Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > Brughoektumor
Auteur Onderwerp: Brughoektumor
gerardvulsteker
BerichtGeplaatst: 27-03-2015 10:56 Reageer met quote

Mariana schreef:
Weet iemand wat precies de symptomen zijn van een brughoektumor?

Ik heb sinds een jaar last van oorsuizen aan een kant. Verder geen gehoorverlies/duizeligheid. Toch ben ik bang dat ik eventueel een brughoektumor zou kunnen hebben. Ben nog bij een (zeer onaardige) KNO arts geweest, en die zei gelijk dat het niets was (zonder enig onderzoek).


Wat is het vervolg geweest? Zijn d klachten verdwenen?
Thomas3
BerichtGeplaatst: 28-03-2015 11:29 Reageer met quote

De oorzaken van Brughoektumor vind je allemaal in de verschijnselen zoals eerder in dit topic vermeld van Anke op 29-11-2006.

Als de tumor groter wordt, ontstaan wazig zien, slik- en oogbewegingsstoornissen, hoofdpijn, ochtendmisselijkheid en braken, verlamming van arm en/of been. Uiteindelijk kan ook het bewustzijn verminderen door een verstoorde hersenvochtcirculatie en druk op de hersenstam.

Op 11-7-2007 had Natjoro al veel verteld. Alleen wist zij niet dat het lichaam van haar man probeerde toch een reddingsproces om dit fout te herstellen. Een reset programma die zij niet konden benutten. Sad
gerardvulsteker
BerichtGeplaatst: 28-03-2015 14:00 Reageer met quote

Ik begrijp uw antwoord, niet zo goed, excuseert u mij. Op welke wijze werd de brughoektumor behandeld en stelt de betrokkene het nu goed?
Thomas3
BerichtGeplaatst: 28-03-2015 16:17 Reageer met quote

De oorzaak gaat het om een proces in de pijnappelklier en hypofyse die de melatonine verstoring in de centraal zenuwstelsel waar de hersenvocht werd ontregeld.Dit verstoring vindt je precies tussen de oor en de hersenstam.
Index > Kanker > Brughoektumor
Pagina 2 van 2  

Vorige  1, 2

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring