Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Geklets over de kinders!
Auteur Onderwerp: Geklets over de kinders!
klm
BerichtGeplaatst: 05-05-2012 10:53 Reageer met quote

Hoi Dames,

Rosalienee wat erg zeg. Dit is gewoon verschrikkelijk wat jullie moeten mee maken zeg. Dit gun je gewoon niemand hoor. Mijn jongste zoon heeft afgelopen zondag de 1ste communie gedaan. Nu over 3 jaar onze dochter en dan hebben we het gehad haha.
Deejsie ja het is heerlijk hoor de kids weer om je heen maa ook weer best zwaar (voor mijn lijf) omdat ik toch 14 weken helemaal nx heb gedaan of mogen doen. Ik heb nu al 3 weken therapeutisch gewerkt 2,3 en 4 uur per dag. Het valt toch echt wel tegen hoor en moet ook afwisseld werk doen omdat ik toch anders wel last krijg van een zwaar gevoel van onder en dat geeft weer een vemoeide blik in mijn ogen. Maar ach we zien het wel. Heb trouwens donderdag een blaasecho gehad bij de uroloog en alles was goed. Dus ik hoef als alles goed gaat na 3 jaar en 4 mdn (bijna iedere 6/8 weken) niet meer naar het zh toe.
Wat zullen we vandaag eens doen??? Het regent hier al de hele tijd en best wel hard. Het resultaat...........3 lastige kinderen die niet naar buiten kunnen grrrrrrrr. Hopen op goed weer vandaag.

gr's KLM
loesje4
BerichtGeplaatst: 05-05-2012 11:29 Reageer met quote

Rosalien, jeetje wat een nachtmerrie zeg!!!Dan donder je ook hard van je roze wolkje af.............vreselijk, dit gun je niemand!!

Lisa is afgelopen week 2 jar geworden, dus hier was het even hectisch allemaal (mijn man is een week voor Lisa jarig).
Een lekkere peuter (jaja, geen dreumus meer) die je echt van sochtends tot savonds de oren van het hoofd praat.

Ze heeft een keukentje plus dingetjes erbij en een poppenwagen gekregen. Vooral het keukentje is een groot succes, er wordt veel gekookt en afgewassen.

Groetjes Cornelia
voortje
BerichtGeplaatst: 11-05-2012 22:58 Reageer met quote

heey hoi allemaal.

ik ben voortje en heb een dochter van 3,5 jaar en een zoon van 5 weken. hoop hier gezellig mee te kunnen kletsen maar ook antwoord te krijgen op mijn vraag.

het is namelijk zo dat ik flesvoeding geef aan onze zoon. bij de geboorte woog hij 2975 gram. hij is in de kraamtijd afgevallen tot 2760 gram. nu ben ik afgelopen week op het cb geweest en daar woog meneer al 3965 gram. we zitten met regelmaat met een baby die meer voeding wil. hij krijgt nu 150cc water en dan voeding erbij. dan moeten we 2 schepjes forte doen en 3 schepjes standaard voeding. dit is allemaal opgehoogd want meneer blijft hongerig. hij spuugt niet. plast en poept ook goed. alleen nu nog steeds blijft hij soms erg vroeg komen.
zoals nu ook. om 20:30 zijn fles gehad en die was leeg. daarna uur lang erg onrustig geweest dus om 22:00 uur heb ik hem maar 65 cc forte voeding gegegeven. maar hij blijft happen. hij mag volgens de regels niet meer voeding hebben. want dat zou niet goed zijn. weet niet zo goed wat ik moet. moet ik hem een keer gewoon laten huilen totdat hij in slaap valt of moet ik wat anders... zucht
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 11-05-2012 23:46 Reageer met quote

HE voortje,

Ik zou hem gewoon wat extra geven denk ik, en die forte is dat voor hongerige baby's ??? Ik zou er dan denk ik over na gaan denken om hem dat helemaal te gaan geven en dan niet meer die standaard voeding... Hij is waarschijnlijk 'gewoon' een hongerige baby... Gaat alles verder goed met jullie ???
Weet niet of ik nog gereageerd had op de foto, maar wat een heerlijk stel zeg, super mooie kindjes, jullie hebben mooi werk geleverd !!! Mag je trots op zijn hoor !!!

Liefs Marieke
klm
BerichtGeplaatst: 12-05-2012 8:38 Reageer met quote

Hoi Voortje,

Als je eens wat meer voeding in de fles doet ipv wat hij mag hebben. Ik heb dit ook gedaan na de bv. Toen zeiden ze op het cb hij/zij mag dat hebben terwijl hij/zij dat allang kreeg. Dit was dan de normale voeding nutrilon. En anders gewoon de laatste voeding wat meer geven. Gewoon op je gevoel afgaan.

gr's KLM
loesje4
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 9:02 Reageer met quote

Beetje stil hier. Ben wel benieuwd hoe het met iedereen gaat.

Rosalienee, hoe is het met jullie?

en de rest................
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 12:23 Reageer met quote

Hallo dames!

Loes het is inderdaad hier heeeel erg stil, maar is geloof ik ook de periode hoor. Iedereen gaat nu lekker op vakantie, geniet van het zonnetje (en de regen). Ga je toch meer dingen buiten doen, of even lekker weg. Meestal als het sneeuwt zit je lekker binnen met de openhaard aan en kaarsjes, laptoppie op schoot etc.

Met ons is het eigenlijk wel heel erg goed, we proberen zoveel mogelijk leuke dingen te doen met elkaar. Van alle kanten krijgen we veel steun, vanmorgen liep ik in de winkel en wordt ik dan 20x aangesproken.. Soms wel heeeel zwaar maar toch wel fijn dat mensen zoveel om je geven.

Nou mijn telefoon is kapoet, zit een zwarte vlek op het beeldscherm. Ik heb de telefoon nog geen 3 maanden. Hij valt constant uit en de radio valt heel vaak uit. Heb een paar keer gebeld naar hollands nieuwe maar kreeg niemand aan de telefoon, wat denk je belt mijn man.. Wordt er gelijk opgenomen. Nou ja zeg.. potjandorrie. Nu moet die opgestuurd worden naar Limburg, hopelijk kom tie ook nog terug..

Vanmorgen reed ik op de fiets naar school (om loes weg te brengen). De snellebinders vlogen tussen hoe heet dat ding.. Kan even niet op de naam komen. Die weer naar de fietsenmaker.

Vanmiddag ga ik even mijn nagels laten doen.. echt super zin in! Jippie..

Hoe gaat het met jou Loes? en met de rest? KLM hoe voel jij je?

Kuskus!
loesje4
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 12:35 Reageer met quote

Hoi,

Hier ook alles goed hoor. In de vakantie wil ik gaan proberen ons Lisa zindelijk te laten worden. Gisteren een aantal leuke beloningskaarten gemaakt en van de week nog even stickers halen (van Dora, is ze gek op!). Ben benieuwd..............hoop na de zomervakantie droog naar school???

Wel fijn dat er zoveel mensen met je meeleven, maar ik kan me goed voorstellen dat je er ook even gek van wordt soms. Toen Lisa in het ziekenhuis lag ging ik wel eens mensen uit de weg hoor, zo van NU EVEN NIET.

Groetjes Cornelia
klm
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 12:59 Reageer met quote

Hoi hoi dames,

Ja ook van mijn kant sorry dat ik ff niet meer heb gereageerd. Ben nu weer volledig aan het werk sinds 2 weken eindelijk. Maar ben ook weer van het een in het ander gevallen........... weer een blaas en bm verzakking grrrrrrrrr. Heb dus weer een ring gekregen.
Maar nu ff wat anders dan alleen mijn ellende. Roosalinee wat fijn dat het ondanks het gemis het goed gaat met jullie en dat je ook lekker kunt genieten. Het zal toch zijn tijd nodig hebben om het een mooi pplekje te geven.
Hier hebben de kids vrijdag vakantie gekregen en dan maar liefst 9 weken (1-07 t/m 2-09). Wij meende eerst deze zomer niet op vakantie te gaan maar met de carnaval. Maar aangezien ik mss rond die tijd (denk ik zo) onder het mes moet om die hele handel eruit te laten halen heb ik vorige week maar een l.m geboekt en gaan we de 15e naar Turkije. heerlijk ff weg van alles.
Loesje4 ja dat is wel fijn nu met dit weer om haar droog te krijgen. Ik liet die van ons als ze toch in de broek hadden gedaan daar ff in rondlopen zodat ze er vies van werden. En ja die beloningskaart werkt echt tenminste bij die van ons dan. Veel suc6 met Lisa.

gr's KLM
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 13:49 Reageer met quote

Klm: Hé wat vervelend dat je nu weer dat hebt.. godsamme zeg. Wat een gedoe, is dat ook pijnlijk? Dat is inderdaad zo dat je het een plekje moet geven, daar ben ik nu ook hard mee bezig. Jezus 9 weken vakantie? Hoe hou je dat vol.. oorlog!

Cornelia: Gaat ze van de zomervakantie naar school ja? Kei lief! Hoe oud is ze nu dan? 4 jaar? Ah ja ik denk dat die beloningkaart wel goed werkt. Weetje wat ook een idee is? Slinger ophangen in de kamer, en elke keer als ze zoveel uur of een dag weet niet hoe ver je al bent dat je dan er iets aanhangt. Dan wordt ze er wel telkens op herinnert! Komt er familie en die ziet die slinger en dan moet zij het weer gaan uitleggen, (moet je maar kijken wat je ervan vind).

Ik ga nu even boodschappies doen en daarna naar de action en daaaaarna mijn nagels laten doen.

Kus!
klm
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 14:10 Reageer met quote

Rosalienee, ja pijn doet het wel maar dan een andere soort. Last van liezenpijn en in de buikstreek(laag). En dan een zwaar gevoel van onder wat ik na de nacontrole kreeg van die vorige verzakking. Je word door die pijn moe zeg maar zodat je eigenlijk nx fatsoenlijk meer kan als je s'morgens al wat gedaan hebt. Maar ach we weten nu wel ondertussen wat het is he. Ja aan de ene kant kijk ik die weken ook wel weer om hoor. Wij zelf moeten nog 2 weken werken en hebben dan ook 3 weken vakantie.
Oo heerlijk de nagels laten doen. Heb je acryl of gewoon je eigen nagels? Zelf heb ik acrylnagels en vind dit mooier als mijn eigen dunne nagels voor aan de kassa.

gr's KLM
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 18:00 Reageer met quote

Lekker dan :S, vind het wel heel erg sneu. Maar door die pijn wordt je dus moe en kan je niet zo goed werken, begrijp ik dat goed? Ja je weet wel wat het is, dat is wel fijn. Anders blijf je maar zoeken hé.

Ja ik heb acryl inderdaad, maar dan niet een streepje.. maar gewoon streepjes en kleurtjes nu heb ik de vlag van engeland erop.. en de rest allemaal rood. Vorige 2 weken had ik een hartje met ILY (iloveyou). Hou ik wel van haha.. Bloementjes heb ik heel vaak, gewoon dan een standaard bloementje. Heb ook wel is hello kitty gehad voor Loes.. hahaha!

Heb lekker snijboontjes gemaakt met een gehaktbal en heerlijke aardappelen. Dus ik ga zo genieten, even wachten op mijn mannie! Wink

We hebben trouwens (had je misschien al gelezen op eindelijk zwanger forum) dat wij erover na hadden gedacht om dadelijk aan een 3de te beginnen. Over een half jaartje ofzo..

Kus
klm
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 21:39 Reageer met quote

Ja zonder die ring kon ik echt bijna nx. s'morgens ging het goed maar zodra het s'middags werd of tegen de avond als ik moest gaan werken dan was het echt wel knudde hoor. Nu kan ik eigenlijk weer alles doen (met mate dan) zonder dat ik pijn heb (wat een uitkomst is dat). In augustus gaat die ring eruit om hem schoon te maken en dan weer terug erin (om de 3 mdn).

Ik heb nu aqua blauwe nagels voor de zomer. Moet 24 juli weer terug en dan zien we wel weer welke kleur ik dan pak haha.

Ja had ik gelezen..................fijn hoor. Jullie moeten er zelf klaar voor zijn en als dat goed voelt waarom niet. En als het eerder is dan is het eerder.

gr's KLM
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 22:23 Reageer met quote

Oja met die ring.. voel je daar niks van dan?

Aaaaa vettt jou nagels! Jaloerrrrs

Ja inderdaad, maar ik zit eigenlijk een beetje ermee omdat ik net zwanger ben geweest. Denk dat we beter dan wat langer kunnen wachten. Of denk jij dat het niks uit maakt?

Kusx
loesje4
BerichtGeplaatst: 03-07-2012 9:26 Reageer met quote

Rosalien, met school bedoel ik in dit geval peuterspeelzaal. Lisa is in april pas 2 geworden (moet er niet aan denken dat ze met 4 nog steeds niet zindelijk is hahaha).

Ben idd jaloers op de nagels!!! Ik ben veel in de tuin aan het omprutsen nu, dus lange nagels is dan niet echt handig
klm
BerichtGeplaatst: 03-07-2012 20:06 Reageer met quote

Hallo dames,

Rosalienee: die ring voel je helemaal niet zitten als hij goed erin zit. Alleen als ik zelf wat TE VEEL heb gedaan omdat je dus nx voelt dan wel hoor maar zo nx.
Je moet zelf op je eigen gevoel afgaan en je nx van andere aantrekken. Als jij en je partner er klaar voor zijn om aan een derde te beginnen (weet niet hoe ik het anders moet zeggen) wie hou je dan tegen. Mss eventueel de vk of gyn vragen ivm de vroeg geboorte van Amor of daar weer kans op is (jij had zw vergiftiging meende ik of niet?).

Ja wat betreft mijn nagels ja ik zeg altijd ik rook niet wat mijn man wel doet dus ja haha. Ik doe hier alles mee hoor ook in de tuin werken, verven enz enz. Ik hou ze wel kort hoor want met lange nagels kan ik ook nx.

Ja Loes de kids worden al zo snel groot he. Hier zijn ze nu 9, 7 en 4 dus ja wat zal ik zeggen haha. De oudste gaat al naar groep 6.

gr's KLM
Sanne-Van-Loon
BerichtGeplaatst: 13-04-2015 2:27 Reageer met quote

Hallo iedereen ik weet dat dit een medice site is maar ik heb een vraag en ga kapot van binnen. Ik en mijn verloofde hadden het over de zwangerschap, ik zeg zou je een meisje of jongen willen ik zei tegen hem mij maakt het niet uit als het maar gezond is.
Hij zegt een jongen en als we kinderen gaan maken en bij de eerste echo zien we dat het een meisje is wil ik dat je abortus pleegt hoe vaak je ook zwanger word van een meisje je blijft het weg halen tot het uiteindelijk een jongen is is dit normaal? Ik ben kapot
Koettie
BerichtGeplaatst: 13-04-2015 11:49 Reageer met quote

Natuurlijk is dat niet normaal, dat weet je zelf ook wel
Index > Zwangerschaps Geklets > Geklets over de kinders!
Pagina 18 van 18  

Vorige  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring