Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Volledige besnijdenis, hoog besneden
Auteur Onderwerp: Volledige besnijdenis, hoog besneden
Bentley boy
BerichtGeplaatst: 08-03-2012 15:52 Reageer met quote

Ik ben een man van 40+ en wil me binnenkort laten besnijden, vanwege een (te) lange voorhuid. Ik ben inmiddels op een intakegesprek in een ziekenhuis geweest en daar heeft de uroloog/seksuoloog met mij over deze zaak gesproken en inderdaad vastgesteld dat ik een lange voorhuis heb.

Bij het vrijen moet ik (of mijn partner) mijn voorhuis naar achteren houden om te kunnen klaarkomen. Dat is niet prettig!

De uroloog heeft me geadviseerd een volledige besnijdenis te ondergaan. Ik zal hoog besneden worden, d.w.z. dat het lidteken niet aan de eikelrand wordt gepositioneerd, maar hoog op de penis. Er zal daarbij gesneden en gebrand worden.

Ik wil natuurlijk ook esthetisch een mooi resultaat.

Wie heeft een dergelijke ingreep ondergaan en hoe verliep dat?

Ik kies ervoor om de ingreep poliklinsch te laten doen.

Bedankt bij voorbaat voor alle reacties.
satopex
BerichtGeplaatst: 08-03-2012 21:45 Reageer met quote

jij schrijfd over een voorhuis dat moet dan zeker voorhuid wezen.zoals ik heb gelezen ben je in een ziekenhuis geweesd,heb je gevraagd wat de kosten zijn?in een ziekenhuis besnijden kost xminus 800 tot ?1200..bij een besnijdeniskliniek ben je ?350 kwijt,terwel dat soms beter is dan in een ziekenhuis.dat je eigen hoog en strak wil laten besnijden daar sta ik volledig achter.ik ben zelf 3x herbesneden om het strak te krijgen, en nu tot volle tevredenheid.als mijn lul slap is dan is de eikel altijd ontbloot.neuken gaat ook prima en rukken nog veel beter.ik wens je nog veel genot na je besnijdenis en een spoedige genezing. Very Happy
Offer
BerichtGeplaatst: 14-08-2014 15:44 Reageer met quote

Besnijden vanwege medische / technische redenen: helemaal okay. Besnijden omdat je zelf denkt dat je sexleven er beter van wordt: helemaal lekker. Besnijden omdat je partner het van je vraagt, zeker als dat vanwege geloofsovertuiging is: nooit aan beginnen! Ik ben in mijn verliefdheid overstag gegaan maar heb er na al die jaren nog dagelijks 'last' van (het zit gewoon niet prettig) en de dame in kwestie dacht dat ik er 'vanzelf' Yiddish van zou worden. En zo werkt het natuurlijk niet. En nu moet ik bij nieuwe vriendinnen altijd uitleggen wat er gebeurt is want in NL is besnijden zeker niet de standaard.
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 15-08-2014 7:29 Reageer met quote

Zelfs voor veel medische redenen zou ik het gewoon afraden. Besnijdenis, het is een van de ergste dingen die mij in het leven gebeurt is.
Esthetisch is het gewoon niks om een lidteken over je piemel te hebben lopen. En dat kleurverschil tussen huid. Gevoel is er bij mij echt bagger door geworden. Ik moest eerst net zo goed hard me best doen om nog klaar te kunnen komen. Voorhuid is het gevoeligste van de penis. Dat wil je toch denk ik niet kwijt.

Ik zou bijvoorbeeld beginnen kijken of het niet anders kan. Waarom moet de huid naar achter gehouden worden? Dit zou als het goed is automatisch moeten gaan. Glijden over de eikel brengt genot etc. Misschien is het strak en wil het daarom niet vanzelf? Valt op te rekken. Of toompje te kort misschien.

Als je toch jezelf laat besnijden is het, hoewel hoog niet het meest esthetisch is, wel hoog laten doen. Zoveel mogelijk binnendeel voorhuid behouden voor zoveel mogelijk gevoel. En ik zou ook zeker geen volledige besnijdenis doen. Maar dan gewoon een stukje wat "te lang" (er bestaat geen te lang) weg. Meer zou ik er echt niet aan doen.

Ik ben al even besneden, en heb er niets anders dan last van. Ik zou willen dat ik een lange voorhuid had. Ik ben er nu zelfs hard voor aan het werk om meer huid te krijgen. Want dit besneden zijn is echt niks zo.

Natuurlijk kan het bij jou anders zijn. En kun je zo'n besnijdenisgeiler als satopex worden. maar ik zou er toch goed op letten. Veel info op het internet over besnijdenis is hartstikke nep en niet kloppend. Eerst alle feitjes, en dan (misschien, als je nog wil) pas een mes.
PaVangrail
BerichtGeplaatst: 15-03-2015 20:05 Reageer met quote

Bij wie en waar kan ik terecht voor een tweede besnijdenis, wil eigenljk lekker heel strak besneden worden + verwijdering van het toompje, vraag raad!
satopex
BerichtGeplaatst: 16-03-2015 9:25 Reageer met quote

ik heb mij laten besnijdenden in www.besnijdeniscentrum.nl en ben daar strak besneden (voorhuid en toompje) door dr. nahalie van amsterdam .zij is de beste van nederland om besnijdenissen te doen .inmiddels(op de tv gezien) heefd zij al 10.0000 besnijdenissen gedaan ik ben door haar ook besneden met een fantastich resuultaat. Very Happy
satopex
BerichtGeplaatst: 29-03-2015 19:48 Reageer met quote

PaVangrail schreef:
Bij wie en waar kan ik terecht voor een tweede besnijdenis, wil eigenljk lekker heel strak besneden worden + verwijdering van het toompje, vraag raad!

ik heb mij laten besnijden voor de 4 maal (herbesnijdenis)bij www.besnijdeniscentrum.nl daar is het heel strak besneden,de voorhuid en toompje is voledig verwijderd.ik ben blij dat ik het gedaan heeft,heb nu een strakke schact en een voledige ontblote eikel. Very Happy
Index > Urologie > Volledige besnijdenis, hoog besneden
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring