Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > neus gekraakt na neustussenschot operatie
Auteur Onderwerp: neus gekraakt na neustussenschot operatie
esmee deiana
BerichtGeplaatst: 16-02-2012 22:03 Reageer met quote

Hallo,

Vorige week woensdag heb ik mijn neustussenschot recht laten zetten.
Voordat ik naar huis ging is me verteld dat ik niet mocht snuiten, tillen, bukken etc. Aan deze adviezen heb ik me zo goed mogelijk proberen te houden.

De week na de operatie viel me tegen. Ik had het een beetje onderschat qua gevoeligheid. Mn neus en de omgeving is erg gevoelig, wat ook wel normaal is na een operatie. Ik gebruik normaal gesproken dagelijks wat makeup, inclusief foundation. Dit heb ik een week laten staan, aangezien je druk op de neus moet vermijden. Gisteren ben ik weer wat foundation aan gaan brengen, waarop ik merkte dat mn neus ontzettend ging vervellen. Dit waarschijnlijk omdat ik mn neus niet erg goed hebben kunnen wassen waardoor ik veel dode huidcellen had. Ik dep altijd met het foundationsponsje tegen mn huid aan, wat een beter effect geeft dan vegen. Ik heb niet al teveel gedept, want dat moet met druk. Ik heb gisteravond maar voorzichtig zitten scrubben met de hoop dat het vandaag wat minder zou worden, want de combinatie van foundation en velletjes op mn neus zag er alles behalve goed uit. Vanochtend had ik hetzelfde, ondanks het scrubben. Ik had haast dus ik dacht nou moet ik maar even wat deppen met lichte druk. Dat deed ik tegen de linkerkant van mn neus aan, waarop ik een 'krak' geluidje van mn neusbotje hoorde. Het deed geen pijn, maar het gaf een raar doof gevoel merkte ik later op de fiets. het lijkt me sterk dat er iets niet goed ging. Ik weet dat het geen goeie actie was, maar ik heb het nou eenmaal gedaan. Had zoiets niet zien aankomen en achteraf baal ik enorm. Dit zal er waarschijnlijk voor zorgen dat de genezing langer zal duren en misschien wel niet het gewenste resultaat geven. Enorm zonde, aangezien ik voor de rest wel erg voorzichtig met mn neus probeerde om te gaan. Heb nu het gevoel dat alles een beetje voor niets is. Ik heb gebeld met de assistentes die met de kno arts zullen overleggen. Ik denk niet dat iemamd hier ervaring mee heeft, want een slimme actie was het niet. Maar heeft iemand misschien een idee wat er zou kunnen zijn? Dat ik misschien het nog niet aan elkaar vergroeide botje van zn plaats heb verschoven? Ik moet zeggen dat als ik had geweten dat het zo lastig zou gaan, dat ik de operatie wel had laten staan.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > neus gekraakt na neustussenschot operatie
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring