Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > tampons lukken nooit
Auteur Onderwerp: tampons lukken nooit
Moedertje lief
BerichtGeplaatst: 05-08-2013 0:14 Reageer met quote

Vergeet niet dat je best niet langer dan een 8 uur je tampon laat zitten. Dus niet de hele dag. Want ik kan begrijpen dat als het moeilijk is, of pijn doet om hem te vervangen, je dit wilt uitstellen en hem de hele dag laat zitten. Niet doen dus. Kan je erg ziek van worden...

@ anoniem loes
Dat kan dat dat een beetje bruinig uitziet. Dat is als het bloed al gestold is en wat later naar beneden komt. Denk maar aan een wondje, als het nog bloed is het fel rood, maar als het stolt wordt het donkerder en krijg je een bruin korstje...
Sanne87
BerichtGeplaatst: 07-09-2013 22:23 Reageer met quote

Zo, inmiddels is het alweer 2013, en ik heb nog steeds hetzelfde probleem. Komende week ga ik therapie volgen, vrij intensief. ik ben benieuwd. Mocht het niet helpen, dan laat ik het maar rusten.
Het heeft ook met algehele spanning te maken, waar ik sowieso last van heb.

Heb niet alles gelezen wat er geschreven is, maar ik zag dat er meiden met hetzelfde probleem dit topic ook hebben gevonden. Ik hoop dat toch iemand er wat aan heeft gehad!

Haha, ik denk niet dat iemand die destijds een reactie schreef, dit nu nog leest...
Sanne87
BerichtGeplaatst: 15-09-2013 18:34 Reageer met quote

Oke, nou, ik ben vooral in mezelf aan het praten, maar voor het eerst in mijn leven is het gelukt een soort staafje in te brengen (qua grootte overeenkomstig met een mini tampon).
Mijn probleem was dat ik niet doorduwde, maar als ik dus toch doorduw, al doet dat een beetje pijn, kom ik op een punt waarbij ik als het ware om een 'hoekje' heen lijk te gaan en dan opeens glijd het pijnloos naar binnen.
Echt raar, want het leek al die tijd gewoon dicht te zitten, maar er lijkt een soort smalle barrière te zijn, waar ik overheen moet en dan gaat het vanzelf.

Tjonge jonge jonge, daar moet je dan 26 voor zijn.... Pfff...
Charley123
BerichtGeplaatst: 18-01-2018 21:38 Reageer met quote

Hoi, ik heb echt precies het zelfde probleem! Precies wat je omschreef voel ik ook. Ik ben wel pas 15 maar toch vind ik het heel vervelend... ook omdat ik een jongen date die 18 is en ik toch wel verder wil gaan met hem. Groetjes.
Sanne87
BerichtGeplaatst: 21-01-2018 15:56 Reageer met quote

Tampons lukken mij nog steeds niet zoals het hoort. Ik kan ze wel inbrengen, maar met veel pijn en moeite en dan voel ik het nog steeds. Dus ik doe het of nog steeds niet ver genoeg, of ik ben er gewoon te gevoelig voor.
Maar: 3,5 jaar geleden ben ik wel ontmaagd. Ik wist dat het kon, dat ik door een pijnlijk stuk heen moest, en toen ging het. De keren daarna deed het ook nog wel pijn maar inmiddels kan ik heel veel hebben, ongeacht het formaat. Dat vind ik dan wel weer gek, want een tampon is veel kleiner. Maar goed, misschien omdat het minder natuurlijk is..
Ik ben hier echt heel erg blij mee. Ik voelde me er toen pas bij horen, en nog steeds ben ik er blij mee dat ik het gewoon kan. Geen zorgen meer als ik een vriend heb.
Ik raad iedereen aan de documentaire 'My f**( (ik mag het woord niet gebruiken krijg ik te lezen, haha) problem' te kijken, dat over vaginisme gaat. Ik wou dat ik die eerder had gezien, dat had mij destijds veel steun en (h)erkenning gegeven.

Liefs,
Sanne
Index > Gynaecologie > tampons lukken nooit
Pagina 14 van 14  

Vorige  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring