Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > vreemde maat borsten
Auteur Onderwerp: vreemde maat borsten
mandy21
BerichtGeplaatst: 03-04-2012 21:36 Reageer met quote

ey,

ik heb een hele moeilijke maat borsten waardoor ik dus niets qua bh's pas en hierdoor wordt ik erg onzeker en langzamerhand ook lichtelijk depressief, ik heb mijn borsten op laten meten en ze zijn erg breed en klein, qua maat heb ik dus AA en qua breedte van mijn borsten heb ik een D of E nodig, maar als ik die heb heb ik heel veel ruimte over omdat me bh dan niet gevuld is.
als ik een kleindere maat koop A of B dan staan de blauwe plekken op mijn borsten voor de beugel of gewoon door de naden van de bh. qua omvang heb ik 70. dus ook vrij klein.

ik ben in de afgelopen 2 jaar 15 kilo afgevallen en ben nogsteeds niet echt slank, maar hoe meer ik afval hoe moeilijker ik bhs aankan en als ik weer dikker wordt krijg ik weer andere gezondheidsproblemen.

ik zou heel graag mijn borsten wat ronder laten maken of dichter bij elkaar laten zetten of gewoon een maatje groter laten maken maar dit kan ik gewoon nooit betalen en nu durf ik gewoon niet in bikini te lopen omdat je dan of blauwe plekken ziet en als ik gewoon een halter bikinitopje aantrek zitten mijn borsten bijna onder me oksels, er zit ongeveer 8 cm tussen mijn borsten in en die ruimte is gewoon te groot.

heeft iemand een idee of ik dit misschien kan laten verhelpen en of ik misschien iets vergoed kan krijgen want ik pas nu namelijk geen enkele bh en zonder ben ik dus gewoon plat met me borsten onder me oksels en dat gaat irriteren en pijn doen.

ik hoop dat iemand goed advies voor mij heeft want ben nu gewoon heel erg onzeker, ik ben 21 en durf gewoon niet uit met vriendinnen of met een jongen.

groetjes mandy please help...
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 05-04-2012 0:13 Reageer met quote

Hai Mandy,
Er is wel een oplossing voor, maar daar moet je wel wat geduld voor hebben...

Zoek in de buurt een sportschool en doe daar het apparaat Chest Fly, ook wel Peck Deck genoemd.
Dan doe je die met een ZWAAR gewicht, 3 series van 10 herhalingen. En kijk na een paar mnd. wat gebeurt: de borstspieren onder je borsten zwellen wat op en geven je borsten meer 'body', waardoor je cupmaat groter wordt!

Ik ging van maat 80A naar 80B... Wink Omdat ik 'hangborsten' had gekregen in de loop der jaren, die ook wat verder uit elkaar gaan staan, kon ik geen stevige bh in 80A kopen. Bij een A-cup gaan ze ervan uit dat je stevige borsten hebt en ook de bh-bandjes zijn dan erg smal, wat snijdt in m'n schouders. Met 80B zijn er stevigere bh's te koop, ook modellen met bredere bandjes.

Dit is eigenlijk de enige oplossing die ik voor je kan bedenken. Je zou misschien nog naar de huisarts kunnen gaan en je probleem daar voorleggen (blauwe plekken enzo) om te kijken of er een medische reden is voor operatie?

Lieve groetjes, Musje.
Index > Een gezonde levensstijl > vreemde maat borsten
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring