Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Geklets over de kinders!
Auteur Onderwerp: Geklets over de kinders!
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 22-03-2012 16:41 Reageer met quote

Loesje: Bedankt voor de felicitatie, inderdaad het is zwaar! Maar oo wat een knapperd! Gelukkig is bij jullie ook alles goed gekomen, dat was natuurlijk ook niks.

Mariekje: Sondevoeding ja, of voeding zeg maar waar hij van aansterkt. Ik geniet van mijn kinders Wink Haha ja amor al tandjes, hahahah

KLM: Ik baal er ook ontzettend van dat ik hem niet zoveel mag vasthouden, en mondkapje etc allemaal op moet.. Soms ben ik zo boos en baaaal ik zo ontzettend. Maar ik moet maar even volhouden. Girl powerr.

Voor de rest gaat het wel goed, Loes moest gisteravond huilen omdat ze haar broertje niet vast had gehouden en dat ze hem niet mag aanraken.. Snap het niet eerst wilt ze er niks van weten toen het nog in mijn buik zat en nu.. wilt ze alles ermee doen!! Moet niet gekker worden.. 's morgens zit ze al te zeuren wanneer we naar Amor gaan.

Kuskus
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 22-03-2012 23:03 Reageer met quote

Rosalienee, het is voor haar ook een ingrijpende verandering,en iedereen waar een baby geboren wordt die mogen hun broertje/zusje vast houden, en zij moet maar wachten, wachten en nog eens wachten... Snap het wel een beetje hoor, in de buik is het nog niet echt, je ziet geen baby... Nu is de baby er wel, en dan wordt zo'n klein meisje ook een klein moedertje... Hoop echt dat ze kleine Amor, snel mag aanraken, vasthouden en dergelijke... Hoop ik ook voor jou en je man natuurlijk dat je hem snel mag vasthouden, en dan ook echt, zonder toeters en bellen ! Kun/wil je ook een foto plaatsen ? Of evt via de mail ? Ik ben echt benieuwd naar dat mooie ventje !!! Dikke knuffel voor Loes !!! EN natuurlijk ook voor jullie !!!

Liefs Marieke
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 23-03-2012 9:45 Reageer met quote

Ja dat is zo inderdaad Mariekje. Het is gewoon ja lastig momenteel. Ik ga hier geen foto plaatsen sorry.. Wil het wel in de mail doen.. Kan je gelijk Loes ook zien. Heb het er niet zo op je kind plaatsen op een forum. Moeten we maar even een tijd afspreken wanneer jij je email zegt.. en dan kan ik hem overnemen dan moet jij hem vervolgens even verwijderen.

Afgesproken?

X
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 25-03-2012 14:13 Reageer met quote

Hij staat gewoon naast mijn profiel... (mijn email)
Ben erg benieuwd naar je kids !!!

Las dat je hem gisteren in bad hebt mogen doen,
zal vast super bijzonder zijn geweest !!!
Hoe gaat het verder met jullie ?

Liefs
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 25-03-2012 17:40 Reageer met quote

Heb gestuurd! Ga nou gauw naar het eten weer, kuskus xx
loesje4
BerichtGeplaatst: 26-03-2012 12:51 Reageer met quote

Moet effe iets kwijt hoor. Onze meid plast al 4 dagen een paar keer per dag op het potje!!!! Ze wordt volgende maand 2, dus ik vind jet al heel vlug eigenlijk!!
klm
BerichtGeplaatst: 26-03-2012 13:01 Reageer met quote

Wat fijn zeg loesje. Normaal gezien zijn meiden vlugger dan jongens (behalve bij mij dan) met zindelijk worden. De oudste bij mij was met 3 overdag en s'nachts droog. De 2e was met 3 overdag en bijna 4 s'nachts. Maar onze meid is met 3,5 overdag ze goed als droog en s'nachts nog niet geprobeert. Maar dat komt nu ook gedeeltelijk dat ik nog aan het sukkelen ben. Maar op school moeten ze op gezette tiijden plassen en die troela van ons die gaat om het minte geringste plassen niet normaal wat een zeikstreen hahaha. Thuis doe ik haar geen pamper aan maar alleen als weggaan. Forceer maar nx en laat haar gewoon haar gang gaan. Hier staat het potje gewoon in de woonkamer terwijl ze ook vaah naar de wc gaat. suc6

gr's KLM
loesje4
BerichtGeplaatst: 27-03-2012 9:03 Reageer met quote

Forceer ook niets hoor, we zetten haar er voor het naar bed gaan op (2x per dag dus) en dan komt er meestal wel wat. Dan gaan we dat met zijn allen door de grote wc spoelen. Voor de rest staat het potje in de wc en kijkt ze er niet naar om eigenlijk, komt vanzelf. We vinden dit eerst al heel flink!!
klm
BerichtGeplaatst: 27-03-2012 9:19 Reageer met quote

Je moet maar denken dat het begin is gemaakt. Je kunt haar ook belonen met stickers plakken. Dit hebben wij met onze dochter ook gedaan en ze vond het prachtig. Maar ze is nog net geen 2 dus je hebt nog alle tijd daar voor. Suc6

gr's KLM
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 02-04-2012 21:12 Reageer met quote

Helemaaal trots hieeeer vrijdag mijn mannetje ophalen! Vanavond voor het eerst het flesje gegeven, wat een stoere binkk

Hoe is het hier?

Kus X
klm
BerichtGeplaatst: 02-04-2012 21:44 Reageer met quote

Hey Rosalinee,

Wat fijn dat Amor vrijdag mee naar huis kan zeg. Dat is toch een heerlijk gevoel en zeker dat je hem vandaag het flesje hebt kunnen geven. Hoe gaat het verder met jou en het herstel van de ks? Doe lekker rustig aan en dan begint vrijdag het "echte" genieten met het hele gezin.

gr's KLM
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 02-04-2012 22:41 Reageer met quote

Hee klm!

Jaaaa echt super fijn dat het nu eindelijk huppa klaar is.. want ik kan het ziekenhuis onderhand niet meer zien. Het hersel van de keizersnede is wel prima eigenlijk, soms rekt het nog wel is een beetje.. Maar ik ga morgen eigenlijk weer bij de kindertelefoon even chatten en bellen.. snel hé? Ben eigenlijk ook harstikke gek maar kan het niet laten Razz

Loes is vandaag naar de Julianatoren geweest, ze vond het zooo gaaf! Mijn ex is vanmiddag even langs geweest hebben ze samen weer lopen dollen.. haha doosje is het ook. Helaas gaat Loes wel weer 's avonds aan de fles.. was er eindelijk een paar weken vanaf maar gisteravond begon de ellende weer met janken en bleren. Toch maar weer toegegeven.. heel slecht van me maar goed. Kind is ook door het dollen heen.

Hoe is het met jou? en de kids? Las al iets over het potje? Fijn hoor!

Ik duik gauw met mijn man in bed, even lekker kroelenboelen. Heb ik wel verdiend dacht ik wel zo vandaag, kuskuskus!

XX
klm
BerichtGeplaatst: 03-04-2012 8:46 Reageer met quote

Hoi Rosalienee,

Je hebt er alles voor over maar toch het breekt je op om iedere x naar het zh te gaan. Ik weet er alles van hoor. Fijn dat je zo snel opknapt.
Voor Loes is het ook eventjes anders, eigenlijk dubbel omdat ze een broertje heeft en dan ligt hij ook nog in het zh. Natuurlijk is ze dan even uit haar doen en dan is het lekker als ze er even uit kan. Och ja, straks maar weer proberen af te bouwen toch!!!

Met mij gaat het wel hoor. Heb nog last als ik rechtop zit. Is nog wat pijnlijk en de stoelgang is ook nog niet echt je van het. Maa dit heeft tijd nodig. Onze dochter is eigenlijk overdag droog, maar op school hebben ze vaste momenten dat ze naar de wc gaan en soms ook wel tussen door maar dat gaat niet altijd. Nu hebben ze sinds gisteren 2 weken vakantie (zitten in België op school) en krijgt nu geen pamper om overdag. De 2e doet de 29ste de communie en mam is de kleding aan het maken. Maar van hem is bijna klaar nu die van onze dochter en van mij nog. De oudste gaat van 17-4 t/m 20-04 op zeeklassen met de school naar de kust in België.

Hou je goed en ga lekker genieten,

gr's KLM
loesje4
BerichtGeplaatst: 03-04-2012 9:04 Reageer met quote

Hehe, wat fijn dat Amor lekker thuis is bij jullie, zo hoort het ook te zijn!

Hier nog steeds een potjeplassen, alleen 's avonds wil ze zelf (mama potje) en we laten het eerst maar mooi zo.
klm
BerichtGeplaatst: 03-04-2012 9:29 Reageer met quote

Hoi Loesje,

Je merkt vanzelf wel wanneer ze er aan toe zijn. En als ze er zelf plezier in heeft dan kan het ook nog eens snel gaan. Gisteren toevallig een vrouw bij koffietijd die haar 6e verwachte en haar andere kids al met 1,5 overdag en s'nachts droog had. Nou alle respect voor haar maar als je zelf werkt dan lukt dat toch niet (lijkt mij dan). Zelfs mijn vriendin die full-time mama is en pas de 3e heeft gekregen lukt dat nog niet.

gr's KLM
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 06-04-2012 14:09 Reageer met quote

Rosalienee !!!
Meid wat een geweldig nieuws zeg, je kleine manneke al thuis, dat s wel heel erg snel, of niet...
Hoe dan ook, genieten met zijn allen hoor !!!

Liefs Marieke
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 06-04-2012 21:09 Reageer met quote

Heeey Mariekie,

Fijn hé dat Amor naar huis mocht, ben zo super happy momenteel. Hij ligt nu even bij mijn man op zijn buikie.. Lief kindje heerlijk. Loes vind het ook zo leuk die wilt ook heelmaal niet naar bed. Maar ach het is vrijdag dus het mag wel.. Razz

Hoe is het met jou?
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 07-04-2012 22:24 Reageer met quote

Ja helemaal super joh !!! Ben echt super blij voor jullie, las bij eindelijk zwanger wel dat je ene slechte nacht hebt gehad. Was hij huilerig en vaak wakker ? Is natuurlijk wel een stuk stiller dan in het ZH... Maar is het niet erg vroeg dan dat hij naar huis mocht ? ALs je begin juni pas uitgerekend was... Maar vindt het echt geweldig voor jullie ! En natuurlijk wil Loes niet naar bed, haar broertje is eindelijk thuis ! Die wil alleen maar mama mijn !!! Veel met Amor kroelen enzo !!! Geniet van jullie gezin !!!

Met ons gaat het wel aardig goed, ben even wat minder actief, hebben vorige week net het nieuws gekregen dat mijn ouders uit elkaar gaan, dus dat is niet leuk... Maar inmiddels weet ik wel dat ik er niks aan kan veranderen en het zal moeten accepteren, hoe moeilijk ik dat ook vind... Ik probeer ze te helpen waar ik kan. Meer kan ik toch niet doen...

Maar met ons kroost gaat het wel aardig goed, al moet ik zeggen dat Brent ziekjes is geweest en uiteindleijk rare rode bultjes heeft gekregen... WOrdt nu gelukkig weer wat beter... Ook Thirza krijgt wat rare bultjes, volgens een vriendin leken het wel mazelen, maar goed ze heeft ze alleen op haar handjes/pols.... Mazelen zullen wel op meer delen van het lichaam voorkomen... Brent had bultjes op armen/handen, billen en benen. Nouja Bij Brent wordt het al beter, zal bij Thirza ook wel snel minder worden, zij is er verder niet ziek van geweest...

Verder goed te pas hoor !

Liefs Marieke
Rosalienee
BerichtGeplaatst: 12-04-2012 16:01 Reageer met quote

Hier mijn lieverdje!

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcnKGin56wmKTQzODH3-TS6snR2NKa49Tc

Liefs X
loesje4
BerichtGeplaatst: 13-04-2012 8:59 Reageer met quote

LIEF!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wij gaan volgend jaar ook weer proberen of het nog een keertje lukt om zwanger te worden. Kan voorlopig niet ivm werk van manlief.......
Index > Zwangerschaps Geklets > Geklets over de kinders!
Pagina 16 van 18  

Vorige  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring