Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kinderziekten > vaak oorontsteking, kippenborst, aangezichtsverlamming, rsv
Auteur Onderwerp: vaak oorontsteking, kippenborst, aangezichtsverlamming, rsv
vahistha
BerichtGeplaatst: 15-01-2012 17:21 Reageer met quote

Hallo, Al vanaf ons zoontje 2mnd oud is lopen we met hem te tobben. Hij was geboren als gezonde jongen van 3840gr. Na 2 maanden werd hij erg verkouden en kon niet meer ademen. Na een tijd eindelijk onder behandeling van kinderarts gekomen. Men vermoedt dat hij het RSV had maar vastgesteld is het nooit. Zijn witte bloedlichaampjes zaten op het niveau van een aidspatient werd ons verteld. vanwege piepende ademhaling aan de flixotide en ventolin gegaan. Het hele jaar door was hij verkouden en uiteindelijk is er besloten toen hij 2,5 was om neus en keelamandelen te knippen. Die groene vieze klodders uit zijn neus heeft hij eigenlijk niet meer gehad. In de tussentijd is ook pectus carinatum geconstateerd. Zijn kippenborst steekt zo'n 1 a 2 cm uit. Dit is volgens de arts te wijten aan het jarenlang zwaar en verkeerd ademen?!? Op 3,5jarige leeftijd kreeg hij oorontsteking en kreeg daarvoor amoxilline. 1 dag na het klaar zijn van de kuur kreeg hij weer oorontsteking echter constateerden we ook dat 1 helft van zijn gezicht verlamd was. Ziekte van lyme was uitgesloten en bloedonderzoek was goed. Oren werden doorgeprikt en dat was het eigenlijk. De KNO arts dacht dat de oorontsteking drukte op de aangezichtszenuw en dat deze daardoor bekneld zat. Eind goed al goed. Na 2mnd was zijn gezicht voor 99,99% goed.

Nu is hij 5 jaar. Onlangs nog bloedtesten gedaan waaronder ook zijn imuunsysteem en alles was goed. Maar ik twijfel toch. Sinds eind oktober tot en met nu heeft hij al 6x amoxilline gehad voor zijn oorontstekingen. Nu is zijn kuur nog niet eens af of hij klaagt alweer over oorpijn. Het is altijd zijn rechter oor. Maandag krijgt hij buisjes maar ergens twijfel ik nu al of dat het gaat werken. Iemand tips of advies?
Index > Kinderziekten > vaak oorontsteking, kippenborst, aangezichtsverlamming, rsv
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring