Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > Zag ik op RTL4, Chlorella, is het wat?
Auteur Onderwerp: Zag ik op RTL4, Chlorella, is het wat?
reem
BerichtGeplaatst: 22-02-2012 18:09 Reageer met quote

Ik zag van de week op zo'n programma (Gezondheid en Apotheek) op RTL4, een item over de Chlorella alg ( http://aeng.tv/uitzending_38/bewust_leven ). Ik zag een mevrouw daar die er veel baat had bij het slikken van Chlorella tabletten. Extra energie, etc.

Ik heb eens rond gezocht en kwam als snel bij http://www.chlorella.nl een vroeg mij af of er hier mensen zijn die ervaring hebben met chlorella, positief dan wel negatief?

Ik zie dat het vaak wordt gebruikt als een soort kuur.
heartalliance
BerichtGeplaatst: 23-02-2012 0:21 Reageer met quote

Ja, ik wel.

Ik ben heel erg ziek geworden door siliconen en slik het net als meer vrouwen die ziek zijn geworden door siliconen. Het helpt ons om te ontgiften.

Ik kan alleen niet de link van ons forum plaatsen, want dan worden de moderators misschien boos. Je kunt via het meldpunt klachten siliconen ook op het forum komen. Daar staat veel geschreven over chlorella. En als wij er veel aan hebben, zo vervuild als we zijn, dan hebben anderen dat ook hoor.

Een arts van ons wijst ons er steeds op. Dat het helpt om de giftige stoffen uit ons lichaam te halen.

Groetjes...
probly
BerichtGeplaatst: 28-02-2012 23:05 Reageer met quote

Chlorella is even goed als spirulina en is een voedingssupplement.Wij gebruiken dagelijks chlorella met als aanvulling vit B en in de winter koninginnebrij of levertraan.
DocX
BerichtGeplaatst: 10-07-2012 10:31 Reageer met quote

Bij mij valt chlorella niet goed en kies daarom voor tarwegras en spirulina. Deze hebben dezelfde eigenschappen, maar dan iets milder. De eiwitten van chlorella schijnen groter te zijn volgens Ron Fonteine, een bekende leverancier in deze algen.
Index > Een gezonde levensstijl > Zag ik op RTL4, Chlorella, is het wat?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring