Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Galstenen + leverwaarden
Auteur Onderwerp: Galstenen + leverwaarden
Hanneke Vonk
BerichtGeplaatst: 22-05-2008 19:19 Reageer met quote

Hoi Pierine,

Gelukkig alles goed gegaan en achter de rug. 42 zijn er nog al wat heb je ze ook gezien en in een potje mee mogen nemen?Was namelijk zelf nogal verbaasd over hoe ze eruit zien.
Met mij gaat alles nu goed ga binnenkort weer eens proberen te tennissen. Beterschap verder en pas op de plaats he!

Gr Hanneke
pierine
BerichtGeplaatst: 28-05-2008 10:54 Reageer met quote

Hoi Hanneke

Ja ik heb ze meegenomen inderdaad was ik ook erg benieuwd.Het gaat goed met me en zal zeker nog even rustig aan doen hoor.Ben blij te horen dat het met jou de goeie kant op gaat volhouden he.

Groetjes Pierine
marjan1
BerichtGeplaatst: 30-05-2008 13:22 Reageer met quote

Hoi allemaal,
Ik vroeg me af of iemand het volgende herkent:
Sinds een maand of 4 heb ik het gevoel alsof er een klem om mijn rechter borsthelft zit: zowel voor als achter. Regelmatig lichtgele ontlasting.
Anderhalve week geleden had ik heel erge pijn: een bankschroef om mijn ribbenkast, pijn vooral bij de bocht van mijn ribbenkast, erg misselijk, veel boeren, licht in mijn hoofd enz. Ik voelde me doodziek.
De HA voelde mijn lever en die deed toen overal zeer. Bloedonderzoek was goed. Afspraak voor een echo gemaakt: volgende week.
Ik heb nu af aan al 9 dagen lang een band om mijn ribben gehad, zweetaanvallen, pijn in mijn leverstreek, af en toe misselijk, en watten in mijn hoofd. Geen eetlust.
Ik lig het liefst stil, op mijn linkerzij. alleen lig ik dan vaak met mijn voeten te wrijven.
Geen koorts, Geen geelzucht.
Mijn HS vermoedt galstenen. Kan me niet voorstellen omdat ik geen overgewicht heb, geen tot weinig vet gebruik, geen alcohol gebruik, wel had mijn moeder er ook last van.
Ik ben doodsbenauwd dat er iets anders met mijn lever aan de hand is, maar misschien maak ik me ongerust over niets.
Ik begrijp hier dat je met een echo niet altijd de galstenen kunt zien.
Iemand die dit herkent?
Gr.
Marjan1 Question
Isis123
BerichtGeplaatst: 31-05-2008 10:35 Reageer met quote

Hoi forumgenoten,

Zo herkenbaar alle verhalen mb.t. de pijn en symptomen. Ergens wel een opluchting om dit allemaal te lezen.

Ik heb binnenkort een afspraak bij MDL arts want ik vermoed dus ook dat ik last van galstenen heb. Heb nu ruim 2 maanden deze klachten. Even dacht ik dat het weg was, maar de pijn zeurt nu elke dag.

Ik las op internet ook over de gal-en lever reiniging d.m.v. een kuurpakket. Ik zit er sterk aan te denken om dat te gaan doen. Zijn er mensen die hier positieve ervaringen mee hebben?

Zijn er ook mensen die positieve ervaringen hebben met acupuntuur?

Alvast bedankt voor de reacties!!
BibiB
BerichtGeplaatst: 02-06-2008 10:33 Reageer met quote

Beste forumleden,
Blij eindelijk eens een goed forum te hebben gevonden. Graag leg ik mijn situatie aan jullie voor.
Ik heb nu sinds 3 jaar heftige pijnen onder mijn linker ribbenboog.
Het kwam ineens opzetten en is niet meer weggegaan.
Het is wel zo dat het periodes zijn waarin de pijn minder is of zelfs even verdwijnt, maar helaas zijn die periodes steeds korter en ik ben nu sinds 1 jaar niet meer pijn vrij geweest.
De pijn wordt heftiger als ik wijn drink, dus dat doe ik maar zo min mogelijk, kent iemand dit fenomeen.
Ik heb al bloed/urine onderzoek gehad en een echo en CT scan en dikke darm onderzoek maar alles lijkt in orde.
Ik begrijp niet waarom ik dan zón vreselijke pijn heb. Heel lang heb ik gedacht om maar zo te blijven leven ben al 1 jaar niet meer naar de huisarts geweest, maar wil eigenlijk zo niet verder.
Iemand uit ervaring enig idee wat dit zou kunnen zijn en wat ik kan uitsluiten.
Kan het zo zijn dat als de ontsteking niet actief is er ook niets in het bloed gevonden kan worden.
Voor mij is het een groot raadsel, ben verder nooit ziek. Ben nu alleen sinds korte tijd ook erg misselijk.
Alvast dank voor jullie tijd en aandacht.
Hartelijke groet, Bibi
Ilonka3
BerichtGeplaatst: 04-06-2008 3:05 Reageer met quote

Bibi,

Is er al gekeken naar je alvleesklier?

Groetjes en sterkte,
Ilonka
BibiB
BerichtGeplaatst: 04-06-2008 8:21 Reageer met quote

Hi Ilonka,
Dank je wel voor je reactie.
Ja die hebben ze met CT scan bekeken maar daar waren geen afwijkingen op te zien. Er waren helemaal geen afwijkingen te vinden. Ik weet niet of je al syptonen kunt hebben in een vroeg stadium waarin nog geen afwijkingen te zien zijn.
Groetjes Bibi
Ilonka3
BerichtGeplaatst: 10-06-2008 0:52 Reageer met quote

Hoi Bibi,

Volgens mij kan dat inderdaad. Is je bloed niet onderzocht dan? Ga anders eens naar een orthomoleculaire arts. Via Google kan je er wel een vinden bij jou in de buurt.

Groetjes,
Ilonka
Ilonka3
BerichtGeplaatst: 10-06-2008 0:54 Reageer met quote

Bibi,

Het zou ook een scheurtje in middenrif kunnen zijn. Schijnt erg pijnlijk te zijn.

Ilonka
ps79
BerichtGeplaatst: 16-06-2008 3:15 Reageer met quote

Op 18 december 2007 is mijn galblaas verwijderd via een kijkoperatie. Alles goed verlopen, pijn van de operatie heb ik niet of nauwelijks gehad. Was ook blij dat ik eindelijk van die vreselijke koliek aanvallen af was. Dacht soms echt dat ik dood ging en de pijn was niet uit te houden.
Maar sinds een paar weken na de operatie tot op vandaag heb ik soms nog steeds pijnscheuten die lijken op koliek aanvallen, of het begin ervan. Ze gaan altijd na een paar minuten weer weg, en zijn lang niet zo erg als die uren durende zware aanvallen maar ik werd er wel bang van omdat het lijkt op een koliek aanval. Ik heb ze meestal 's morgens en als ik zit. Hebben meer mensen hier last van? En weet iemand hoe dit komt?
Zou misschien nog van de operatie af kunnen komen dacht ik, maar het is al half jaar geleden en heb ze soms nog steeds. Ik kan er wel mee leven hoor, want deze pijn is niks vergeleken met het echte werk.
Isis123
BerichtGeplaatst: 18-06-2008 13:01 Reageer met quote

Ook na het verwijderen van je galblaas kan je last blijven houden van pijn en stenen welke achterblijven in je lever heb ik gelezen.
puckiepower
BerichtGeplaatst: 22-06-2008 20:11 Reageer met quote

5 weken terug heb ik een galblaasoperatie gehad. Van te voren zei iedereen dat het reuze mee zou vallen dus daar ben ik ook wat van uit gegaan. Maar tot op heden is dat nog niet het geval geweest.
Tijdens de operatie (kijkoperatie-manier) is mijn lever geraakt en heb ik een bloeding gehad. Ik werd wakker met een drain. De dag na de operatie was ik zo ziek als een hond. Veel overgegeven en daardoor is de lever weer gaan bloeden. De drain liep hard door. Pas na 2 dagen is het bloeden minder geworden en was de dreiging voor een 2de operatie verdwenen. Na 2 bloedtransfusies voelde ik me weer een beetje mens. Na bijna een week ziekenhuis mocht ik eindelijk weer naar huis. Tot op heden ben ik veel aan de diarree en ook erg snel moe.
Afgelopen week kreeg ik weer heel veel pijn en koorts en bleek er een ontsteking te zitten.
Ik weet dat ik niet klagen mag als ik zie hoe lang sommige anderen al met klachten lopen maar ik ben het wel spuugzat allemaal.
machverb
BerichtGeplaatst: 21-08-2008 7:37 Reageer met quote

Ilonka3 schreef:
Ik heb heleboel berichten gelezen over de galblaasproblemen en alles wat er mee samenhangt. Bij mij is in april 2006 geconstateerd via echo dat ik galstenen heb en dat mijn galblaas verschrompeld is. De oplossing van huisarts was gelijk dat de galblaas maar verwijderd moet worden. Alsof het niets is. Die galblaas zit er niet voort niets. Ik heb er voor gekozen om op een natuurlijke manier van de klachten af te komen, zodat ik kan voorkomen dat mijn galblaas wordt verwijderd. Mijn HA wist te melden dat mijn galblaasproblemen niets te maken hadden met mijn lever. Gezien alle info op deze site en info die ik heb opgezocht her en der is wel duidelijk geworden dat mijn HA uit zijn nek zat te kletsen. Het is me wel duidelijk geworden dat de klachten helemaal niet voorbij hoevenb te zijn als de galblaas is verwijderd, want de gal wordt gemaakt in de lever en als deze niet goed werkt of de samenstelling van de gal is niet goed dan worden er nog steeds galstenen gevormd, alleen zitten deze niet in de galblaas, maar in de galwegen. Ik zou zeggen, kijk eens kritisch naar je voedingspatroon.

Misschien hebben jullie wat aan onderstaande tips.
Met vallen en opstaan heb ik een dieet met gezonde voedingsmiddelen samengesteld, waaronder: minimaal 1,5 liter water per dag, 's ochtends een glas citroen water om de gal alkalisch te maken (voor betere vetvertering), regelmatig paardebloemthee en brandnetelthee, vitamine C 1000 mg, bij iedere maaltijd lecithine 1200 mg, gebruik veel olijfolie, geen harde vetzuren meer waaronder gefrituurd eten, suiker etc. De eerste weken heb ik een homoeopathisch middel Boldocynara gebruikt. Ik heb het wel geweten, mijn ontlasting is weken lang erg gevarieerd geweest en had wekenlang een rare kleur, nl. oranje/okergeel. Dit is nu voorbij en ziet er aardig normaal uit en ik ben al 6 weken klachtenvrij. Behalve als ik gezondigd heb qua voeding kan het voorkomen dat ik een beetje een zwaar gevoel in mijn galblaas heb. Ik hoop echt dat dit zo blijft, want ik wil echt niet dat mijn galblaas eruit gaat, want de oorzaak van de vorming van de galstenen zit niet alleen in de galblaas.
Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie reacties hierop.

Groetjes,
Ilonka


Beste Ilonka,

ruim 10 jaar heb ik getobt met maagklachten (diagnose: gallige maag met lichte maagontsteking), spierpijnen na elkaar in arm- schoudergebied, (diagnose:slijmbeursontsteking, verdwijnt vanzelf na 9 maanden) Verstopte neus (diagnose: scheef neustussenschot, dit is via operatie rechtgezet) gedeeltelijk reukverlies en nog steeds verstopte neus (remedie: verkleining van de inwendige neusschelp door operatie), nekpijn, (diagnose: Artrose) spierpijn in de schouder.
Op eigenverzoek consult gevraagd bij de Maag/Darm/Leverspecialist.
Galsteen in de galweg geconstateerd en verwijderd middels een ERCP.
Sindsdien geen maagklachten meer.
Advies van de MDL-specialist om de galblaas te laten verwijderen.
Een galblaas die eenmaal stenen produceert zal dit altijd blijven doen.
Een door een galsteen veroorzaakte ontsteking in de galgang bij de alvleesklier kan levensbedreigend zijn als de alvleesklier ontstoken raakt.

Ik heb al die jaren alles kunnen eten zonder problemen.

Heb vorige week de galblaas laten verwijderen, dit kon niet laparoscopisch omdat het schrompelgalblaas bleek te zijn vol met steengruis.

Heb 3 dagen in het ziekenhuis gelegen en geen pijn gehad omdat dit is onderdrukt met 4 x daags 2 tabletten van 500mg paracetamol.

Afgezien van nu nog wat pijn in de nek heb ik nergens last van.
Geen spierpijn, alleen de operatiewond jeukt wat en doet vreselijk pijn als je moet hoesten.
En........ mijn neusklachten zijn weg en kan weer veel beter ruiken, hoe is dat mogelijk!!!
Dus waarschijnlijk heeft een zieke galblaas veel meer klachten tot gevolg dan je weet.

Succes met je beslissing maar wat mij betreft:
Eruit met dat zieke orgaan.
Ilonka3
BerichtGeplaatst: 26-08-2008 21:30 Reageer met quote

machverb schreef:
Ilonka3 schreef:
Ik heb heleboel berichten gelezen over de galblaasproblemen en alles wat er mee samenhangt. Bij mij is in april 2006 geconstateerd via echo dat ik galstenen heb en dat mijn galblaas verschrompeld is. De oplossing van huisarts was gelijk dat de galblaas maar verwijderd moet worden. Alsof het niets is. Die galblaas zit er niet voort niets. Ik heb er voor gekozen om op een natuurlijke manier van de klachten af te komen, zodat ik kan voorkomen dat mijn galblaas wordt verwijderd. Mijn HA wist te melden dat mijn galblaasproblemen niets te maken hadden met mijn lever. Gezien alle info op deze site en info die ik heb opgezocht her en der is wel duidelijk geworden dat mijn HA uit zijn nek zat te kletsen. Het is me wel duidelijk geworden dat de klachten helemaal niet voorbij hoevenb te zijn als de galblaas is verwijderd, want de gal wordt gemaakt in de lever en als deze niet goed werkt of de samenstelling van de gal is niet goed dan worden er nog steeds galstenen gevormd, alleen zitten deze niet in de galblaas, maar in de galwegen. Ik zou zeggen, kijk eens kritisch naar je voedingspatroon.

Misschien hebben jullie wat aan onderstaande tips.
Met vallen en opstaan heb ik een dieet met gezonde voedingsmiddelen samengesteld, waaronder: minimaal 1,5 liter water per dag, 's ochtends een glas citroen water om de gal alkalisch te maken (voor betere vetvertering), regelmatig paardebloemthee en brandnetelthee, vitamine C 1000 mg, bij iedere maaltijd lecithine 1200 mg, gebruik veel olijfolie, geen harde vetzuren meer waaronder gefrituurd eten, suiker etc. De eerste weken heb ik een homoeopathisch middel Boldocynara gebruikt. Ik heb het wel geweten, mijn ontlasting is weken lang erg gevarieerd geweest en had wekenlang een rare kleur, nl. oranje/okergeel. Dit is nu voorbij en ziet er aardig normaal uit en ik ben al 6 weken klachtenvrij. Behalve als ik gezondigd heb qua voeding kan het voorkomen dat ik een beetje een zwaar gevoel in mijn galblaas heb. Ik hoop echt dat dit zo blijft, want ik wil echt niet dat mijn galblaas eruit gaat, want de oorzaak van de vorming van de galstenen zit niet alleen in de galblaas.
Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie reacties hierop.

Groetjes,
Ilonka


Beste Ilonka,

ruim 10 jaar heb ik getobt met maagklachten (diagnose: gallige maag met lichte maagontsteking), spierpijnen na elkaar in arm- schoudergebied, (diagnose:slijmbeursontsteking, verdwijnt vanzelf na 9 maanden) Verstopte neus (diagnose: scheef neustussenschot, dit is via operatie rechtgezet) gedeeltelijk reukverlies en nog steeds verstopte neus (remedie: verkleining van de inwendige neusschelp door operatie), nekpijn, (diagnose: Artrose) spierpijn in de schouder.
Op eigenverzoek consult gevraagd bij de Maag/Darm/Leverspecialist.
Galsteen in de galweg geconstateerd en verwijderd middels een ERCP.
Sindsdien geen maagklachten meer.
Advies van de MDL-specialist om de galblaas te laten verwijderen.
Een galblaas die eenmaal stenen produceert zal dit altijd blijven doen.
Een door een galsteen veroorzaakte ontsteking in de galgang bij de alvleesklier kan levensbedreigend zijn als de alvleesklier ontstoken raakt.

Ik heb al die jaren alles kunnen eten zonder problemen.

Heb vorige week de galblaas laten verwijderen, dit kon niet laparoscopisch omdat het schrompelgalblaas bleek te zijn vol met steengruis.

Heb 3 dagen in het ziekenhuis gelegen en geen pijn gehad omdat dit is onderdrukt met 4 x daags 2 tabletten van 500mg paracetamol.

Afgezien van nu nog wat pijn in de nek heb ik nergens last van.
Geen spierpijn, alleen de operatiewond jeukt wat en doet vreselijk pijn als je moet hoesten.
En........ mijn neusklachten zijn weg en kan weer veel beter ruiken, hoe is dat mogelijk!!!
Dus waarschijnlijk heeft een zieke galblaas veel meer klachten tot gevolg dan je weet.

Succes met je beslissing maar wat mij betreft:
Eruit met dat zieke orgaan.


Hallo Machverb,

Ik denk dat iedereen voor zich een keuze moet maken. Zo lang je zelf maar achter die keuze staat en het niet laat opleggen door derden. Ik ben blij voor je dat je van al die klachten af bent.
Ik ben nu 2,5 jaar verder nadat de galstenen zijn geconstateerd en waarvan nu 1,5 jaar klachtenvrij en kan alles weer eten. Uiteraard bedoel ik hiermee mijn aangepaste voedingspatroon. Alleen zondig ik nu wel eens met suikerprodukten en snoepjes.

Groetjes,
Ilonka
marenvita
BerichtGeplaatst: 04-10-2008 10:21 Reageer met quote

Hoi!
Ik heb inmiddels veel gelezen over het boek 'The amazing liver and gallbladder cleanse' van Andreas Moritz en ergens in dit topic las ik dat er op het internet een Nederlandse versie van dit boek te downloaden was. Ik kan het echter nergens vinden. Zou iemand me er de link van kunnen sturen? Ik ben ontzettend benieuwd naar dit boek en digitaal is de enige manier waarop ik het kan lezen omdat ik blind ben.
Groeten, Marleen
edenderest
BerichtGeplaatst: 08-10-2008 21:58 Reageer met quote

In juni van dit jaar heb ik ook een galsteen verstopping gehad. De echo liet behoorlijk wat gruis en enkele grote galstenen zien in de galblaas.('Sad')

Het advies van de internist was om de galblaas te verwijderen. Ik vond dit iets te snel om zo maar iets uit mijn lichaam te verwijderen aangezien dit mijn eerste duidelijke galsteen koliek was.
Verder heb ik wel veel last van jicht verschijnselen in vingers en tenen, reuma in de spieraanhechtingen en een continue spierpijn in de borst en nek. Dit is door de reumatoloog als Atritis Psoriatica (AP) geclassificeerd.('Evil or Very Mad')

Daarom heb ik afgelopen week een 2 daagse lever en galreiniging gedaan.javascript:emoticon('Shocked')

De ochtend na die lekkere grapefruit/olijfolie mix en bitterzout had ik een een tiental zwart/groene en bruine bolletjes in mijn ontlasting. Het is duidelijk dat dit ingedikte gal is maar ik vraag me wel af of dit nu bolletjes zijn die al voor een langere periode in de galblaas/lever zitten. Het viel me namelijk bij toeval op dat de bolletjes langzam zwarter worden en oplossen/zachter worden bij een warme omgeving. (ongeveer 20 graden). Heeft iemand meer info over?

De rest van de dag gingen mijn darmen nog lekker te keer en bij elk WC bezoek waren er wel wat vreemde objecten in de ontlasting aanwezig Laughing
Gelukkig is het ongemak van de dunne ontlasting tot die ene avond en dag beperkt gebleven waarbij de daaropvolgende dag nog wel een flinke hoeveelheid witte scherfjes (galsteen gruis waarschijnlijk) meekwam.

Op de controle echo die afgelopen maandag was gemaakt bleken de galstenen nog steeds aanwezig te zijn tov van de echo van Juni. Het gruis leek echter wel minder te zijn geworden. De plaatjes van de echo wil ik binnenkort opvragen en wat beter bestuderen om meer duidelijkheid te krijgen.

Lichamelijk heb ik er nog weinig van gemerkt al lijkt de spierpijn wat minder te zijn geworden. Daarom wil ik binnenkort wederom een reiniging gaan uitvoeren omdat ik nog steeds van mening ben dat dit een positieve uitwerking moet hebben op je lichaam en dat het mogelijk moet zijn om de galstenen alsnog kwijt te raken

Voor een ieder. Doe je voordeel met mijn ervaring!
loniso
BerichtGeplaatst: 15-10-2008 0:05 Reageer met quote

Hallo allemaal,
Ik heb alles een beetje door zitten lezen in de hoop mijn klachten terug te vinden. Helaas is dit niet helemaal het geval.
Misschien herkent iemand mijn klachten en weet hier meer over te vertellen:
In april ben ik bevallen van mijn 3e kindje en zo´n 3 weken na de bevalling kreeg ik een koliekaanval.
Dat wist ik toen nog niet natuurlijk. Ik kreeg in de avond op bed ineens een drukkend gevoel op de borst en werd heel erg benauwd. Ik dacht dat dit kwam omdat de baby bij mij op de borst lag, maar het ging niet weg, het werd zelfs steeds erger. Ook had ik pijn middenonder mijn borstbeen.
Ik ben naar de huisartsenpost gegaan en die constateerde hyperventilatie, zonder ook maar iets bij mij te onderzoeken.
Ik was er helemaal niet gerust op en dacht aan mijn hart.
Na nog 3 van die aanvallen ben ik naar mijn eigen huisarts gegaan en die heeft mij bloed laten prikken. Hij zei dat ik waarschijnlijk galstenen had en naar aanleiding daarvan moest ik een echo laten maken. Uit de echo bleek ik idd galstenen te hebben en 8 juli is mijn galblaas verwijderd.
Hierna ging het even goed, maar al snel kreeg ik alle klachten weer terug, maar dan zonder die vreselijke pijn.
Ik heb nu dus heel regelmatig last van benauwdheid en een drukkend gevoel op de borst en ´s morgens word ik wakker met heel erge pijn in mijn rug iets onder mijn schouderbladen, dit trekt dan wel weg.
Mijn huisarts zegt weer dat het hyperventilatie is, maar ik heb het op de gekste momenten en soms uren achter elkaar.
Ik ben ook helemaal geen gestresst iemand volgens mij, dus ik denk toch dat het iets anders is....
Maar wat????
Het is heel vervelend allemaal, want door die klachten ben ik ook vaak moe en lusteloos en ik heb 3 kindjes, dus niet echt handig....
Kan iemand mij helpen? Ik hoop het echt.
Groetjes, Chantal
johan900
BerichtGeplaatst: 23-06-2009 18:37 Reageer met quote

beste marenvita,er is inderdaad een vertalig in het nederlands.de ongel.lever en galbl.zuivering van a.moritz.Kijk op www.bol.com Ik hoop dat je deze vertaling ondertussen al in je bezit hebt.grt.jan
pioen
BerichtGeplaatst: 31-08-2009 20:43 Reageer met quote

Ik lees op deze site over galreiniging. Ik heb geen galblaas meer sinds 1996 en een acute alvleesklierontsteking gehad (complicatie van een ERCP ) in 2003. Sinds juni dit jaar heb ik veel last van pijnaanvallen, volgens de prof. in het Radboud een kramp in de papil van vater. Daardoor kan ik bijna niets eten.
Ik zoek naar manieren om die kramp op te heffen zonder al te rigoureuze methoden. Er is een echo gemaakt maar daar waren geen steentjes op te zien.
Zou een galreiniging (galwegen) in mijn voordeel kunnen zijn? Of is dat niet bevordelijk als je al zo'n kramp hebt?
Is het mogelijk dat er kleine steentjes zitten die niet op de echo waren te zien?
Graag hoor ik jullie reactie.
vriendelijke groeten van Pioen.
janny51
BerichtGeplaatst: 22-09-2009 9:09 Reageer met quote

Hallo allemaal!
Ik had even een vraagje.
Mijn zoon van 24 kreeg in mei last van maag en buikpijnen en overgeven,aangezien hij ook nog eens diabetes heeft werd hij op 22 mei voor het eerst opgenomen in het OLVG.
Hij had allerlei onderzoeken gehad toen ze erachter kwamen dat hij 2 maagzweren had.
Hij kreeg allerlei medicijnen mee zoals pantozol,primperan,en ulgocant.
Na de 4de opname in 3mnd tijd,want het bleef terugkomen het overgeven,zeiden de artsen dat de maagzweren genezen waren!!!
Mijn huisarts heeft mijn zoon toen naar het Bovenij ziekenhuis gestuurd omdat mijn zoon bij het OLVG niet verder kwam,en er doodgewoon niets meer tegen gedaan werd!
Nu ligt mijn zoon voor de 5de keer in het ziekenhuis en WEER met dezelfde symptomen.
Veel overgeven en pijn in de borst en slokdarm door tevele maagzuur.
Er word echter geen onderzoeken gedaan door de artsen in het Bovenij omdat ,zo werd mij verteld dat het OLVG dat al had gedaan?
Ik vind echter dat ZIJ dat wel moeten doen want heel misschien heeft het OLVG iets over het hoofd gezien wat ze in het Bovenij wel net vinden!!!
Maar ik zit dit net te lezen en dacht zo van:Zou mijn zoon misschien last kunnen hebben van GALSTENEN??
Dit omdat als mijn zoon overgeeft het pure gal is!
Ik heb er zo mijn vraagtekens bij want het moet toch een oorzaak hebben dat hij hier al 4 mnd last van heeft.
Zo is hij 2 wkn thuis en zo begint het weer waardoor hij weer richting ziekenhuis kan en weer opgelapt word voor een poosje,maar de oorzaak weten ze niet.
Ook word er gewoon niet verder gezocht naar wat de oorzaak kan zijn.
Ook zit ik de denken dat ik mijn zoon maar naar het VUmc laat brengen,,want die zijn gespecialeerder daarin.
Graag zou ik raad en advies willen wat dit betreft want wij weten het ook niet verder meer!
Een ongeruste Moeder.
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Galstenen + leverwaarden
Pagina 32 van 34  

Vorige  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring