Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Galstenen + leverwaarden
Auteur Onderwerp: Galstenen + leverwaarden
omrta
GastBerichtGeplaatst: 16-02-2006 13:43 Reageer met quote

Hoi Ingrid,

Inderdaad, ik heb de meeste info van curezone. Maar ook de site van Julia Chang, sensible health is erg goed.
Ik drink elke avond een kop thee van gedroogde chanca piedra blaadjes, besteld via tropilab in suriname en het effect is zeer goed. Ik had steeds meer last van mijn menstruatie (ben nu 37), ik begon al een week van te voren te PMS-en en druppeltjes te verliezen en erg opgeztte buik en borsten enzo.
Nu heb ik dat helemaal niet meer, 1 dag van te voren voel ik het aankomen, de pijn is minder en de duru van het bloeden is minder, nu is het twee dagen heftig en dan ben ik al weer zowat klaar.
Ook mijn gezichtshuid is prachtig en ik voel me perfect. Al moet ik zeggen dat ik ook nooit zoveel klachten had.
Het doet mij pijn om te lezen dat in nederland ook zoveel mensen hun galblaas laten verwijderen terwijl dat misschien niet altijd hoeft. In de states schijnt het nog erger te zijn, daar doen ze honderdduizenden van dit soort operaties per jaar, brrr
Dirgni
GastBerichtGeplaatst: 21-02-2006 1:24 Reageer met quote

Hoi Omrta,

Kun je mij het internetadres van tropilab in Suriname verstrekken? Of heb je op een andere manier de Chanca Piedra theeblaadjes besteld?

Dank.

groeten,
Ingrid
omrta
GastBerichtGeplaatst: 21-02-2006 9:29 Reageer met quote

Hoi Dirgni,

Nou, het is geen moeilijk internet adres: ***Link naar commerciele site verwijderd***
Als je vragen aan ze hebt kun je ze ook mailen, sommigen van de medewerkers spreken nederlands, anderen alleen engels.
Alle spullen kwamen goed aan, ik was zeer tevreden over de service.
Van het weekend weer een liverflush gedan by the way, ging perfect, hoop steentjes. Op naar de volgende over drie weken!
groetjes
caro
GastBerichtGeplaatst: 21-02-2006 12:32 Reageer met quote

hallo,
toevallig heb ik dit forum gevonden omdat mijn moeder heel wat problemen heeft met haar lever. Het is eigenlijk al jaren dat de bloedwaarden op en af gingen. Daar de dokter er niet zoveel belang aanhechtte en steeds zei "opletten wat je eet", maar verder niets, is ze verandert van dokter. Dit was in december 2004, vanaf dan iedere maand 11/2 bloed prikken. Al een scan gehad, echografie en gekeken in de maag en darmen maar niets te zien (enkel een fistel). Haar waarden (ASt, ALT, Gamma-gt) dalen en stijgen. Momenteel ALT 57 tegenover een maand geleden 36 en AST 37 tegenover 28 en gamma 99 tegenover 93 een maand geleden. Nu zegt de huisarts om terug te keren naar de specialist en waarschijnlijk zullen ze nu een biopsie doen. Vinden jullie dit zo een groot verschil in waarden om direct zoiets te doen ? Hoe was dit bij jullie ? Graag een antwoord want wij maken ons zorgen ! Sad
klaar
GastBerichtGeplaatst: 22-02-2006 3:03 Reageer met quote

Hoi, via Google ben ik op deze, interessante, site terechtgekomen. Mijn dochter van 17 jaar is in januari opgenomen en geopereerd aan een acute blindedarmontsteking. Dit was op een donderdag. Het ging goed en zaterdagochtend mocht ze weer lekker naar huis. Helaas zaten we zondagnacht weer op de Eerste Hulp. Ze had gigantische pijn in haar buik. Ik dacht dat het met de operatie te maken had. Uit de bloedmonsters bleek dat de leverwaarden veel te hoog waren (250 terwijl volgens de arts normaalgesproken de leverwaarden 50 moesten zijn). Er werd een echo gemaakt, waarop bleek dat haar ene nier niet volgroeid is en vol met cystes zat en haar ander nier extra groot (schijnbaar om de slechte nier te compenseren) Verder zag het er wel gezond uit. Omdat de artsen niet wisten wat er aan de hand was moest ze toch opgenomen worden. Gelukkig daalden de leverwaarden en 's woensdags mocht ze naar huis omdat de artsen alle testen hadden gedaan die ze konden bedenken. 2 weken later heeft ze vervolgens een MRI scan gehad en hieruit bleek duidelijk dat ze haar galblaas helemaal vol met galstenen had. (van de MRI scan heb ik gelukkig een fotoafdruk gevraagd, zodat het tastbaar blijft) Gelukkig bleken haar leverwaarden weer op het goede niveau te zijn en komt ze in aanmerking voor een galblaasverwijdering. Volgens de arts was dat de enige optie voor haar. (stenen verwijderen had geen nut want haar lichaam maakt die schijnbaar te gemakkelijk aan, dus krijgt ze ze meteen weer terug)

Ik zou heel erg graag van jullie, als deskundig forum, willen weten:
- wat is het gevolg voor haar als haar galblaas is verwijderd. ik kan me namelijk niet voorstellen dat dit orgaan zomaar verwijderd kan worden zonder effect op ...?
- moet ze nog een dieet volgen o.i.d. (de ene keer lees ik geen vet eten, anderen zeggen wel vetten gebruiken)
- weet iemand hoe het kan dat ze nu al zoveel galstenen heeft (ze is dus 17 jaar en slank, 1.81.m) Ik begreep dat dit een vaak voorkomende kwaal is van mensen boven de ¬Ī 40 jaar die wat forser zijn.
- kan dit iets te maken hebben met haar ongelijke nieren? (Ze is ook dyslectisch en er zit onder een melkhoektand geen "volwassen" tand.) Tijdens de zwangerschap heb ik bewust en gezond geleefd (niet gerookt, geen alcohol, geen rauw vlees etc, alleen wel redelijk veel worteltjes gegeten en ivm ijzertekort staaltabletten geslikt.

Het is natuurlijk wel zo dat ze volgens mij bij iedereen die een MRI scan heeft gehad een foutje ontdekken, maar toch vind ik het raar en wil ik graag een verklaring vinden.
Verder is ze een scheet (lief, good looking en vrolijk) en staat ze goed in het leven.

Alvast bedankt voor jullie info.

klaar
omrta
GastBerichtGeplaatst: 22-02-2006 9:15 Reageer met quote

Hoi moeder van de dochter,

ik ben geen expert, maar ik weet een paar basale dingen en ik weet waar je van alles kunt vinden over de galblaas en aanverwante artikelen. Ik mag geen sites noemen, maar kijk maar op die van de maag darm lever stichting ( adres is .mdls., wat voor en achter de puntjes komt kun je zelf verzinnen).
Daar lees je hoe galstenen ontstaan, waar gal voor nodig is etc etc.
Wat betreft het dieet: als je vet eet, zal je maag en nog wat andere triggers een signaal sturen naar de galblaas om samen te trekken en het aanwezige gal in de darmen te storten. zodat het vet kan worden ge-emulgeerd en daardoor beter verteerd. Als de galblaas nu bomvol zit met gecalcificeerde stenen, dan kan hij niet geod samentrekken en gaat het erg pijn doen. Misschien gaat er door de samentrekking een steentje aan de wandel, blijft vastzitten in een galbuis, nog meer automatische samentrekkingen om dat steentjes weg te krijgen en daar heb je dan een eerste klas pijnlijke galkoliek. Met het gevaar dat er een steen de uitgang van de pancreas gaat verstoppen en dan heb je kans op een pancreatitis, een acute alvleesklier ontsteking. Zeer gevaarlijk.
Andere kant van het verhaal: als je helemaal nooit vet eet ( ook geen olieen of niks) of als je alsmaar aan het dieten bent, dan gebruik je te weinig gal, die blijft stilstaan in de galblaas en in de galgangen in de lever. Hierdoor vormen er nog sneller nog meer stenen.
In het geval van jouw dochter, zou ik matig vet eten aanraden, altijd in kleine heoveelheden (beetje olie, beetje jus) en alleen de goede vetten.
Wat betreft de stenen, daar zijn meerder soorten van. Bij jonge mensen komen echte harde verkalkte niet heel vaak voor, het kunnen ook van die cholesterolstenen zijn, dat is op echo's en dergelijk niet goed te zien.
De galblaas verwijderen is niet altijd een oplossing.
De oorzaak van steenvorming zit in de lever, daar moet je het probleem gaan oplossen. Haal je de galblaas weg, dan mis je ten eerste een orgaan wat wel in het bouwplan zat en ten tweede pak je niet de oorzaak van het probleem aan.
Haal bij een orthomoleculaire arts eens capsules met Milk Thistle, ook wel silymarine genaamd, dat helpt de chokesterol stenen oplossen.

Dat waren zo mijn gedachtes
Dirgni
GastBerichtGeplaatst: 23-02-2006 22:01 Reageer met quote

Hoi Omrta,

Kun je mij vertellen welk effect de Chanca Piedra thee precies op jou heeft? Is er een verschil tussen een liverflush zonder en met Chanca Piedra?
Levert een flush "met" meer steentjes op? en: wanneer je pijn in de leverstreek hebt, wordt deze dan minder door het gebruik van Chanca Piedra?
Ik weet dat Chanca Piedra ook wel steenbreker genoemd wordt maar wat nu precies de effecten zijn, weet ik niet!

groetjes,
Ingrid
omrta
GastBerichtGeplaatst: 24-02-2006 11:13 Reageer met quote

Hoi Dirgni,

Het belangrijkste effect wat Chanca Piedra op mij heeft is dat mijn cyclus veel prettiger verloopt. Ik had de laatste vijf jaar (ben nu 37) steeds vaker last van PMS achtige verschijnselen, heel erg slecht humeur week van te voren, rot gevoel in mijn buik terwijl ik nog lang niet zover was, spatjes bloed van te voren etc etc. Hoofdpijn ook.
Sinds ik de thee drink, is dat met elke menstruatie minder. Nu heb ik gewoon het ‚??normale‚?? ongemak tijdens de menstruatie en ik voel ‚??m ook wel aankomen vanwege opgezette borsten en een chocoladetrek (hihi), maar het is niet meer een hele week lang hangen en trekken en janken.
Het andere effect is dat mijn huid er echt heel goed uitziet en dat ik me verder heel goed voel. Mijn vertering is een stuk beter (voorheen zat ik wel eens een beetje verstopt)
Nadat ik twee maanden de Chanca Piedra had gedronken, ben ik begonnen met de liver flush. Ik heb er nu vier gedaan, telkens met een tussenpoos van drie weken. Ik weet dus niet hoe een flush is zonder dat je daarbij die thee drinkt.
De werking van Chanca Piedra kun je vooral nalezen op rain-forest.com, daar staan allerlei onderzoeken op. Belangrijkste werking is dat de zogenaamde oxalaatkristallen worden opgelost en dat voorkomen wordt dat zich teveel vormen. Het fijne ervan moet je zelf maar even nalezen, ik ben geen chemicus. In gewone mensentaal: beginnende galstenen, dus nog niet gecalcificeerd, lossen er weer door op. Tot nu toe heb ik in mijn flush-resultaat vooral heel veel kleine steentjes gezien en wellicht komt dat door de Chanca Piedra. Het lijkt mij dus ook wel verstandiger om een ‚??steenbrekend‚?Ě middel te gebruiken voordat je aan de flush begint.
Verder heb ik vorig jaar zomer een darmreinigingsprogramma gedaan, samen met een parasietenkuur, dus ik voelde me ook wel schoon en ongeblokkeerd.
Wat betreft pijn in de leverstreek, kan dat natuurlijk vele oorzaken hebben. In ieder geval is het altijd goed, om ervoor te zorgen dat er geen of weinig blokkades in de lever zijn en daarbij helpt Chanca Piedra en de liverflush enorm.
nicnic
GastBerichtGeplaatst: 06-03-2006 14:14 Reageer met quote

Hallo Klaar en dochter,

ik ben op mijn 19de geopereerd waarbij mijn galblaas is weggehaald. Die zat helemaal vol met stenen en ik had vrijwel elke week een koliekaanval. Gelukkig herkende mijn vader die pijn, want de huisarts geloofde er niets van en stuurde me eerst gewoon weer naar huis. Galstenen komen in mijn vaders familie veel voor, er zit bij ons dus een erfelijke factor in. Niettemin was ik ook erg jong voor galstenen.

Na de galblaasverwijdering kon ik weer gewoon eten en heb 13 jaar nergens last van gehad. Totdat ik was bevallen van mijn eerste kindje. Drie dagen na de bevalling kreeg ik weer buikpijnen (niet echt kolieken, meer langdurige pijnen die 2 tot 3 dagen aanhielden). Na vele onderzoeken bleek uiteindelijk dat ik galstenen had in de galwegen. Deze zijn verwijderd via ERCP, meost 2 keer omdat de stenen zo groot waren. na de 2de ERCP een lichte alvleesklierontseking opgelopen.

Daarna weer 1,5 jaar klachtenvrij, maar toen weer een aanval (ook nog een keer zwanger geweest). Nu herkende ik het meteen en kon drie dagen later al voor een ERCP terecht. Hieraan een behoorlijke alvleesklierontsteking overgehouden, wat me 2 weken ziekenhuis opleverde. Ik geloof niet dat ik ooit zoveel pijn heb gehad en me zo ellendig heb gevoeld. Maar gelukkig is het goed gegaan en ik heb tot op heden (2 jaar verder) geen klachten.

Nu willen we nog graag een derde kindje, maar omdat tijdens de zwangerschap moeilijk een ERCP gedaan kan worden vanwege de rontgenstraling, is mijn bloed gecontroleerd. En de gatro-enteroloog zag verhoogde waarden voor de alvleesklier. Dat kan wijzen op nieuwe galstenen, dus moet ik over 2 weken nogmaals bloed laten prikken. Ben zeer benieuwd naar de uitslag, maar vrees dat ik er weer aan moet geloven. Ben erg bang voor weer een alvleesklierontsteking, niet voor de ERCP zelf.

Wie herkent de problemen met zwangerschap en galstenen? Graag jullie ervaringen!
Pascalle
BerichtGeplaatst: 06-03-2006 14:36 Reageer met quote

Hallo nicnic,

Het is inderdaad zo dat een zwangerschap de aanmaak van galstenen bevordert. Galstenen komen vaker voor bij vrouwen als bij mannen en dit heeft met hormonen te maken. In november 2003 ben ik bevallen en in december 2004 kreeg ik de eerste koliekaanval. Nu ik er later over terug denk had ik op het eind van de zwangerschap al veel pijn rechtsboven maar ik weet dat natuurlijk aan de zwangerschap.

Of jij een derde zwangerschap aandurft dat is iets wat je alleen maar zelf kunt bepalen. Er zijn natuurlijk ook een aantal factoren waar je de aanmaak van galstenen mee kunt beperken. Vermijd het eten van vet, chocolade, alcohol, cafeine en suiker.
nicnic
GastBerichtGeplaatst: 07-03-2006 14:00 Reageer met quote

Hallo Pascalle,

ja, die eetadviezen ken ik en daar houd ik me ook vrij goed aan. Maar ik heb wel begrepen dat de lever gewoon een bepaalde hoeveelheid gal aanmaakt, dat in een continue stroom naar de darmen gaat. Alleen als je je galblaas nog hebt komt er meer gal vrij als je vet gegeten hebt.

Wat betreft zwangerschap: ik durf het wel aan, maar wil eigenlijk van tevoren vrij zijn van gruis en steentjes, zodat ik die negen maanden in ieder geval niet een ERCP hoef te ondergaan of een alvlesklierontsteking oploop.
Pascalle
BerichtGeplaatst: 07-03-2006 19:58 Reageer met quote

Hallo nicnic,

Heel verstandig van je dat je eerst zorgt dat alles vrij is. Des te minder kans heb je op klachten tijdens de zwangerschap. Heel veel succes alvast.
mathouschka
GastBerichtGeplaatst: 14-03-2006 3:38 Reageer met quote

Laughing hey everybody, wens ook even te reageren op die galstenen. Op mijn 16de kreeg ik de eerste grote
koliekaanval(en had tot dan zeer sober gegeten in een nonneninternaat)dus had het niks met mijn voeding
te maken. De dokter aanzag het als blindedarmontsteking en ik werd hiervoor geopereerd,
bleek het dat toch niet te zijn, maar ik lag open en hij heeft de blindedarm dan toch maar verwijderd. Toen kwamen de aanvallen terug en dacht er een dokter daqt mijn eierstokken eruit moesten. Mijn moeder vond dit toch wat te erg en ging met mij naar een andere dokter en kreeg toen een hele reeks onaan-
gename onderzoeken, waaronder coloscopie(en zonder roesje, dat werd toen nog primitief gedaan)bleek ik
galstenen en een spastische darm te hebben.
Wou geen operatie en heb daarna nog veel galkolieken gehad(waarbij zelfs 2x acuut naar de kliniek) wou me
toch nog niet laten opereren en leerde dan de lever
boeki van dokter Vogel kennen.
Heb toen die galsteenkuur gedaan die erin stond en
was een heleboel galstenen kwijt, uitgezonderd één
grote steen van 3 cm, die kon er niet door.
Heb dan jaren natuurvoeding gegeten en nooit meer een aanval gehad. Na mijn echtscheiding echter, ben
ik op een ander type man gevallen, die totaal anders
at en na een tijdje, ja hoor, ik ook weer op de ongzonde toer en het resultaat terug last van die steen. Moet nu donderdag binnen voor een verwijdering
van de linkerborst en linkerokselruiming want ze hebben een kwaadaardige lobulaire kanker bij me vastgesteld en begonnen terug over die galsteen te zeuren(want dat zagen ze nu ook op die echo natuurlijk) doch wil ik die nog steeds niet laten verwijderen.
Heb ook links steeds die pijn, maar de dokter reageert daar niet eens op, als ik vraag of dit van
die galsteen kan zijn. Die pijn links heb ik nu 2
jaar, vroeger nooit gehad. In ieder geval ik ben nu
58 jaar en leef dus al van mijn 16 jaar met die galsteen. Je moet zomaar niets laten verwijderen enkel indien het echt nodig is, zoals nu met mijn
borst alhoewel ik dat ook liefst niet zou laten doen, maar zoiets riskeer ik toch niet. Dus stenen
kleiner dan 2 cm kunnen gemakkelijk met die vogelkuur eruit.
Trouwens ik heb dit toen mijn moeder ook laten doen
en die heeft geen enkel steentje meer en is héél tevreden over die kuur(dit is 20 jaar geleden).
Eigenlijk heb ik nu links meer pijn dan rechts en
zou ook graag weten wat dit betekend, als zelfs een
dokter daar niet kan op antwoorden, vind ik het al straf. Hoe meer ze studeren, hoe minder ze weten.
I8n één van de vorige reakties las ik van iemand dat hij zijn alvleesklier niet wou laten verwijderen,
die kan dus NIET verwijderd worden, want zonder alvleesklier kan je niet leven.
Zelfs met die galsteen kan ik nog pintjes en wijn
drinken, maar géén frisdranken of melk. Verder kan ik
wel frieten met biefstuk béarnaise eten, maar géén
bananen, appelsienen, peren, bepaalde groenten zoals spruiten, bepaalde koolsoorten, boonsoorten gaat ook
niet en bepaalde broodsoorten ook niet. Van puree
bv. wordt ik héél erg ziek en belegde broodjes ook, maar eieren kan ik dan weer wel eten. Raar hoor.
In ieder geval vind ik niet dat men zo vlug naar
geneesmiddelen en operatie moet grijpen. Het is veel beter het op een alternatieve manier te proberen.
Bv. Resium is een fantastisch middel tegen nier en galstenen. Ik koop het telkens ik in Nederland kom,
want in Belg√Įe is dit niet te krijgen en dan voel ik me terug helemaal opleven en kan er dan weer een
tijdje tegen.
Ga nu dat boek kopen van Hulda Regehr Clark dat iemand hier aangeraden heeft, hopelijk heb ik het nog voor donderdag, dan neem ik het mee naar de kliniek enby the way, ik laat een onmiddelijke borstreconstructie doen met tramflap via de buik,
omdat dit me iets positiefs geeft in het negatieve.
Zo voel ik dat aan, andere vrouwen zijn bang voor die buikoperatie en leven liever met één of zonder
borsten, ik ben dus het ype dat de idéé niet kan verdragen met één borst te leven.
Groetjes niki
omrta
GastBerichtGeplaatst: 14-03-2006 9:04 Reageer met quote

Hoi Niki,

Ik vind je helemaal geweldig en een fantastisch positief mens. En ik ben het hartgrondig met je eens, dat je niet zomaar wat moet laten verwijderen, maar dat je eerst de alternatieven moet onderzoeken. En inderdaad, Dr Vogel schreef al twintig jaar geleden over die oliekuur, waarmee je de steentjes kunt verwijderen. Het is een oud truukje en het werkt als een trein. En de problemen die je er mee kunt oplossen!! Maar vooral is het belangrijk dat mensen hun gezondheid in eigen hand leren nemen en gaan leren over hun lichaam en hoe dat allemaal werkt intern. Nu gaat men nog te vaak de dokter napraten of elkaar en dan krijg je verhalen dat de alvleesklier eruit wordt gehaald. Lijkt me inderdaad een sterke zaak. Of dat de galgangen niet verwijderd waren en dat dat een fout was. De lever heeft 20.000 galgangetjes, daar wordt de boel aangemaakt, dus ik denk dat ze er wel horen.
Met deze voorbeelden bedoel ik niemand te na te komen, ik wil er alleen maar mee zeggen dat er zo veel kennis beschikbaar is, ook en zelfs via het internet, dus iedereen moet daar gewoon zijn voordeel mee doen. Dokters zijn belangrijke mensen met veel kennis en kunde, maar ze zijn vooral geschikt als genezers. Het voorkómen van bepaalde kwalen, dat moet je zelf doen en daarvoor moet je goed weten hoe je lichaam in elkaar steekt.
Niki, wat de pijn links betreft, dat is zeker niet je galblaas, want die zit rechts onder je ribbenkast. Als de reguliere artsen het niet weten, is het wellicht een idee om naar een orthomoleculaire therapeut te gaan, die bekijken het vanaf een moleculair niveau.
En hou die galblaas he!!
omrta
GastBerichtGeplaatst: 14-03-2006 9:06 Reageer met quote

Oh en ook heel veel sterkte bij de borstoperatie! Goed dat je meteen een correctie laat doen. Hou je haaks.
mathousckha
GastBerichtGeplaatst: 14-03-2006 14:56 Reageer met quote

Hey Ormta,
dank voor je reaktie. Ja die rechtse pijn die ken ik,
maar die linkse pijn kan ik niet thuisbrengen en
de gyneacoloog had me bij die klachten naar de internist verwezen. Die heeft een endoscopie gedaan
en gaf me omaprozole, ik had zweertjes op de slokdarm zei hij. Maar daarmee is die linkse pijn nog altijd niet opgelost en daar ging hij zo niet op
in. Ik ben 27 jaar niet naar een huisdokter geweest,
buiten een paar auto ongelukken dus geen reguliere
dokter meer gezien, wel ging ik soms bij een homeopaat(die nu spijtig genoeg op pensioen is en
terug naar Strasbourg gaan wonen is, daar kwam hij vandaan)een echte krak. Heeft mijn dochter 27 jaar
geleden genezen, de dokters hadden haar opgegeven
en zeiden dat ze ging sterven. Ze lag van haar 9 maand tot haar 3 jaar meestal in het ziekenhuis en heb toen via via het adres van die homeopaat gehad.
We hebben haar toen uit de kliniek buitengehaald en die man heeft haar genezen. Het is dus van toen af,
dat ik op de alternatieve toer gegaan ben en zoveel
mogelijk vergaard heb over alternatieve geneeswijzen.
Spijtig dat het me niet gelukt is met die borst.
Weet het nu al van oktober en heb alternatief gebropeerd, maar riskeer dit toch niet langer. Had
die homeopaat er nog geweest, dan wel, maar ben nu
in Zelzate bij een Nederlandse geweest die haar eigen
homeopatische middelen maakt en vind geen verbetering. Zaterdag was ik in Roosendaal in instituut Maria Magdalena(al van gehoord?), daar was
een massa volk. Die mevr. krijgt stemmen te horen
die haar alles zeggen en zei dat ik overal kwik in
had zitten, in mijn darmen, lever, gal enz. dat ik
daar dus die kanker had van gekregen(ttz. die stemmen
zeiden dat tegen haar) tevens begon ze erover dat mijn gal eruit moest volgens die stemmen. De kwik
kwam van vervuilde grond zei ze. Dat begrijp ik niet,
dan moeten er toch nog mensen in mijn straat ziek
worden. En mijn vriend(een Nederlander uit Breda)
was erbij en toen hebben ze die ook op kwik gemeten
en die zou dus ook kwik in zijn bloed hebben. Weet niet wat ik er allemaal van moet geloven, het grapje
kostte mij 192 euro en mijn vriend moest daar dan ook
nog eens 182 euro betalen, voor die middeltjes om de
kwik uit ons lichaam te krijgen.
Kwamen we daar buiten na daar 2 uur binnen geweest te
zijn(want je moet daar dan ook nog eens minstens een
half uur onder een operatielamp gaan liggen op een
bank, want dan zien die onzichtbare helpers wat er
juist mis is.) en was het raam van de auto stuk geslagen en de GPS gestolen en dit op klaarlichte
dag. Ja een duur grapje dat Roosendaal.
Heeft al iemand over die praktijk daar gehoord?
Ik had het adres van Nederlanders gekregen die in
Assenede in Belg√Įe wonen, door mijn werk was ik
daarmee in contact gekomen. Zelf woon ik in de omgeving van Gent.
Nu zitten we hier allebei met die verschillende druppels. We moeten er nog mee starten, benieuwd
wat dit gaat geven. Bij mijn vriend zaten de bloedvaten vol kwik zei ze. Nochtans is die niet ziek
en zeer aktief. Volgens haar stemmen zou de operatie van mij goed verlopen en moet ik van hen géén bestraling en chemo laten uitvoeren, met die middelen zou alle kwik op 3 maand uit mijn lichaam
zijn en zou ik dus geen uitzaaiingen meer krijgen.
Die mevrouw praatte alsmaar door en zei dat alles wat ze zei haar gedicteerd werd door die stemmen en
dat was nogal wat, heb daar toch meer dan een uur naar een stortvloed van woorden zitten luisteren.
Weet echt niet of zoiets kan, stemmen uit een andere
dimensie horen?
Mijn vriend is een echte realist en was toch ook onder de indruk.
Beste Ormta wat is jouw mening?
Groetjes Niki
Omrta
BerichtGeplaatst: 15-03-2006 11:49 Reageer met quote

Hoi Niki,

Wat een avontuur! En wat jammer van de ingebroken auto, materie is niet belangrijk natuurlijk volgens idealistische mensen, maar wel vervelend als de zaken die jij hebt betaald door een ander worden meegenomen.
Van dat instituut Maria Magdalena heb ik nog nooit gehoord, in ieder geval zijn ze op internet niet te vinden.
Wat betreft stemmen uit een andere dimensie, tsja, zelf heb ik zoiets nog nooit meegemaakt. Wel ben ik ervan overtuigd dat er meer mogelijk is en bestaat dan wij nu denken te weten. Ik ben bij een vrouw geweest die frequentietherapeute is, zij leest jouw frequenties en diagnoseert je aandoening. Daarbij maakt ze gebruik van een pendeltje, dat dan boven een plaatje beweegt. Schiet mij maar lek, denk ik dan, dus mijn motto is geworden: beoordeel dat soort mensen op de kwaliteit van wat ze zeggen, op de inhoud dus. In het geval van pendelientje was alles correct wat ze zei en ze kende me niet en heeft me niet aangeraakt. Ze stelde o.a. de diagnose van een verschoven nekwervel (met de precieze wervelnaam, T5 of zo) en degene die mij daarna daarvoor behandelde (reguliere arts) bevestigde dit. Dus de inhoud van de pendel-vrouw zat wel goed.
Dus ivm het kwik-verhaal zou ik zelf contact zoeken met iemand die chemisch/moleculair onderlegd is om na te vragen, of kwik op die manier in je lichaam kan bestaan en wat de geijkte methodes zijn om dat uit je lijf te krijgen. Het is bijv. algemeen aanvaard dat er kwik kan lekken uit de amalgaamvullingen in je kiezen. Kwik uit je directe omgeving is al wat lastiger. Ik denk zelf dat je goede kennis kunt opdoen bij een orthomoleculair behandelaar, er is ook een algemene website van de orthomoleculaire vereniging, ik heb wel adressen voor je. Ik ben nu geregistreerd op dit forum, misschien moet je even een mail sturen als je deze discussie offline wilt voeren.
Wat betreft de adviezen over de galblaas die verwijderd zou moeten worden of de raad géén chemo of bestraling na de operatie te laten doen, daar zou ik nog even over nadenken. Jij en ik weten dat de galblaas in de meeste gevallen NIET de oorzaak is van stenen, gruis en dergelijke ellende. Het is meer de verzamelplaats waar het in blijft hangen, de oorzaak zit in de lever.
Tenzij je een kwaadaardig gezwel op de galblaas hebt, is er weinig reden om hem eruit te halen, dunkt mij. En chemo en bestraling, daarvan kun je heeeel erg ziek worden, maar je hebt er zoveel variaties in, van licht tot heel zwaar, van ‚??natuurlijke‚?Ě chemo (maagdenpalm) tot zeer toxisch. Als het goed is geven de artsen je die keuze, grijp ‚??m en laat je goed informeren. Kijk ook of je aan het kruidje Graviola kan komen, dit ondersteunt zeer goed bij kankerbehandeling. Google het maar even.
Hou je taai!
peter1967
GastBerichtGeplaatst: 17-03-2006 16:45 Reageer met quote

ik heb laatst een galoperatie gehad en ik heb geen stenen meegekregen,want, ze hebben heel de blaas opgestuurd naar de patholoog.
Wat moet ik hiervan denken?
Anita1969
BerichtGeplaatst: 17-03-2006 17:28 Reageer met quote

Hoi Peter,

Niets dan doen ze gewoon vaak genoeg om te kijken of je klachten daar ook werkelijk vandaan kunnen komen. Zeg maar extra controle.

Bij mij ook gebeurd.

Niet iets om je ongerust te maken, dan kan je bi jde controle een uitgebreid verslag verwachten, want ze halen er heel veel uit.
Gillian
GastBerichtGeplaatst: 04-04-2006 15:01 Reageer met quote

Heeft iemand gehoord van de ongelooflijke lever & galblaaszuivering? van Andreas Moritz? Even in het kort: 5 dagen 1 liter appelsap drinken, de 6e dag een mengsel van olijfolie, grapefruitsap en glaubersalt nemen voor het slapen gaan. Dit zou stenen uitdrijven. Ik ben begonnen met de voorbereidende dagen en ga dit weekend het proberen. Het boek is zeéér! de moeite waard.

Groet Gillian
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Galstenen + leverwaarden
Pagina 3 van 33  

Vorige  1, 2, 3, 4 ... 31, 32, 33  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring