Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Regelmatig oorontstekingen.
Auteur Onderwerp: Regelmatig oorontstekingen.
Melaniee
BerichtGeplaatst: 04-01-2012 10:59 Reageer met quote

Hallo,

Sinds april 2011 loop ik al vaak met oorontstekingen rond, mijn dokter heeft al verschillende oordruppels voorgeschreven, en de kno arts ook al een paar.
Nu ben ik vandaag weer naar een vervangende dokter toegeweest (wegens de vakantie) en deze dokter heeft mij zure oordruppels voorgeschreven, maar deze zure oordruppels heb ik al 5 x eerder gehad en mijn eigen huisarts had de hoop al opgegeven met oordruppels.
De kno- arts wilt mij doorsturen naar de Gnatholoog, want hij denkt dat de pijn bij mijn kaak vandaan komt. Maar vandaag zag de vervangende dokter overduidelijk een ernstige oorontsteking zitten in mijn gehoorgang, door deze oorontsteking ben ik nu al ondertussen 3 dagen doof. Ik weet echt niet meer wat ik nu moet doen, ik wordt overal heengestuurd en elke keer krijg ik weer dezelfde oordruppels die niet helpen bij mij.
Iemand advies?

Groetjes.
Sabine444
BerichtGeplaatst: 15-01-2012 21:46 Reageer met quote

Ik heb ook last van regelmatig terugkerende oorontsteking, met name aan mijn linkeroor. Dat gebeurd als ik er vocht in heb gekregen of als ik er met een wattenstaafje in heb gezeten. Dat laatste doe ik dus niet meer. Bij regen draag ik een watje in dat oor. Bij douchen gebruik ik een douchekapje. En als ik mijn haar was, droog ik naderhand mijn oor met de fohn en neem een paracetemol om evt. beginnende oorontsteking om zeep te helpen. Dit vind ik allemaal wel lastig maar alles beter dan weer een oorontsteking. Alleen zwemmen kan ik wel vergeten, want oordopjes helpen echt niet voldoende.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Regelmatig oorontstekingen.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring