoop dat dit mag blijven staan hier.

Hebben net de visite de deur uit gewerkt haha,nee hoor maar toevallig kwamen beide uitwonende zoons even een bakkie doen,dus ook mn lieve kleinzoon,die lag met een half uur al heerlijk op oma's bank te slapen.
Zn mama is werken en had hij het rijk alleen met zn papa,heerlijk om dat ventje weer even te zien,knap ik van op hoor Very Happy

Voel nu de vermoeidheid wel komen maar ben ook nog niet buiten geweest,na het eten toch proberen een wandeling te maken als het droog blijft.
Zo een pan spaghetti maken met een napolitaanse saus,mmm zal best lekker zijn
eetse allemaal
granny
moekevan3
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 17:31 Reageer met quote

plopperdeplopperdeplop...
sorry hoor maar kon t ff niet laten....
o wat ben ik blij dat ik jullie weer terug heb gevonden..hehe voel me toch wel een beetje schuldig hoor en mischien ben ik wel tever gegaan in mijn flauwe kul en humor...als dat is had dat toch ook gezegd kunnen worden... zo van moeke...fijn dat je alles wil opbeuren maar dat is niet de bedoeling....dan had ik daar echt wel rekening mee gehouden hoor..
granny ...heerlijk om te weten dat jullie spaghetti eten..tja het leven is niet alleen kommer en kwel,en mocht er iemand echt een vraag hebben denk ik dat iedereen wel het fatsoen op kan brengen om serieus antwoord te geven... he helemaal blij met dit onderwerp,kan nu mijn waren iq naar boven komen...is nog lager dan jullie dachten.....lieve meiden,,allenmaal dikke kus en ben blij om te lezen wat jullie allemaal doen en beleven in jullie leven na de operatie.....moeke van 3
moekevan3
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 17:52 Reageer met quote

hoi...elsje 1971,,ik lees dat bij jou nog alles heel is...misch kun je me even bij praten en ben ik ook een beetje op de hoogte van jou..ik probeer alles bij iedereen te plakken en te onthouden maar ik kan niks beloven.ik ben nogal een ghaoot..of hoe je dat schrijft..ik ben moeke van 3 kids..40 jaar.heb bekken bodem plastic.voorwand plastik en baarm en blaas terug op zijn plaats.morgen 6 weken heleden..zo nu weet je ook wie ik ben..lichaam;lijk heb ik best nog wel last maar het leven erna zullen we maar zeggen valt me tegen,nu met de hond erbij..net zoals een van de dames schreef,ik zat er even helenmaal door heen en heb ik geschreven,,ik kreeg zo veel lieve berichtjes terug,,ik voelde me echt begrepen en niet alleen op de wereld,,heeft me echt zo geholpen om mezelf een schop onder me kont te geven en me schouders er onder te zette,.als ik dan lees dat de rest ook nog moeite heeft dan geeft dat me vertrouwen,,gewoon de kleine dingen die me raken.granny met haar fiets na alle ellende en danschrijft ze heel tevreden dat ze is wezen fietsen..heerlijk toch om te lezen dat ze geniet van kleine dingen en haar leven weer oppakt..verhalen van basket ballen..line dansen en wat nog meer voorbij komt..vaak een hele mijl paal om weer aan die dingen mee te nemen en vaak ook een gevoel van,,,dat heb ik toch maar mooi geflikt..
liefs moeke van 3..
klm...
jij moet binnen kort op controle en granny toch ook.?.ben benieuwd en wens jullie alvast succes..
granny
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 19:02 Reageer met quote

Hey moeke

Klm is vrijdag aan de beurt voor haar controle ,maar ik heb m al gehad een week terug,zit nu op de 7 weken na de ok.
En het zat allemaal goed bij mij,wond geneest goed en mag van lievelee alle huishoudelijke dingen weer oppakken,en....fietsen haha
Moet nog een maand proberen niks te tillen wat een beetje zwaar is,zoals wasmand,stofzuiger,zware boodschappentassen.Dus als een ander het kan doen,moet ik dat laten en dat doe ik ook met mn 2e ok achter de rug binnen een jaar.
En mn 10kg verbod blijft levenslang gelden,maar dat wist ik al.
wanneer heb jij je controle?Is morgen ook 6 weken bij jou.

gr granny
moekevan3
BerichtGeplaatst: 09-04-2012 19:34 Reageer met quote

hoi,,,ja morgen de grote 6 weken maar ik hoef pas over 2 weken op controlen,mag je na 6 weken altijd weer fietsen of moet je tot de controlen wachte,ik wil er morgen even uit,me dochter gaat op schoolkamp en wil dan de dag even breken,normaal komt ze thuis om te lunchen maar nu is er om 4 uur pas weer iemand,wilde graag even op de fiets weg, een klein stukje om ergens koffie te gaan drinken,even mijn zinnen verzetten en tijd doden haha,is toch wat om haar morgen uit te zwaaien he,na de vacantie voortgezet onderwijs,,,wat worden ze groot.nu met al mijn emotie haha kan ik goed janken als ze gaat maar dat doe ik natuurlijk niet..even fietsen zou me goed doen....
moeilijk hoor niet meer dan 10 kilo tillen,daar zit je nog wel eens snel aan..
ben jij nu klaar na deze controle,,vooral met jou achtergrond zou ik t fijn vinden dat ze me nog eens zouden zien..
bij mij is dat wel,ik werk mee aan een studie,,ze konden in veldhoven nog niet de voors en tegens in kaart brengen als het ging over een ring of operatie,met mij zijn er nog wat andere vrouwen,een operatie groep zal ik maar zeggen en een ring groep.we moeten alles in kaart brengen en telkens heel veel vragen beantw,heb net weer een envelop binnen met 6 vellen erin,ach als het helpt om duidelijkheid te krijgen.
een hele fijne avond allemaal en hoop op een fiets reactie.. en natuurlijk ook droog weer he voor morgen Laughing
liefs moeke..
Index > Gynaecologie > verzakkings en bmv gezwam.
Pagina 1 van 84  

1, 2, 3 ... 82, 83, 84  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring